- 9 Temmuz 2017
- 1.546
- 980
- 73
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.581
Maşallah canım az daha dursaymış tam okula gitmelik olacakmışKizlar selam,12:45’te bebisim geldiii:) Ali’mize kavustuk. 4160 gr 57cm. Spinalden cok memnun kaldim, ilk basta cok korkarak girdim ama 5 dakika icinde uyusunca cok rahatladim ve hicbirsey hissetmedim.
Simdi emmeye calisiyor cok cok az sari sividan geldi ama daha sut mut yok. 72 saate kadar grlir dediler.
Bebeğim bugün 5 günlük oldu canim 10 şubat doğumlu. Bugün kontrolum vardi bende de idrarimi yaparken çok yanma oluyor. Doktoruma sordum sanırım sonta yerim tahriş oldu idrarimi yaparken çok yanıyor dedim. Evet tahriş olmustur dedi ve bir ilaç verdiİnsallah iyilesmissindir canm kac hafta oldu sezaryen olali? BNM 21 gun oldu vajinada yanma basladi acaba normalmi
Canim söyledik solisyonla temizleyin dedi sadece o kadar
Hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydinsaglikla büyüsün minnosKizlar selam,12:45’te bebisim geldiii:) Ali’mize kavustuk. 4160 gr 57cm. Spinalden cok memnun kaldim, ilk basta cok korkarak girdim ama 5 dakika icinde uyusunca cok rahatladim ve hicbirsey hissetmedim.
Simdi emmeye calisiyor cok cok az sari sividan geldi ama daha sut mut yok. 72 saate kadar grlir dediler.
Ben sadece gecelik giydim hastanede çok daha rahat olduBende gecelik hiç koymadım ya normalde de rahat edemiyorum üstüm açılıyor diye hastane ortamında da rahat edemem diye düşündüm . Iki takım pijama koydum .
A o sonda denen sey bana takilmamisti canm birde 21 gunde yanma basladi bnde bi drya gidim ozmn ilac verir rahatlarim belkiBebeğim bugün 5 günlük oldu canim 10 şubat doğumlu. Bugün kontrolum vardi bende de idrarimi yaparken çok yanma oluyor. Doktoruma sordum sanırım sonta yerim tahriş oldu idrarimi yaparken çok yanıyor dedim. Evet tahriş olmustur dedi ve bir ilaç verdi
Takilmamasi imkansiz canim ameliyatin her halinde takılıyor ama sen uyustuktan sonra takıldığı icin anlamamissindir.A o sonda denen sey bana takilmamisti canm birde 21 gunde yanma basladi bnde bi drya gidim ozmn ilac verir rahatlarim belki
Hay maşallah. Allah analı babalı büyütsün.Kizlar selam,12:45’te bebisim geldiii:) Ali’mize kavustuk. 4160 gr 57cm. Spinalden cok memnun kaldim, ilk basta cok korkarak girdim ama 5 dakika icinde uyusunca cok rahatladim ve hicbirsey hissetmedim.
Çok cesaretliymiş canım genelde özeller bı konuda risk almıyolar. İnşallah sağlıkla biran önce kavuşursun bebeğine
Emzirme atletinin içine koyuyorum. Memeler füze gibi duruyoKızlar d vitamini hakkında ne
Canim altindaki silikonumsu seyi de takiyorsun degil mi ? Ben ilk basta bilmedigim icin takmamistim databi direk oyle durmuyor camasirin tutuyor
geçen hafta bana da bu oldu işte. 38+3'tü. Nst 100'lere kadar geldi. Aynen hissettim kasılmayı ama şiddetli değildi. Sonra çatı muayenesi yaptı. Açılma yok dedi. Şu an hala tık yok. Pazar suni sancı
20 dk.bir meme sonra 20 dk diger meme emzir sonraki sefere son rmzirdigin memeden basla dediler bana. Ama benim sipa bi memeyi 30 35 dk emip bırakıyor. Digerini katiyyen almiyor.bende ne yapacagim bilmiyorum o konuda.Kizlar bugun doktora gittik isitme testi yapilamamisti. Dogum kilosuna yeni ulasmis kizim 12 gunluk doktor cok az kilo almis dedi. Bana bir damla verdi hatta galactaco ismi anne sutunu artiriyormus. Kullan dedi. Gunde 3 kere 15 damla kullanicakmisim ictigim meyve suyuna falan katarak. İsitme testini de yaptiramadik hem kizim uyumadi. Hemde 3500 gr altina yapmiyormus hatane tekrar randevu verdi. birde her iki memeyi birden emziriceksin dedi. sizede böyle söyleyen olmuşmuydu. en az 25 en fazla 45 dk emziriceksin dedi. iki memeyide vericeksin dedi. yani baya uzun süre emziricem anladığım kadarıyla neyse bebeğim beslensin bol bol emsin hiç önemli değil. birde ben geceleri 2 saatten fazla uyuya kalmasın diye çocuğu 1.5 saat sonra uyandırmaya başlıyordum. hayır dedi 2 saatten sonra uyandırmaya başla 3 saate kadar dayanı 3 saatten fazla olmayacak dedi. yenidoğan hemşiresi sonuçta. bir çocuk doktru arkadaşımda 2 saatten önce uyandırma demişti. ama biz kızı uyandıramıyorduk o yüzden 2 saatten önce başlıyorduk uyandırmaya. ay herkez farklı bir şey diyorç kimi de tek memeyi emzir isterse ikincisini verirsin diyordu. sırayla emzir memeyi diyordu. size ne dedile bu konularda??
Ameliyat zmninda takilip bn ayılana kadar cikartiliyormu canim bn genel anesteziyle oldum yaTakilmamasi imkansiz canim ameliyatin her halinde takılıyor ama sen uyustuktan sonra takıldığı icin anlamamissindir.
ben de canım, pazar yaklaştıkça korkum artıyor. Doğum ürkütmeye başladı genel olarak, şekli değil deAyy pazara kadar keşke gelse minişbizde de müdehale sanırım cumartesi olacak biraz heyecanlanıyorum
Sanmam cikartilsin.benimki ayaga kalkip yuruyene kadar takiliydi. Sen ayaga kalkmadan idrarini yapmadin mi hic.Ameliyat zmninda takilip bn ayılana kadar cikartiliyormu canim bn genel anesteziyle oldum ya
Persembe ogleden sonra saat 3 te ameliyata girdim gece saat 4 te idrarimi yaptim ozmna kadar doktorum evine gitmedi bni idrarimi yapmami bekledi yani ayaga kalktiktan sonra yaptimSanmam cikartilsin.benimki ayaga kalkip yuruyene kadar takiliydi. Sen ayaga kalkmadan idrarini yapmadin mi hic.
Yenidogamlarin hepsinde var o sarilik riski canim. Surekli emzirmeyi dene duzelir :) hemen bozma moraliniKizlar bebekte sarilik riski varmis cok moralim bozuldu. Kan testlerinde bir deger yuksekmis. Kendimi cok caresiz hissediyorum
Bilemedim o zaman ilk kez sezaryende sonda takilmadigini duyuyorum.Persembe ogleden sonra saat 3 te ameliyata girdim gece saat 4 te idrarimi yaptim ozmna kadar doktorum evine gitmedi bni idrarimi yapmami bekledi yani ayaga kalktiktan sonra yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?