- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.341
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sen sor bakalım günü geçerse ne yapılması gerekiyoInsan zaten o an unutuyor ne soracağını , bende şimdi çıkıyorum evden . Bakalım bana neler diyecek . Biraz kasılmalar var gibi nst de ne çıkacak merak ediyorum.
Zorlu süreç olmuş. Neden suni sancı vermediler hızlandırmak için sen mi istemedinKızlar doğurdum. Tam 30 saat sürdü sancım. Gece 9 gibi hastaneye gittik ebe alttan baktı. Parmak ucu kadar bile açıklık yok dedi. Senin ağrı eşiğin düşük sen daha çok gelir gidersin dedi. Eve geldik tüm gece resmen acıdan geberdim. 5.30 gibi araştırma hastanesine geldik. Dr 7 cm açıklığın var az daha evde doğuracakmışsın dedi. 4 saat dogumhane de sancı çektikten sonra bebiş geldi.
Ay cok guzel demissin. Sinirleniyorum agliyorumkavga ediuorum sonra bakmisim olan bana olmus herkes hayatina devam ediyorLiviya cnm lohusa halinle çok strese giriyorsun biraz rahatla bebeğini düşün cnm başkalarına fırsat verme kafana takmamaya çalış kimseye birşey olmuyor olan sana oluyor
Bnmkisi tam tersi gunduz en cok 2 saat uyuyor sonrada hic uyumuyor gece 00:00 de uyuyor sabah 7 de alarm gibi uyaniyoBizimki gunduz uykusunu seviyor.uyanip emip geri uyuyor.bu gece mesela 1 de uyandi 5 e kadar hic uyumadi5 ten sonra da saat basi uyanmistir saate bakamadim uykusuzluktan kafami kaldiramadim cunku
Gece uyandiriyorum bazende kendisi aciktigi zmn agliyo uyaniyo mama veriyorum tekrar uyuyor gunduz uyumuyo birde cok gazi var bir aylik olunca konturolumuz var ozmn soyliyim yaz icin banada damla versinMetsil damla verdi bana doktor.gunde 3 kere 5 damla ver dedi. Gazina iyi geldi. Birde brn mommy bliss aldim. 15 gunluk olmasini bekliyorum. Bence sende doktoruna danis gaz icin. Birde 7 saat kesintisiz uyumasi pek iyi olmayabilir arada emmesi lazim onuda danis.
EEvet kuzum cok saol bn sutum kurudu saniyordum cok şükür Robbime varmis kurumamisbugunde zorla gogus ucumu tutturdum devamini getiriyo emiyo insallah sutumde çoğalırAy hadi çok sevindim canım devamı gelsin inşallah. Bu emzirme işi mücadele işi kesinlikle sabırla uğraşan kazanıyor
Evet tatlim mamayla beslenen bebeklerde kabizlik oluyormus cok şükür hergun tuvaletini yapiyo bn yardmci oluyorum zeytinyağ suruyorum kolay yapiyo bir gunde hinkez sutte geldi emiyo insallah artik zorlanmazKuzum mama alınca gaz çok oluyor ve kabızlık oluyor gerçi doktorlar 4 gün ve sonrasını kabızlık olarak sayıyorlar sen sutunu sağ olanı kadarını içir bagirsaklari yoluna girsin bol bol sağ ve inan kafan rahat olunca sut artıyor emmiyorsa silikon uc al kullan kuzum ve ağlamak istersen katılarak ağla rahatla sutun etkilenmesin
Emzik de dene kuzum çığlık attığında
Emiyorsa sağma işi yapma süt yeni yeni dolmaya başladı göğüslerde hiç emmiyorsa tabiki sağman gerekecek zaten ..Bu arada kızlar ben biberonla verirken 3 saate bir veriyordum şimdi 2 saate bir kaldırıyorum 15 dk emiyor doymaz diye biberon veriyorum almıyor doymuş oluyor sanırım doktor da cis kaka yapıyorsa emiyordur ama biberonla destekleme yapın dedi ben dünden beri sağma yapmadım bizim kız emmedigi zaman sağma yapayım mi
Korkum sağdım diyelim İpek emerken göğsümden sut gelmemesi acaba hangi saatler ya da emmeden sonra önce mi ne zaman yapsam bu sağma isini bilemedim çünkü korkuyorum yarın emmezse sütüm hazır Dursun diyorum
Demek 150 kere soyledigimiz sey dogru cikti :) sen valla sopaliksin heee :))EEvet kuzum cok saol bn sutum kurudu saniyordum cok şükür Robbime varmis kurumamisbugunde zorla gogus ucumu tutturdum devamini getiriyo emiyo insallah sutumde çoğalır
Valla dogru herkes soyledi canm bnde kurudu diye vermedim bugun cok aciktigi zmn zorla verdim sonunda emdi :)))Demek 150 kere soyledigimiz sey dogru cikti :) sen valla sopaliksin heee :))
Mommy bliss nedir kuzuMetsil damla verdi bana doktor.gunde 3 kere 5 damla ver dedi. Gazina iyi geldi. Birde brn mommy bliss aldim. 15 gunluk olmasini bekliyorum. Bence sende doktoruna danis gaz icin. Birde 7 saat kesintisiz uyumasi pek iyi olmayabilir arada emmesi lazim onuda danis.
Bende sarı akıntı var bazen koyu sarı içi acayip kaşınıyor söyledim mantar olmussundjr dedi hiç bakmadan biraz ayar oldum o yüzden bakamadan etmeden direk mantar demesine benim iç dikişimde var cunkuIlkinde de 40.gün çağırdı bundada. Zaten sorun olmadıkça normal dogumda cağirmıyor. Bide zaten dikişler estetik. Eğer için rahat etmiyorsa git sen ama rutini böyle.
Yinede göğüslerimi dolu dolu çocuk edeceği zaman ucu takar takmaz akıyor o yüzden mi sağsam dedim çünkü emiyorum mu yoksa akanları o cekiyoe bilemiyorumEmiyorsa sağma işi yapma süt yeni yeni dolmaya başladı göğüslerde hiç emmiyorsa tabiki sağman gerekecek zaten ..
Canim çok sevindim senin adına moral bozma kim ne halt ederde etsinValla dogru herkes soyledi canm bnde kurudu diye vermedim bugun cok aciktigi zmn zorla verdim sonunda emdi :)))
Sen bunu baska yerde soyleme nazara gelir bebis :) 3 saatte bir emzirmek icin uyandirmaya calissan iyi olur amaBnmkisi tam tersi gunduz en cok 2 saat uyuyor sonrada hic uyumuyor gece 00:00 de uyuyor sabah 7 de alarm gibi uyaniyo
Annmde oyle diyo kimseye söyleme diyo evet gece uc saate bir mama veriyorum canmSen bunu baska yerde soyleme nazara gelir bebis :) 3 saatte bir emzirmek icin uyandirmaya calissan iyi olur ama
Kim ne yaparsa yapsın hic uzmicam kendimi sadece yavrula odaklanicam kuzum desteklerin icin cok saol Allah razı olsunCanim çok sevindim senin adına moral bozma kim ne halt ederde etsin
adapte olacağız innsallah böyle devam bol sütle
Kızlar doğurdum. Tam 30 saat sürdü sancım. Gece 9 gibi hastaneye gittik ebe alttan baktı. Parmak ucu kadar bile açıklık yok dedi. Senin ağrı eşiğin düşük sen daha çok gelir gidersin dedi. Eve geldik tüm gece resmen acıdan geberdim. 5.30 gibi araştırma hastanesine geldik. Dr 7 cm açıklığın var az daha evde doğuracakmışsın dedi. 4 saat dogumhane de sancı çektikten sonra bebiş geldi.
Ayyy maşşallahh buralar artık yeni doğan muhabbetleriyle doldu darısı bize
Bugün kontrolde yine sancımız çıktı rahim ağzı incelmiş ama açılma yokk beklemek çokkk zorrmuşş kızlarr
Hayırlısıyla kendi sancımızla doğuralım koca topikte 3 5 kişi kaldıkk
Bende şimdi çıktım .moralim bozuldu tabi. Açılma filan yine yok . Cumartesi gel bi nst görelim dedi. Salı günüm dolmuş oluyor . Ben beklemeyi onermiyorum sonrası için dedi . Icerde kakasini yapabilir bunu ultrasonda göremiyoruz dedi . Bekleyince strese girebiliyorlagirebiliyorlar dedi. Sonra salı günü hazirlikli gel o zamana kadar olmazsa önce suni sancı dedi. Ama suni sancinin garantisi yok . Genelde sezeryana donebiliyormus falan . Kafam karıştı . Bebegin kilosu filan yine geride onu düşünmüyorum artık sağlıklı olsun da .Onu sormadım ya unuttum o üzüntüyle haftaya salıya vermişti randevuyu sen perşembe gel dedi
Canım cidden telaştan unutmuşlardır bence takma hiç...arada lafini sok tabi tatlı tatlıMesajları yeni yeni okuyorum. Canım biliyo musun kapıda falan beklemiyordu çıktığımdaHatta kapıda kimse beklemiyordu. Ben çıktığımda bunu pek farketmedim ama sonradan üzüldüm baya. Cunku esim de annem de bebegi gorunce beni unutmuşlar, hiiiic ameliyathane kapısında beklemek akillarina bile gelmemiş. İkisi de hipnotize olmuş gibi odaya çıkmışlar. Sonradan çok kizdim ben bari biriniz kalsaydınız diye. Hayir aglaya ağlaya girdim ben bir de bebek riskte diye. Hiiiiç benim psikolojim akıllarına gelmemiş valla. Hadi eşim heyecandan bilemedi desem annemin düşünüp akil vermesi gerekirdi bence. Neyse hala lafını sokuyorum ve bu uzun yıllar böyle devam edecek yandilar
Bende öyle gitmek istiyorum da acaba oluyor mu ki öyle acaba?Canım 3tane yeğenim doğdu biz hepsinde bebek çıktığı gibi kendimizi kaybettikbir de 5kardeşiz hepimiz ordayız, annem filan. Eşlerin aileleri de gelmişti. O kadar kişiyken anneleri unuttuk düşün yani sonradan insek mi ya ameliyathaneye filan dedik de bi iki kişi indik şimdi ben doğurınca inşallah normal olursa bebeğim kucağımda gitmek istiyorum odama ayrı ayrı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?