2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Nst de falan da farkediliyordur belki bilemiyorum ama kardeşimin sancı sırasında dr suyunu patlatınca anlamış hemen sezeryana almıştı. Üstelik daha 37 haftası bile bitmemişti. Günü dolmadan beklemediğimiz bi durumdu demiş dr o zaman

Aynen oyle canim ne cabuk alisti biberone ne cabuk kendi kurallarini koydu anlamadım valla.. İnsallah duzelir

Tamam canim bu saatten sonra ben de öyle yapacağım madem sagol valla Allah hepinizden razi olsun

Aslında 32den sonra zaten kakalarini hep yapiyorlarmis fakat içerde su onu bertaraf ediyormuş temizliyormus...son haftalarda hepsi birbiriyle bağlantılı sanırım Kakasini yapıyor su azalıyor nstde belki kalp atışları düşüyor vs...ama nst de kakasini yaptığı görülmüyor tabi sudan anlaşılıyor...doğum esnasında veya su evde yesilimsi gelirse falan..Allah korusun yavrularimizi kötü dusunmeyelim canım inş sağlıkla aliriz kucagimiza

Malesef her defasinda o kazaniyor ve biberonla icince sakinlesip hemen uyuyor. Ama nereye kadar insallah ben de sizin hibi atlatabilirim bu süreci hayırlısıyla

Amin canım insanın aklından herşey geçiyo. Allah hepimizin bebeğini korusun biran önce sağlıkla kavusuruz inşallah

Anladım canım demekki nst dede tam anlaşılmıyo. Ne güzel kardeşin sağlıkla kavuşmuş darısı bize

Anladım canım demekki nst dede tam anlaşılmıyo. Ne güzel kardeşin sağlıkla kavuşmuş darısı bize
Sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Malesef kardeşimin 1 hafta küvezde kalmıştı canım iki yasında şimdi:) ikinci de yeni oldu o da solunum sıkıntısından dolayı kaldı küvezde benim kaderim bu heralde diyo garibim ikisi de gelemedi kucağına doğum sonrası

Malesef her defasinda o kazaniyor ve biberonla icince sakinlesip hemen uyuyor. Ama nereye kadar insallah ben de sizin hibi atlatabilirim bu süreci hayırlısıyla
Kolaylıkla atlat inşallah canım. Çok zor ama sabırla uğraşınca oluyor bak liviya gsmlee de ne kadar zorlandılar ama emmeye başladı onların kuzular. Seninki de alacak inşallah

Oy kıyamam ben çok zor. Olsun hemen olmasada yine sağlıkla alıyo kucağına Rabbim başka acı göstermesin

Kızlar biliyorum artık diyosunuz şu kızlar doğursun da kurtulalım ama bi sorum daha var. Bu doğum sancısı hafif hafif başlar mı yoksa direk uzun aralıklar kuvveli olur?

Birdilimkek kuzum bak bnmkisi de uc gundur emmeyi basladi ama her defasinda yeniden basliyoruz mesela sabah emizirmeye 8 de basliyorum ucumu tutup emmege calisip basarmasi 40 dkkayi buluyo tam 40 dkkada emmeyi basarabiliyo ama o 40 dakikada aglamaktan bi hal oluyo kip kirmizi oluyo ama genede pes etmeden zorluyorum bir saat emiyo sonra oglen gene emizirmek icin gene ayni seyi yasiyoruz her defasinda aglamaktan yorgun dusuyo ilk baslarda uzuluyordum aglamasina dayanamiyirdum ama olmadi emmesi lazim emmek zorunda biberon kolayina geliyo hic guc harcamadan kolay mama geldigi icin bni istemiyo emmek ama bnde pes etmiyorum zorluyorum bn kazaniyorum ilk baslarda o kazaniyordu sen sabrli ol pes etme aglasada zorla sonunda emicektir Allah yardimcin olsun bu subat bebeleri inatci ciktilar

Canim
kakasi cisi onemli ordan kontrol et dediler bana.

Ya bebek bir yana beni çıldırttilar delirttiler. Kaynanam bana sen çarpildin bebek seni istemiyor diyip duruyor. Arayan aramayan tebrik eden herrrrrkese anlatti bebek annesini reddediyor diye. Sinirlerim alt üst oldu. Akrabadaki erkekler bile arayip memeyi aldı mi diye soruyor. Mahremiyetimi milletin ağzına sakız yaptı stresten nefesimi düzenli alıp verememeye başladım. Şimdi şırınga aldirdim bununla vereceğim biberonu unutacak dedim. Sen çarpilmissin ne denersen dene olmayacak cocugu bogarsin şırınga ile diyor.. Ya sabır ya sabır ya sabır.......

E pes yani. Ne demek sen çarpıldın ya. Ne kadar ayıp. İnsanın psikolojisini bozmak için elinden geleni yapıyolar ki onların desteklemesi lazım. Senin çocuğun neden senden zarar görsün böyle bi düşünce olabilir mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…