2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar selam,12:45’te bebisim geldiii:) Ali’mize kavustuk. 4160 gr 57cm. Spinalden cok memnun kaldim, ilk basta cok korkarak girdim ama 5 dakika icinde uyusunca cok rahatladim ve hicbirsey hissetmedim.
Simdi emmeye calisiyor cok cok az sari sividan geldi ama daha sut mut yok. 72 saate kadar grlir dediler.

Maşallah canım az daha dursaymış tam okula gitmelik olacakmış darısı bize canım inşallah en kısa zamanda sütün de gelir

İnsallah iyilesmissindir canm kac hafta oldu sezaryen olali? BNM 21 gun oldu vajinada yanma basladi acaba normalmi
Bebeğim bugün 5 günlük oldu canim 10 şubat doğumlu. Bugün kontrolum vardi bende de idrarimi yaparken çok yanma oluyor. Doktoruma sordum sanırım sonta yerim tahriş oldu idrarimi yaparken çok yanıyor dedim. Evet tahriş olmustur dedi ve bir ilaç verdi

P Prime18 burun tıkanıklığı için doktorunla görüştün mü?
Canim söyledik solisyonla temizleyin dedi sadece o kadar

Hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydinsaglikla büyüsün minnos

A o sonda denen sey bana takilmamisti canm birde 21 gunde yanma basladi bnde bi drya gidim ozmn ilac verir rahatlarim belki

Hay maşallah. Allah analı babalı büyütsün.
Sütün gelir canım benimde daha gelmedi. Sen ònce memeni sıkıp o sıvıyı azıcık çıkartıp ver bebenin ağzına. Zamanla artacağını göreceksin

geçen hafta bana da bu oldu işte. 38+3'tü. Nst 100'lere kadar geldi. Aynen hissettim kasılmayı ama şiddetli değildi. Sonra çatı muayenesi yaptı. Açılma yok dedi. Şu an hala tık yok. Pazar suni sancı

Ayy pazara kadar keşke gelse miniş bizde de müdehale sanırım cumartesi olacak biraz heyecanlanıyorum

20 dk.bir meme sonra 20 dk diger meme emzir sonraki sefere son rmzirdigin memeden basla dediler bana. Ama benim sipa bi memeyi 30 35 dk emip bırakıyor. Digerini katiyyen almiyor.bende ne yapacagim bilmiyorum o konuda.

Kizlar benim sipa cok huzursuz geceden beri. Sabah 6 da uyandi oglen 3 gibi 1 saat uyudu ondada surekli mizirdiyor. Emerken bilr sanki iğne batmis gibi ciglik atip bağırıyor birden. Gaz desem gaz degil patir patir yapiyor. Atesi yok. Alti temiz karni tok. Anlamadim hic noluyor fikri olan varmı

K Kaan-merve sezaryenden sonra kac sene gecmisti diger bebis icin. sanirim ssdv icin 7 sene gerekiyormus

Son düzenleme:
Kizlar kontrolden geldim ... Hersey yolunda ... Ama mart annesi olucam buyuk ihtimal ... Saglikla gelsin de onemli degil zamani diyorum ama artik gelsin istiyorum... Normalde 21iydi dogum 21ine kontrol diyelim sonra 3 gunde bire dusurelim kontrolu gelmezse bi hafta bekleriz o arada konusuruz dedi doktor ... dogumun belirtisinin b si yok ...

Kizlar bebekte sarilik riski varmis cok moralim bozuldu. Kan testlerinde bir deger yuksekmis. Kendimi cok caresiz hissediyorum

Sanmam cikartilsin.benimki ayaga kalkip yuruyene kadar takiliydi. Sen ayaga kalkmadan idrarini yapmadin mi hic.
Persembe ogleden sonra saat 3 te ameliyata girdim gece saat 4 te idrarimi yaptim ozmna kadar doktorum evine gitmedi bni idrarimi yapmami bekledi yani ayaga kalktiktan sonra yaptim

Kizlar bebekte sarilik riski varmis cok moralim bozuldu. Kan testlerinde bir deger yuksekmis. Kendimi cok caresiz hissediyorum
Yenidogamlarin hepsinde var o sarilik riski canim. Surekli emzirmeyi dene duzelir :) hemen bozma moralini
Persembe ogleden sonra saat 3 te ameliyata girdim gece saat 4 te idrarimi yaptim ozmna kadar doktorum evine gitmedi bni idrarimi yapmami bekledi yani ayaga kalktiktan sonra yaptim
Bilemedim o zaman ilk kez sezaryende sonda takilmadigini duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…