2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Lohusalık sendromu dedikleri şeyi çok iyi anladım. Çoğu kişi benzeri şeyler yaşıyor. Eminim benim gibi düşünüyorsun. Yıllardır beklediğimiz bebeği böyle mi karşılayacaktık diye kafayı yemek üzereydim. Bir volkan patlamasıyla binayı ayağa kaldırdım resmen. Kişiliğimi bilsen çok sakin biriyimdir. Herkes sakinliğime hayran kalır. Demekki diyorum iyi biriktirmişim. Kayınbabam sana hakkım haram olsun deyip çekip gitti. Ailemin evime gelmelerini istemiyordu. Müsade etmedim. Ama eşimi seviyorum. Bu yuvanın yıkılmasını eşimde bende istemiyoruz. Tabi şuan eşimle mecburi olmadıkça konuşmuyoruz. Bende derdimi döktüm buraya :) eşini seviyorsan oğlun için kalıp mücadele etmelisin.

Kilosunu kafana takma benim oğlumda 2800 doğdu sorun olmadı.Gelişiminin geride olmasıyla ilgili doktorun ne dediyse onu dinle gerekiyorsa başka doktordan da fikir al

Ölçümlere öok takılma canım ben de sen gibi çok üzülmüştüm her gittiğimde boyu bir ay geri çıkıyordu kilosu da hep 3 kiloydu son bir ay. Ama çok şülür 3600 doğdu boyu da gayet normal. Son haftalar hep yanlış ölçülürmüş

Bugün saglik ocagindan aradilar.topuk kaninda bir hormon degeri yüksek cikmis yarin gelin tekrar alicaz diye.tmm dedim algilamamisim tekrar aradim hangi deger diye kistik fibrosiz degeriymis.ama hata oluyor genelde 5 cocuktan 2 sinde telas yapmayin falan dedi.tabi insan durur mu bi baktim internete neler neler yaziyor.tabi hata yasayanlar da cok fazlaydi.neyse dedim esim benden cok takar ona soylemeyim hatali olcum olmus falan dedim tabi inanmadi baya sorgulayinca soylemek zorunda kaldim tabi baya taktı arastirdi sonra carpintisi tuttu. Onun aklina geldi de cocuk doktorunu arayip sorsana ne dicek dedi.
Cocuk doktoru o cok hassas bi test hata yapinca hep yanlis cikiyor.devletin sacmaliklari diye kizdi hatta. O cok agir bir hastalik 10000 de bir gorulür ki %90 yoktur endise etmeyin deyince rahatladim biraz.
Yarin gidip tekrar olcturecegiz tabi ins yuksek cikmaz da ter testine gerek kalmaz.sizin de bilginiz olsun

Canım bozma moralini benimki de iki hafta gerideydi . Çok takmıştım kafama , sonra bıraktım. Önemli olan sağlıklı olmaları sonuçta .

Aynen sancı gelince bende evde beklemeyi düşünüyorum suyum gelmedikçe..

Sıcak su torbasını belime tutucam canım. Suyuda yıkanırken biraz karnıma tutucam bi kaç kişinin sancısı başlamıştı böyle. Hatta hamama gidenler vardı sonraki gün doğuruyolardı
Canım dikkat et yine yaparken , bende birazdan duşa girip biraz sıcak suda mi kalsam diyorum . Bakalım daha neler denicez.

Canm inan 5 senelik birikmisi kustym bugun esim cok iyiydi hatta sezaryen sonrasi kendisi kaldi yanimda herseyimi temizledi 9 ay boyunca bn bi bulasik dahi yikamadim herseyi kendisi yapti halende oyle amabi kotu huyu var kim nereye cekerse o tarafa gider ailesi paraya resmen tapiyo bnm tup bebek parasini da babam verdi onu hic bi zmn babam yardm etti diye yuzune vurmadim ama gel gor ki ailesi bunlari gormemezlikten geliyo sanki oglunun parasini yiyip yatiyorum bn evlendigimden bu yana 4 sene calistim hp borc odedim tup bebek icin isten ciktim isten ciktim diye ailem hp yardmci oldu simdi bir aydr annm yanimda yardmci oluyo dogum yaptigim gunden bu yana hic birisi halin ne bi ihtiyacin varmi diye sormadi ilk gun geldiler sonrada yok annm yanimda olmazsa hic bsy yapamazdim esim saat 23 kadar calisiyo annm yanimda diye oglunun oarasini yiyoruz saniyorlar ama herseyi annm yapiyo haberleri yok ne diyim hangisine uzuliyim kuzum Allah akıl fikir versin hepsine Allah yardimcimiz olsun

Canım yapma esin gelsin bi oturup konuşun belki baska biseye kizmistir siniri de sana denk gelmistir..gerekirse annen de konuşsun azcik gözünü korkutsun kızımi torunumu alip giderim diye...seni ordan alasim geldi cidden bu ne yaa Allah sana sabırlar versin...hic değilse evlâdin için biraz daha sabret eşine de öyle de artık sabrım taşıyo de aradaki dengeyi kurmak birazda onun isi aslında ama kontrol ediyorlar eşini malesef etki ediyorlar...esine de tavrını koy surat as soğuk davran ama gitmek en son aklında olsun onlara istediğini verme...

Kuzum bn bu zmna kadar ne kavgalar gordum ne hakaretler esimin ailesinden oruspu demeleride kalmadi ama hic bi zmn gitmeyi dusunmedim ailesinin yaptigi icin esim bedel odememeli dedim bn baska ulkeden baska kutlurden geldim genede ayak uydurmaya calistim uydurdum da ama yok yaranamadim esim iyi onu seviyorum ama bazen sevgi de bi yere kadar bi insanin kendi fikri olmali herkesi dinlememeli artik bnde ailesi oldum bi cekirdek aile olduk artik tek ailesini düşünmeli hamileyken kaynimla kv siddet uygulamaya kalkti hic birini aileme soylemedim annm bu sefer biraz uzun sure kaldi yanimda kendisi herseye sahit oldu durmadan agladi annemi yanibda rezil ettiler annmde artik goturmek istiyo herkes her yerden saldiriyo esinde onlari dinlerse seni nasil birakip gidiyim diye agliyo bilmiyorum ne yapim kafam karisik

En güzelini yapıyorsun herşeyi annem yapiyo dememekle varsın onlar eşinin parasını yiyorsunuz sansınlar Yaradan görüyo herşeyi varsın onlar bilmesinler günah alsınlar..hem ne demek eşinin parasını yemek ya sana ve oğluna bakmak zorunda zaten yani yükümlü bakmakla ne için çalışıyo ki yani sizin için çalışıyo evinizin rizki için...en korktuğum insan tipi hep ben hep ben hep bana diyenler...canim o evde aslında bir Kuranı Kerim okutulsa ıyi olur bütün negatif enerji giderdi hatta bikac çocuk sevindir sadaka biseyler falan ver gerisini de Allah a havale et bak gör nasıl düzelecek

Kuzum bilemedim simdi sende haklisin gerçekten karışık şimdi bende çıkamadım işin içinden...dogal olarak sende annenin yavrususun o da seni düşünüyor ve haklı da...gecici olarak kafani dağıtmak istiyosan söyle 1 ay bilemedin 15 gün git ama eşine geçici olduğunu söyle çünkü sen yokken öyle bir doldururlar ki şaşar kalırsın sonra...biraz ayrı kalmak ıyi gelir gibi ama yine de inadına gitmemenden yanayım koz verme onlara bana kalırsa çünkü dönünce ikide birde laf sokarlar hatta iftira bile atarlar..zor bi durum gerçekten yanlış bişey de demek istemiyorum

Valla ne yapsam bilemedim ki canm cikmaz sokaktayim sanki bncede biraz gecici zmn uzaklasmam daha iyi gelir sanki bakalim ne diycek biraz uzak kalsak belki iyi gelir geldi simdi bakalim ne olucak destegin icin cok saol kuzum Allah razi olsun

Canim senin plasenta asagidaydi degilmi. Kanaman cok odumu kan nakli yapildimi. Kiz kardesiminde asagida plasentasi 34 haftalik hamile oda doktoru sezeryan demis baska oluru yok demis.

Canım sakinleş, şu lohusalığı bi atlat. Sonra eşinle karşılıklı otur konuş. Güzellikle söyle artık aile olduğunuzu ve sizin yanınızda her şekilde durması gerektiğini. Dışarda abisi annesi ne derse desin eve sana taşımamalı. Huzurunuz için çocuğunun sağlıkla büyümesi için bunları yapması şart.

Canım dikkat et yine yaparken , bende birazdan duşa girip biraz sıcak suda mi kalsam diyorum . Bakalım daha neler denicez.

Ben böbrek ağrımdan bi haftadır her gün sıcak sudayım. Korkmayın doğmuyor valla yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…