2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Göğüs yaralarınız ne durumda?ben uçuyorum acıdan.neler tavsiye ediyorsunuz?
Cnm madegassol kullandım. Dinlenmesi için bazen sağıp kaşıkla vrdim. Emzirdikçe yumuşuyor. Bide biliyorsundur kahverengi kısmın hepsini sokmaya çalış. Elini makas değilde hilal yap ucunun gergin olmamasına dikkat et. Birde ağzından alırken gerdirtip alma. Parmağını sok ağzına yada yanağını biraz çektir ağzı hava alsın öyle al memeni

K Kaan-merve sanki bizim kv uygulamaları birbirine benziyor gibi. Benimki daha doğmadı da dün akşam bi olay anlatmissin benimki de öyle yapardi kesin bakalım nasıl olacak. Lohusayken atisiriz kesin ama eski uygulamalar da ise yarıyor gerçekten katılıyorum.

Beklemek de sıkıntı canım ya son haftalarda kakalarini falan yapıyorlar ya hayırlısı diyelim hepimiz için

Beklemek de sıkıntı canım ya son haftalarda kakalarini falan yapıyorlar ya hayırlısı diyelim hepimiz için
Benim doktor da geçen hafta öyle demişti kakalarini yapıyorlar riskli diye. Bende hayırlısı diyorum artık . Benim kardeşimde anne karnında strese girmişti kakasini yapmış ve yemişti bu sebeple kuveze filan girmişti.küçüktüm o zamanlar anlamiyordum tabi yemiş diye dalga geçiyordm. Annem uzuluyordu. Şimdi daha iyi anlıyorum. Insan tehlikeye atmak istemiyor .

Bugün de kendimi iyi hissediyorum, çok güzel bişeymiş resmen unutmuşum dolap için kurabiye yapıcam inşallah, tabi yine fazla ayakta kalmadan. Bir de evi silersem benden iyisi yok

E bir de doğum sancım gelse tadından yenmez

Cnm yol ver kv ne yapsın hepsini ben oğlumda çok idealist davrandım iyi bok yedim diyorum. 6 aylıkken kendisiyle konuşmayınca ağlayan bir veletti oğlum.

Evet 40+3 falan olur.2 3 gün beklenir belki ama , 42 de çok yani ben huzursuz olurum.cuma 39 bitiyor benim.sonra gelse çok güzel olurr

Canim dogum olgusu çok farklı bişey hayatın değişiyor bi anda...eşin kesinlikle bi dersi hakediyor ama bu süreçte değil bence...şu anda gidersen haksiz olursun hem bebegini de dusun... .biraz zaman ver birbirinize hatta başbaşa kaldığınızda bence hersey daha güzel olcak.sen güzel güzel konusursun bence esin de anlar...devam ederse cahil ailesini dinlemeye o zaman düşünürsün.

Evet 40+3 falan olur.2 3 gün beklenir belki ama , 42 de çok yani ben huzursuz olurum.cuma 39 bitiyor benim.sonra gelse çok güzel olurr
Inşallah gelir canım ya , benimde bugün kontrolum var .39+1 im. Diyeceğim ne zamana kadar beklicez. Suni sancı mi deneyecek ilk başta falan ogrenecegim . O zamana kadar gelirler inşallah. Her gece acaba bu gece gelir mi diye . Ev toplu dursun , şu eksik varmış nasıl unuttuk filan diyorum sabah yine tık yok

Kuzum bizim doktorda pek onermedi grip vs olunca kullanın dedi ama öyle bir doluyor ki nafile mecburen kullanıyoruz biz bebedor aldık uc olarak da eczaneden hepsine uyumlu biofiz bebe yazan uçları aldım her başlığa uyuyor dediler bize uydu zaten o ucu yıkayıp bile kullanabiliyor musuz atmayın dediler ama ben daha denemedim attım hep

Ay hadi bakalım sana ne diycek..aynen dün akşam tezgah daginikti uyuyamadim gece 12de topladım cunku sancı genelde gece geliyor. .ev de her geçen gün pisleniyor ya 10 gün oldu temizleneni yagmur yagdi hep balkonlar camlar yine kirlendi..onu düşün bunu düşün ben devirip totoyu yaticaktim bu sürede olmuyor bi de gezesim var dışarı çıkıyorum arkadaslarla eşim diyor gezince çok iyisin evdeyken hep sizlaniyosun diye

Göğüs yaralarınız ne durumda?ben uçuyorum acıdan.neler tavsiye ediyorsunuz?
hindistancevizi yağı çok iyi geliyor diye duydum. ben doğurmadım ama bi senedir ellerime yüzüme sürdüğüm tek krem diyebilirim, şimdi göbeğime ve göğüs ucuma da sürüyorum banyodan banyoya. almaya karar verirsen tek dikkat etmen gereken şey, güvenilir bir yerden almak. benim güvenilir bi aktarım var, dürüstçe malının iyisini de kötüsünü de söyler, ordan almıştım, açık mavi bant şerit var kapağına doğru. aynısını macro center da gördüm dün, macro yu sevmiyorum ve bazı şeylerin aldatmaca olduğunu düşünüyorum aslında, ama almak istersen diye bu kadar açıklamış bulundum. Allah şifa versin canım.

Bende aventin göğüs kalkabini sevmedim komik duruyor ve eğilince sütler yine taşıyor suan meme ucu yaram yok ama gümüş kalkan mi alsam bilemedim
Bana iyi bir meme ucu desteği bulmam lazım uc olmadan bizim kız memeyi alamıyor ağzına cekmiylr

Emzik kullanmaya başlayan var mi kızlar ben daha başlamadım o gün arkadasım bi tane verdi yeni almış açmamış bizim ki ağzından attı
Kesinlikle emziğe alıştırdın ben ağlama krizi vs tutunca dışarıdayken zorlanıyorum emzik almadığı için dedi hemen emzirecek yer arıyorum dedi
Şimdi bizim ki de meme ucuyla emmeye başladı azda olsa bizimki de öyle ağlar mi ki uykuya dalarken falan iyi oluyormus ne diyorsunuz emzik konusunda kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

Belkide dedigin gibi annm yanimda yanimda oldugu icin her yaptigim batiyordur ona sanki o lohusa herseye aliniyo anneni yaninda şımarıyorsun diyo ama simaricak bsy yokki dogum yaptigim gunden beri herseyime karıştılar meme ucun varmi sutun varmi bu cocuk ac kaliyo doyuramiyorsun mamaylami besliceksin banyo ne zmn yaptiricaksin neler neler artik dur deme zamani geldi bn eriyip gidiyorum 26 yasindayim kendimi 40 yasinda hissediyorum canm ya

doğurmamış biri olarak ne kadar söz hakkım var bilmiyorum ama "biberon" tehlikeli anne memesini reddediyor diye duyuyorum, ilk zamanlar kaşık ya da şırınga diyorlar. "emzik" tehlikeli değil bu konuda diye biliyorum, yaşadığım şeyi söyliyim, teyzem 3. doğumunda emzik falan vermicem demiş, annem de yanına hastaneye gittiğimde hastane inliyodu dedi, bi emzik verdik hem bebek hem biz bi rahatladık dedi. ben emzik veririm diye düşünüyorum ama bu konuda farklı düşünenler var, en doğru karar yine senin ve içgüdülerinin. bebeğe bi zararı olmadığı sürece bazı konularda esnek davranmayı düşünüyorum, ama tabi daha anne olmadığım için bu konuda söz hakkım ne kadar var bilmiyorum canım, kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…