2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kizlar sizi gördükce bize de ne kadar az kaldigini anlayip heycanlaniyorum 33bitti benimde:) ilk bebegim olucak benimde inşallah anneleriniz yakinlariniz kac gun kaldi yaninizda ben sanki tek basima hic bakamam gibi geliyor korkuya kapiliyorum boyle dusunmem normal mi

Özel hastanede mi doğum yapacaksın canım devlette 41 e kadar bekliyorlar diye biliyorum çünkü
Evet özelde yapacağım. Aslında benim doktor da 41'e kadar bekleyecekti. Ancak kordon ve kaka olayı riske girebiliyor ya süre uzadıkça eşimle ikimiz daha fazla beklemek istemedik. 40+1 oluyor yarın. Nasıl sonuçlanacak bakalım

İnşallah sağsalim kavuş bebeğine hepimizle birlikte
Çok heycanlısındır şimdi

Evet
Sen ben , @Asu1677 @estherr Kedicikk061 sanırım bu kadariz
Ben de varım kızlar bekleyenler arasinda

Ben de varım yarın sabaha kadar. Yarın sabah suni sancı verilecek
Sağ saglim al kucağına insallah canım

Sağlıkla al kucağına. .tabiki normal zamanla herseyi öğreniyorsun. İlk dogumumda 10 gün gece gunduz 10 gün de sadece geceleri kaldı annem calistigi icin...gittiği gun çok aglamistimama zamanla üstesinden geliyorsun işte diyorlar ya bir bebek dogunca anne de doğuyor diye cok dogru ..

Biz 13 günlük annem yarın gidecek görümcem de bir hafta kadar daha kalacak hani biraz daha gitmeseler iyi olacak ama herkesin kendine göre bir yaşamı var zorla tutamam bir de benim kızım var bakıcısı devam ediyor eve de yardım ediyor ondan içim rahat gitmeleri çok dokunmayacak..
Bir de bebeğin durumu nasıl o çok etkili eğer bebeğin güzel uyuyorsa seni biraz olsun uykunu aldiriyorsa 2/3 hafta sonra kendine geliyorsun zaten tabi arada annen ya da yakın biri gelmesi sana ilaç gibi gelir

Paşa bekletiyor şimdiden bi doğsunlar ısırıcaz bacaklarından

Eki Görüntüle 2112324 bhasız d vitamini.. Eki Görüntüle 2112324

parabensiz palm yağsız.. araştırıp bakabilirsiniz

DÜZELTME!!!!

ilacı dr yazsa da prospektüsünde 4 yaştan sonra kullanımdan bahsediliyor Yeni farkettim.mesajı silmek mümkün olmadığından düzeltme yazayım
ben bunu içime sinerek kullanırım diyordum ama 4 yaş yazanı niye vermiş sormak lazım. kullanmayacağım.

yanıltıcı bir mesaj yazmış olmayım . Herkrse sağlıklı gazsız dertsiZ günler dilerim

Bize işitme testi yapıldı ki o gün 2615 gr dı.

Emzirme için bana da iki memeyi de her seferinde ver dediler.

İlkbdogdugunda yapamadilar kulagi islakti hastaneden hastaneye gark ediyor diye dusundum bende
İki memeyideverebiliyirmusun?? benimki birini zor emiyor malesef iyice soldu memeler

Aranızda kan sulandırıcı iğneye doğumdan sonra da devam eden var mı beni iğneye başlatan doktor doğumdan 40 gün sonra da kullanacaksın demişti ama ameliyatımı yapan dr kullanma gerek yok dedi siz ne yaptınız özellikle Homely_angel nemesis G gokce41 hatırladıklarımdan başka kullanan varsa bi cevap yazabilirseniz sevinirim

Yediklerimiz etkiliyor tabi ama normalde de oluyor canım. Aslında genelde kolay çıkarıyor gazını ams bazen kıvranıyor kıvranıyor çıkaramıyor

Ben kullaniyorum halen. 6 hafta dedi banada doktorum. Sezaryende ozellikle pihtilasma riski fazlaymis. Oihti atarsa gelc geçirme riskinn olur dedi doktorum

Normal canım tabi zamanla alışıyorsun. Benim annem 20 gün durdu bu sefer yetti bana. Ama ilk de toparlanamamıştım yetmemişti. Bi kaç gün daha fazla kaldı ardından kv m geldi 33 günden sonra yalnız kaldık

Evet öyle yazıyo ama kutusu yeni değişmiş içerik aynı yeni doğana da kullanılır demiş eczacı. Zaten zararlı bişey yok diğer katkılılar kullanılıyorsa bunun kullanılmasında bi sakınca olacağını sanmıyorum

Kizlar selam, gosus kremini surdukten sonra emzirmeden yikiyormusunuz? Benim hic icime sinmiyor. Lansinoh ve earth mama markalarini kullaniyorum ama ne dersiniz. Esimde boyle olur mu kremi yiyor cocuk falan diye laf ediyor.
Ben yıkıyorum her seferinde içim rahat etmiyor benimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…