- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.088
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.541
Aaaa kiz gelmişken haber verseydin ya bi kahve ismarlardim sana :/Ay o sağlık ocakları yokmu. Kız benim de tsh hormonlarımda sıkıntı çıktı. Hatta ikinciyi ölçtürdüler yanlış olabilir diye. Gene benzer değerler çıktı. Hemen üni hastanesine zarta zurra gönderdiler bebeğin zeka özürlü doğacak dediler. Oğlumun kafası büyüktü zaten. Bakırköy acıbademe gittik okadar para döktük. Bişi yok dediler. Eskişehirde gittik tekrar ölçtüler değerleriniz normal sıkıntı yok dendi
Benim doktor suni sancı için pek olumlu konuşmadı gibi. Aklıma takıldı benimde . Hayırlısıyla kendi sancılarimiz gelse de doğum yapsak.geçen hafta bana da bu oldu işte. 38+3'tü. Nst 100'lere kadar geldi. Aynen hissettim kasılmayı ama şiddetli değildi. Sonra çatı muayenesi yaptı. Açılma yok dedi. Şu an hala tık yok. Pazar suni sancı
Hadi saatler kaldı kavuşmaya , sağlıkla kucağına al inşallahHeyecandan midem bulaniyor... :)
Gazi olsada uyuyor sonra o mideden cikmayan gaz bagirsak gazi ve sancisi olarak geri donuyor malesef.Günaydın kızlar emerken uyuya kalan bebeklerinizin gazını almakla uğraşıyor musunuz ben gazını almak için uğraşırken uyanıyor ve kıvranıyor ama eşim gazi olsa uyumaz boşa uykusunu bozma yatır dedi
Gazi olsa uyumaz değil mi kıvranır
Ay insallah canim ya dogal bi sekilde olsa guzel olur tabi..Olabilir canım doğuma yakın oluyomuş bikac yerde okumuştum işte tamda bahsettigin o enerjiyi bosa harcamayın doğumda lazım oluyor diyorlar aman tasarruflu harca :)
Arkadaşlar sabah normal tost zeytin pekmez tahin yedim öğlen makarna kıymalı akşam köfte patates yedim humana ve rezene içtim acayip gazım var bende çok gaz oluyor hayatta evde çorapla oturtmazdım şimdi yatana kadar çıkarmıyorum siki giyiniyorum terliyorum bile kimyon koyuyorum yemeklere ama bendeki gaz bitmiyor çocuğa da geçiyor sanırım
Ya da kızartma mi gaz yapmıyor bilemedim ama o kadar soft bile beslensem yine gazım oluyor
Benim gibi olan var mk
Yaz kış soguk su içen ben ılık su içiyorum artık
Ne yol izlemeliyim fikri olan
Kangru çok erken. Sling takabilirsin. Hem gazına falan iji gelir cnmEvet kanguruya düşündüm bende nasıl bsy almalıyım bilmiyorum bazıları da kanguruyu önermiyor eve birini koy bebeği bırak olayı da var en olmadı onu yaparım ama böyle de olsun sürekli istemiyorum bebeğimle bir yerlere gitmeye alışmam lazım çünkü
Benim de haftaya cuma doluyor gunum...oğlum 39+3te gelmişti bakalimAynen canım ben cumaya kadar vakit veriyorum çünkü haftaya cuma tam 40+0 oluyo geçirmez diye düşünüyorum...bencede ben dahil kalan herkes haftaya tek tek doğuracak:)
Canim ben de sana onu soracaktım ne durumdasin doğumdan önce var mıydı. Bende şimdi 1 tane çıktı çok korkuyorum sonrası için.12.gündeyim daha rahatım. Ben esas hemoroidden çektim.
Bebeğin kakasını yaptığını nasıl anlıyolar canım ultrasonla göremiyolar diye biliyorumselam hanimlar.
dogumum 12 subatta oldu. epidural takildi ama ilacini alamadan dogum gerceklesti.canim yandi eveett ama o duygunun tarifi yokk .
evimizdeyiz cok sukurr.bebegim kakasinida yapmisti.suni sanciyi arttirdilar acilma dha kolaylasti
dogumunu bekleyen herkese hayirli dogumlar olsun insallah.
Dün doktor ultrasonda görülmüyor dedi bana da . Çıkınca anlaşılıyor muhtemelenBebeğin kakasını yaptığını nasıl anlıyolar canım ultrasonla göremiyolar diye biliyorum
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.bizlere de hayırlı doğumlar gerçekten insan bekledikçe zor oluyor .selam hanimlar.
dogumum 12 subatta oldu. epidural takildi ama ilacini alamadan dogum gerceklesti.canim yandi eveett ama o duygunun tarifi yokk .
evimizdeyiz cok sukurr.bebegim kakasinida yapmisti.suni sanciyi arttirdilar acilma dha kolaylasti
dogumunu bekleyen herkese hayirli dogumlar olsun insallah.
Ben de cuma gunu bi soruyum bakalim canim. O kremi aldim madem doktor sana hamileyken onermis bi problem olmaz heralde diye cunku artik duramadim kasintidan. Cok rahatsuzlik verici bir seymis. Iyi geldi ilk surmede tesekkur ederimValla bende avent kalkan aldım. Ablam kullanmıştı çok memnundu, bilemedim ki niye düşüyor
Valla aslına bakarsan bende alttan alacak biri değilim. Hani burnum düşse eğilip almam diyenlerdenim. Şimdi çok hassas bir dönemde ce psikolojisi farklı çalışıyor diye beklemeli diye düşündüm. Yoksa dediğin gibi git diyecek ben durucam pek mümkün değil.
Geçen hafta ağda yaptırdım. Bende de dudak içlerinde hafif bi kaşıntı oldu. Doktora gittim kültür aldırdım, bişey çıkmadı ama zaten o his de geçti. Dr travazol krem vermişti yine de, kaşınırsa sür diyedoğumda sorun olur bebeğe geçer mi diye de sordum yok sıkıntı olmaz dedi.
Evet ben de surdum iyi geldi canim tesekkur ederim.Bende geçen hafta agdaya gittim sonra iki gün boyunca kasindim. Zaten enfeksiyon vardı , mantar da oldum diye düşündüm . Travozol krem sürdüm iyi geldi o . Doğum şeklini değiştirmiyor onda sıkıntı yok. Ama bebeğe geçer mi bilmiyorum . Netten bakmıştım bayağı geçmez filan yazıyordu ama doktora soramadım daha.
Beklemek de sıkıntı canım ya son haftalarda kakalarini falan yapıyorlar ya hayırlısı diyelim hepimiz için
Ben de kapaliyim canim. Gecelik hic almadim ya rahat edemem diye. Almak lazim mi sence? Pijama takimi koydum hep yanima.Sağol canım , hazırladım bakalım bende koyacaklarimi koydum. Doğum şekli belli değil şu an. Aynen sezeryan olsa koridorda dolaşmak için koydum zaten . Hayırlısı olsun bu saatten sonra .
Aventin kalkanini 40 dkdan uzun takmamak lazimmis canim.ben buna dikkat ederek krem surerek kullandim cok faydasini gordum gogus ucu yaram coktu ilkinde bu sefer pek olmadi.
Ilk defa oldu bende canim. Duramadim kasintidan kizlarin onerdigi kremi surdum vallaBenim kuzenlerimde oluyodu hemde çok falza kaşınıyodu. Doktor ilaç verdi geçmedi doğum yaptıktan sonra geçmişti canım
Kızlar doktor bana alttan baktı bugün oysa sadece sonuç göstercektim. Ve rahim ağzın çok ilerde sen 40 haftayı geçersin dedi
Gecmis olsun canim. Zor bi surec gecirmissin. Bebisiniz hayirli olsunKızlar doğurdum. Tam 30 saat sürdü sancım. Gece 9 gibi hastaneye gittik ebe alttan baktı. Parmak ucu kadar bile açıklık yok dedi. Senin ağrı eşiğin düşük sen daha çok gelir gidersin dedi. Eve geldik tüm gece resmen acıdan geberdim. 5.30 gibi araştırma hastanesine geldik. Dr 7 cm açıklığın var az daha evde doğuracakmışsın dedi. 4 saat dogumhane de sancı çektikten sonra bebiş geldi.
Ayyy maşşallahh buralar artık yeni doğan muhabbetleriyle doldu darısı bize
Bugün kontrolde yine sancımız çıktı rahim ağzı incelmiş ama açılma yokk beklemek çokkk zorrmuşş kızlarr
Hayırlısıyla kendi sancımızla doğuralım koca topikte 3 5 kişi kaldıkk
Yok canım bu 5 yıl önce oğlumda olmuştu Çokteşekkür ederim aklımdasın zaten. Toparlanalım eses birazcık ısınsın buluşuruz.Aaaa kiz gelmişken haber verseydin ya bi kahve ismarlardim sana :/
Uyuyor uyumasına ama 15 dk içinde höykürerek uyanıyo benimki. Diğerleri de öyledir. Hatta kusuyor yatarken gazını kendi çıkarmaya çalışırsa.Günaydın kızlar emerken uyuya kalan bebeklerinizin gazını almakla uğraşıyor musunuz ben gazını almak için uğraşırken uyanıyor ve kıvranıyor ama eşim gazi olsa uyumaz boşa uykusunu bozma yatır dedi
Gazi olsa uyumaz değil mi kıvranır
Bende gecelik hiç koymadım ya normalde de rahat edemiyorum üstüm açılıyor diye hastane ortamında da rahat edemem diye düşündüm . Iki takım pijama koydum .Ben de cuma gunu bi soruyum bakalim canim. O kremi aldim madem doktor sana hamileyken onermis bi problem olmaz heralde diye cunku artik duramadim kasintidan. Cok rahatsuzlik verici bir seymis. Iyi geldi ilk surmede tesekkur ederim
Evet ben de surdum iyi geldi canim tesekkur ederim.
Doktora gidince unutmazsam sorucam bakalim bu sorulari
Evet sıkı gakip etmek gerekiyor zamani dolunca canim. Bazi doktorlar bekliyor bazilari hic riske girmek istemiyor. Hayirlisiyla zamaninda alalim insallah hepimiz bebeleri
Ben de kapaliyim canim. Gecelik hic almadim ya rahat edemem diye. Almak lazim mi sence? Pijama takimi koydum hep yanima.
Bu kalkan bana tam oturmuyor canim ya. Normal mi boyle olmasi? Camasirin mi tutmasi gerekiyor? Kendi kendine durmuyor orda
Ilk defa oldu bende canim. Duramadim kasintidan kizlarin onerdigi kremi surdum valla
Canim neden cifter cifter gidiyosun doktora? Uzulme hayirlisi olsun bakalim. O bebek orda kalmayacak bi sekilde cikacak illa ki
Gecmis olsun canim. Zor bi surec gecirmissin. Bebisiniz hayirli olsundoktorun tavri cok fena olmus ama bence. Ne demek cok gelir gidersin ya insan biraz cesaret verici bi seyler soyler
Amiiin. Bence rahim agzi incelmisse yakinda baslar acilma canim. Dogurmayanlar grubundan yakinda gidicisin
CAnm sonda dedigin ne sonda ne demkValla hem kadin dogumahrm pediyatriye sor. Cocuk icin sakincasini pediyatri bilir. Birde emzirirkende hormonlar tavan olduğundan pek onerilmiyor lazer.
BENDE olmuştu doktorum sondaya bagli tahris ve enfeksiyon oluyor demisti ilac vermisti. Ama 21 gun sonrasi nornal değil bence. Doktoruna danis.
BNde taneli var kullanim ozmnBen toz olandan aldım taneli de etkili olur tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?