2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bacim benimki hic biberon almadi kafam.kadar da meme ucum var ama almadımi almıyor memeyi ozellikle geceleri sadece ucunu aliyor tam ememiyor cikariyorum tamamini vereyim diye cigligi basiyor. Birde süt mu cok gelio bilmiyorum arada boguluyor oksuruyor. Yani is memeyle ucuyla filan bitmiyor. Sipalar alisip ogrenene kadar ugrascaz.
Ben anneme dedim ne zaman emzik verdin kardesimle bana diye hastaneden eve gelir gelmez dedi.

Benim kuzenlerimde oluyodu hemde çok falza kaşınıyodu. Doktor ilaç verdi geçmedi doğum yaptıktan sonra geçmişti canım

Çok zor gerçekten. Sen yine sabırla bekle pes eden taraf sen olma. Bide annen gitsin senin duygusallığın azalır bakalım ozaman nasıl olacak

19 gunluk olduk canm ama gunduz biraz zorluyo gunduz biraz uyusa bnde biraz dinlenirdim annm tutuyo sen uyu diyo tam uykuya daliyorum çığlıklarıyla uyaniyorum cok gazi var birde kabız oluyo ya

Bi normal emzik verdim almadı bir de meme ucu olan smoti mi ne var aventin onu deneyeceğim bakalım alır mi
Benimki de yerken uyuyor yerine yatırırken gaz alırken uyanıyor emzik bana da çağre olabilir
Emzik benimki hemen aldı şap şap emmeye başladı. Ama eşim vermeyelim diyordu ben de karasızdım. Bütün kararsızlığımız dün itibarıyla son buldu:) doğduğu ndan beri en zor günümüzü geçirdik. Uyumadı sürekli ağladı o kadar perişan oldu ki kuzum 5 dk uyusunda emzikle de olsa uyusun diye verdim hep ağzına. Zor durumda kaldıkça veririm artık. Bizimki aventin küçük modellerinden.
Göğüs ucu konusunda da kızımda kullanmıştım wee ninkini dedğin gibi taşırıyordu ama emiyorsa o şekilde bi 15 gün sonra falan göğsünü almaya başlayabilir başka bişey almana gerek yok bence

Bizimki emmek içinde uyanmıyor biz uyandırmaya çalışıyoruz ama gece çok sayıklayarak uyuyor anlamadım hep bir mizirdanma gözü kapalı gazi da olmuyor anlamadık gitti ne diyo sipa
Sen nasıl emziriyorsun peki canım ucunu mu emiyor duan sadece
Shoti emziği denedim şimdi resmen burnunun yarısına kadar başı geldi kapadı çok büyük
Bu markanın svax mi ne adı prematüre bebekler için emziği varmış onu alayım olmadı

19 gunluk olduk canm ama gunduz biraz zorluyo gunduz biraz uyusa bnde biraz dinlenirdim annm tutuyo sen uyu diyo tam uykuya daliyorum çığlıklarıyla uyaniyorum cok gazi var birde kabız oluyo ya
Kuzum mama alınca gaz çok oluyor ve kabızlık oluyor gerçi doktorlar 4 gün ve sonrasını kabızlık olarak sayıyorlar sen sutunu sağ olanı kadarını içir bagirsaklari yoluna girsin bol bol sağ ve inan kafan rahat olunca sut artıyor emmiyorsa silikon uc al kullan kuzum ve ağlamak istersen katılarak ağla rahatla sutun etkilenmesin
Emzik de dene kuzum çığlık attığında

Bizimki yumuşak başlık arıyor sanırım biberonda aventi attı mesela lansinOl biberonla ask yaşadı onun emziği olsa alacaktım ama yokmuş yumuşak içli emzik bulursam alacağım
Evet bununla başladık bakalım ilerde biraz toparlasın memeyi de alır insallah

Bu arada kızlar ben biberonla verirken 3 saate bir veriyordum şimdi 2 saate bir kaldırıyorum 15 dk emiyor doymaz diye biberon veriyorum almıyor doymuş oluyor sanırım doktor da cis kaka yapıyorsa emiyordur ama biberonla destekleme yapın dedi ben dünden beri sağma yapmadım bizim kız emmedigi zaman sağma yapayım mi
Korkum sağdım diyelim İpek emerken göğsümden sut gelmemesi acaba hangi saatler ya da emmeden sonra önce mi ne zaman yapsam bu sağma isini bilemedim çünkü korkuyorum yarın emmezse sütüm hazır Dursun diyorum

Bnmkinin gece uykusu iyi ama gunduz hp ayaktayim artik dikiş yerim agrimayi basladi canm bn sutum kesildi sAnmistim cok şükür kesilmemis bugun silikon ucsuz kendi mememi emmeyi basardi oglum cok insallah devamida gelir ya

Metsil damla verdi bana doktor.gunde 3 kere 5 damla ver dedi. Gazina iyi geldi. Birde brn mommy bliss aldim. 15 gunluk olmasini bekliyorum. Bence sende doktoruna danis gaz icin. Birde 7 saat kesintisiz uyumasi pek iyi olmayabilir arada emmesi lazim onuda danis.

Yok uzun bir ugrasi sonucu tam aldiriyorum. Gunduz mesela hic sorun degil kendisi cok guzel kavriyor sanirim gece uyku sersemi kavrayamiyor.
Birde diyorum ya benim sut sanirim hizLi geliyor ilk 5 dk cok bocaliyor emerken boguluyor gogus biraz rahatlayinca daha rahat emiyor.

Bnmkinin gece uykusu iyi ama gunduz hp ayaktayim artik dikiş yerim agrimayi basladi canm bn sutum kesildi sAnmistim cok şükür kesilmemis bugun silikon ucsuz kendi mememi emmeyi basardi oglum cok insallah devamida gelir ya
Ay hadi çok sevindim canım devamı gelsin inşallah. Bu emzirme işi mücadele işi kesinlikle sabırla uğraşan kazanıyor

Ilkinde de 40.gün çağırdı bundada. Zaten sorun olmadıkça normal dogumda cağirmıyor. Bide zaten dikişler estetik. Eğer için rahat etmiyorsa git sen ama rutini böyle.

Kızlar doğurdum. Tam 30 saat sürdü sancım. Gece 9 gibi hastaneye gittik ebe alttan baktı. Parmak ucu kadar bile açıklık yok dedi. Senin ağrı eşiğin düşük sen daha çok gelir gidersin dedi. Eve geldik tüm gece resmen acıdan geberdim. 5.30 gibi araştırma hastanesine geldik. Dr 7 cm açıklığın var az daha evde doğuracakmışsın dedi. 4 saat dogumhane de sancı çektikten sonra bebiş geldi.

Onu sormadım ya unuttum o üzüntüyle haftaya salıya vermişti randevuyu sen perşembe gel dedi
Insan zaten o an unutuyor ne soracağını , bende şimdi çıkıyorum evden . Bakalım bana neler diyecek . Biraz kasılmalar var gibi nst de ne çıkacak merak ediyorum.

Canım ya gözün aydın Allah bağışlasın. Dogumhanede az sancı cekmen daha iyi olmuş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…