2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hayirlisi olsun canim canini sıkma. Saglikla al da kucagina gerisi gecip gider insallah.
Kızlar Doğum yaptım. Epidural normal. Detayları anlatıcam sonra, merak ettiğinizi biliyorum. Hepinizi öpüyorum

Gozun aydiin. Hayirli olsun bebeginiz, cok gecmis olsun canim.

Oyy nasi komple ittirdi
Of yarin benim de, cok geriyo beni su an o muayene

Moralini bozma sen de canim, doktorun iyiymis bak bazisi daha cok korkutur insani. Insallah kolayca saglikla alirsin kucagina sen de.

Hadi bakalim allah kolaylik versin canim. Insallah bebisle donersiniz eve

Aglama canim bozma moralini. Bi gece once gitmis oldunuz sadece hastaneye. Insallah kolayca alirsin bebegini kucagina

Ben o otu filan bilmiyorum canim. Bi dua ve iki farkli sureden iki ayet var. Onu orjinal haliyle bi kagida yazip suya batiriyosun. Murekkebi dagildigi zaman sudan icilmeye baslaniyo. Dogumu kolaylastiriyomus. Dun yaptim ben bakalim icmeye de basladim.

Ben de hic sicagi sevmem. Soguk havaya bayilan biriydim. Su hamilelikle birlikte usudugum an gaz ve mide problemi yasamaya basladim. Karnini ayaklarini sicak tutman da ise yarayabilir. Ayaklarimin altina kadar vicksleniyorum ben. Ustune de corap. Karnimi da iyice tutacak atletler giyiyorum. Acildigi zaman direk sıkıntı olarak geri donuyor bana cunku.

doktor bir sey demedi mi canim soyle yapariz boyle yapariz olmazsa diye?

Bizim de hep ayni muhabbetler geciyor. Bebek icerde hareket ettikce esim 'kizim yanlis yeri zorluyosun asagidan cikcan oralara dogru git' diyo

Gozunuz aydin saglikla kavusmussunuz canim. Allah hayirli uzun omurler versin bebisinize

Bende gecelik hiç koymadım ya normalde de rahat edemiyorum üstüm açılıyor diye hastane ortamında da rahat edemem diye düşündüm . Iki takım pijama koydum .

Evet ben de normalde hic giymem ama kontrol asamasi icin filan daha mi rahat olur acaba odanin icinde diye de dusunmedim degil, kafam karisti biraz ama sanirim almicam

Güzel bişey için kullanmissin ozaman:)

Ben acıyacak mi diye sordum yok dedi güldü once suratıma baktı sonra iki parmak soktu önce sonra hepsini ittirdi tabi öncesinde eline jel sürüyor ama tabi çatalda yapmadı her zamanki sedyede yaptı inan hiç acı hissetmedim çok çabuk bitiyo zaten eli de küçük benim dr un minyon bi bayan allahtan :)bence hiç korkma göreceksin hiç hissetmeyeceksin bile...dr evet çok güzel izah ediyor suni sancıyı bile öyle korkulacak bisey değil dedi bakalım gorcez doğumda ne yapacak ozaman belli olcak :)

Kizlar bugun doktora gittik isitme testi yapilamamisti. Dogum kilosuna yeni ulasmis kizim 12 gunluk doktor cok az kilo almis dedi. Bana bir damla verdi hatta galactaco ismi anne sutunu artiriyormus. Kullan dedi. Gunde 3 kere 15 damla kullanicakmisim ictigim meyve suyuna falan katarak. İsitme testini de yaptiramadik hem kizim uyumadi. Hemde 3500 gr altina yapmiyormus hatane tekrar randevu verdi. birde her iki memeyi birden emziriceksin dedi. sizede böyle söyleyen olmuşmuydu. en az 25 en fazla 45 dk emziriceksin dedi. iki memeyide vericeksin dedi. yani baya uzun süre emziricem anladığım kadarıyla neyse bebeğim beslensin bol bol emsin hiç önemli değil. birde ben geceleri 2 saatten fazla uyuya kalmasın diye çocuğu 1.5 saat sonra uyandırmaya başlıyordum. hayır dedi 2 saatten sonra uyandırmaya başla 3 saate kadar dayanı 3 saatten fazla olmayacak dedi. yenidoğan hemşiresi sonuçta. bir çocuk doktru arkadaşımda 2 saatten önce uyandırma demişti. ama biz kızı uyandıramıyorduk o yüzden 2 saatten önce başlıyorduk uyandırmaya. ay herkez farklı bir şey diyorç kimi de tek memeyi emzir isterse ikincisini verirsin diyordu. sırayla emzir memeyi diyordu. size ne dedile bu konularda??

Mrb lar arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizi ilk defa yazıyorum 39 artı uçteyim ben de henüz doğuramamış gruptayım. Herkes sağ salim kucapına alsın inş. Bebişleri. Epidural normal doğum düşünüyorum da yapan arkadaşlara bi sorum olacak epiduralden sonra neyi ne kadar hissettiğinizi ayrıntılı yazabilir misiniz. Mesela alttan muayeneleri de mi hissetmiyoruz ya da kesi atılınca dikilirken, epiduralliyken ayağa kalkıp yurunebiliyor mu. Ayrıntılı anlatırsa biri çok sevinirim

Ben de tek memeyi veriyorum. Sırayla yani 10 dakikadan sonra uyuyor zaten uyandırà uyandıra 20 25 dk emziriyorum uyanmazsa 15 dk da kalıyoruz

Dr lar hemşireler öyle diyo ama benim bebiş 10 dk dan fazla emmiyor hatta çoğu zaman 5 dk. İstemezse de zprla emziremiyotum. Tabi emme aralığı kısa oluyo yarım saate 1 saate emmek istediği olabiliyor. Kısa kısa emmesine rağmen msşallah kilo alımı iyi gidiyor. Sanırım emme kuvvetine de bağlı bu o 5 dk da çoğunu bitiriyor heralde diye düşünüyorum. Eğer sarılık riski kalkıysa bence kaldırma artık 3 saati bulmadan kendi uyanır bence bi dene istersen canım. Biz artık 1 aylık olduk hiç ksldırmıyorum. Kendi uyanıyor. Maksimum 2 buçuk saat uyuyor zaten

Kızlar d vitamini hakkında ne
Canim altindaki silikonumsu seyi de takiyorsun degil mi ? Ben ilk basta bilmedigim icin takmamistim da tabi direk oyle durmuyor camasirin tutuyor

Ben malesef doktorların çoğuna inanmıyorum. Hepsi kendilerine verilen seminerlerde ne ezberledilerse duydularsa onu söylüyorlar. Zaten okadar yoğun çalışıyorlarki kafalarını kaldırıpta doğruluğunu araştırma fırsatlarıolmuyor. Ben tıpta doğum yaptım. Kendi sancılarımla açıklığımla girdim doğuma. Hiç ağrım acım yoktu. Daha önceden sezeryan olduğum için herkes panikledi. Çünkü asistanlar öğrenciler ezberlemişler sezeryan sonrası normal doğum çooook riskli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…