2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynı sorun bizde de var. Zorla çekiyorum memeden gazını alınca uyanıyor saatlerce uyumuyor. Ne yapacam bilmiyorum

Daha çok yeni ilk ve tek tavsiyem bunu yaşayan biri olarak biberonu çıkartın hayatınızdan. Şırınga kaşik vs verin zor ama mecbur yoksa hep onu ister. Sen uzan bebeği yatır bol bol ten tene temas yapın. Göğsünden ilk anda istediği kadar süt gelmez yapışmaz biri yandan sırıngayla süt sıksın sende göğsune cok yakın tut süt gelecek diye yapışır. Vazgeçme süt sagmak kadar zor birsey yok. Daha çok küçük sadece şuan biberonun kolayliğini istiyor.

Bende 2018 Şubat anne adayıyım kızlar ancak kadınlarında hafif hafif batmalar var doktora gittim ilk üç ay kritik dedi korkuyorum neden oluyor bu

Masaj yapıyor musun göz pınarlarına cnm
Yok onu da söylediler yapacağım da bizim ki masajlık değil bildiğin bir gözü baya şişti kızardı eldiveniyle sürekli o gözünü oymaya çalışıyor çünkü öyle yapa yapa mikrop kaptı sanırım inşallah damla işe yarar çok kötü

Bende 2018 Şubat anne adayıyım kızlar ancak kadınlarında hafif hafif batmalar var doktora gittim ilk üç ay kritik dedi korkuyorum neden oluyor bu
Onu en iyi doktorun bilir canim. Bir cok sebebi olabilir.ilk aylarda rehl agrisi gibi agri hepimizde vardi.normal o. Rahim buyudugu icin oluyor.Ama mesela enfeksiyon sebebiylede olabilir o batmalar.yada doktorun kritik dediyse sana ozel baska bir sebebi olabilir..
Sen bol bol dinlen. ayaklarini havaya dikip yat sık sık.

Aynı durumu az çok yaşadım
2 saat memede tuttum sağdım biberona koydum süt oağümlenmesi olacak diye korktum mama verdim mamayı bıraktım şimdi sürekli emiyor düzelecek inşallah sabırlı ol

Ay bende şimdiden alsam mı ki ben kendim malesef zaman zaman çok gazlı biriyim, gece gaz sancısıyla uyandığım oluyor. Benim bebe de doğunca benden geçerse işim iş demektir. Hadi ben yine belli hareketler yapıyorum karnım rahatlıyor da çocuk napacak ağlıcak. Sipariş verince kaç günde eline geçti canım?

Kızlarrr oğlum doğdu saat 00:30 da 3300 gram saat 7 de kendi sancılarımla doğuma alındım 10 cm le doğum yaptım dikişim yok çok şükür sizler için dua ettim darısı başınıza

Ay süpeer gözünaydın darısı başımıza Sen açılma olması için ekstra bişey yapmış mıydın canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişine

Cuma siparis verdim sali elimdeydi. Instagramdan aldim ben. Gunduz damlasi 2 haftalik gece damlasi 1 aylik olunca kullaniliyor.

Kızlar salı günü 40+0 oluyorum. Dün doktora gittik nst de sancı çıkmadı yine. Doktor fazla beklemenin anlamı yok . salı yatış yapalım önce suni sancı açılma olmazsa bebek kalp ritimleri düzensiz olursa filan sezeryan dedi. Risklerden bahsetti bebek içerde kalınca olabilecek. Ama sen bilirsin beklemek istersen biraz bekleyelim dedi . Salı günü yatış yapsam mi beklesem mi kafam karışık . Dünden beri iyice depresyona girdim ağlama modundayim .sanki şimdiden lohusa sendromu yaşıyorum .

merhaba canım, biraz geç cevap yazıyorum ama ilk bir ay dışında bebekler çok da üşümüyormuş, hatta ilk bir ay bile aşırıya kaçmamak lazımmış. 18 ila 23 derece arası normalmiş. bunu syleyen eğitimli bir çocuk doktoru. youtube da doçent dr "alev oğuz kutlu" diye bi doktorun bilgilendirme amaçlı çektiği küçük küçük 3-5 dk süren videoları var. izle derim, ben baya bişey öğrendim. kadın çok mantıklı ve hep sağlam kaynaklı konuşuyor. hatta kızlar hepinize tavsiye ediyorum :)

Kızlarrr oğlum doğdu saat 00:30 da 3300 gram saat 7 de kendi sancılarımla doğuma alındım 10 cm le doğum yaptım dikişim yok çok şükür sizler için dua ettim darısı başınıza
oyy maşallah, ne güzel :) sağlıkla büyüsün inşallah canım, çok mutlu oldum okuyunca
oyy maşallah, sağlıkla büyüsün inşallah canım. iyi atlatmışsın. çok mutlu oldum okuyunca, nedense :)

Ah canım bu konu hepimizin kafasını karıştırıyor hayırlısı olsun inşallah saliya kadar gelir canım ya..ben de en son cumayi bekliyorum.gelmezse napicam bilmiyorum ben de...

selam kızlar, değişik bi durum yaşıyorum, yani sanırım değişik. dün muayenem vardı, ilk defa alttan bakacaktı, fakat şöyle bi sorunum var )(ki bu yüzden yaklaşık 9 aydır ilişkiye de giremedik hiç) vajina yoluna girişte acı çekiyorum çok fazla, ama bu zorlama ya da darlıktan değil, sanki geride bi perde, kalın zar var ona dokunuyor gibi bi his, tarif edemiyorum. doktor biraz ilerledi, yavaş yavaş, bastım çığlığı ama eli acıtmadı, bunu ayırdedebiliyorum, ama bu ne ? dedi ki vajinan esnek, güzel, bebek de baya aşağı inmiş gibi dedi, ama ilerleyemedi, açılma var mı yok mu bakamadı benim yüzümden. 3-4 aylıkken de kanlı bi parça düşürmüştüm, doktor alttan baktı ilk defa o zaman, yine aynı acı, dayanamıyorum sebebini bilmiyorum, adetim de çok sancılı ve çok kanamam olurdu. doktor dedi ki 5 kadından birinde rahim duvarının arkasında bişey olurmuş vs. sezeryan yaparsak görebiliyoruz ancak, ondan mıymış sebebi diye dedi. ama doktorum normal doğumdan yana, ben de öyle, şimdilik. ama dün çok korktum. doğuramıcam herhalde ben dedim. uzun oldu biraz ama son bişey daha dicem : iki üç gündür rahim kaslarım sürekli ağrılı, geçen haftalar sadece gece oluordu ağrı, şimdi gece gündüz ve gece tuvalete bile kalkamıyorum o kadar acıyor ki, eşim kaldırıyor, zor doğumum yaklaşmış olabilir mi?

Ah canım bu konu hepimizin kafasını karıştırıyor hayırlısı olsun inşallah saliya kadar gelir canım ya..ben de en son cumayi bekliyorum.gelmezse napicam bilmiyorum ben de...
Kızlar benim aklımı karıştıran şey mesela bebek içerde kakasıno yaptı Allah korusun birden mi kalp atışı duruyo yoksa azalıyo bu süreç anlaşılabiliyo mu? Yani biz sancıdayken hadi yaparsa illa suyun mu gelmesi lazım anlamak içim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…