2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Insan zaten o an unutuyor ne soracağını , bende şimdi çıkıyorum evden . Bakalım bana neler diyecek . Biraz kasılmalar var gibi nst de ne çıkacak merak ediyorum.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sen sor bakalım günü geçerse ne yapılması gerekiyo

Zorlu süreç olmuş. Neden suni sancı vermediler hızlandırmak için sen mi istemedin

Liviya cnm lohusa halinle çok strese giriyorsun biraz rahatla bebeğini düşün cnm başkalarına fırsat verme kafana takmamaya çalış kimseye birşey olmuyor olan sana oluyor
Ay cok guzel demissin. Sinirleniyorum agliyorumkavga ediuorum sonra bakmisim olan bana olmus herkes hayatina devam ediyor

Bizimki gunduz uykusunu seviyor.uyanip emip geri uyuyor.bu gece mesela 1 de uyandi 5 e kadar hic uyumadi 5 ten sonra da saat basi uyanmistir saate bakamadim uykusuzluktan kafami kaldiramadim cunku
Bnmkisi tam tersi gunduz en cok 2 saat uyuyor sonrada hic uyumuyor gece 00:00 de uyuyor sabah 7 de alarm gibi uyaniyo

Gece uyandiriyorum bazende kendisi aciktigi zmn agliyo uyaniyo mama veriyorum tekrar uyuyor gunduz uyumuyo birde cok gazi var bir aylik olunca konturolumuz var ozmn soyliyim yaz icin banada damla versin

Ay hadi çok sevindim canım devamı gelsin inşallah. Bu emzirme işi mücadele işi kesinlikle sabırla uğraşan kazanıyor
EEvet kuzum cok saol bn sutum kurudu saniyordum cok şükür Robbime varmis kurumamisbugunde zorla gogus ucumu tutturdum devamini getiriyo emiyo insallah sutumde çoğalır

Evet tatlim mamayla beslenen bebeklerde kabizlik oluyormus cok şükür hergun tuvaletini yapiyo bn yardmci oluyorum zeytinyağ suruyorum kolay yapiyo bir gunde hinkez sutte geldi emiyo insallah artik zorlanmaz

Emiyorsa sağma işi yapma süt yeni yeni dolmaya başladı göğüslerde hiç emmiyorsa tabiki sağman gerekecek zaten ..

Ayyy maşşallahh buralar artık yeni doğan muhabbetleriyle doldu darısı bize
Bugün kontrolde yine sancımız çıktı rahim ağzı incelmiş ama açılma yokk beklemek çokkk zorrmuşş kızlarr
Hayırlısıyla kendi sancımızla doğuralım koca topikte 3 5 kişi kaldıkk

Mommy bliss nedir kuzu

Ilkinde de 40.gün çağırdı bundada. Zaten sorun olmadıkça normal dogumda cağirmıyor. Bide zaten dikişler estetik. Eğer için rahat etmiyorsa git sen ama rutini böyle.
Bende sarı akıntı var bazen koyu sarı içi acayip kaşınıyor söyledim mantar olmussundjr dedi hiç bakmadan biraz ayar oldum o yüzden bakamadan etmeden direk mantar demesine benim iç dikişimde var cunku
DEdim hastanelerde kendime bakamadım acaba dikislerim mikrop kapmks olabilir mi dedim yok kapmamissindir mantar dedi bi test yapaydı öylen söyleseydi iyiydi gidicem bu hafta baktırmaya

Emiyorsa sağma işi yapma süt yeni yeni dolmaya başladı göğüslerde hiç emmiyorsa tabiki sağman gerekecek zaten ..
Yinede göğüslerimi dolu dolu çocuk edeceği zaman ucu takar takmaz akıyor o yüzden mi sağsam dedim çünkü emiyorum mu yoksa akanları o cekiyoe bilemiyorum

Valla dogru herkes soyledi canm bnde kurudu diye vermedim bugun cok aciktigi zmn zorla verdim sonunda emdi :)))
Canim çok sevindim senin adına moral bozma kim ne halt ederde etsin
adapte olacağız innsallah böyle devam bol sütle

Birisi daha gitti, gözünaydın canımmm darısı başımıza olsun. Allah sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin kuzuna

Ay hiç sorma herkes de bekliyor doğurdun mu doğurdun mu aslında 38+2yim ben daha normal zamanlardayım da bebem kilolanıyor o normal doğumum riske girer diye doğsun istiyorum

Onu sormadım ya unuttum o üzüntüyle haftaya salıya vermişti randevuyu sen perşembe gel dedi
Bende şimdi çıktım .moralim bozuldu tabi. Açılma filan yine yok . Cumartesi gel bi nst görelim dedi. Salı günüm dolmuş oluyor . Ben beklemeyi onermiyorum sonrası için dedi . Icerde kakasini yapabilir bunu ultrasonda göremiyoruz dedi . Bekleyince strese girebiliyorlagirebiliyorlar dedi. Sonra salı günü hazirlikli gel o zamana kadar olmazsa önce suni sancı dedi. Ama suni sancinin garantisi yok . Genelde sezeryana donebiliyormus falan . Kafam karıştı . Bebegin kilosu filan yine geride onu düşünmüyorum artık sağlıklı olsun da .

Canım cidden telaştan unutmuşlardır bence takma hiç...arada lafini sok tabi tatlı tatlı bebegini sağlıklı şekilde kucağına aldın ya sende iyisin şükür gerisi teferruat sonradan akıllarına gelmiştir bence onlar da üzülmüştür küçücük kuzuyu görünce de akılları başından gitmiştir

Bende öyle gitmek istiyorum da acaba oluyor mu ki öyle acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…