2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben beklerim de şu içerde kaka yapma olayı tedirgin ediyo beni açıkçası...birde cidden artık gerilmeye başladım kendime yetemiyorum moralim bozuluyo bakalım dr daha hiç sezeryan lafi bile etmedi suni ile de açılma olmazsa belki dr bekler

Kaka olayı sıkıntı işte . Ne zaman strese girerler bilemiyoruz . Beklemek istiyorum bende. Ama bisey olsa diye tereddüt ediyorum. Suni sancı ile inşallah ilerler açılma. Benim doktor açılma olmazsa sezeryan dedi. Ya da bebek suni sancı da bu şekilde strese giriyormuş o zaman da sezeryan.

Aynen sıkıntı strese girer de yaparsa en hızlı şekild e alınması gerekir bence...insallah kendi sancim gelir de ozamana kadar gerek kalmaz diyorum yada inşallah suni ile açılma olur sezeryan en son ihtimal heralde dr daha ağzına almadı pek bakalım

Canım senin şimdi açılma filan yok mu ? Ne zamana kadar bekleyecek doktor ?
Yarın kontrolümüzde öğreneceğim ama sanırım yok çarşamba nasılsa su anda da öyle gibiyim çarşamba doğum sancıları bunlar demişti ama açılma yoktu rahim boynu bile yumuşamamış demişti .
Bugün aradım yarın ki kontrole hazırlıklı gitmek açısından sorayım dedim yarış vs verir mi diye ama bu haftada beklermişiz eğer yarın bir şey görmezse bekleyeceğiz yani son haftam olacak

Ben de yarın gideceğim . Nst filan bakacak . Salı günü yatış demişti . Nasıl olacak kaçta olacak onları konuşuruz herhalde .

Olmadı doğum hastanesine gidicem canım. Bi özele gidicem bakalım yine direk sezeryan derse ordan doğum hastanesine gidicem. Orda hem normali deniyolar hemde doğurturlar belki suni sancıyla felan

Biz hala ayaktayız kızlar. Gazı var sanırım emip duruyor bıktırdı. Akşam 6 dan beri 5 dk uyuyor 15 dk ağlıyor. Gaz olmasa uyanıp durmaz. Emziği de almıyor gazı olduğunda. Bitkin hissediyorum kendimi. Yarın gidip passiflora almalıyım. Kaldırmakta çok zorlanıyorum. Oğluma çok çıkışıyorum sakin olamıyorum o da sabrımı çok zorluyo tabi. Doğurmayan arkadaşlar heyecanınızı anlıyorum ama acele etmeyin. Ayak bileklerim zonkluyor şuan

Emzirirken pasiflora süte geçmiyormu canım?

Bende ayaktayım canım. Stresi geçtim sırt kemiklerim felan ağrıyo sağdan sola dönmek bile işkence wc ye git gel ayrı dert uyusamda içim geçerek uyuyamıyorum. Allah hepimize sabır ve şifa versin

Bende ayaktayım canım. Stresi geçtim sırt kemiklerim felan ağrıyo sağdan sola dönmek bile işkence wc ye git gel ayrı dert uyusamda içim geçerek uyuyamıyorum. Allah hepimize sabır ve şifa versin
Benimde göğüs yaralarım beni mahvediyor kanıyor artık zeytinyağı sürmeye başladım.
Ne kadar sürer kızlar bu yaralar?

Canım saat başı okadar gene iyi. Kilo alıyorsa doyuyordur. Aç olsa basar çığlığı
Bazen 1 saat bazen de 2 saat de bir kalıyor gece de 3. Saate kalkıyor iştahlı hiç emmiyor diğer memeyi vereyim diyorum almıyor Gece 12 de yine kıyamet koptu biberon verdim şimdi 5;3” da kalktım meme verdim 10 dk emdi kaka yaptı yerken altını aldım 3 dk daha emdi attı ağzından gözü açık ama hiçbir şekilde almıyor biberon verdim onuda almıyor
Ben anlamadım bizim kız biraz değişik bsy oldu iştahsız sanırım

10 dk aktif emiyorsa yetiyordur cnm benim oğluş da 10 dk yı geçşrmiyor hatts 10 dk emerse seviniyorum. ama kilo alımı iyi yetiyo demekki bizim bebelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…