- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.061
Bazen de öyle oluyo. O daha sinir bozucu gerçrkten:/Kiz benim sipa bu aksam guzel uyudu ama sansima ben hic uyuyamadimustelik oyle yorgunumm ki. Aksam uyuyunca 6 dan 9 a bendeuyumustum gece uyku tutmadi bu kez şimdi basim zonkluyor
Nst de falan da farkediliyordur belki bilemiyorum ama kardeşimin sancı sırasında dr suyunu patlatınca anlamış hemen sezeryana almıştı. Üstelik daha 37 haftası bile bitmemişti. Günü dolmadan beklemediğimiz bi durumdu demiş dr o zamanKızlar benim aklımı karıştıran şey mesela bebek içerde kakasıno yaptı Allah korusun birden mi kalp atışı duruyo yoksa azalıyo bu süreç anlaşılabiliyo mu? Yani biz sancıdayken hadi yaparsa illa suyun mu gelmesi lazım anlamak içim
İnşallah canim nolur dua et banaAynı durumu az çok yaşadım
2 saat memede tuttum sağdım biberona koydum süt oağümlenmesi olacak diye korktum mama verdim mamayı bıraktım şimdi sürekli emiyor düzelecek inşallah sabırlı ol
Aynen oyle canim ne cabuk alisti biberone ne cabuk kendi kurallarini koydu anlamadım valla.. İnsallah duzelirDaha çok yeni ilk ve tek tavsiyem bunu yaşayan biri olarak biberonu çıkartın hayatınızdan. Şırınga kaşik vs verin zor ama mecbur yoksa hep onu ister. Sen uzan bebeği yatır bol bol ten tene temas yapın. Göğsünden ilk anda istediği kadar süt gelmez yapışmaz biri yandan sırıngayla süt sıksın sende göğsune cok yakın tut süt gelecek diye yapışır. Vazgeçme süt sagmak kadar zor birsey yok. Daha çok küçük sadece şuan biberonun kolayliğini istiyor.
Tamam canim bu saatten sonra ben de öyle yapacağım madem sagol valla Allah hepinizden razi olsunKesinlikle zordur canım. O senin memenden tiksinmiyor cnm. Beberonun rahatlığını sevmiş sıpa.
Biberonu unugmadan memeye dönmesi zor gibi. Biberonda gaz yapar ki nm. İlk 10 gün çok gaz sıkıntısı olmaz. Sen daha 1 haftalıksın. Okadarlık gazı çıkarır. Biz ilk hafta hep kaşıkla verdik kızlarla. Benim göğsüm yarayken hep kaşık kullandık
Aslında 32den sonra zaten kakalarini hep yapiyorlarmis fakat içerde su onu bertaraf ediyormuş temizliyormus...son haftalarda hepsi birbiriyle bağlantılı sanırım Kakasini yapıyor su azalıyor nstde belki kalp atışları düşüyor vs...ama nst de kakasini yaptığı görülmüyor tabi sudan anlaşılıyor...doğum esnasında veya su evde yesilimsi gelirse falan..Allah korusun yavrularimizi kötü dusunmeyelim canım inş sağlıkla aliriz kucagimizaKızlar benim aklımı karıştıran şey mesela bebek içerde kakasıno yaptı Allah korusun birden mi kalp atışı duruyo yoksa azalıyo bu süreç anlaşılabiliyo mu? Yani biz sancıdayken hadi yaparsa illa suyun mu gelmesi lazım anlamak içim
Malesef her defasinda o kazaniyor ve biberonla icince sakinlesip hemen uyuyor. Ama nereye kadar10 dk dan sonra alıyor mu cnm. İnan ben o günlerde yarım saat uğraştığımı bilirim. Bazen mücadele eder eder ememeden uyuyup kalırdı. Hem biberon hem emzirme yapmıştım ilk haftalar sarılığı atsın diye. Şimdi biberon vermşyorum ona rapmen bi 5 dk uğraşıyor bazen
Amin canım insanın aklından herşey geçiyo. Allah hepimizin bebeğini korusun biran önce sağlıkla kavusuruz inşallahAslında 32den sonra zaten kakalarini hep yapiyorlarmis fakat içerde su onu bertaraf ediyormuş temizliyormus...son haftalarda hepsi birbiriyle bağlantılı sanırım Kakasini yapıyor su azalıyor nstde belki kalp atışları düşüyor vs...ama nst de kakasini yaptığı görülmüyor tabi sudan anlaşılıyor...doğum esnasında veya su evde yesilimsi gelirse falan..Allah korusun yavrularimizi kötü dusunmeyelim canım inş sağlıkla aliriz kucagimiza
Anladım canım demekki nst dede tam anlaşılmıyo. Ne güzel kardeşin sağlıkla kavuşmuş darısı bizeNst de falan da farkediliyordur belki bilemiyorum ama kardeşimin sancı sırasında dr suyunu patlatınca anlamış hemen sezeryana almıştı. Üstelik daha 37 haftası bile bitmemişti. Günü dolmadan beklemediğimiz bi durumdu demiş dr o zaman
Saol canm bi denim insallah tutarEki Görüntüle 2112711 ben bu emziği almıştım canım bi iki denemede aldı benimki. Kızımda wee nin damaklı emziğini almıştı hemen bunları bi dene istersen
Sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Malesef kardeşimin 1 hafta küvezde kalmıştı canım iki yasında şimdi:) ikinci de yeni oldu o da solunum sıkıntısından dolayı kaldı küvezde benim kaderim bu heralde diyo garibim ikisi de gelemedi kucağına doğum sonrasıAnladım canım demekki nst dede tam anlaşılmıyo. Ne güzel kardeşin sağlıkla kavuşmuş darısı bize
Kolaylıkla atlat inşallah canım. Çok zor ama sabırla uğraşınca oluyor bak liviya gsmlee de ne kadar zorlandılar ama emmeye başladı onların kuzular. Seninki de alacak inşallahMalesef her defasinda o kazaniyor ve biberonla icince sakinlesip hemen uyuyor. Ama nereye kadarinsallah ben de sizin hibi atlatabilirim bu süreci hayırlısıyla
Oy kıyamam ben çok zor. Olsun hemen olmasada yine sağlıkla alıyo kucağına Rabbim başka acı göstermesinSağlıkla kavuşursunuz inşallah. Malesef kardeşimin 1 hafta küvezde kalmıştı canım iki yasında şimdi:) ikinci de yeni oldu o da solunum sıkıntısından dolayı kaldı küvezde benim kaderim bu heralde diyo garibim ikisi de gelemedi kucağına doğum sonrası
canim allah anali babali buyutsunKızlarrr oğlum doğdu saat 00:30 da 3300 gram saat 7 de kendi sancılarımla doğuma alındım 10 cm le doğum yaptım dikişim yok çok şükür sizler için dua ettim darısı başınıza
kakasi cisi onemli ordan kontrol et dediler bana.Kızlar ben doyup doymadığını anlamıyorum ya, memede kalmak istiyor. Kucağımda uyuyor, yerine koyduğum zaman uyanıyor. Öyle şakır şakır bir sütüm de olmadığı için emin olamıyorum, çıldırma modundayım galiba.
Ya bebek bir yana beni çıldırttilar delirttiler. Kaynanam bana sen çarpildin bebek seni istemiyor diyip duruyor. Arayan aramayan tebrik eden herrrrrkese anlatti bebek annesini reddediyor diye. Sinirlerim alt üst oldu. Akrabadaki erkekler bile arayip memeyi aldı mi diye soruyor. Mahremiyetimi milletin ağzına sakız yaptı stresten nefesimi düzenli alıp verememeye başladım. Şimdi şırınga aldirdim bununla vereceğim biberonu unutacak dedim. Sen çarpilmissin ne denersen dene olmayacak cocugu bogarsin şırınga ile diyor.. Ya sabır ya sabır ya sabır.......Birdilimkek kuzum bak bnmkisi de uc gundur emmeyi basladi ama her defasinda yeniden basliyoruz mesela sabah emizirmeye 8 de basliyorum ucumu tutup emmege calisip basarmasi 40 dkkayi buluyo tam 40 dkkada emmeyi basarabiliyo ama o 40 dakikada aglamaktan bi hal oluyo kip kirmizi oluyo ama genede pes etmeden zorluyorum bir saat emiyo sonra oglen gene emizirmek icin gene ayni seyi yasiyoruz her defasinda aglamaktan yorgun dusuyo ilk baslarda uzuluyordum aglamasina dayanamiyirdum ama olmadi emmesi lazim emmek zorunda biberon kolayina geliyo hic guc harcamadan kolay mama geldigi icin bni istemiyo emmek ama bnde pes etmiyorum zorluyorum bn kazaniyorum ilk baslarda o kazaniyordu sen sabrli ol pes etme aglasada zorla sonunda emicektir Allah yardimcin olsun bu subat bebeleri inatci ciktilar
E pes yani.Ya bebek bir yana beni çıldırttilar delirttiler. Kaynanam bana sen çarpildin bebek seni istemiyor diyip duruyor. Arayan aramayan tebrik eden herrrrrkese anlatti bebek annesini reddediyor diye. Sinirlerim alt üst oldu. Akrabadaki erkekler bile arayip memeyi aldı mi diye soruyor. Mahremiyetimi milletin ağzına sakız yaptı stresten nefesimi düzenli alıp verememeye başladım. Şimdi şırınga aldirdim bununla vereceğim biberonu unutacak dedim. Sen çarpilmissin ne denersen dene olmayacak cocugu bogarsin şırınga ile diyor.. Ya sabır ya sabır ya sabır.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?