2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Akşam biz de aynı durumdaydık gazdan dalamadı bi türlğ uykuya. Emdi durdu emdikçe gaz oldu 12 ye doğru uyuyabildi. Bi de kızım ateşli bi yanda da onunla uğraştım ateş düşürmeye. Bi ona bi ona insan bazen çok yorgun bitkin düşüyor

Kızlar bu durumla ilgili şunu merak ediyorum emince gaz oluyor bazen, bazen de olmuyor ya, bu durumun sebebi beslenmek mi? Hani diyorlar ya onu ye bunu yeme bebeğe gaz yapar sizin beslenmenizden mi kaynaklanıyor yani herşey rutin ve yolundayken de olabiliyor mu yoksa ?

20 20 40 dk mi dedi doktor ay bizimki sadece 2 saate bazen 1 saate 10 dk emiyor o zaman çok az emiyor bizim kız ya ama biberonla sut de kabul etmiyor doymuş oluyor sanırım bilemedim zaten iştahsız ondan mi acaba
Canim kakasi cisi cok onemli, doydugunu sadece ordan anlayabilirsin. Benimki de cok az emiyor ama tuvaleti iyi surekli degistiriyoruz

Ay kolaylıklar diliyorum . Bize tecrubelerini anlatırsın suni sancı ve müdahale ederek nasıl başlatıldığını merak eden üç beş kişiyiz sanirim
tabii ki ilk fırsatta anlatırım canım. İnşallah sezaryene gerek kalmadan hallolur doğum işi de. Dualarınızı eksik etmeyin bizden lütfen. Bugün tam 40+0. İnat oğlum durdu bu vakte dek. Anası kılıklı, babası kılıklı

En sonunda bir pomada başladım, biraz hafifletti. Bir de sıcak su iyi geliyor ama dikişlerden dolayı ona dikkat etmek lazım.

Seni çok iyi anlıyorum, bir kaç gecedir aynısı bizde de var, akşam 7 gibi başlıyor geceye kadar devam ediyor. Çözümü dün slingde buldum, slingde uyuduktan sonra beşiğe aktardım uyudu.

Canım girdin mi doğuma hayırlısıyla kucağına al inşallah . Bekliyoruz valla deneyimleri gerçekten suni sanciyi bayağı merak ediyorum.

Canım girdin mi doğuma hayırlısıyla kucağına al inşallah . Bekliyoruz valla deneyimleri gerçekten suni sanciyi bayağı merak ediyorum.
canım yarın sabah vercekler suniyi. Bakalım ben de çok merak ediyorum. En son açılmam yoktu. Bi arkadaşımın da hiç açılması yokmuş mesela, suniden sonra kısa bi sürede 5 cm olmuş, sonra çok kolay olmuş doğumu. Üstelik 4 kg üstünde bir bebek doğurmuş. Darısı başımıza.

Kizlar selam, gosus kremini surdukten sonra emzirmeden yikiyormusunuz? Benim hic icime sinmiyor. Lansinoh ve earth mama markalarini kullaniyorum ama ne dersiniz. Esimde boyle olur mu kremi yiyor cocuk falan diye laf ediyor.

Kizlar selam, gosus kremini surdukten sonra emzirmeden yikiyormusunuz? Benim hic icime sinmiyor. Lansinoh ve earth mama markalarini kullaniyorum ama ne dersiniz. Esimde boyle olur mu kremi yiyor cocuk falan diye laf ediyor.
Bana silme dediler. Agzinda pamukcuk olmasinida engelliyormus lansinoh.

Benim kullandığım silinmesi gereken pomad olduğu için sildim hep

Özel hastanede mi doğum yapacaksın canım devlette 41 e kadar bekliyorlar diye biliyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…