2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
merhabalar 37+2 hftalık hamileyim ve bebeğim 3780 gr çıkıyor.baş aşağı duruyor ama rahim ağzı uzun, gelmeye pek niyeti yok gibi dedi doktor. önümüzdeki hafta doğursan iyi olacak dedi. kilosu çok artacak zor olur vs dedi

4 kilo civarı normal doğum yapanınız var mı? çok zor olur mu? ikinci doğumum olacak bu arada.

Gözün aydın, mutlulukla sağlıkla büyüt inş.

Nst dede bişey çıkmıyo canım. Öyle yapıcam pazartesi bi doktora perşembe yine doğum yapacağım hastaneye gidicem. 40 ı geçtikten sonra da özele gidicem oy çok işim var

Bize işitme testi yapıldı ki o gün 2615 gr dı.

Emzirme için bana da iki memeyi de her seferinde ver dediler.

20 20 40 dk mi dedi doktor ay bizimki sadece 2 saate bazen 1 saate 10 dk emiyor o zaman çok az emiyor bizim kız ya ama biberonla sut de kabul etmiyor doymuş oluyor sanırım bilemedim zaten iştahsız ondan mi acaba
Canım saat başı okadar gene iyi. Kilo alıyorsa doyuyordur. Aç olsa basar çığlığı

Canım bence bi problem yoksa 40+ ları bekle. Bende gelmezse beklemeyi düşünüyorum. Tek çekincem kilo alması ve böbrek sorunum. Eğer beklememiz çok sakıncalı derse de suni sancıyı denicem.

Iyi geceler kizlar. Doguma son 9 saat kaldi. Yarin sabah 9 da sezeryan olacam. Dualarinizi eksik etmeyin.

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla gelsin yavrun

Hepsi ayni sanirim hepsinde bha var ve kanserojen bir madde olarak geciyor.
Ben oğlumda o damlaların hiçbirini vermedim cnm. Zaten 4 aylıkken vermişlerdi. Şimdi yeni moda 15 günlük bebeğe veriliyor. Ha oğlumun bıngıldağı biraz geç kapandı kullananlara göre. Ama ben devletin verdiği bedava ilaçlara güvenmiyorum. Eskişehirde medline da ülkü hanım vardı çok beğenmiştim. Ablam götürmşuü. Kadın test yaptırdı. Kullanma boşver hiç gerek yok demişti

Nst dede bişey çıkmıyo canım. Öyle yapıcam pazartesi bi doktora perşembe yine doğum yapacağım hastaneye gidicem. 40 ı geçtikten sonra da özele gidicem oy çok işim var
Geçecek bu günler de canım ama sanmıyorum 42 ye kadar duracağını dr beklese bile belki bebiş beklemiycek dr nasıl okadar emin konuşuyor ki anlamadım bence sağdan soldan tavsiye al dr icn içine sinen hangisi ise ona git çünkü okadar beklemek cidden saçma yani devlette bide aslında daha dikkatli olur dr lar risk almazlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…