- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.241
Cnm bizdede var. Ama kv yüzünü örtüsüyle kapattırıyo. O zaman ısınınca geçiyor. Kendi ısısıyla uyusun diyorYa kızlar benim kızın burnu hep tıkanıyor. Hırıldıyor yavrum. Açıyoruz. Geri tıkanıyor. Dr.götürdük. bişeyi yok damlayla devam edicez diyor. Ben çok üzülüyorumi
Canım biz burun aspiratörü aldık 3 4 güne temizliyorum her sabah bi dene istersen damlayı sıkıp çektiriyorumYa kızlar benim kızın burnu hep tıkanıyor. Hırıldıyor yavrum. Açıyoruz. Geri tıkanıyor. Dr.götürdük. bişeyi yok damlayla devam edicez diyor. Ben çok üzülüyorumi
Ben medelayi cok onerdiklerini duydum ama hic kullanmadim. Burada olk duydugumda arastirmistim gerekirse diye hem fikir oldugum marka medela idi. Gerekseydi onu alacaktim. Dene bir istersen. Ben mesela aventin gogus kalkaninida sevmedim. Habire sut ziyan ediyor. Kullanamadim onuda halbuki cok meth ediyorlarKuzum sen bilirsin böyle iyi bi meme ucu var mi bildiğin meneye yapışannemesis
Avent aldım kayıyor ve altından taşıyor
Bantlasam mi mememe acaba :)
Bende aldim ama bize onermediler ilk ay burun aspiratoru kilcal damarlar cok ince kanama olur dediler sende sorun oluyor mu kanama gibi? Birde hangi marka aldin.otribebe mi?Canım biz burun aspiratörü aldık 3 4 güne temizliyorum her sabah bi dene istersen damlayı sıkıp çektiriyorum
Boşanma olmadan evi terk eden hukuk önünde kusurlu sayılır .@Liviya valla ben arkadaslara katilamiyorum. Esinin silkelenip kendine gelmesi lazim. Madem sana git dedi ben olsam alir annemide bebemide bir otele giderdim. Koca kisisinede bir avukatta randevu verirdim ki o totosu ciktigi kaf dagindan insin. Tartismak baska bir sey kovulmak baska bir sey ben hazmedemezdim. O laflarida bir bir yedirir anasindan emdigini burnundan getirirdim.
Hatta sanirim oturdugunuz evin yari parasini baban vermis. Kocam isteyken kilidi degistirirdim. Yatsın kapi onunde köpek gibi yalvarsin acayim diye.
Pazartesi başka bi doktor sancı çıkınca alttan bakıyım dedi çatı muayenesi mi dedim hayır dedi iki parmağını sokup baktı açılman yok zateb rahim ağzın çok ilerde dedi. Bu çatı muayenesi olmuyo mu zaten anlamadım
Kızlar bizim kız göğüs ucuyla hafiften emmeye başladı 5 er dk falan uçsuz iki çekip bırakıyor uçlu az da olsa emiyor avent aldım
Ama bu uçlar sürekli kayıyor altten sütüm taşıyor bunun daha profesyonelini bilen var mi memeye yapışmıyor kayıyor sinir oluyor böyle yapışacak taşırmayacak direk meme ucu olacak bir ürün var mi bildiginiz
@Liviya valla ben arkadaslara katilamiyorum. Esinin silkelenip kendine gelmesi lazim. Madem sana git dedi ben olsam alir annemide bebemide bir otele giderdim. Koca kisisinede bir avukatta randevu verirdim ki o totosu ciktigi kaf dagindan insin. Tartismak baska bir sey kovulmak baska bir sey ben hazmedemezdim. O laflarida bir bir yedirir anasindan emdigini burnundan getirirdim.
Hatta sanirim oturdugunuz evin yari parasini baban vermis. Kocam isteyken kilidi degistirirdim. Yatsın kapi onunde köpek gibi yalvarsin acayim diye.
Gunaydin kizlar
Bi sorum olucak benim yine
Ben son zamanlarda jiletle ugrasmak istemedigim icin evde agda yapmistim gecen hafta yapabildigim kadar. Agdadan sonra bi kasinti basladi bende. Mantar mi oldu ki
Doktora cuma gunu gidince sorucam ama sizden de bilen vardir belki, doguma yakin mantar olunca dogum sekli degisir mi ki? Normal dogum sirasinda bebege bulasma durumu vs olmazdir insallah
Korkma canim Allah kolaylığını verir onun çıkınca esin yanında olacaktır ki seni zaten kapıda bekliyo olacak yalnız bırakmaz sadec e içeri almazlar..duusnme artık sezeryan falan sende bebeğinde sağlıklı olun gerisi mühim değil.simdiden geçmiş olsun gözünüz aydın en kısa zamanda darısı basimiza
Mesajları yeni yeni okuyorum. Canım biliyo musun kapıda falan beklemiyordu çıktığımdaHatta kapıda kimse beklemiyordu. Ben çıktığımda bunu pek farketmedim ama sonradan üzüldüm baya. Cunku esim de annem de bebegi gorunce beni unutmuşlar, hiiiic ameliyathane kapısında beklemek akillarina bile gelmemiş. İkisi de hipnotize olmuş gibi odaya çıkmışlar. Sonradan çok kizdim ben bari biriniz kalsaydınız diye. Hayir aglaya ağlaya girdim ben bir de bebek riskte diye. Hiiiiç benim psikolojim akıllarına gelmemiş valla. Hadi eşim heyecandan bilemedi desem annemin düşünüp akil vermesi gerekirdi bence. Neyse hala lafını sokuyorum ve bu uzun yıllar böyle devam edecek yandilar
Benimde hiç hoşuma gitmedi avent kalkan.hem süt gidiyor hemde o yapısı tenime bir rahatsızlık verdi benim.Ben medelayi cok onerdiklerini duydum ama hic kullanmadim. Burada olk duydugumda arastirmistim gerekirse diye hem fikir oldugum marka medela idi. Gerekseydi onu alacaktim. Dene bir istersen. Ben mesela aventin gogus kalkaninida sevmedim. Habire sut ziyan ediyor. Kullanamadim onuda halbuki cok meth ediyorlar
Canım 3tane yeğenim doğdu biz hepsinde bebek çıktığı gibi kendimizi kaybettikbir de 5kardeşiz hepimiz ordayız, annem filan. Eşlerin aileleri de gelmişti. O kadar kişiyken anneleri unuttuk düşün yani sonradan insek mi ya ameliyathaneye filan dedik de bi iki kişi indik şimdi ben doğurınca inşallah normal olursa bebeğim kucağımda gitmek istiyorum odama ayrı ayrı değil.
Göğüs yaralarınız ne durumda?ben uçuyorum acıdan.neler tavsiye ediyorsunuz?
Evet ya ultrasonda rahim ağzı kapalı filan diyorlar. Demek ki orda açıklık görseler alttan bakıyorlar kaç cm diye .Evet çünkü ultrasonda baktığı zaman geçen hafta bana da öyle dedi baya aşağılara bakıyor ya çünkü açılma yok demişti
Cnm sıkıca sarmayı denedinmi. Kollarını falan hareket ettirmeyecek.Günaydın kızlar yüksek ateş göğüsümde taşlaşan kitle derken şimdi de bebeğim uyumuyur. Hep memede uyuyur gazını çıkarmak için omzuma koydupumda gözlerni açıyor ve uyumuyor. İlk bebeğim ablam falan da yok yardım edecek nolur bana yardım edin. Siz nasıl uyutıyorsunuz?? Önce altını temizleyip öi emziriyorsunuz? Gazını çıkarmak için sıvazlıyorum gaz da çıkaramıyor uykusu da kaçıyor sonra uyuması için ne önerirsiniz tevrübelerinize çok ama çok ihityacım var
Bende geçen hafta agdaya gittim sonra iki gün boyunca kasindim. Zaten enfeksiyon vardı , mantar da oldum diye düşündüm . Travozol krem sürdüm iyi geldi o . Doğum şeklini değiştirmiyor onda sıkıntı yok. Ama bebeğe geçer mi bilmiyorum . Netten bakmıştım bayağı geçmez filan yazıyordu ama doktora soramadım daha.Gunaydin kizlar
Bi sorum olucak benim yine
Ben son zamanlarda jiletle ugrasmak istemedigim icin evde agda yapmistim gecen hafta yapabildigim kadar. Agdadan sonra bi kasinti basladi bende. Mantar mi oldu ki
Doktora cuma gunu gidince sorucam ama sizden de bilen vardir belki, doguma yakin mantar olunca dogum sekli degisir mi ki? Normal dogum sirasinda bebege bulasma durumu vs olmazdir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?