2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım öfkeyle kalkan zararla oturur..oncelikle sakinles bi mantıklı düşünmeye çalış annen de kötü olmuş yazık kadın içine ata ata sana yapılanları gördükçe doğal olarak artık patladi çok bile sabretmiş ama anneni üzme gidicem dedikce o da üzülür yuvanı yıkacaksın falan diye az daha sabır inatçı ol azcik...esini seviyorsun biliyorum ona zaman ver biraz gercekleri görmesi için ve sakin sen bişey yapma karşılık verme kimseye ki zamanı gelince siz bu kıza neler neler yaptınız o size en ufak saygısızlık etmedi diyebilsin...adamin da suçu yok ki erkekler çok basit canlılar çok çabuk dolduruşa gelirler ki doğal olarak seni kendi emirleri altına almak istedikleri için bunu esin aracılığı ile yapıyorlar mevzu para da değil aslında inat ve gıcıklık yapmak oğlun için sabret kocana sıkı sıkı sarıl onlara bırakma meydani ki gidicem diyosun gitmek demek kabullenmek demektir yenilgiyi...yola gelecekler karismamayi öğrenecekler sen inatçı oldukça...ama sakın sakın gideyim deme sonra elbet geri döneceksin hayati zindan ederler sana...

Canım çok kötü dolduruşa geliyor eşin demek ki saf kalpli inanıyor herkese kim nereye çekerse oraya giden cinsinden...o yüzden kızma eşine yavaş yavaş işlemeye başlamışlar eşini oyunlara gelme beynini yıkamalarina izin verme gitmeye kalksan çocuğu hayatta vermezler sana zaten annen sana yol gösterir oturun adam akıllı konuşun

Kızlar ben de doğum yapanlar kervanına katıldım3560gr 49cm doğdu kızım darısı tüm bekleyenlere...inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı

Oy masallah allah hayirli saglikli uzun omurler versin canim. Darisi basimiza artik

Insallah acilman olur bi an once canim. Allah yardimciniz olsun

Allah allah cidden herkesin dogum hikayesi cok farkli birbirinden. Insallah bi an once acilman olur da bebegini kucagina alirsin.
Bence de acile veya bi doktora gorun canim ilerlemeden. Belki bebege zarari olmayan bi ilac vs verilir veya serum. Gecmis olsun, dinlen bol bol. O nefes alamama cok fena ya. Ben hasta olmasam da o sorunu yasiyorum hamileligin basindan beri

Moralin bozulmasin canim kilosu iyi masallah. Cok kilo alirsa normal dogum da problem olucak belki bilemeyiz ki. Ne guzel sizin doktor bekleriz demis. Benimki hep 26 subatta 40 haftasi dolmus oluyor, bir gun bile gecse zamani gecmis olur diyor. Beklemeyecegini cikariyorum bu lafindan. Bi de onun stresi oluyor bu sefer sen sıkma canini

Yarın kontrol var bakalım allahtan ne diyecek...

Kızlar pazar 40+1 yatışım yapılcak, suni verilcek. İlerlerse normal ilerlemezse sezaryen olcak. Öncesinde kendi gelmezse tabii. Çok şükür en azından netlik kazandı yoksa delirecektim :)

Dedigin gibi netlik kazanmasi cok iyi olmus. Insallah gonlune gore kolay guzel bi sekilde alirsin kucagina canim.

Canim benim sakin ol once. Keske tamam hayatim gel devlete gidelim deseydin. Alsaydin kocani da en yogun hastaneye gitseydiniz beraber randevusuz. En asabi doktoru da arastirip bulsaydin. Surat cekseydiniz. Bekleseydiniz saatlerce, rezilligi bi cekseydi. Sonra ailesinin agzina bakmayi birakirdi. Ailesine allah akil fikir versin. Size ne arkadas sanki sizin cebinizden cikacakparasi . O cocuga allah korusun bi sey olsa sanki uzulecekler

Canım ani karar verme. Eşle ve ailesiyle olan sorunlar önceden çöxülmediyse bu lohusalıkta patlak veriyor bence. İlk doğumumdan sonra çok büyük sorunlar yaşadık. Psikolojik olarak çökmüştüm ama toparladık sonradan. Biraz zamana bırak bakalım birden karar verip yanlış bişey yapma

Bakalimm yarin gideriz o zaman doktora. Benim sipa gece 5 de bir kalkti bu saate kadar toplasan 2 3 saat uyudu. Hala uyumuyor. Acaba göbek dustu diye mi?
Benimki de akşam 9 dan beri öyle 15 dk uyuyo 1 saat 2 saat uyanık kalıyor. Ben de aşının yan etkisi heralde diye düşünmüştüm. Neddn böyle yapar ki bu sıpalar:/

Tirnak buyuklugunde benim de hep geliyordu. Bu seferki serce parmak kadar vardi benim ama doktoruna sor mutlaka tabi.

Ne güzel bilgiler ya bunları bizimle paylaş lütfen hep ... Peki kaç dakika da kaç Gr aldı ? Kilosu ne kadardı simdi ne kadar oldu

Ay canim simdi okudum ya kucucuk bebege demi acimiyor, gidin ne demek.

Evet bence de ben cekemem gibi geliyor. Anladim canim cok tesekkur ederim

Sancıya şükreder hale geldik ah şu sıpalara

Bende de bi ciksaydi sanci

Cuma da benim cati kontrolu var bakalim belki nisan vs gelir benim de muayeneden sonra

Yarın kontrol var bakalım allahtan ne diyecek...

Iyi yarinmis canim. Icin bi rahatlasin gorun de :)

Bebisin göbek bagi dusen anneler dustukten sonra bir sey yaptiniz mi? Bizimkinin icinde siyah bir kisim kaldi. Dogumdan once göbek dusunce gelip aldircaksiniz demislerdi. Ama kime sorsam biz oyle birsey yapmadık diyorlar.
Aynen bişi yapmadık yap diyen doktorda olmadı. O siyah kısım zamanla kendi kendine temixleniyor. Bizimkinde nerdeyse bişi kalmadı gibi doğala döndü. Bence oynattırma çocuğu. Gene sen bilirsin tabi

İyi akşamlar Kızlar. Bugün kontrolüm vardı biraz moralim bozuldu açıkçası. Bebeğim 10 gündür nerdeyse hiç kilo almamış 2700 gr 3 hafta geride görünüyor. Doğuma da az kaldı. Bu kilolarda Doğum yapan var mı? Bi sıkıntı yaratır mı bebeğimde sürekli düşünüyorum

Aynen bişi yapmadık yap diyen doktorda olmadı. O siyah kısım zamanla kendi kendine temixleniyor. Bizimkinde nerdeyse bişi kalmadı gibi doğala döndü. Bence oynattırma çocuğu. Gene sen bilirsin tabi
Yarin goturmeyi düşünüyorum zaten doktora 10 gunluk bebenin sabah 5 den beri 2 saat uyumasi normal gelmedi cunku. Gitmisken gobusude sorarim artik

Canım sakin ol, ailenin yaptığı maddi iyilikleri de dile getirme. Eşin hatasını anladığında sana diyecek lafı olmasın ona koz verme. Sen bu süreçte bebeğine odaklan eşinin laflarını da duyma. Biraz kafan sakinleşsin, sonra gitmek istiyorsan yine doğru yollarla gidersin.

Bende maşa koymayı düşünüyorum sancı gelirse evde beklemeyi düşünüyorum o arada yaparım

Aynen Allah razı olsun hepsinden, hakları ödenmez. Ocağımı filan da sildi daha yapacaktı da ben bırakmadım.

Benim de 26 şubat 40 hafta doluyor. İnşallah bebeler o zamana kalmaz gelirler. Benim dr da 40haftadan sonraya bırakmayı çok tercih etmiyoruz filan diyor.

Canım sıkıntı olacağını sanmam ama doktoruna danış yine de neye bağlıyor bu durumu. Bende almasın istiyorum doğumda zor olmaması adına.

Kizlar hepinize teşekkür ederim tek tek alinti yapamadım hm stresten hm bebegim cok gazli durmadan agliyo onunla ugrasiyorum bi yandan annm tansyonu yukseldi bi yandan sezaryen yerim şiddetli agri girdi yuruyemez hale geldim esim olucak insan daha gelmedi bakalim gelsin ne olucak ama bn jesin karar verdim bugun olmazsa yarin gidicem once iyilikle pasaportu cikartiyim sonra gitmezsem olmaz bunlar beni deli edicek zaten psikolojim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…