- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.141
Etiket yapamadim kizlar. Cok sagolun..muayene oldum..cok sukur bebegim.iyi..kalp atisi duyduk.gelisimde var. Diger kese kucucuk kalmis..ondan kaynakli kanama..ama cok oldu..hala da az az devam ediyor..cok korktum..
Ama ondan kaynakli olmasi umut verici tabi..
Cikis islemlerim oluyo.. rapor.oldum..
Oyle iste son durum..opuyorum hepinizi.
arkadaşlar gunaydın ben bu mıde bulantısından sadece ekmek ve cubuk krakerle duruyorum ve hiç bişey yiyemiyorum bebekte vıtamın alamıyor dıye üzülüyorum ne yapmam lazım canlar ya
Biz geldik doktordan. Usg görüntüsü daha bebek görüntüsünde artık. Doktor sıkıntı yok dese de psikolojik olarak bir türlü yeniden anne olacak olmama inanamıyorum. Allah akıl fikir versin
Merhaba herkese, ne ara 414 sayfa olmuş burası, şok oldum..
Benim ilk gebeliğim, eşimle beraber pek heyecanlıyız, ama doktorum çok rahat biri galiba, 6. haftada görüşmüştük, keseyi gördük, bir ay sonra gel dedi, kalp atışını duymadık hâlâ, sanırım çoğunuz duydunuz. Duymak istiyorum çok, zira hiç mide bulantısı çekmediğim için hamileliğimin varlığını göğüslerimden takip ediyorum, elliyorum bi, bakıyorum bi sızlama var, oh diyorum halen ordasın :)
Onun dışında normalde 53-55 kg arasında seyrederdi kilom, bir senedir çalışıyorum, bilgisayar başında oturmaktan ve ofiste devamlı abur cubur yemekten, 60 kiloydum hamile kalmadan önce. 4. hafta iki çizgiyi görür görmez rafine şekeri ve hamur işini kestim, bir ayda 2 kilo vermişim. Günlük 1 saat süren yürüyüşlere de başlasam şahane olacak.
Bende durumlar böyle kızlar.. Hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi inşallah. Sevgiyle kalın :)
allah yardımcın olsun canım sağlıklala büyüsün inşallah bebeğin dikkat et kendine dinlen bol bolEtiket yapamadim kizlar. Cok sagolun..muayene oldum..cok sukur bebegim.iyi..kalp atisi duyduk.gelisimde var. Diger kese kucucuk kalmis..ondan kaynakli kanama..ama cok oldu..hala da az az devam ediyor..cok korktum..
merhaba, hoşgeldin :) sağlıkla gelsin bebeğiniz.
aslında kalp atışını duyup sonra 1 ay bekle gel derler ama senin doktor değişikmiş :) belki kendisi görmüştür atışı o yüzden her şeyin sağlıklı olduğunu görünce de rutin olarak bir ay sonraya gel demiştir.
mide bulantısı olmayanların en büyük sensörü memeler zaten canım.
yürüyüş konusunda da ilk üç ay günde yarım saat öneriliyor.
Merhaba herkese, ne ara 414 sayfa olmuş burası, şok oldum..
Benim ilk gebeliğim, eşimle beraber pek heyecanlıyız, ama doktorum çok rahat biri galiba, 6. haftada görüşmüştük, keseyi gördük, bir ay sonra gel dedi, kalp atışını duymadık hâlâ, sanırım çoğunuz duydunuz. Duymak istiyorum çok, zira hiç mide bulantısı çekmediğim için hamileliğimin varlığını göğüslerimden takip ediyorum, elliyorum bi, bakıyorum bi sızlama var, oh diyorum halen ordasın :)
Onun dışında normalde 53-55 kg arasında seyrederdi kilom, bir senedir çalışıyorum, bilgisayar başında oturmaktan ve ofiste devamlı abur cubur yemekten, 60 kiloydum hamile kalmadan önce. 4. hafta iki çizgiyi görür görmez rafine şekeri ve hamur işini kestim, bir ayda 2 kilo vermişim. Günlük 1 saat süren yürüyüşlere de başlasam şahane olacak.
Bende durumlar böyle kızlar.. Hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi inşallah. Sevgiyle kalın :)
Etiket yapamadim kizlar. Cok sagolun..muayene oldum..cok sukur bebegim.iyi..kalp atisi duyduk.gelisimde var. Diger kese kucucuk kalmis..ondan kaynakli kanama..ama cok oldu..hala da az az devam ediyor..cok korktum..
Rabbim sifa versin annesine babasina bagislasin inşallahkızlar merhaba, iyi haftalar herkese, hep güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah.
sizlerden bir ricam var, bayramda sakarya da olan zincirleme kazayı belki haberlerde görenleriniz olmuştur. o arabalardan birinde bir arkadaşımın arkadaşı, eşi ve 30 günlük bebekleri vardı. anne ve baba kısmen daha iyi ama bebek beyin kanaması geçirdiği için uyutuluyor, bugün uyandıracaklar. lütfen dualarınızı o minik yavruya gönderelim. 5.tüp bebek denemelerinde kavuştukları bebeklerini Rabbim onlara bağışlasın.
Rabbim sifa versin annesine babasina bagislasin inşallah
kızlar merhaba, iyi haftalar herkese, hep güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah.
sizlerden bir ricam var, bayramda sakarya da olan zincirleme kazayı belki haberlerde görenleriniz olmuştur. o arabalardan birinde bir arkadaşımın arkadaşı, eşi ve 30 günlük bebekleri vardı. anne ve baba kısmen daha iyi ama bebek beyin kanaması geçirdiği için uyutuluyor, bugün uyandıracaklar. lütfen dualarınızı o minik yavruya gönderelim. 5.tüp bebek denemelerinde kavuştukları bebeklerini Rabbim onlara bağışlasın.
Yok, hiç bir test istemedi. Kendisi perinatolog ve epey eski bir doktor, bir bildiği vardır diye düşünüyoruz. Güvenmek önemli.E kan testi de mi yaptırmadınız? Ben 6+2 de gittim, arada kan testlerini yaptırdım 7+4 te sonuç gösterdim kalp atışını duydum, bir dahaki randevu 11+5 te ikili test için başka dr da,12+5 te de kendi doktorumda
Evet ama kan testlerindeki değerler öyle ultrasonda falan bakılınca görülebilen şeyler değil ki, toxoplasma, rubella, kan değerleri, tsh bunlar kontrol edilmesi gereken şeyler . Bir sonraki ziyaretinizde sorun bence, örneğin benim rubella bağışıklığım yokmuş ve gebelik boyunca kızamıkçık geçirmemem gerekiyor, işim gereği çocuklarla olduğumdan bunu bilmesem tehlikeli bir durumla karşılaşabilirdim Allah korusunYok, hiç bir test istemedi. Kendisi perinatolog ve epey eski bir doktor, bir bildiği vardır diye düşünüyoruz. Güvenmek önemli.
Belki de kalp atışını duyduktan sonradır kan testleri, soracağım haklısın. Teşekkürler.Evet ama kan testlerindeki değerler öyle ultrasonda falan bakılınca görülebilen şeyler değil ki, toxoplasma, rubella, kan değerleri, tsh bunlar kontrol edilmesi gereken şeyler . Bir sonraki ziyaretinizde sorun bence, örneğin benim rubella bağışıklığım yokmuş ve gebelik boyunca kızamıkçık geçirmemem gerekiyor, işim gereği çocuklarla olduğumdan bunu bilmesem tehlikeli bir durumla karşılaşabilirdim Allah korusun
Eşim konyali ben maraşlıSizinle bir çok ortak noktamız olabilir. 42-46 gibi... İlk çocuklarımızın erkek olması gibi.
Off.... Icim parcalandi. Rabbim evlat acusi yasatnasin insallah
Ooo Rabbim şifa versin insallahkızlar merhaba, iyi haftalar herkese, hep güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah.
Düşmesi iyi tabiki ama işte evhamlar
Evhamlar niye düştü diye. Kendiliğinden düştü ikincide ilaçla düşürmüştük şimdi ilaç bile kullanmadan kendi düştü. Bebeğe bişey olmasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?