- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.361
Boşver canım senin özel galiba salıdan sonra bekletmiyo benim devlet olduğu için eminim 41 42 ye kadar zorlar bebek strese gircek diye ben daha çok strese girerim eminim bilmiyorum nasıl olacak. İnşallah o vakte kadar suyum da gelse razıyım. Bide bugün daha çok bekler dedi suan çok üzgünüm korkuyorunBende şimdi çıktım .moralim bozuldu tabi. Açılma filan yine yok . Cumartesi gel bi nst görelim dedi. Salı günüm dolmuş oluyor . Ben beklemeyi onermiyorum sonrası için dedi . Icerde kakasini yapabilir bunu ultrasonda göremiyoruz dedi . Bekleyince strese girebiliyorlagirebiliyorlar dedi. Sonra salı günü hazirlikli gel o zamana kadar olmazsa önce suni sancı dedi. Ama suni sancinin garantisi yok . Genelde sezeryana donebiliyormus falan . Kafam karıştı . Bebegin kilosu filan yine geride onu düşünmüyorum artık sağlıklı olsun da .
Evet özel benimki . Bende devlete gidebilirim beklemeleri iyi ama hep aklımda olur . Ne yapsam bilemedim. Inşallah kendi sancilarimiz gelir bir an önceBoşver canım senin özel galiba salıdan sonra bekletmiyo benim devlet olduğu için eminim 41 42 ye kadar zorlar bebek strese gircek diye ben daha çok strese girerim eminim bilmiyorum nasıl olacak. İnşallah o vakte kadar suyum da gelse razıyım. Bide bugün daha çok bekler dedi suan çok üzgünüm korkuyorun
Canım gözün Aydın sağlıkla büyüsün bebisin çok şükür sağ sağlim atlatmışsınızKızlar doğurdum. Tam 30 saat sürdü sancım. Gece 9 gibi hastaneye gittik ebe alttan baktı. Parmak ucu kadar bile açıklık yok dedi. Senin ağrı eşiğin düşük sen daha çok gelir gidersin dedi. Eve geldik tüm gece resmen acıdan geberdim. 5.30 gibi araştırma hastanesine geldik. Dr 7 cm açıklığın var az daha evde doğuracakmışsın dedi. 4 saat dogumhane de sancı çektikten sonra bebiş geldi.
Emzik kullanmaya başlayan var mi kızlar ben daha başlamadım o gün arkadasım bi tane verdi yeni almış açmamış bizim ki ağzından attı
Kesinlikle emziğe alıştırdın ben ağlama krizi vs tutunca dışarıdayken zorlanıyorum emzik almadığı için dedi hemen emzirecek yer arıyorum dedi
Şimdi bizim ki de meme ucuyla emmeye başladı azda olsa bizimki de öyle ağlar mi ki uykuya dalarken falan iyi oluyormus ne diyorsunuz emzik konusunda kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
Göğüs yaralarınız ne durumda?ben uçuyorum acıdan.neler tavsiye ediyorsunuz?
Özel hiç riske atmıyo ama devlet son ana kadar bekliyo yada normale zorluyo. Benim normal yada sezeryanda gözüm yok bebeğime sağlıkla kavuşuyum yeter. Şimdi devlet bekle dicek ben zaten pimpirikliyim iyice stres olcam. Nasıl olcak bilmiyorum.Evet özel benimki . Bende devlete gidebilirim beklemeleri iyi ama hep aklımda olur . Ne yapsam bilemedim. Inşallah kendi sancilarimiz gelir bir an önce
oy maşallah, hadi gözünaydın, sağlıkla büyüsün inşallah :)Kızlar doğurdum. Tam 30 saat sürdü sancım. Gece 9 gibi hastaneye gittik ebe alttan baktı. Parmak ucu kadar bile açıklık yok dedi. Senin ağrı eşiğin düşük sen daha çok gelir gidersin dedi. Eve geldik tüm gece resmen acıdan geberdim. 5.30 gibi araştırma hastanesine geldik. Dr 7 cm açıklığın var az daha evde doğuracakmışsın dedi. 4 saat dogumhane de sancı çektikten sonra bebiş geldi.
Kızlar biraz saçma olacak ama size bi sorum var . Hastane için pijama beyaz ve mavi renkler koyacağım ama kan çok gelirse ikisi de açık renk rezil olurum diye korkuyorum. Kapaliyim zaten uzun hırka aldım üstüme gelen giden olur diye ama başka koyu renk filan mi koysam bilemedim .
İnşallah doğru zamanda gelsinn bir avazda doğuruverelim canım benim bebek de iriBirisi daha gitti, gözünaydın canımmmdarısı başımıza olsun. Allah sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin kuzuna
Ay hiç sormaherkes de bekliyor doğurdun mu doğurdun mu aslında 38+2yim ben daha normal zamanlardayım da bebem kilolanıyor o normal doğumum riske girer diye doğsun istiyorum
Gözün aydın canim allah bağışlasın ömrü güzel olsun..7cm açıklıkla gitmen çok iyi olmis yoksa hastanede sancı cekmen daha kötü olurdu.Kızlar doğurdum. Tam 30 saat sürdü sancım. Gece 9 gibi hastaneye gittik ebe alttan baktı. Parmak ucu kadar bile açıklık yok dedi. Senin ağrı eşiğin düşük sen daha çok gelir gidersin dedi. Eve geldik tüm gece resmen acıdan geberdim. 5.30 gibi araştırma hastanesine geldik. Dr 7 cm açıklığın var az daha evde doğuracakmışsın dedi. 4 saat dogumhane de sancı çektikten sonra bebiş geldi.
Çok sevindim canım sütünün gelmesine yarasın insallahEEvet kuzum cok saol bn sutum kurudu saniyordum cok şükür Robbime varmis kurumamisbugunde zorla gogus ucumu tutturdum devamini getiriyo emiyo insallah sutumde çoğalır
Bende şimdi çıktım .moralim bozuldu tabi. Açılma filan yine yok . Cumartesi gel bi nst görelim dedi. Salı günüm dolmuş oluyor . Ben beklemeyi onermiyorum sonrası için dedi . Icerde kakasini yapabilir bunu ultrasonda göremiyoruz dedi . Bekleyince strese girebiliyorlagirebiliyorlar dedi. Sonra salı günü hazirlikli gel o zamana kadar olmazsa önce suni sancı dedi. Ama suni sancinin garantisi yok . Genelde sezeryana donebiliyormus falan . Kafam karıştı . Bebegin kilosu filan yine geride onu düşünmüyorum artık sağlıklı olsun da .
Boşver canım senin özel galiba salıdan sonra bekletmiyo benim devlet olduğu için eminim 41 42 ye kadar zorlar bebek strese gircek diye ben daha çok strese girerim eminim bilmiyorum nasıl olacak. İnşallah o vakte kadar suyum da gelse razıyım. Bide bugün daha çok bekler dedi suan çok üzgünüm korkuyorun
Kızlar ben de bunu çok takiyorum devlete gidiyorum ben de inşallah 40 içinde gelir sancilarimiz suyumuz beklemeyiz...Ben bekleyemem ozele giderim o durumda diye düşünüyorumEvet özel benimki . Bende devlete gidebilirim beklemeleri iyi ama hep aklımda olur . Ne yapsam bilemedim. Inşallah kendi sancilarimiz gelir bir an önce
SAol canm bnm insah hepimizin sutumuz bol olsunGözün aydın canim allah bağışladı ömrü güzel olsun..7cm açıklıkla gitmen çok iyi olmis yoksa hastanede sancı cekmen daha kötü olurdu.
Çok sevindim canım sütünün gelmesine yarasın insallah
Kızlar ben de bunu çok takiyorum devlete gidiyorum ben de inşallah 40 içinde gelir sancilarimiz suyumuz beklemeyiz...Ben bekleyemem ozele giderim o durumda diye düşünüyorum
Gözün aydın canim Allah analı babalı büyütmek nasib etsin..sende aldın bakalım kucağına darısı basimiza..Kızlar doğurdum. Tam 30 saat sürdü sancım. Gece 9 gibi hastaneye gittik ebe alttan baktı. Parmak ucu kadar bile açıklık yok dedi. Senin ağrı eşiğin düşük sen daha çok gelir gidersin dedi. Eve geldik tüm gece resmen acıdan geberdim. 5.30 gibi araştırma hastanesine geldik. Dr 7 cm açıklığın var az daha evde doğuracakmışsın dedi. 4 saat dogumhane de sancı çektikten sonra bebiş geldi.
Bende öyle düşünüyorum ama riskli hamilelik geçirdim bütün takibim tetkiklerim devlette yapıldı son anda özele ben geldim demek istemiyorum. Doktora sordum belime sıcak su torbası koysam faydası olur mu diye evet koy bide bol yürüyüş yap dedi bugünden itibaren sıcak su torbasını denicem bakalımGözün aydın canim allah bağışlasın ömrü güzel olsun..7cm açıklıkla gitmen çok iyi olmis yoksa hastanede sancı cekmen daha kötü olurdu.
Çok sevindim canım sütünün gelmesine yarasın insallah
Kızlar ben de bunu çok takiyorum devlete gidiyorum ben de inşallah 40 içinde gelir sancilarimiz suyumuz beklemeyiz...Ben bekleyemem ozele giderim o durumda diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım gözünüz aydın...Kızlar Doğum yaptım. Epidural normal. Detayları anlatıcam sonra, merak ettiğinizi biliyorum. Hepinizi öpüyorum
Bende sırf normal olsun diye son anda devlete gidebilirim aslında . Sıcak su açılma için mi iyi geliyormuş yapalım bariBende öyle düşünüyorum ama riskli hamilelik geçirdim bütün takibim tetkiklerim devlette yapıldı son anda özele ben geldim demek istemiyorum. Doktora sordum belime sıcak su torbası koysam faydası olur mu diye evet koy bide bol yürüyüş yap dedi bugünden itibaren sıcak su torbasını denicem bakalım
Canım ben 40+3 te doğum yaptım. Dün akşam 9 da açılmam yoktu. Sabaha karşı 7 cm oldu. Acele etmeyin benceBende şimdi çıktım .moralim bozuldu tabi. Açılma filan yine yok . Cumartesi gel bi nst görelim dedi. Salı günüm dolmuş oluyor . Ben beklemeyi onermiyorum sonrası için dedi . Icerde kakasini yapabilir bunu ultrasonda göremiyoruz dedi . Bekleyince strese girebiliyorlagirebiliyorlar dedi. Sonra salı günü hazirlikli gel o zamana kadar olmazsa önce suni sancı dedi. Ama suni sancinin garantisi yok . Genelde sezeryana donebiliyormus falan . Kafam karıştı . Bebegin kilosu filan yine geride onu düşünmüyorum artık sağlıklı olsun da .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?