2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ayni dedigin gibi yapmak istiyorum ama annm birakmiyo canm ama bi kereligine onu pisman edicem iyilikle cocugu pasaportunu cikarttiriyim ailemi gormeye gidiyorum diyip geri gelmicem

Göğüs yaralarınız ne durumda?ben uçuyorum acıdan.neler tavsiye ediyorsunuz?
Zaman... Sadece Zaman ... Ben garmastan pomad kullanıyorum krem bazı arkadaşlar lansinoh kullanıyor ayva çekirdegini az su için bir gün bekletip kremsi jel oluyor ondan da kullandım . Soğan dedi bir arkadaş göğüse yarim sogani koyup bekletip sonradan yıkamada fayda etti demistu bunu ben denemedim aklıma gelenler bunlar

İnsallah yaptigi hata oldugunu anlar kuzum ya cok saol bakalim annm gidince ne olucak boyle devam edermi yoksa değişirmi

Zaten evde durdukça ev kirleniyor insan daha çok stres oluyor . Bebisler hayırlısıyla gelse de evin halini düşünmekten vazgecsek artik. Boşver iyi hissediyorsan , dikkat ediyorsan çık disari. Sonra pek fırsatım olmaz zaten

Kızlar biraz saçma olacak ama size bi sorum var . Hastane için pijama beyaz ve mavi renkler koyacağım ama kan çok gelirse ikisi de açık renk rezil olurum diye korkuyorum. Kapaliyim zaten uzun hırka aldım üstüme gelen giden olur diye ama başka koyu renk filan mi koysam bilemedim .

merhaba liviya, uzun zamandır yazıp yazmamam konusunda düşünüyorum, ki burda gayet içten bi şekilde seni anlamaya çalışan ve derdini paylaşan arkadaşlarımız var, desteğiniz çok güzel...düşüncem, yaşadığın durumun kısır döngü olmaması gerekli, her insan ayrı bi dünya gerçekten, kastettiklerimiz, sözlerimiz ve davranışlarımız aynı olsa da o kadar farklı sebeplerle olabiliyor ki bu hayatta... her ne kadar 3. ve 4. şahıslar devrede olsa da iki kişi olarak, eşin ve sen sakin ve ciddi bi şekilde, tüm kızgınlığınızı bi yana bırakarak, "derdinizi" birbirine anlatmalı ve diğer kişilerin araya girmemesi için karar almalısınız, konuşma olumlu da bitebilir olumsuz da, samimi bi şekilde ve gerçek niyetinizi anlamanız önemli, diye düşünüyorum. benim annem garip bir kadın, en güzel günlerimi, düğünümü mahfetmiştir, hamileliğim de bile, geldi, ağlattı gitti beni, o ay çok kötüydüm ve ilk defa bebeğimin gelişimi gerilemişti. önce hep kendini düşünür,öz annem. inşallah kv iyi biri olur onu annem gibi severim derdim, çok iyi bi insanmış gerçekten ama sizlere ömür... babam vardı iyi biriydi, o da 14 yıl önce aramızdan ayrıldı. kardeşim de yok, aile olarak yalnızım. eşimin durumu da bana benziyor. o yüzden birbirimize tutunuyoruz ama biz de ne krizler aştık, hiçbişey çok güzel değil bu hayatta, benim de onun da çıkarmamız gereken çok büyük dersler vardı, ne kadar çıkarıyoruz orası ayrı ama şunu diyeceğim, senin ve eşinin sınavı bu, senin belki de daha kararlı ve kesin ifadelerinin olmasını öğretecek bu olaylar, eşinin de başkasının lafına bakmamayı öğretecek belki de, bilmiyorum, haddim mi bunları yazmak onu da bilmiyorum ama biz yaşadığımız krizler esnasında susar, sakinleşince uzun uzun konuşurduk bazen, eşim konuşmak istemezdi ama ben çözmemeiz lazım derdim. ha ne kadar neyi başardık bilmiyorum, bazı şeyleri çözdük, bazılarını çözemedik belki ama hayat böyle, siz bunu çözene kadar size bişeyler yaşatacak. son olarak, ben de ailemden dolayı biraz ezik olabiliyordum olaylar karşısında ama bunu yırtmaya çalıştım, çok zor biliyorum ama bazen değişmek gerekir. annemin bana yaşattığı ve kalıcı izler o kadar çok ki ömrüm bunları aşmaya çalışmakla geçiyor. iyi ve anlayışlı olmak çok güzel bişey ama aşırısı hem sana hem çevrene zarar. bazı şeylere "dur" demeliyiz. yerine göre "ee yeter be" deyip karşımızdakinin bizi ezmesine izin vermemeliyiz diye düşünüyorum. çok uzattım biliyorum ama inşallah "değişim" ve "dönüşüm" sınavlarımızı verebiliriz bu hayatta. kolaylıklar, metanet ve güç diliyorum sana. Allah yardımcın olsun.

Ben veriyorum cnm. Emzirince uyuyor gazını çıkarınca uyanıyor yatırıyorum emziği tutarsa şanslıyım uyuyor rahatlıyorum. Tutmazsa uyutana kadar uğraşıyorum o arada oğlum da ilgi istiyor. Beni kısmen çok kurtarıyor

Benimki kan olmadı da tentürdiyot lekesi oldu hep. Fikişlerim açıkta olduğu için banyo yaptırtmadılar. Öyle olunca ne giydiysem lekelendi zaten. Allahtan 3 takım koymuştum evdeki yüksek bel pijamalarımı koymuştum yeni almadım iyiki öyle yapmışım leke çıkmadığı için hepdi de çöpe gitti cnm

hayır, neden saçma olsun, herşeyi düşünür olduk, bekle bekle canı sıkılıyor insanın, gelselermiş o zaman :) ben de açık renk koydum canım ama şahsi fikrim, herşeyin önüne geçemeyiz, olacağı varsa olur, rezil de olmazsın bence, annesin sen çünkü, pamuk gibi anne yahu :) ben de normal doğum olursa açıcaz vs vs düşünüyodum ama o an tek önemli olan bebeğimiz ve sağlığı olacak inşallah. bir de, ben depend in külotunu almıştım tavsiye üzerine, denedim, ne rahat bişeymiş yahu, çok kalın değil rahatsız da etmiyor, sadece bedenine dikkat et, sıkmasın. normalde m beden isen m beden oluyor mesela, çok aşırı kilo almadıysan tabi. neden dedim, bunu giyersek üstüne de rahat yüksek bel normal külot, akma hiç olmaz inşallah, terlikler ve sen, temiz temiz :) oh, mis...

Ben oglumda verdim surekli agzinda degildi uyuturken veriyordum sadece yada dedigin gibi disarida susturmak icin ama bizim uyanik 9 aylikken uyutacagimizda verdigimizin farkina vardi kendisi bırakti.simdi buna da vermeye calisiyorum ama nadiren aliyor tam uyutup yatiriyorum uyaniyor emzigi red ederse yeniden uyutmaya cabaliyorum.ama alirsa uykuya daliyor.kisaca cok fazla verilmesi yada cok ileri yaslara kadar emzik almasi dis yapisi acisindan cok zararli ama bu sekilde zararinin olmadigi dusuncesindeyim.Psikologlara kalirsan hic vermemen gerekiyor tabi

Benimkide beyazdı cnm gelin gibi oturdum tacımı terliğimi giydim.
Yanlız hastanede verilen bez bantlıydı ve çok büyüktü ben onda rahat edemedim çantamda kilot bez vardı o daha düzenli ve rahat oluyor

Liviya cnm lohusa halinle çok strese giriyorsun biraz rahatla bebeğini düşün cnm başkalarına fırsat verme kafana takmamaya çalış kimseye birşey olmuyor olan sana oluyor

Kızlar ben deliksik uykuyu çok özledim bizim bebiş 1 saatte bir kurulmuş gibi emmeye uyanıyor enerjim bitiyor uykumu alamıyorum bir yandan kızım ilgi istiyor puffff.....

Benimkide beyazdı cnm gelin gibi oturdum tacımı terliğimi giydim.
Yanlız hastanede verilen bez bantlıydı ve çok büyüktü ben onda rahat edemedim çantamda kilot bez vardı o daha düzenli ve rahat oluyor
Oh oh maşallah ne güzel olmuş gelin gibi , şu an pek o ortamı hayal edemediğim için düşünceler e dalıyorum . Hayırlısıyla bebisler gelsin artık diyorum.

Bi normal emzik verdim almadı bir de meme ucu olan smoti mi ne var aventin onu deneyeceğim bakalım alır mi
Benimki de yerken uyuyor yerine yatırırken gaz alırken uyanıyor emzik bana da çağre olabilir

Kızlar ben deliksik uykuyu çok özledim bizim bebiş 1 saatte bir kurulmuş gibi emmeye uyanıyor enerjim bitiyor uykumu alamıyorum bir yandan kızım ilgi istiyor puffff.....
Ben de ben de
Esimin bi hafta sonu uykusuna kıyıp biberona sütu sagip biraksam mi diyorum ama icim rahat etmez annelik iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…