2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok canım yanıyor annem kalk gez ayakta olman lazım diyo ama ben yerimden kalkamıyorum. Belim kopacak gibi
Kıyamam canım ama işi hızlandırmak için gerçekten gez bence de comelme hareketleri yap zordur eminim ama hızlanır süreç belki

kilosunu kafana takma bence canım, hem son zamanları ise çok kilo almaz, hem 400-500 gram yanılma payı var, hem de bebeğinin kilosu gayet iyi :) bugün yarın kavuşacaksın inşallah, hayırlısı :)

Kızlar pazar 40+1 yatışım yapılcak, suni verilcek. İlerlerse normal ilerlemezse sezaryen olcak. Öncesinde kendi gelmezse tabii. Çok şükür en azından netlik kazandı yoksa delirecektim :)

hadi hayırlı doğumlar o zaman, inşallah iyi geçer....

Amin canım inşallah tez zamanda doğururuz belirsizlik çok zor sancı mı gelicek su mu gelivek. Belkide yarın bu saatlerde kucağımızda olucak belkide hastaya ay bu heyecan yoruyo beni

kilosunu kafana takma bence canım, hem son zamanları ise çok kilo almaz, hem 400-500 gram yanılma payı var, hem de bebeğinin kilosu gayet iyi :) bugün yarın kavuşacaksın inşallah, hayırlısı :)
AsLinda kilo miktarına takılmiyorum cok sukur iyi ama bi haftada kilo alımı durmuş ona canım sıkıldı gerçi ben de çok iştahsızdim mide bulantisindan. araştırdım yağ miktarı da kilo alımı da azalabiliyormus.doktor da tam açıklama yapsa böyle güzel güzel anlatsa takmicaktim kafaya ameliyattan gelmiş cimbizla laf çıktı bugün agzindan.off gerginim bu aralar...Sağol canım hepimiz sağlıkla kavusalim insallah

Canım yatış verse bile hiç bişeyden korkma boşver son haftamızdayız artık herseye razı gelicez. Bana bugün gel sana suni takcaz deselerdi ona bile razıydım. Hazırlıklı gittik su bazlı maskaramı bile sürmüştüm ama düz bi çizgiden öteye gidemedik

Canım açılmayı ultrasonda da görüyorlar benim bildiğim? sormazsan söylemiyorlar annem sormuştu geçen kontrolde açılma yok demişti alttan daha hiç bakmadı bana da...
Benim dün sancı çıkınca alttan bakmıştı göremedi mi acaba? Neyse bakalım zaten doğum sırasında çok bakılcak

Hadi hayırlısıyla doğumun olur . Bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah.

Kızlar ben de doğum yapanlar kervanına katıldım3560gr 49cm doğdu kızım darısı tüm bekleyenlere...inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı

Gözünaydın, hayırlı olsun sağlıklı mutlu huzurlu bereketli bir ömrü olsun canım

Çok canım yanıyor annem kalk gez ayakta olman lazım diyo ama ben yerimden kalkamıyorum. Belim kopacak gibi

Canım gezersen daha az hissediceksin ağrılarını. Bir de merdiven inip çıkmaya çalış açılmayı artırır derler. Bir kaç merdiven in çık devamlı.

Kızlar bende dün gece ve bu sabah iyi değildim böbrek ağrım artmıştı. Sabah doktorun verdiği ağrı kesiciden içtim bütün gün aklımdaki bütün işlerimi yaptım. Annem geldi sağolsun o da evimi süpürdü. Ya ağrı kesiciden böyle dirildim ya da doğurcam doğum enerjisi geldi. İnşallah ikincisidir

Halâ sancım yok... kanlı olan akıntım dğn akşam 8 de bitmişti. Bugün 2 3 kere yine geldi sümüksü ve kanlı. Nişan 1 kez gelmez miydi ya. Niye bu kadar çok oldu ? Ya bu nişan değil doktorum yanıldı yada nişan ama sancılarım geç gelicek. Böylesine beklemek daha da zormuş

Doktora gitsen bi canım bence de kanama kısmı uzun sürdü. En azından plesantaya felan baksınlar. Hemde için rahat eder

Canim sanirim Nisan 1 defada buyuk parca geliyor. Benim bugun oldu ama doktor acil bir durum degil dedi. Nisan gelince genelde enfeksiyon kapmasindan ve bebege ilerlemesinden korktuklari icin dogumu baslatiyorlarmis. Yoksa nisandan sonra sanci ya da kanama gelecek diye kesin bisey yok dedi bana. Bugun konustuk.

Bende de morarmalar vardı 4.gün doktor çok normal demişti. Başka doktora mı gitsemki

Bende de morarmalar vardı 4.gün doktor çok normal demişti. Başka doktora mı gitsemki
Morarmalar nasil canim sendeki? Benim sanki bi yere vurunca berelenir ya oyleydi hala da gecmedi.dikislerinde bisey yoksa panik yapmamak icin soylememistir belki.ben ilk dogumumda hic zorlamadim kendimi o zaman yoktu morluklar

Kizlar bn yabanciyim turk vatandas degilim esim turk vatandasi bn annmle kendi ulkeme gitmek istiyorum bunun icin esimden izn filan almam lazimmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…