2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aaaa kiz gelmişken haber verseydin ya bi kahve ismarlardim sana :/

geçen hafta bana da bu oldu işte. 38+3'tü. Nst 100'lere kadar geldi. Aynen hissettim kasılmayı ama şiddetli değildi. Sonra çatı muayenesi yaptı. Açılma yok dedi. Şu an hala tık yok. Pazar suni sancı
Benim doktor suni sancı için pek olumlu konuşmadı gibi. Aklıma takıldı benimde . Hayırlısıyla kendi sancılarimiz gelse de doğum yapsak.

Günaydın kızlar emerken uyuya kalan bebeklerinizin gazını almakla uğraşıyor musunuz ben gazını almak için uğraşırken uyanıyor ve kıvranıyor ama eşim gazi olsa uyumaz boşa uykusunu bozma yatır dedi
Gazi olsa uyumaz değil mi kıvranır

Gazi olsada uyuyor sonra o mideden cikmayan gaz bagirsak gazi ve sancisi olarak geri donuyor malesef.
Dun gece 6 da kalkti benim sipada sirayla emdi kaka yapti bez degistirirkennuyandi tekrar emdi tekrar kaka yapti tekrar bez degisiminde uyandi sonra tekrar ve tekrar. 5. seferde bez degistirmiyim dedim. Bu sefer yarim saat sonra kakadan rahatsiz olup agladi.ve 6 dan beri uyumayan sipa 10 dkonce pes edip kalkmamla birlikte omuzumda uyudu

Ay insallah canim ya dogal bi sekilde olsa guzel olur tabi..Olabilir canım doğuma yakın oluyomuş bikac yerde okumuştum işte tamda bahsettigin o enerjiyi bosa harcamayın doğumda lazım oluyor diyorlar aman tasarruflu harca :)

Kurabiye pişirdim bende enerjiyi orda kullandım

Ben aylardır mercimek nohut fasulye yemiyorum bebeğe hazırlık olsun diye ama bir çok yiyecekte gaz var ve ben hala gazlıyım. Bebek doğunca ona geçmez inşallah diyorum bakalım. Gaz giderici damla filan kullanıyor diğer kızlar onlardan kullan istersen.

Kangru çok erken. Sling takabilirsin. Hem gazına falan iji gelir cnm

Aynen canım ben cumaya kadar vakit veriyorum çünkü haftaya cuma tam 40+0 oluyo geçirmez diye düşünüyorum...bencede ben dahil kalan herkes haftaya tek tek doğuracak:)
Benim de haftaya cuma doluyor gunum...oğlum 39+3te gelmişti bakalim

12.gündeyim daha rahatım. Ben esas hemoroidden çektim.
Canim ben de sana onu soracaktım ne durumdasin doğumdan önce var mıydı. Bende şimdi 1 tane çıktı çok korkuyorum sonrası için.

Kontrole geldim nst’ye filan girdim ama yine yok sancı 40-60 aralığında gitmiş gelmiş. Bebeğin keyfi pek yerinde. Sabah eşim kızım gel artık annenin karnını çok mu sevdin filan diyor, bende artık arsızlığa vurdum, e şimdi çocuk da haklı bende olsam benden ayrılmak istemem diyorum ama bu bir ayrılma değikçl kavuşma gel dedim sonra da umarım anlamıştır beni

selam hanimlar.
dogumum 12 subatta oldu. epidural takildi ama ilacini alamadan dogum gerceklesti.canim yandi eveett ama o duygunun tarifi yokk .
evimizdeyiz cok sukurr.bebegim kakasinida yapmisti.suni sanciyi arttirdilar acilma dha kolaylasti
dogumunu bekleyen herkese hayirli dogumlar olsun insallah.

Bebeğin kakasını yaptığını nasıl anlıyolar canım ultrasonla göremiyolar diye biliyorum

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.bizlere de hayırlı doğumlar gerçekten insan bekledikçe zor oluyor .

Ben de cuma gunu bi soruyum bakalim canim. O kremi aldim madem doktor sana hamileyken onermis bi problem olmaz heralde diye cunku artik duramadim kasintidan. Cok rahatsuzlik verici bir seymis. Iyi geldi ilk surmede tesekkur ederim
Evet ben de surdum iyi geldi canim tesekkur ederim.
Doktora gidince unutmazsam sorucam bakalim bu sorulari

Beklemek de sıkıntı canım ya son haftalarda kakalarini falan yapıyorlar ya hayırlısı diyelim hepimiz için

Evet sıkı gakip etmek gerekiyor zamani dolunca canim. Bazi doktorlar bekliyor bazilari hic riske girmek istemiyor. Hayirlisiyla zamaninda alalim insallah hepimiz bebeleri

Sağol canım , hazırladım bakalım bende koyacaklarimi koydum. Doğum şekli belli değil şu an. Aynen sezeryan olsa koridorda dolaşmak için koydum zaten . Hayırlısı olsun bu saatten sonra .
Ben de kapaliyim canim. Gecelik hic almadim ya rahat edemem diye. Almak lazim mi sence? Pijama takimi koydum hep yanima.
Aventin kalkanini 40 dkdan uzun takmamak lazimmis canim.ben buna dikkat ederek krem surerek kullandim cok faydasini gordum gogus ucu yaram coktu ilkinde bu sefer pek olmadi.

Bu kalkan bana tam oturmuyor canim ya. Normal mi boyle olmasi? Camasirin mi tutmasi gerekiyor? Kendi kendine durmuyor orda

Benim kuzenlerimde oluyodu hemde çok falza kaşınıyodu. Doktor ilaç verdi geçmedi doğum yaptıktan sonra geçmişti canım
Ilk defa oldu bende canim. Duramadim kasintidan kizlarin onerdigi kremi surdum valla

Kızlar doktor bana alttan baktı bugün oysa sadece sonuç göstercektim. Ve rahim ağzın çok ilerde sen 40 haftayı geçersin dedi

Canim neden cifter cifter gidiyosun doktora? Uzulme hayirlisi olsun bakalim. O bebek orda kalmayacak bi sekilde cikacak illa ki

Gecmis olsun canim. Zor bi surec gecirmissin. Bebisiniz hayirli olsun doktorun tavri cok fena olmus ama bence. Ne demek cok gelir gidersin ya insan biraz cesaret verici bi seyler soyler

Amiiin. Bence rahim agzi incelmisse yakinda baslar acilma canim. Dogurmayanlar grubundan yakinda gidicisin

Uyuyor uyumasına ama 15 dk içinde höykürerek uyanıyo benimki. Diğerleri de öyledir. Hatta kusuyor yatarken gazını kendi çıkarmaya çalışırsa.

Bende gecelik hiç koymadım ya normalde de rahat edemiyorum üstüm açılıyor diye hastane ortamında da rahat edemem diye düşündüm . Iki takım pijama koydum .

CAnm sonda dedigin ne sonda ne demk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…