2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    286
Ilk olunca cok karışan oluyor ama akıllanıyor insan. Yusuf derlerse sende ömer de. Zaten gidecekler sen ne dersen o olacak. Umarım fazla kalmazlar. Bebeğini al odaya geç emzirmeye çalısacağim de. Süt saģarkende yaninda olsun. Ben yatak odasında tuttum bu sefer arada getirdim. Soruncada uyuyor vs dedim. Bebeği bile kendim yıkıyorum su bile döktürmedim.
 
Meme ucu ağrısından emziremiyorum lansinohmsürüyor ama fayda etmiyor. Tahin üstündeki yağ dediler onu da sürdüm. Yok mu önerisi olan
 
Kızlarrr oğlum doğdu saat 00:30 da 3300 gram saat 7 de kendi sancılarımla doğuma alındım 10 cm le doğum yaptım dikişim yok çok şükür sizler için dua ettim darısı başınıza

Hadi gozun aydin canim. Cok guzel olmus dogumun masallah. Allah hayirli uzun omurler versin yavruna.

Canim en hayirlisi nasilsa oyle olsun insallah. Moralini bozma. Bebeginin hareketleri iyiyse bir iki gun daha beklersin istersen. İcine sinmezse de yatis yaparsin. İnsallah saglikla alirsin bebisini kucagina.

Tovbe tovbeeee. Madem sana rahat rahat bu laflari ediyo sen de cevaplarini ver kuzum icine atip dert etme kendine. Sonra seni suclu cikarmaya calisirsa da carpildim ya ben ayarim yok de sonra da gul deli deli, korkar belki. Ciddi ciddi abuk subuk davranirim herkese, her salak salak sorana heralde ben olsam. Ne igrenc insanlar ya cok sinirlendim. Millete ne senin memenden de bebeginden de. İsim konusunu da kafana takma. Su an zaten bebegin ismine tepki vercek kadar buyuk degil. Defolup gittikleri zaman sen kendi istedigin ismiyle seslenirsin ona alisir yavrun. Sinir oldugunu belli etme gorumcene, inadina yapiyo belli ki.
 
Ay
Meme ucu ağrısından emziremiyorum lansinohmsürüyor ama fayda etmiyor. Tahin üstündeki yağ dediler onu da sürdüm. Yok mu önerisi olan
aynen canim benim de kotu durum kaniyor da lansinoh bana iyi geldi ama surdukten sonra bir yarim
Saat oyle acik geziyorum valla. Emzirme sutyeni falan takamiyorum. Bir sure acik birakmayi dene
 
Her arkami dondugumde bebegin ustune bir kat daha atiyor.1 saat icinde yaklasik 4 defa “aman oglum usumesin beniiiiimmm” cumlesini duyuyoruz. Artik sinirim de bozuldu guluyorum bazen.
 


42 de bitmiş olacak, suni sancı deneriz gidişata bakarız dedi. Ozel e gidiyorum doğal doğumu destekleyen bir doktor 43e kadar bekleyen ben duymadım görmedim umarım bizde o günleri görmeden gelir nazlı kızım ama süreç böyle olacakmış
 
Kizlar benimkini sarilikmriski var diye isik altina aldilar ama odada simdilik. Insallah ilerlemez. Kan gruplarimiz farkli diye sarilikmriski fazla oluyormus. Moralim bozuldu biraz bugece o aletin icinde yaticak.
 
Kızlar biliyorum artık diyosunuz şu kızlar doğursun da kurtulalım ama bi sorum daha var. Bu doğum sancısı hafif hafif başlar mı yoksa direk uzun aralıklar kuvveli olur?
Çok değişiyor. Benim ilki öğlen başladı ertesi günü öğlen doğurdum. İkincisi gündüz ultrasonda bakan doktor asla sancın gelmez bebek yan duruyo dönemez sancılanamazsın dedi gece birden sancılarım çıktı çok hafifti ama düzenliydi
 
Kizlar benimkini sarilikmriski var diye isik altina aldilar ama odada simdilik. Insallah ilerlemez. Kan gruplarimiz farkli diye sarilikmriski fazla oluyormus. Moralim bozuldu biraz bugece o aletin icinde yaticak.
Geçmiş olsun. Kan uyuşmazliğinda oluyormuş evet ama önlem alınmış ne güzel böyle düşün. Hemen cıkar insaallah
 
Sabrına hayran kaldım. Ama kendini ezdirme. Kullandığı cümlenin yanlış olduğunu güzel bir dille izah et. Yoksa tepemize çıkıyorlar. Benimkide gece uyumuyorsa bebek babasını seviyor dedi. Gündüz uyumuyosa anasını seviyormuş dedi. Güya bizim bebiş babacıymış. Bir daha böyle söylemeyin. Yanlış konuşuyorsunuz. Tabiki annesini de seviyor dedim. 3 kere böyle demişti. 4. Kez söyleyemedi
 
Bende hafifden fazlaya doğru bekliyorum bana da en az 1 haftan daha var dedi baya bozuldu moralim
 
Kizlar benimkini sarilikmriski var diye isik altina aldilar ama odada simdilik. Insallah ilerlemez. Kan gruplarimiz farkli diye sarilikmriski fazla oluyormus. Moralim bozuldu biraz bugece o aletin icinde yaticak.
Cnm sen uyandırıp emzir. Bakma yenidoğan açıkmaz sözüne. Gece arayı uzatırsın ama Gündüz sık sık emzir
 
Masallah canim özelde pek bekleyen doktor olmaz demek ki normal doğumu çok destekliyor..Sağlıkla gelsin canım Nazlı kizin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…