- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.088
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.781
Ay keşke ya . Bende diyorum keşke anlasak açılma var mi diye. Aklımda hep bunlar varKeşke açılma olup olmadığını anlayabilsek. Nezaman doğuracağız biz yaaa
hifam0242 ve katreinur bu d vitamini isi beynimi yakti. Bu carlson drops 4 yasin altinda kullanilmaz diyor. Bunun bebek versiyonuda var sanirim ama satan yer bulamadim. Birde icinde palm yagi varmis sanirim. siz satan yer buldunuz mu amazondan mi getirttiniz?[/QUOTE
Wellcare diye bir marka var ben kullanmadım ama onun da içeriği temiz gibi gözüküyor.
Ben onu bilmiyorum canım. Deca tabs ı biliyordum doğal diye. onu da eczanede bulduk
N11 de gordum canim babys olani henuz almadim muhtemelen ordan alirim.birde instagramda bi bayan satiyo.palm yagi mi varmis bilmiyordum.o zaman neyi kullancaz biz ya
Hem de nasıl varya felaket bi acı...ayni şekild e oluyor canım benim de...bugun de bir sağda sivrildi karnim bi solda :) evet heralde hazırlanıyorlar doguma artıkYanlış alarmmis canımgece 1 e kadar devam etti sonra geçti kendi kendine bel agrisi sanci falan yoktu ama acaba dedim bi an şimdi bisey yok
Evet sen de söylüyorsun oluyor diye nasıl kötü bişey bıçak saplaniyor gibi...15 20 dkda bir oldu benim de dedigin gibi o sirada karnim toplandi full hareket ama gece durdu kendilerini iyice yerleştiriyor sanırım bebisler
Peki şu an ilacla mi geciriyorsun tavsiye ettiğin bi yöntem var mı canim
Keşke açılma olup olmadığını anlayabilsek. Nezaman doğuracağız biz yaaa
Arastiriyorum halen. Ne kadar sacma boyle zararli içeriğin ana saglikca dagitilmasi.Ben onu bilmiyorum canım. Deca tabs ı biliyordum doğal diye. onu da eczanede bulduk
Gizmo sanirim dedigin ins. Saticisi mommy blisi ondan aldim ben.N11 de gordum canim babys olani henuz almadim muhtemelen ordan alirim.birde instagramda bi bayan satiyo.palm yagi mi varmis bilmiyordum.o zaman neyi kullancaz biz ya
Emzirme atletinin içine koyuyorum. Memeler füze gibi duruyo
Kizlar kontrolden geldim ... Hersey yolunda ... Ama mart annesi olucam buyuk ihtimal ... Saglikla gelsin de onemli degil zamani diyorum ama artik gelsin istiyorum... Normalde 21iydi dogum 21ine kontrol diyelim sonra 3 gunde bire dusurelim kontrolu gelmezse bi hafta bekleriz o arada konusuruz dedi doktor ... dogumun belirtisinin b si yok ...
Cogu yenidoganda oluyor canim, moralini bozma. Insallah olmadan atlatirsiniz.Kizlar bebekte sarilik riski varmis cok moralim bozuldu. Kan testlerinde bir deger yuksekmis. Kendimi cok caresiz hissediyorum
Bugün bana da yaptı çatı muayenesi ama ittirmedi. İtersem rahim ağzı açılır ben açmış olmıyım dedi. Hiç anlamadım bile korkma.
Bende otu biliyorum da bi kitap var bende onun içinde yazıyordu ne okunacağı. Nette daha farklı şeyler yazıyor o yüzden deneyen bilen varsa öğreneyim demiştim. Bir de bu ot sancı başlayınca konuluyor, senin dediğinde sancı gelmeden mi?
Bizim kız da midemi bol bol ittirdiğinden aynısını diyoruz yolu şaşırdı garibim
Senin doğumun yavaş ama kolay ilerliyor galiba canım, 4cm’e baya zor ulaşıyor herkes. Sen rahat rahat dolaşarak ulaştın. Şimdi suni sancı bile verseler sen doğurırsun büyük ihtimal ama kendi sancını beklemek daha mantıklı. Sağlıkla gelsin.
Gözünaydın darısı başımızamaşallah bebeğine, sağlıkllı huzurlu bir ömrü olsun. Sarılık her bebekte oluyor nerdeyse biliyorsun endişe etme, emzikçe geçecektir
Ufak calismalar olabilirKızlar belimde bi ağrı var ana iğne batması felan değil sanki zorlarsında ağrır ya öyle. Tabi öok değil hafif bi ağrı sizce doğum belirtisi mi? Of iyice şaşırdım artık ya
Kızlar ya ben bebek üşütecek diye korkuyorum ev doğalgazlı gayet sıcak ama ben korkuyorum emzirirken filn battaniye sarılı hep korkumdan çocukla rahat hareket edemiyorum bir de hastaneye yattığımızda bir sürü bronşit olmuş yenidoğan vardı onlarda çok etkiledi beni. Siz nasıl yapıyorsunuz nasıl giydiriyorsunuz
O da geçti canım hiç bir belirti kalmadı artık
Canim 40 haftanin icindesin diye gorunuyor mart ayi annesi nasil olacaksin? Riskli degil mi o kadar beklemek
Cogu yenidoganda oluyor canim, moralini bozma. Insallah olmadan atlatirsiniz.
Ay ne guzel rahatlatiyosunuz insani ya tesekkur ederim canim
Benim dedigim son zamanlar yapiliyormus iste canim. Annem yapmis gayet rahat gecmis dogumu. Yengem yapmis ki o ssvd yapti. Epiduralsiz gayet rahat yapmis dogumu masallah. Bakalimm ben de dun yazdim koydum suya, iciyorum onu. Sanci gelince yapilacak sanmistim ama oyle degilmis.
Otu duydum ama yapana bire bir sahit olmadim ben, o konuda yardimci olamiyorum malesef
Ufak calismalar olabilir
Eviniz cok soguk degilse cok sarip sarmalama bence canim. Kendi giydiginizden bir kat fazla giydirin diyorlar genelde. Onu da bi yelek hirka gibi bir sey isini gorur sanirim.
Sanirim bu emme de atak gibo birsey var. ilk gunden beri cok guzel emiyordu benim sipa beni suan sadece ucunu aliyor gogsumun cikarip tekrar veriyorum yine uc aliyor oyle cebellesiyoruz. 10 15 dk sonra tam aliyor 30 35 dk emiyor. Banada 20 biri 20 biri dedi doktor ama bitiremiyor sutu 20 dk da. Birde diyecegim ki cekemiyor amansurekli yutuyor yutkunma sesini duyuyorum. Ee her emmeden sonra kakada yapıyor neredeyse. Zamanla duzelir diye umuyorum.Kızlar bizimki 2 saate bir 10 dk eniyor bazen 15 hiç 20 dk olnuyir
Sizce aç mudur uyuyor sonra aç olsa ağlar demi
Emzirme danışmanı en az 15-20 dk yazmış cis kaka takip edin 6-8 arası işemesi gerek dedi bol CIs yapıyor kakada ama yinede endişeliyim
Emmeden önce kıyamet kopuyor ağlıyor memeyi 10 sk ancak emip uyuyor uyandıraniyoeum da 22 günlük oldu hala ne uykusu anlamıyorum uyandırdım bugün yinede emmedi hatta bugün 1 saat sonra emmek istedi
Değişik bi rutin oluşturdu bizim kız :)
Canım belkide ağrı eşiğin yüksektir hissetmiyo olabilirsin sana hafif geliyo olabilir...bak suyun gelse bile suanda mesela yine sancı beklerler sonra mecbur suni verirler kendini bukadar yıpratma için rahat değilse araştır uzakta olsa aynı gün ayarla haftaya önce devlet sonra özel e git randevu alıp kafanda soru işareti kalmasın riskli bi gebelik gecirmissin neticede yada devlette başka bir dr daha görün...Bende de öyle ağrılar olsa umutlanırım ama yalancı sancı bile olmuyo bu kadar belirti olmaması korkutuyo. Bana deseler ki haftaya suni vercez suan ben stres yapmam benim korkum 42 ye kadar beklicez demeleri
Hadi gözün aydın canim güzel haberler almışsın:)Kahvemsi hatta biraz daha rengi açılmış bugün normal akıntıyla gelmiş.
1cm’e yakın açılma var bol yürüyüş yap dedi dr. Çatım da müsait, bebeğin başı baya aşağıda dedi. Bekliyorum gelecek inşallah
20 20 40 dk mi dedi doktor ay bizimki sadece 2 saate bazen 1 saate 10 dk emiyor o zaman çok az emiyor bizim kız ya ama biberonla sut de kabul etmiyor doymuş oluyor sanırım bilemedim zaten iştahsız ondan mi acabaSanirim bu emme de atak gibo birsey var. ilk gunden beri cok guzel emiyordu benim sipa beni suan sadece ucunu aliyor gogsumun cikarip tekrar veriyorum yine uc aliyor oyle cebellesiyoruz. 10 15 dk sonra tam aliyor 30 35 dk emiyor. Banada 20 biri 20 biri dedi doktor ama bitiremiyor sutu 20 dk da. Birde diyecegim ki cekemiyor amansurekli yutuyor yutkunma sesini duyuyorum. Ee her emmeden sonra kakada yapıyor neredeyse. Zamanla duzelir diye umuyorum.
Canim 40 haftanin icindesin diye gorunuyor mart ayi annesi nasil olacaksin? Riskli degil mi o kadar beklemek
Cogu yenidoganda oluyor canim, moralini bozma. Insallah olmadan atlatirsiniz.
Ay ne guzel rahatlatiyosunuz insani ya tesekkur ederim canim
Benim dedigim son zamanlar yapiliyormus iste canim. Annem yapmis gayet rahat gecmis dogumu. Yengem yapmis ki o ssvd yapti. Epiduralsiz gayet rahat yapmis dogumu masallah. Bakalimm ben de dun yazdim koydum suya, iciyorum onu. Sanci gelince yapilacak sanmistim ama oyle degilmis.
Otu duydum ama yapana bire bir sahit olmadim ben, o konuda yardimci olamiyorum malesef
Ufak calismalar olabilir
Eviniz cok soguk degilse cok sarip sarmalama bence canim. Kendi giydiginizden bir kat fazla giydirin diyorlar genelde. Onu da bi yelek hirka gibi bir sey isini gorur sanirim.
Hadi gözün aydın canim güzel haberler almışsın:)
Benimkide emmiyor o kadar. Bazen 30 35 dk tek meme emiyor bazen 10 dk emip uyuyor tekrar emmiyor. 20 dk sonra memeden cikarsam bile diger memeyi almiyor.o yuzden birakana kadar tek memeyi emsin diyorum. Cunku tek memeyi guzel emerse 2 3 saat uyuyor. Emmezse 1 saat sonra yine agliyor.emmek istiyor.20 20 40 dk mi dedi doktor ay bizimki sadece 2 saate bazen 1 saate 10 dk emiyor o zaman çok az emiyor bizim kız ya ama biberonla sut de kabul etmiyor doymuş oluyor sanırım bilemedim zaten iştahsız ondan mi acaba
Ah bir bilsem
Kızlar valla bu hafta carsamba muayeneden önce de agrilarim çoktu kesin açılma vardır dedim ama 1cm bile yok benim dünde çok oldu ama kesin yine yok ağrı olduğu halde nasıl yok anlamadımRahim açılması için neler yapmak gerek okuyorum ama pek vaktim kalmadi artık . :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?