2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Boşver canım senin özel galiba salıdan sonra bekletmiyo benim devlet olduğu için eminim 41 42 ye kadar zorlar bebek strese gircek diye ben daha çok strese girerim eminim bilmiyorum nasıl olacak. İnşallah o vakte kadar suyum da gelse razıyım. Bide bugün daha çok bekler dedi suan çok üzgünüm korkuyorun

Evet özel benimki . Bende devlete gidebilirim beklemeleri iyi ama hep aklımda olur . Ne yapsam bilemedim. Inşallah kendi sancilarimiz gelir bir an önce

Canım gözün Aydın sağlıkla büyüsün bebisin çok şükür sağ sağlim atlatmışsınız

Bende emzikten yanayım hastaneden çıkmadan verdim. Şansıma oğlum da aldı. Ağlamasın dan iyidir bence.

Evet özel benimki . Bende devlete gidebilirim beklemeleri iyi ama hep aklımda olur . Ne yapsam bilemedim. Inşallah kendi sancilarimiz gelir bir an önce
Özel hiç riske atmıyo ama devlet son ana kadar bekliyo yada normale zorluyo. Benim normal yada sezeryanda gözüm yok bebeğime sağlıkla kavuşuyum yeter. Şimdi devlet bekle dicek ben zaten pimpirikliyim iyice stres olcam. Nasıl olcak bilmiyorum.

Benim elimde ki bileğinde ki uyuşmazlık Karpel tünel sendromu devam ediyor kızlar yine kapatamiyorum elimi yüzük parmağım havada kalıyor uyuşmazlık hat Safa’da hatta bebeği taşımaktan bileklerim çok yorulduğu için artık bileklerim sisiyor geçer demişlerdi ama iyice arttı anlamadım bu işi
Bir de boynumda bir şişlik var birkaç gündür valla çocuk da olunca ve küçük olunca hala sarılık tehlikesi varken doktora dahi gidemiyorum nasıl gidicem doktora bilmiyorum

Bir de hem emzirip hem sütü sağan var mi aramızda nasıl bu rutin izliyor bende kalanları sagim diyorum

oy maşallah, hadi gözünaydın, sağlıkla büyüsün inşallah :)

Ben sezeryan oldum krem rengi kullandım. Hiç sorun yaşamadım.

Bebeği ile dışarı çıkan var mi aramızda 40 dolmadan ben arkadaşıma gittim hastaneler hariç daha alıp çıkmadım Ankara bi iyi bi kötü güvenmedim
İlk dışarı çıkmam tek başına nasıl olacak fikrim yok çıkanlarınız neler yaptınız nasıl gittiniz anlatırsanız sevinirim benim araba yok o yüzden gideceğim yere taksiyle giderim ama bu bilek nasıl taşır ne yapmalıyım bilmiyorum bebek arabası takside zor olur kanguru mu alsam

İnşallah doğru zamanda gelsinn bir avazda doğuruverelim canım benim bebek de iri

Gözün aydın canim allah bağışlasın ömrü güzel olsun..7cm açıklıkla gitmen çok iyi olmis yoksa hastanede sancı cekmen daha kötü olurdu.

EEvet kuzum cok saol bn sutum kurudu saniyordum cok şükür Robbime varmis kurumamisbugunde zorla gogus ucumu tutturdum devamini getiriyo emiyo insallah sutumde çoğalır
Çok sevindim canım sütünün gelmesine yarasın insallah

Kızlar ben de bunu çok takiyorum devlete gidiyorum ben de inşallah 40 içinde gelir sancilarimiz suyumuz beklemeyiz...Ben bekleyemem ozele giderim o durumda diye düşünüyorum

SAol canm bnm insah hepimizin sutumuz bol olsun

Gözün aydın canim Allah analı babalı büyütmek nasib etsin..sende aldın bakalım kucağına darısı basimiza..

Bende öyle düşünüyorum ama riskli hamilelik geçirdim bütün takibim tetkiklerim devlette yapıldı son anda özele ben geldim demek istemiyorum. Doktora sordum belime sıcak su torbası koysam faydası olur mu diye evet koy bide bol yürüyüş yap dedi bugünden itibaren sıcak su torbasını denicem bakalım

Bende sırf normal olsun diye son anda devlete gidebilirim aslında . Sıcak su açılma için mi iyi geliyormuş yapalım bari

Canım ben 40+3 te doğum yaptım. Dün akşam 9 da açılmam yoktu. Sabaha karşı 7 cm oldu. Acele etmeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…