2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canm bnm yasadiklarimi aynisini yasiyorsun bnm esimin butun akrabalari erkeklerde arayip meme ucu ciktimi diye soruyorlardi aynilarini yasadim sen takma bos ver memeye serumla yapistirip vermeyi dene istersen bugun bsnada bi arkadas soylemisti keske ilk bastan deneseydim kuzum bak sen kimsenin dedigine bakma bnada aynilarini yasattilar cok kotu bi durum insan mahvoluyor bn yeni yeni kendime geldim esime gidicem diye havaalaninda aradim geldi aldi beni evde guzel guzel konustuk cok şükür hersey yoluna girdi sen esine anlat herseyi bas kilit noktasi esindir sen kimsenin dedigine uzulme melegine odaklan bak bnmkisi sonunda emdi ama genede istemiyerek emiyo

Evimden def etmek istiyorum herkesi bıraksınlar yakamızı gitsinler. O kadar lanet insanlar ki anlatamam.. Ben bebegimib daha cinsiyeti belli olmadan adını çok büyük bir hevesle Ömer koydum. Dedesi de yusuf isteyince kiramadim yusuf ömer olsun o zaman dedim. Lanet bir görcem var eşimden büyük ve bekar. Beni delirtmek için yusuuuuuuuufff diye bagira bagira seviyor bebegimi evde ömer ismini kimse kullanmıyor ben koydugum icin. Çok zoruma gidiyor yaptıkları hareketler inan bunlari yazarken ağlıyorum bıktım hepsinden lanet olsun bunlara

Bizi rahat bıraksınlar ben elimden geleni yaparim olursa olur olmazsa takdiri ilahi.. Ama her türlü çok yobaz insanlar en ufak bir stresimi aldiramiyorlar hemen surat yapıyorlar hepsi benden lohusa oldu başıma. Eşim konuşsa ne olur hepsinden küçük olduğu için kimse oma da saygı duymuyor odada onun yaninda ağlayıp sonra gözyaşlarımı silip Allah a havale edip yaşayıp gidiyorum öyle..

Birisi bunu benim kv ye de soyleyebilir mi? Ben soyleyince anlamiyor :) sagolsun herseye cok yardimci ama sicaklik konusunda hic anlasamiyoruz. En son bu cocuk zaturre olur diye bagirdi.

Ya okurken sinirim bozuldu... o nedemek yaa.. yaaa akrabadaki erkekleri de anlayamadım size ne.. almadı buyrun bide siz deneyim sizinkini alacak mı demek geliyo insanın içinden... çarpılmakta ne demekse.. çok ayıp ya koca koca kadınlarrr.. sen takma kafana.. bir kulağından girip diğerinden çıksın dediği . Benim yoğun bakımdayken ilk bebeğim mama aldı süt gelmedi üzüntüden.. biberonla beslendi hep ama inatla ve allah'ın izniyle sütte oldu memeyi de aldı... usanmadan dene olacakkk... olmasa da sağlıkları yerinde olsun...

Allah korusun bu ihtimalden dolayı ben de hemen doğum yapmak istiyorum

Eninde sonunda gitmeyecekler mı.. sen ne ile hitap edersen ona alışır çocuk o meseleyi hiçç takmaa... sen saygını esirgememiş yusufuda koymuşsun bunu takdir etmeleri gerekir.. ama onların dersi başkaysa sadece gül ve geç onları bu dahada kızdırır... bırak küçük hesaplar derdinde olsunlarr

Canim bu benim de korkulu ruyamdi, cunku hep bu yarz hikayeleri dinledim. Ama benim bildigim oncelikle bebegin dogum kanalina girmis olmasi gerekiyormus yani dogum baslamadan yapmiyor. Kalp atisinin azalmasi strese girdigini gosteriyor strese girince de kaka yapma ihtimali yukseliyor. Yani hepsi birbirine bagli olaylar.

Kendi kafanın dikine git valla dinleme kimseyi bebeği için en iyisini annesi bilir

Canm esimin ailesi tam 15 gunde beni rahat biraktilar ama bn yanlis yaptim keske sert dille konussaymisim takmasaymışım simdi hic cekinmeden konusabiliyorum hepsini uyardim hatta kvmlada biraz tartıştım olmaz boyle cocuk benm dimi? Bn normal dogum yapabilirdim hersey normal doguma uygunken sezaryen sectim neden korktum cocuguma bsy olmasin diye herseyi dusunuyorlen onlar gelip bnm cocugumun herseyine karisiyorlar onu yapma bunu yap bn bilmiyormuyim hatta banyo yaptrmak icin kv ortaligi karistirdi neymis gelmis bn izn vermemisim yalan soyleyip iftira atti Allahtan esim annesinin huyunu biliyordu bana inandi bnm torunum bn yikicam kimse yikayamaz diyo ne münasebet kendi cocugumu kendim yikayamazmiyim inan bnm annm bir aydr yanimda bana bakiyo herseyimi yapiyo daha yikamadi torununu onlardan korktugu icin birde kimse gelip te bsye ihtiyacın varmi yardm lazimmi diye sormadilar bile ama yemk yapsin annen gelelim diyorlar bos ver esine soyle gitsinler artik bizimkiler gelcek de belki giderler ama sakin degmicek insanlar icin stres yapip sutunu kacirma

O isim olayı biraz da bizde de var . Oğlumun adini Yavuzalp koyduk KV filan yavuz ap mı neydi ya filan diye bastırıyor sanki çok zor tek yavuz diye soylenmesini isteniyorum arada çok da dedim yavuzalp bitişik nüfusa bile aynı anda söylensin diye bitişik yazdirdik diye .. sımdi aglayinca bebek ağlıyor diyor :))) ismini demiyor

İnsanlar ne kadar anlayışsızlar. Açıkcası bende doğurunca isteyeceğim tek şey sakinlik olacak. Kimsenin bi taraftan konuşmasını istemiyorum. Eşinle konuşsan bi biraz yanlız kalsanız kendi derdin sana yeter kimseyi çekme bide

Hamileliğimin başından beri 18 i olsun diye çok dua etmiştim ama bugğnde bitti nasip artıl. Şu kötü senaryoları düşünmekten bıktım bi doğsa oh dicem

Seni allah carpmis ben birsey diyormuyum de gec.

Birisi bunu benim kv ye de soyleyebilir mi? Ben soyleyince anlamiyor :) sagolsun herseye cok yardimci ama sicaklik konusunda hic anlasamiyoruz. En son bu cocuk zaturre olur diye bagirdi.
canım youtube da alev oğuz kutlu bebekler için ev sıcaklığı kaç derece olmalıdır videosunu izle izlet derim :) o kadar güzel anlatıyor ki. bi sürü başlık var bebek ve çocuklarla ilgili, hem dinlemesi de keyifli, kadın çok samimi anlatıyor. yanlış bilinenlere de değiniyor. inşallah faydası olur :)

bazı insanlar kötü, direk kötü. takma sen canım, ne tatlı annesindir şimdi, bu normal bi durum oysaki, herkes yaşıyor, onun demesiyle mi? Allah"a havale et ve güçlü durmaya çalış. takmamak zordur eminim ama takmamaya çalış. inşallah bebeğin "cork cork" diye emer de cevabını o vermiş olur onlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…