- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.161
Merhaba :) gittiniz mi acaba dr à kalp atışını duydunuz mu minik kulun? Ben de bugün gittim de sat 21 mayıs ama kalp atışı için gelecek hafta Cuma gel dedi .Bilmiyorum ki tatlım daha ilk olacak Pazartesi gidişim , hastane nasıl doktor nasıl şu an için bilgim Yok. Rasgele işime yakın bir hastaneden aldım randevuyu. Ama özel ve yeni açılmış bir hastene cihazların da yeni olacağını tahmin ediyorum. 7+0 oluyor Pazartesi , inşallah duyulur
Çok şükür canım Neyse ki iyiymiş bebek dikkat et kendine allah yardimci n olsunEtiket yapamadim kizlar. Cok sagolun..muayene oldum..cok sukur bebegim.iyi..kalp atisi duyduk.gelisimde var. Diger kese kucucuk kalmis..ondan kaynakli kanama..ama cok oldu..hala da az az devam ediyor..cok korktum..
Ama ondan kaynakli olmasi umut verici tabi..
Cikis islemlerim oluyo.. rapor.oldum..
Oyle iste son durum..opuyorum hepinizi.
Hg hayirli olsun gözün aydın ne kadar çok kişi olduk tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalan benim de bir kızım var 2 yaşında tüp bebek ve simdi kendiliğinden hamile kaldım 2 yıl sonra bana çok denirdi işte tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalırsın diye ama hikaye gibi gelirdi yaşayınca anladım hikaye değil gerçekmişMerhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse ben de 2018 Şubat annesi olacağım.
10 yıllık evliyim 5 yaşında bir oğlum var. Tüp bebek tedavisi ile kavuştum ona.
Şimdi ilk defa doğal yoldan hamile kaldım ikinciye hem de oğlumdan 5 yıl sonra.
Kan testinde 6716 çıktı değerim. Bugün kese göründü. Son adet tarihime göre 6 haftalık ama geç döllendiği için 5 haftalık görünüyor.
Kese şuan 10 mm. 10 gün sonra tekrar gideceğim inşallah kalp atışını görürüm.
Son adet tarihim 22 Mayıs beni de listeye yazarsanız çok sevinirim.
canım en azından meyve ve fındık ceviz badem zorlasan, onlarda mı sıkıntı yaratıyor.
canım benim doktorum yarım saat ne yapmam gerektiğini anlattı durdu. Kiminin ağzından lafı cımbızla alırsın benimkini de takip edebilmek olay. Dedi ki ilk 3 ay yediğin şeyler bebeğe gitmiyor. boşuna agop'un gazı gibi yeme :) o nedenle çok dert etme...
ben de aynı durumdayımsadece 1 gün geçti bulantım, onun dışında durmaksızın devam ediyor, çantamda çubuk krakerle geziyorum
dün ekmeğin içine yumurta koyup gözümü kapatıp yedim zorla, bir de burnumu kapatıp bir avuç ceviz yedim
eğer yiyebiliyorsan fındık ve ceviz yemeye çalış, bir de yiyebiliyorsan yoğurt.
sanırım ilk aylarının yaza gelmesi de bizi böyle yaptı, yarın doktora bir önerisi var mı soracağım, bilgi verirse yazarım yine
Anladım cnm inş içine siner.ama ultrasonun zararlı olduğunu söyledi doktorum.ve çok güven verici bir doktordur.fazla ultrasona girmemeni tavsiye ederm özellkle ilk haftalardaKarar vermek için. Emin olamadım halen
Bence doktoruna guvenmelisin.bende 5+5te keseyi gordum kalp atisi duyulmadi doktor 10gun sonra cagirdi kalp atisini duyalim testleri oyle yapariz dedi.Acele etmeye gerek yok demekkiBelki de kalp atışını duyduktan sonradır kan testleri, soracağım haklısın. Teşekkürler.
aramıza hosgeldinnnn :) benimde bir oğlum var 3,5 yaında.insallah bu bebislerimiz kız olur :)Merhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse ben de 2018 Şubat annesi olacağım.
10 yıllık evliyim 5 yaşında bir oğlum var. Tüp bebek tedavisi ile kavuştum ona.
Şimdi ilk defa doğal yoldan hamile kaldım ikinciye hem de oğlumdan 5 yıl sonra.
Kan testinde 6716 çıktı değerim. Bugün kese göründü. Son adet tarihime göre 6 haftalık ama geç döllendiği için 5 haftalık görünüyor.
Kese şuan 10 mm. 10 gün sonra tekrar gideceğim inşallah kalp atışını görürüm.
Son adet tarihim 22 Mayıs beni de listeye yazarsanız çok sevinirim.
canımmm bende persembe gittim duaymadık.2 hafta sonra gel dedi.hatta biz sadece keseyi gördük.dr um olabilir sıkıntı yok dediBende kalp atışını duymadım bir ay sonra gel dedi bana da doktor.
cancağazım sen beni listeye eklemedinmi :)Amin canım, inşallah.
Benim oluyor. Ilk hamilelikte doğuma kadar sürdü. Bazen o kadar artiyordu ki suyum geliyor sanıyordum. Eğer idrar yolu enfeksiyonu yoksa endise etmeye gerek yok demişti doktor.Kizlar hala sarı akintiniz oluyor mu ben 9. Haftadayim ne kadar sürüyor ki bu akıntı
Idrar yolu oldugubu sanmiyorum canim yanma kaşıntı falan yok çünkü ya da agri da yok. Bazen korkuyorum leke mi geliyor diye bakıyorum hafif sariya dönük akıntı olmuş. Paronayak oluyor insan her şeyden korkuyor ilk gebelik oluncaBenim oluyor. Ilk hamilelikte doğuma kadar sürdü. Bazen o kadar artiyordu ki suyum geliyor sanıyordum. Eğer idrar yolu enfeksiyonu yoksa endise etmeye gerek yok demişti doktor.
Merhaba , evet bugün gittim doktora kese görüldü kalp atışı da duyuldu ama 7+0 olması gerekiyorken 6+1 ile uyumlu çıktı.Merhaba :) gittiniz mi acaba dr à kalp atışını duydunuz mu minik kulun? Ben de bugün gittim de sat 21 mayıs ama kalp atışı için gelecek hafta Cuma gel dedi .
Hm biz yaz gelsin diye dua ediyorduk valla :))Almanyadayim canim. Iki haftadir 15 derece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?