2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Annem bebek yelekleri filan gösteriyor anne bir dur daha erken diyorum ben hariç herkes heyecanlı şu sıralar :KK70: Babam cinsiyet ne zaman belli oluyordu diyor daha iki ay var daha ohoo dedim :KK70:
ilk bebek mi canim?
Bende bebek arabasi yatagi felan bakiyorum ara ara fikir edinmek icin :)

Ben şu hafta hesabını anlamadım.8+3 bugün. 9.hafta yazıyor bazı yerlerde.+lara geçince öbür haftanın içindemi oluyosun ben anlamadım bu hesabı:)

Ama doktorlar Nasıl kullanıyor bilmiyorum bugün bana 6 haftalık dedi Dr,benim Bebek 1 hafta önde normalde,sanırım Dr.lar +ları baz almıyor

Dogru yapiyomusum o zaman tesekkur ederim.sanki igneler isindikca daha mi cok acitoyo ne:)yinede rabbim 9 ay kullanmak nasip etsin tabi
Bende bunu merak ediyordum dolaba koydum imi gündür çok sıcak 25 derece oda sıcaklığının altında saklayın diyor hiç bir yer 25 in altında değil ama eczanelerde klima açık sürekli

Bende bunu merak ediyordum dolaba koydum imi gündür çok sıcak 25 derece oda sıcaklığının altında saklayın diyor hiç bir yer 25 in altında değil ama eczanelerde klima açık sürekli

Evin fazla güneş görmeyen tarafı, mesela banyo daha düşük sıcaklıklarda kalabilir. Yarın eczaneden tekrar alacağım. Bir daha sorayım bakalım.

Hayirlisi olsun insallah ekmek nerdeyse hayat orada

canim hay

geçmiş olsun canim istirahat etmek gerrk ama ne mumkun bebelerden

hayirli olsun hoşgeldiniz

ah canim bugun başladım başım nasıl dondu anlatamam

rabbim hayirlisini versin insallah. Vardir bir hayır.üzüldüm

canim cok uzuldum allah kucagini doldursun bu aciyi unuttursun

ah kiyamam nasil minik ama kocaman yurekleri var

gözünüz aydin darisi ben gibilerin badina

gonlunuze gore versin rabbim

Masallah bidiga benim kizim da 3 yasinda ve cok hareketli uykusunda bile..valla ben de anlamadim neden gorunmedi bence cok bastirmadi ve tuvalete sıkışık degildim
Hayirlisi olsun insallah ekmek nerdeyse hayat orada

canim hayırlı haberler ver insallah

ya ben de koca gün youtube da o tarz videolar izledim birde intelligender diye bir test var cinsiyet belirleme testi 10. Haftadan itibaren yapiliyormus onun yorumlarini falan okudum

hangi sözü bilemedim ben onu

geçmiş olsun canim istirahat etmek gerrk ama ne mumkun bebelerden

hayirli olsun hoşgeldiniz

ah canim bugun başladım başım nasıl dondu anlatamam

rabbim hayirlisini versin insallah. Vardir bir hayır.üzüldüm

canim cok uzuldum allah kucagini doldursun bu aciyi unuttursun

ah kiyamam nasil minik ama kocaman yurekleri var

gözünüz aydin darisi ben gibilerin badina

gonlunuze gore versin rabbim

Masallah bidiga benim kizim da 3 yasinda ve cok hareketli uykusunda bile..valla ben de anlamadim neden gorunmedi bence cok bastirmadi ve tuvalete sıkışık degildim
Aynen dinlenmek mümkün olmadı cumartesi pazar sınav görevim vardi onlarla uğraştım akşam oğlanı parka götürdük dinlenmek mi o da ne modundayim

Kizlar ben hastanedeyim..dun yoldaydik arabada kanamam basladi..cok yogun sekilde..hemen en yakin hastaneye geldik..bos olan gelisimi duran kese yoktu..otekinde bebek vardi kalbide atiyodu..ama sonrada kanamam devam etti..dr muayene edicek..hic umutli degilim o da gitti galiba :(

Kizlar ben hastanedeyim..dun yoldaydik arabada kanamam basladi..cok yogun sekilde..hemen en yakin hastaneye geldik..bos olan gelisimi duran kese yoktu..otekinde bebek vardi kalbide atiyodu..ama sonrada kanamam devam etti..dr muayene edicek..hic umutli degilim o da gitti galiba :KK43:
İçini ferah tut cnm diğer bebek atıyodur kendini belkide

Back
X