- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.041
Aynı sorun bizde de var. Zorla çekiyorum memeden gazını alınca uyanıyor saatlerce uyumuyor. Ne yapacam bilmiyorumKızlar ben doyup doymadığını anlamıyorum ya, memede kalmak istiyor. Kucağımda uyuyor, yerine koyduğum zaman uyanıyor. Öyle şakır şakır bir sütüm de olmadığı için emin olamıyorum, çıldırma modundayım galiba.
Daha çok yeni ilk ve tek tavsiyem bunu yaşayan biri olarak biberonu çıkartın hayatınızdan. Şırınga kaşik vs verin zor ama mecbur yoksa hep onu ister. Sen uzan bebeği yatır bol bol ten tene temas yapın. Göğsünden ilk anda istediği kadar süt gelmez yapışmaz biri yandan sırıngayla süt sıksın sende göğsune cok yakın tut süt gelecek diye yapışır. Vazgeçme süt sagmak kadar zor birsey yok. Daha çok küçük sadece şuan biberonun kolayliğini istiyor.Ya kızlar ben çok zor durumdayim bana yardım edinsezaryen oldugum için ilk günler sütüm gelmedi. Sonra süt birden indi göğüslerim beton gibi oldu bebek memeyi yine alamadi. Bu süre zarfında hep sağıp da verdim. Şimdi göğüslerim yumuşadı ama bebek kesinlikle memeyi reddediyor kan ter icinde kaliyor her defasinda 10 dakikadan çok zorluyorum kizarip boncuk boncuk ter oluyor aglamaktan. Goguslerimden süt akip gidiyor ama bebek bakmiyor bile. Biberonla verince deli gibi içiyor... Çok üzülüyorum ve korkuyorum sütüm kesilecek diye.. Herkesten bir ses bir akıl geliyor ama hic biri işe yaramadim sizin var mi bif öneriniz
Yok onu da söylediler yapacağım da bizim ki masajlık değil bildiğin bir gözü baya şişti kızardı eldiveniyle sürekli o gözünü oymaya çalışıyor çünkü öyle yapa yapa mikrop kaptı sanırım inşallah damla işe yarar çok kötüMasaj yapıyor musun göz pınarlarına cnm
Onu en iyi doktorun bilir canim. Bir cok sebebi olabilir.ilk aylarda rehl agrisi gibi agri hepimizde vardi.normal o. Rahim buyudugu icin oluyor.Ama mesela enfeksiyon sebebiylede olabilir o batmalar.yada doktorun kritik dediyse sana ozel baska bir sebebi olabilir..Bende 2018 Şubat anne adayıyım kızlar ancak kadınlarında hafif hafif batmalar var doktora gittim ilk üç ay kritik dedi korkuyorum neden oluyor bu
Pıhtı atması durumu allah korusun kanın gittiği her yere pıhtı atabilir kan sulandırıcı su yüzden kullanılıyorNasıl yani felç filan mı
Aynı durumu az çok yaşadımYa kızlar ben çok zor durumdayim bana yardım edinsezaryen oldugum için ilk günler sütüm gelmedi. Sonra süt birden indi göğüslerim beton gibi oldu bebek memeyi yine alamadi. Bu süre zarfında hep sağıp da verdim. Şimdi göğüslerim yumuşadı ama bebek kesinlikle memeyi reddediyor kan ter icinde kaliyor her defasinda 10 dakikadan çok zorluyorum kizarip boncuk boncuk ter oluyor aglamaktan. Goguslerimden süt akip gidiyor ama bebek bakmiyor bile. Biberonla verince deli gibi içiyor... Çok üzülüyorum ve korkuyorum sütüm kesilecek diye.. Herkesten bir ses bir akıl geliyor ama hic biri işe yaramadim sizin var mi bif öneriniz
Gazi konusma gazi konusmaaaa
Bu arada mommy bliss li 2. Gunden bildiriyorum. Tanri mimmy bliss i korusun modundayim. Gegirme olayi bizde hala sikintili ama gegiremedigi icin cektigi gaz sancisi neredeyse kalmadi pirt pirt pirtlatiyor bizim minik tanrica :)
Bu arada kundak almayan arkadaslar alin.mutlaka. owlinnin kundagindan ben memnunum. Rahatsiz olunca kollar aciliyor. Uyurkenn kollari kapatiyorum kendini uyandirmiyor.
Kızlarrr oğlum doğdu saat 00:30 da 3300 gram saat 7 de kendi sancılarımla doğuma alındım 10 cm le doğum yaptım dikişim yok çok şükür sizler için dua ettim darısı başınıza
Cuma siparis verdim sali elimdeydi. Instagramdan aldim ben. Gunduz damlasi 2 haftalik gece damlasi 1 aylik olunca kullaniliyor.Ay bende şimdiden alsam mı kiben kendim malesef zaman zaman çok gazlı biriyim, gece gaz sancısıyla uyandığım oluyor. Benim bebe de doğunca benden geçerse işim iş demektir. Hadi ben yine belli hareketler yapıyorum karnım rahatlıyor da çocuk napacak ağlıcak. Sipariş verince kaç günde eline geçti canım?
Ay süpeergözünaydın darısı başımıza Sen açılma olması için ekstra bişey yapmış mıydın canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişine
merhaba canım, biraz geç cevap yazıyorum ama ilk bir ay dışında bebekler çok da üşümüyormuş, hatta ilk bir ay bile aşırıya kaçmamak lazımmış. 18 ila 23 derece arası normalmiş. bunu syleyen eğitimli bir çocuk doktoru. youtube da doçent dr "alev oğuz kutlu" diye bi doktorun bilgilendirme amaçlı çektiği küçük küçük 3-5 dk süren videoları var. izle derim, ben baya bişey öğrendim. kadın çok mantıklı ve hep sağlam kaynaklı konuşuyor. hatta kızlar hepinize tavsiye ediyorum :)Aynı korku annem gittikten sonra oluştu bende de o iyice sarıp sarmalıyordu. Ben rahat etsin diye biraz azalttım ama bu seferde ya üşürse diye sürekli bi tedirginlik var. Evin sıcaklığı 23 24 derece civarında. iki kat giydirip bi de üzerine yelek giydiriyorum. Kadife tulum falan giydirirsem yelek giydirmiyorum. bilmiyorum üşüyor mudur
Çok sevindim canımmmm. Hayırlı olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlarrr oğlum doğdu saat 00:30 da 3300 gram saat 7 de kendi sancılarımla doğuma alındım 10 cm le doğum yaptım dikişim yok çok şükür sizler için dua ettim darısı başınıza
hayırlı, ömürlü olsun bebeğin, gözün aydın :)Kızlar dogum yaptim sabah 10da. Bebegimde bende iyim. Bebegim 51cm3500 gr dogdu. Darisi geride kalanlara
oyy maşallah, ne güzel :) sağlıkla büyüsün inşallah canım, çok mutlu oldum okuyuncaKızlarrr oğlum doğdu saat 00:30 da 3300 gram saat 7 de kendi sancılarımla doğuma alındım 10 cm le doğum yaptım dikişim yok çok şükür sizler için dua ettim darısı başınıza
oyy maşallah, sağlıkla büyüsün inşallah canım. iyi atlatmışsın. çok mutlu oldum okuyunca, nedense :)Kızlarrr oğlum doğdu saat 00:30 da 3300 gram saat 7 de kendi sancılarımla doğuma alındım 10 cm le doğum yaptım dikişim yok çok şükür sizler için dua ettim darısı başınıza
Kızlar salı günü 40+0 oluyorum. Dün doktora gittik nst de sancı çıkmadı yine. Doktor fazla beklemenin anlamı yok . salı yatış yapalım önce suni sancı açılma olmazsa bebek kalp ritimleri düzensiz olursa filan sezeryan dedi. Risklerden bahsetti bebek içerde kalınca olabilecek. Ama sen bilirsin beklemek istersen biraz bekleyelim dedi . Salı günü yatış yapsam mi beklesem mi kafam karışık . Dünden beri iyice depresyona girdim ağlama modundayim .sanki şimdiden lohusa sendromu yaşıyorum .
Kızlar benim aklımı karıştıran şey mesela bebek içerde kakasıno yaptı Allah korusun birden mi kalp atışı duruyo yoksa azalıyo bu süreç anlaşılabiliyo mu? Yani biz sancıdayken hadi yaparsa illa suyun mu gelmesi lazım anlamak içimAh canım bu konu hepimizin kafasını karıştırıyor hayırlısı olsun inşallah saliya kadar gelir canım ya..ben de en son cumayi bekliyorum.gelmezse napicam bilmiyorum ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?