2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya kızlar benim kızın burnu hep tıkanıyor. Hırıldıyor yavrum. Açıyoruz. Geri tıkanıyor. Dr.götürdük. bişeyi yok damlayla devam edicez diyor. Ben çok üzülüyorumi
Cnm bizdede var. Ama kv yüzünü örtüsüyle kapattırıyo. O zaman ısınınca geçiyor. Kendi ısısıyla uyusun diyor

Ya kızlar benim kızın burnu hep tıkanıyor. Hırıldıyor yavrum. Açıyoruz. Geri tıkanıyor. Dr.götürdük. bişeyi yok damlayla devam edicez diyor. Ben çok üzülüyorumi
Canım biz burun aspiratörü aldık 3 4 güne temizliyorum her sabah bi dene istersen damlayı sıkıp çektiriyorum

Son düzenleme:
Kuzum sen bilirsin böyle iyi bi meme ucu var mi bildiğin meneye yapışan nemesis
Avent aldım kayıyor ve altından taşıyor
Bantlasam mi mememe acaba :)

Kuzum sen bilirsin böyle iyi bi meme ucu var mi bildiğin meneye yapışan nemesis
Avent aldım kayıyor ve altından taşıyor
Bantlasam mi mememe acaba :)
Ben medelayi cok onerdiklerini duydum ama hic kullanmadim. Burada olk duydugumda arastirmistim gerekirse diye hem fikir oldugum marka medela idi. Gerekseydi onu alacaktim. Dene bir istersen. Ben mesela aventin gogus kalkaninida sevmedim. Habire sut ziyan ediyor. Kullanamadim onuda halbuki cok meth ediyorlar

Canım biz burun aspiratörü aldık 3 4 güne temizliyorum her sabah bi dene istersen damlayı sıkıp çektiriyorum
Bende aldim ama bize onermediler ilk ay burun aspiratoru kilcal damarlar cok ince kanama olur dediler sende sorun oluyor mu kanama gibi? Birde hangi marka aldin.otribebe mi?
Bana pediyatrist serum fizyolojik damlat sonra bir parca tuvalet kagidi yada mendilin ucunu sivrilt burnunu temizle dedi.zaten oyle yapinca hapsurur temizlenir ici dedi. Bizimki hapsuruyor ama bir sey cikmiyor. Her sabah yapıyoruz bu isi. Zaten yuz temizliginin bir parcasi olarak yap demişlerdi.

Boşanma olmadan evi terk eden hukuk önünde kusurlu sayılır .

Bailma sekli ayni olup dikkat ettikleri seyler farklidir belki. Hic bilmiyorum valla acilmaya catiya bakmak icin ne yapiliyor.
Ama kizlarin da dedigi gibi o acikliga ultrasondan da bakilabiliyor diye biliyodum ben

Gunaydin kizlar

Bi sorum olucak benim yine

Ben son zamanlarda jiletle ugrasmak istemedigim icin evde agda yapmistim gecen hafta yapabildigim kadar. Agdadan sonra bi kasinti basladi bende. Mantar mi oldu ki
Doktora cuma gunu gidince sorucam ama sizden de bilen vardir belki, doguma yakin mantar olunca dogum sekli degisir mi ki? Normal dogum sirasinda bebege bulasma durumu vs olmazdir insallah

Valla bende avent kalkan aldım. Ablam kullanmıştı çok memnundu, bilemedim ki niye düşüyor

Valla aslına bakarsan bende alttan alacak biri değilim. Hani burnum düşse eğilip almam diyenlerdenim. Şimdi çok hassas bir dönemde ce psikolojisi farklı çalışıyor diye beklemeli diye düşündüm. Yoksa dediğin gibi git diyecek ben durucam pek mümkün değil.

Geçen hafta ağda yaptırdım. Bende de dudak içlerinde hafif bi kaşıntı oldu. Doktora gittim kültür aldırdım, bişey çıkmadı ama zaten o his de geçti. Dr travazol krem vermişti yine de, kaşınırsa sür diye doğumda sorun olur bebeğe geçer mi diye de sordum yok sıkıntı olmaz dedi.

Mesajları yeni yeni okuyorum. Canım biliyo musun kapıda falan beklemiyordu çıktığımda Hatta kapıda kimse beklemiyordu. Ben çıktığımda bunu pek farketmedim ama sonradan üzüldüm baya. Cunku esim de annem de bebegi gorunce beni unutmuşlar, hiiiic ameliyathane kapısında beklemek akillarina bile gelmemiş. İkisi de hipnotize olmuş gibi odaya çıkmışlar. Sonradan çok kizdim ben bari biriniz kalsaydınız diye. Hayir aglaya ağlaya girdim ben bir de bebek riskte diye. Hiiiiç benim psikolojim akıllarına gelmemiş valla. Hadi eşim heyecandan bilemedi desem annemin düşünüp akil vermesi gerekirdi bence. Neyse hala lafını sokuyorum ve bu uzun yıllar böyle devam edecek yandilar

Canım 3tane yeğenim doğdu biz hepsinde bebek çıktığı gibi kendimizi kaybettik bir de 5kardeşiz hepimiz ordayız, annem filan. Eşlerin aileleri de gelmişti. O kadar kişiyken anneleri unuttuk düşün yani sonradan insek mi ya ameliyathaneye filan dedik de bi iki kişi indik şimdi ben doğurınca inşallah normal olursa bebeğim kucağımda gitmek istiyorum odama ayrı ayrı değil.

Benimde hiç hoşuma gitmedi avent kalkan.hem süt gidiyor hemde o yapısı tenime bir rahatsızlık verdi benim.

İnşallah istedigin gibi olur canım yoksa kapılarda bekleyeni bile olmuyor insanın. Şaka maka 'babam olsa beklerdi sizde iş yok diyorum' ben de hırsımı alamadım kaç gündür.

Göğüs yaralarınız ne durumda?ben uçuyorum acıdan.neler tavsiye ediyorsunuz?

Canım ben duyduğum herşeyi uyguluyorum nerdeyse. Hatta gün içinde birden fazla şey uyguladigim bile oluyor. İlk gün lansinoh kremi surdum ki dogumdan once de haftalarca süren bir insanım. Pek fayda etmedi bana. Sonra eve çıktım zeytinyağı surdum o biraz yumusattı ama acı devam ediyordu. Sonra madecassol krem aldım. O da biraz fayda etti ama bu sefer de bebegim ağladığı zaman hemen meme veremedim yikamasi uzun sürüyor. Ve ben takinti yaptim kimyasal sonuçta sabunlasam da kaliyor mu acaba diye. En son şimdi ayva çekirdeğine başladım bakalım iyi gibi şimdilik. İyi gibi derken gecirmedi ama yumuşatıyor. Zaten daha 2 kere surdum. Hem yıkamak yerine islak bir bezle siliyorum yetiyor.

Günaydın kızlar yüksek ateş göğüsümde taşlaşan kitle derken şimdi de bebeğim uyumuyur. Hep memede uyuyur gazını çıkarmak için omzuma koydupumda gözlerni açıyor ve uyumuyor. İlk bebeğim ablam falan da yok yardım edecek nolur bana yardım edin. Siz nasıl uyutıyorsunuz?? Önce altını temizleyip öi emziriyorsunuz? Gazını çıkarmak için sıvazlıyorum gaz da çıkaramıyor uykusu da kaçıyor sonra uyuması için ne önerirsiniz tevrübelerinize çok ama çok ihityacım var

Cnm sıkıca sarmayı denedinmi. Kollarını falan hareket ettirmeyecek.

Bende geçen hafta agdaya gittim sonra iki gün boyunca kasindim. Zaten enfeksiyon vardı , mantar da oldum diye düşündüm . Travozol krem sürdüm iyi geldi o . Doğum şeklini değiştirmiyor onda sıkıntı yok. Ama bebeğe geçer mi bilmiyorum . Netten bakmıştım bayağı geçmez filan yazıyordu ama doktora soramadım daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…