- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.181
Canım öfkeyle kalkan zararla oturur..oncelikle sakinles bi mantıklı düşünmeye çalış annen de kötü olmuş yazık kadın içine ata ata sana yapılanları gördükçe doğal olarak artık patladi çok bile sabretmiş ama anneni üzme gidicem dedikce o da üzülür yuvanı yıkacaksın falan diye az daha sabır inatçı ol azcik...esini seviyorsun biliyorum ona zaman ver biraz gercekleri görmesi için ve sakin sen bişey yapma karşılık verme kimseye ki zamanı gelince siz bu kıza neler neler yaptınız o size en ufak saygısızlık etmedi diyebilsin...adamin da suçu yok ki erkekler çok basit canlılar çok çabuk dolduruşa gelirler ki doğal olarak seni kendi emirleri altına almak istedikleri için bunu esin aracılığı ile yapıyorlar mevzu para da değil aslında inat ve gıcıklık yapmak oğlun için sabret kocana sıkı sıkı sarıl onlara bırakma meydani ki gidicem diyosun gitmek demek kabullenmek demektir yenilgiyi...yola gelecekler karismamayi öğrenecekler sen inatçı oldukça...ama sakın sakın gideyim deme sonra elbet geri döneceksin hayati zindan ederler sana...Yok canm olmuyo annm geldiginden beri rezil rüsva ettiler her gun esimi dolduruyorlar gönderiyorlar oda bnmle tarisiyo hersey para para para cocugu icin genemi ozel hastaneye gidecekmisin diye butun aile sorun yapiyo gebeligim boyunca ozel hastaneye gittigim icin sorun yaptilar butun paralari ailem verdi biraz once cok kotu javga ettik git dedi annmin yaninda rezil etti annmin tansyonu cikti rahatszlandi ah canm hangisini soyliyim doluyum birakip gitmek istiyorum skldim doydum
Canım çok kötü dolduruşa geliyor eşin demek ki saf kalpli inanıyor herkese kim nereye çekerse oraya giden cinsinden...o yüzden kızma eşine yavaş yavaş işlemeye başlamışlar eşini oyunlara gelme beynini yıkamalarina izin verme gitmeye kalksan çocuğu hayatta vermezler sana zaten annen sana yol gösterir oturun adam akıllı konuşunKizlar o kadar kotu durumdayim ki cocumu alip gidemiyorum da cok kotu hakaretler etti esim gidin dedi ya gidin dedi gidemicegimi bile bile bnm annem ona neler yapti cocugunun mamasini dahi annem aliyo evin yarisini parasini da babam verdi bi insan bu kadar nankor olurmu annemlere teşekküru bumu cok kotuyum kizlar ya bi insan ailesini dinleyip 5 senede tup bebekle olan cocugu icin para vermek istemezmi kendi cocugu ya
Kızlar ben de doğum yapanlar kervanına katıldım3560gr 49cm doğdu kızımdarısı tüm bekleyenlere...inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı
Insallah acilman olur bi an once canim. Allah yardimciniz olsunKızlar hastanede 2. günüm. Bana 6 saatte bir ağızda eritmeli bi ilaç veriyorlar. Hafif sancılarım var ama açılma hala 1 cm var yok. Epiduralın katateri takıldı bekliyorum. Doktorum geldi az önce, açılma olacak dedi güveniyor kendine..
Allah allah cidden herkesin dogum hikayesi cok farkli birbirinden. Insallah bi an once acilman olur da bebegini kucagina alirsin.Doktordan geldim. Alttan baktı açılma hala yok dedi. Şok oldum. O kadar ağrıya açılma olmaz mı? Şimdi eve git dedi. Suyun gelirse, sancılar seni bağırtırsa ve sürekli büyük tuvaletin gelir gibi olursa gel dedi. Perşembe sabah 08.30 da yatış yapacakmışsın gibi gel ama o kadar sürmez dedi. Bende g.tüm g.tüm eve geldim. Sancılar hala düzenli devam ediyor. Çok zor oluyo. Yalnız kızlar alttan baktıktan sonra kanama olabilir korkma dedi. Evde bi baktım kanama var ama Google daki nişan fotoları gibi sümüksü. Doktor baktığı için mi yoksa nişan mı?
Bence de acile veya bi doktora gorun canim ilerlemeden. Belki bebege zarari olmayan bi ilac vs verilir veya serum. Gecmis olsun, dinlen bol bol. O nefes alamama cok fena ya. Ben hasta olmasam da o sorunu yasiyorum hamileligin basindan beriDüzeldim derken yine başladı malesef canım..yapmadigim şey kalmadi gecmiyobaya kötüyüm düzelemezsem acile gitmeyi düşünüyorum en azından serum falan verirler...burnumdan nefes alamadığım için gece bikac kere kalbim durmuş gibi agzimdan derin nefes alarak uyandım sinuzit falanda var bende bas agrisi da ekstrası benim aşırı sinir hali geçti de bi ara baya kötüydüm şimdi biseye üzülsem kizsam kasiliyorum..aglama arada geliyo da ağlayamiyorum
Moralin bozulmasin canim kilosu iyi masallah. Cok kilo alirsa normal dogum da problem olucak belki bilemeyiz ki. Ne guzel sizin doktor bekleriz demis. Benimki hep 26 subatta 40 haftasi dolmus oluyor, bir gun bile gecse zamani gecmis olur diyor. Beklemeyecegini cikariyorum bu lafindan. Bi de onun stresi oluyor bu seferKızlar kontrolden geldim geçen hafta bugün 3370 kg di bebek bu hafta 3350 dedi doktor.moralim bozuldu yanılma payının olcagini bi sıkıntı olmadığını söyledi. Son haftalarda duruyor mu acaba kilo alımları. Bi de mide bulantısı hala devam ediyor kusma olmadıkça o da normalmiS. ..nst de yine tık yok ama aksamlari ağrım var...38+4um bugün 3 hafta bile beklenilebilir diyor doktor içim rahat etmez ki benim öyle olursa...
Heee aynen benimkide öyle dedi hareketli olması iyi dedi...Hareketli olduğu için dedi
Yarın kontrol var bakalım allahtan ne diyecek...Oy masallahallah hayirli saglikli uzun omurler versin canim. Darisi basimiza artik
Insallah acilman olur bi an once canim. Allah yardimciniz olsun
Allah allah cidden herkesin dogum hikayesi cok farkli birbirinden. Insallah bi an once acilman olur da bebegini kucagina alirsin.
Bence de acile veya bi doktora gorun canim ilerlemeden. Belki bebege zarari olmayan bi ilac vs verilir veya serum. Gecmis olsun, dinlen bol bol. O nefes alamama cok fena ya. Ben hasta olmasam da o sorunu yasiyorum hamileligin basindan beri
Moralin bozulmasin canim kilosu iyi masallah. Cok kilo alirsa normal dogum da problem olucak belki bilemeyiz ki. Ne guzel sizin doktor bekleriz demis. Benimki hep 26 subatta 40 haftasi dolmus oluyor, bir gun bile gecse zamani gecmis olur diyor. Beklemeyecegini cikariyorum bu lafindan. Bi de onun stresi oluyor bu sefersen sıkma canini
Kızlar pazar 40+1 yatışım yapılcak, suni verilcek. İlerlerse normal ilerlemezse sezaryen olcak. Öncesinde kendi gelmezse tabii. Çok şükür en azından netlik kazandı yoksa delirecektim :)
Yok canm olmuyo annm geldiginden beri rezil rüsva ettiler her gun esimi dolduruyorlar gönderiyorlar oda bnmle tarisiyo hersey para para para cocugu icin genemi ozel hastaneye gidecekmisin diye butun aile sorun yapiyo gebeligim boyunca ozel hastaneye gittigim icin sorun yaptilar butun paralari ailem verdi biraz once cok kotu javga ettik git dedi annmin yaninda rezil etti annmin tansyonu cikti rahatszlandi ah canm hangisini soyliyim doluyum birakip gitmek istiyorum skldim doydum
Canım ani karar verme. Eşle ve ailesiyle olan sorunlar önceden çöxülmediyse bu lohusalıkta patlak veriyor bence. İlk doğumumdan sonra çok büyük sorunlar yaşadık. Psikolojik olarak çökmüştüm ama toparladık sonradan. Biraz zamana bırak bakalım birden karar verip yanlış bişey yapmaKizlar o kadar kotu durumdayim ki cocumu alip gidemiyorum da cok kotu hakaretler etti esim gidin dedi ya gidin dedi gidemicegimi bile bile bnm annem ona neler yapti cocugunun mamasini dahi annem aliyo evin yarisini parasini da babam verdi bi insan bu kadar nankor olurmu annemlere teşekküru bumu cok kotuyum kizlar ya bi insan ailesini dinleyip 5 senede tup bebekle olan cocugu icin para vermek istemezmi kendi cocugu ya
Benimki de akşam 9 dan beri öyle 15 dk uyuyo 1 saat 2 saat uyanık kalıyor. Ben de aşının yan etkisi heralde diye düşünmüştüm. Neddn böyle yapar ki bu sıpalar:/Bakalimm yarin gideriz o zaman doktora. Benim sipa gece 5 de bir kalkti bu saate kadar toplasan 2 3 saat uyudu. Hala uyumuyor. Acaba göbek dustu diye mi?
Bebegi ucaga bindirmek ve ulkeden cikartmak icin babadan da alman gerekiyor. Eger kalacagin ulkeye turk vatandaslari vizesiz girebiliyorsa istedigi kadar kalabilir. Ya da sen kendi vatandasligindan cocuguna 2. Pasaport cikartabilirsin.Tamamen gidicektim canm
Tirnak buyuklugunde benim de hep geliyordu. Bu seferki serce parmak kadar vardi benim ama doktoruna sor mutlaka tabi.canım ben 33.haftamdayim dun tuvalete gittigimde beyazimsi kuru bas parmak tırnak boyutu kadar bir parça vardi camasirimda ve sari koyu akintim oldu akabinde bu sabahta gene akintim oldu bu nisan mi simdi benim daha cok erken degil mi ama sancim yok oyle yazdigini okuyunca korktuk biraz
Ne güzel bilgiler ya bunları bizimle paylaş lütfen hep ... Peki kaç dakika da kaç Gr aldı ? Kilosu ne kadardı simdi ne kadar olduBen burada kilo kontrolü ve anne sütü besleme eğitimlerine gittim bir kaç kere. Çok uzun süre emiyor deyince dün dakika tutup emzirdiler ve kaç gram aldığını kontrol ettiler. Meğer bizim minik adam da kuvvetli ememiyormuş. O yüzden dolamıyor ve uzun süre memede kalıyor. Emzirirken memeye masaj yapın ya da 3 saniye sıkma 3 saniye bırakma şeklinde memeyi kahverengi bölümün 3 cm kadar üstünden sıkın. O zaman daha rahat doyuyor ve uyuyor. Göbekle alakası olacağını sanmıyorum.
Ay canim simdi okudum ya kucucuk bebege demi acimiyor, gidin ne demek.Kizlar o kadar kotu durumdayim ki cocumu alip gidemiyorum da cok kotu hakaretler etti esim gidin dedi ya gidin dedi gidemicegimi bile bile bnm annem ona neler yapti cocugunun mamasini dahi annem aliyo evin yarisini parasini da babam verdi bi insan bu kadar nankor olurmu annemlere teşekküru bumu cok kotuyum kizlar ya bi insan ailesini dinleyip 5 senede tup bebekle olan cocugu icin para vermek istemezmi kendi cocugu ya
Benim Ağrı eşiğim cidden yüksektir, ve bir ara ben bile takın artık şunu çabuk dediysem sen boşuna çekme derim o ana kadar. Çünkü son aşamadaki ıkınmalar için enerjiye ihtiyacın var. Ben epidurali taktırdıktan sonra bebeğin aşağıya inmesi beklenirken dinlendim biraz.
Takılırken hiç ama hiç bir şey hissetmedim. Bana kalırsa anestezi uzmanı bu konuda çok etkili.
Yalnız şunu da ekliyim, bende epidural takılıp ilaç verildikten kısa bir zaman sonra bebeğin kalp atışları düştü. O ara cidden korkutucuydu. Kesin epidural mi etkiledi bilmşyorum ama bu tür riskler de olabiliyormuş.
Sancıya şükreder hale geldik ah şu sıpalara
Yarın kontrol var bakalım allahtan ne diyecek...
Aynen bişi yapmadık yap diyen doktorda olmadı. O siyah kısım zamanla kendi kendine temixleniyor. Bizimkinde nerdeyse bişi kalmadı gibi doğala döndü. Bence oynattırma çocuğu. Gene sen bilirsin tabiBebisin göbek bagi dusen anneler dustukten sonra bir sey yaptiniz mi? Bizimkinin icinde siyah bir kisim kaldi. Dogumdan once göbek dusunce gelip aldircaksiniz demislerdi. Ama kime sorsam biz oyle birsey yapmadık diyorlar.
Yarin goturmeyi düşünüyorum zaten doktora 10 gunluk bebenin sabah 5 den beri 2 saat uyumasi normal gelmedi cunku. Gitmisken gobusude sorarim artikAynen bişi yapmadık yap diyen doktorda olmadı. O siyah kısım zamanla kendi kendine temixleniyor. Bizimkinde nerdeyse bişi kalmadı gibi doğala döndü. Bence oynattırma çocuğu. Gene sen bilirsin tabi
katı bir şey değil mi canım kaçıncı haftanda gelmeye başladı sen doktora sorduğunda ne dedi sana canım,bende sorucam aklımdaTirnak buyuklugunde benim de hep geliyordu. Bu seferki serce parmak kadar vardi benim ama doktoruna sor mutlaka tabi.
Kizlar o kadar kotu durumdayim ki cocumu alip gidemiyorum da cok kotu hakaretler etti esim gidin dedi ya gidin dedi gidemicegimi bile bile bnm annem ona neler yapti cocugunun mamasini dahi annem aliyo evin yarisini parasini da babam verdi bi insan bu kadar nankor olurmu annemlere teşekküru bumu cok kotuyum kizlar ya bi insan ailesini dinleyip 5 senede tup bebekle olan cocugu icin para vermek istemezmi kendi cocugu ya
Yok korkmuyorum da bu sebepten ötürü bi aksilik çıkar diye korkuyorum...Ya bide ben çok ağlarım heralde ilk gördüğüm an makyaj falan kalmaz bendemaşa koycam dedim anneme bugün sen o ağrıyla sacini yapacağını mi düşünüyosun dedi doğumdan sonra dedim o zaman da kalkamazsın dedi boşver dedi
Bu annelerimizin hakkı ödenmez valla benimkide bugün geldi gittiği 1 saat oluyo evi süpürdü çamaşırlarımı yikadi asti yemek yaptı bıraktı Allah bir değil bin kere razı olsun hepimizinkinden ıyiki varlar
Oy masallahallah hayirli saglikli uzun omurler versin canim. Darisi basimiza artik
Insallah acilman olur bi an once canim. Allah yardimciniz olsun
Allah allah cidden herkesin dogum hikayesi cok farkli birbirinden. Insallah bi an once acilman olur da bebegini kucagina alirsin.
Bence de acile veya bi doktora gorun canim ilerlemeden. Belki bebege zarari olmayan bi ilac vs verilir veya serum. Gecmis olsun, dinlen bol bol. O nefes alamama cok fena ya. Ben hasta olmasam da o sorunu yasiyorum hamileligin basindan beri
Moralin bozulmasin canim kilosu iyi masallah. Cok kilo alirsa normal dogum da problem olucak belki bilemeyiz ki. Ne guzel sizin doktor bekleriz demis. Benimki hep 26 subatta 40 haftasi dolmus oluyor, bir gun bile gecse zamani gecmis olur diyor. Beklemeyecegini cikariyorum bu lafindan. Bi de onun stresi oluyor bu sefersen sıkma canini
İyi akşamlar Kızlar. Bugün kontrolüm vardı biraz moralim bozuldu açıkçası. Bebeğim 10 gündür nerdeyse hiç kilo almamış 2700 gr 3 hafta geride görünüyor. Doğuma da az kaldı. Bu kilolarda Doğum yapan var mı? Bi sıkıntı yaratır mı bebeğimde sürekli düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?