- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.121
canım ilk dogumumda 41 hafta bitti bekledik 41 hafta sonunda suyu azalınca suni sancı verdiler o şekil normal dogurdum şükür .kaka olayi tamamen şans meselesi ve bebekle alakali . Bazen erken haftada bile kaka yapabiliyolar. Bence bi hafta daha bekle sancini. Zaten bu surecte iki üç günde bi ultrason nst yaparsın bebekte bi sorun gorunmezse 41 de al suniyi eğer hala gelmezseKızlar salı günü 40+0 oluyorum. Dün doktora gittik nst de sancı çıkmadı yine. Doktor fazla beklemenin anlamı yok . salı yatış yapalım önce suni sancı açılma olmazsa bebek kalp ritimleri düzensiz olursa filan sezeryan dedi. Risklerden bahsetti bebek içerde kalınca olabilecek. Ama sen bilirsin beklemek istersen biraz bekleyelim dedi . Salı günü yatış yapsam mi beklesem mi kafam karışık . Dünden beri iyice depresyona girdim ağlama modundayim .sanki şimdiden lohusa sendromu yaşıyorum .
Yuh ya inanamıyorum kov valla evden ben kimseyi istemiyorum de stresten zaten sütün gelmez nasıl insanlar var ya hiç kimseyle konuşma konuşmak istemiyorum deYa bebek bir yana beni çıldırttilar delirttiler. Kaynanam bana sen çarpildin bebek seni istemiyor diyip duruyor. Arayan aramayan tebrik eden herrrrrkese anlatti bebek annesini reddediyor diye. Sinirlerim alt üst oldu. Akrabadaki erkekler bile arayip memeyi aldı mi diye soruyor. Mahremiyetimi milletin ağzına sakız yaptı stresten nefesimi düzenli alıp verememeye başladım. Şimdi şırınga aldirdim bununla vereceğim biberonu unutacak dedim. Sen çarpilmissin ne denersen dene olmayacak cocugu bogarsin şırınga ile diyor.. Ya sabır ya sabır ya sabır.......
Ben çok çektim bir haftada ancak geçtiMeme ucu ağrısından emziremiyorum lansinohmsürüyor ama fayda etmiyor. Tahin üstündeki yağ dediler onu da sürdüm. Yok mu önerisi olan
Kuzum canim benim şakın ol bende aynısını yasıyorum birincisi moralini bozma ikincisi silikon uç al ben avent 15 mm küçük olanı aldım hatta suan e bebekte indirimde 2 tanr daha sipariş verdim alacaksanYa kızlar ben çok zor durumdayim bana yardım edinsezaryen oldugum için ilk günler sütüm gelmedi. Sonra süt birden indi göğüslerim beton gibi oldu bebek memeyi yine alamadi. Bu süre zarfında hep sağıp da verdim. Şimdi göğüslerim yumuşadı ama bebek kesinlikle memeyi reddediyor kan ter icinde kaliyor her defasinda 10 dakikadan çok zorluyorum kizarip boncuk boncuk ter oluyor aglamaktan. Goguslerimden süt akip gidiyor ama bebek bakmiyor bile. Biberonla verince deli gibi içiyor... Çok üzülüyorum ve korkuyorum sütüm kesilecek diye.. Herkesten bir ses bir akıl geliyor ama hic biri işe yaramadim sizin var mi bif öneriniz
Canım saglicakla alırsın insallah bebeğini eline dualarımız seninleKızlar suyum geldi hastanedeyim. Gece 12ye kadar Sancımı bekleyecegiz. 12den sonra suni sanci verilecek. Dua edin lutfen sağ salim normal doğum ile doğsun bebegim
Bugün denedim emziği bir cekiyor yutkunarak dedim bu çocuk emmek istiyor aç memeyi verdim emdi onun haricinde hiçbir şekilde almıyor atıyorŞuan kızım açsa ve gazı varsa almıyor. Sorun yoksa alıyor. Keyif içşn yani. Keyifli olduğu zamanı da kollayabilirsin. Aç olduğu zamanı da. Hepsini dene cnm
Yok canim az kaldı bence hissediyorum yada avutuyorum kendimi bakalım:)Cok uzak gibi geliyor o gunler sanki
Gazi konusma gazi konusmaaaa
Bu arada mommy bliss li 2. Gunden bildiriyorum. Tanri mimmy bliss i korusun modundayim. Gegirme olayi bizde hala sikintili ama gegiremedigi icin cektigi gaz sancisi neredeyse kalmadi pirt pirt pirtlatiyor bizim minik tanrica :)
Bu arada kundak almayan arkadaslar alin.mutlaka. owlinnin kundagindan ben memnunum. Rahatsiz olunca kollar aciliyor. Uyurkenn kollari kapatiyorum kendini uyandirmiyor.
Ah canım keşke deneyim olsa da yardım edebilsem ama daha doğurmadık bile malesefYa kızlar ben çok zor durumdayim bana yardım edinsezaryen oldugum için ilk günler sütüm gelmedi. Sonra süt birden indi göğüslerim beton gibi oldu bebek memeyi yine alamadi. Bu süre zarfında hep sağıp da verdim. Şimdi göğüslerim yumuşadı ama bebek kesinlikle memeyi reddediyor kan ter icinde kaliyor her defasinda 10 dakikadan çok zorluyorum kizarip boncuk boncuk ter oluyor aglamaktan. Goguslerimden süt akip gidiyor ama bebek bakmiyor bile. Biberonla verince deli gibi içiyor... Çok üzülüyorum ve korkuyorum sütüm kesilecek diye.. Herkesten bir ses bir akıl geliyor ama hic biri işe yaramadim sizin var mi bif öneriniz
Canım çok sevindim sende kavuştun:) Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmek nasib etsin ne güzel maşallah yirtik yok dikiş yok kilo da gayet iyi daha ne olsun mis gibi doğum yaptın :) darısı basimizaKızlarrr oğlum doğdu saat 00:30 da 3300 gram saat 7 de kendi sancılarımla doğuma alındım 10 cm le doğum yaptım dikişim yok çok şükür sizler için dua ettim darısı başınıza
Canım aramızda 3 gün var benim sali 39+4 oluyo..benim de salı günü belli olcak ne olacağı salı da yatırabilir çarşamba da Allah hepimize kolay doğumlar nasib etsin...Kızlar salı günü 40+0 oluyorum. Dün doktora gittik nst de sancı çıkmadı yine. Doktor fazla beklemenin anlamı yok . salı yatış yapalım önce suni sancı açılma olmazsa bebek kalp ritimleri düzensiz olursa filan sezeryan dedi. Risklerden bahsetti bebek içerde kalınca olabilecek. Ama sen bilirsin beklemek istersen biraz bekleyelim dedi . Salı günü yatış yapsam mi beklesem mi kafam karışık . Dünden beri iyice depresyona girdim ağlama modundayim .sanki şimdiden lohusa sendromu yaşıyorum .
Sende de belirti olur herhalde canım mide bulantısı yada farklı bişey olur heralde...benim korkum hem kaka olayı hem kordon olayı o yüzden artık beklemek istemiyorum fazladan..bebek aşağı indi benim hissediyorum annem de dedi dün inmiş diye daha da rahatsız olmaya başladım aşağı da daha bir ağırlık oldu kuku kemiklerim sizliyo yürümekte bile zorlanıyorum artikKızlar benim aklımı karıştıran şey mesela bebek içerde kakasıno yaptı Allah korusun birden mi kalp atışı duruyo yoksa azalıyo bu süreç anlaşılabiliyo mu? Yani biz sancıdayken hadi yaparsa illa suyun mu gelmesi lazım anlamak içim
Ozaman kesin inmiştir canım. Benim hala midem de her gören hiç inmemiş diyo. Bi belirtide yok bende beklemek istemiyorum ama acelede etmek istemiyorum bakalım inşallah perşembeye kadar doğururuzSende de belirti olur herhalde canım mide bulantısı yada farklı bişey olur heralde...benim korkum hem kaka olayı hem kordon olayı o yüzden artık beklemek istemiyorum fazladan..bebek aşağı indi benim hissediyorum annem de dedi dün inmiş diye daha da rahatsız olmaya başladım aşağı da daha bir ağırlık oldu kuku kemiklerim sizliyo yürümekte bile zorlanıyorum artik
organik hindistancevizi yağı veya kendi sütün canımMeme ucu ağrısından emziremiyorum lansinohmsürüyor ama fayda etmiyor. Tahin üstündeki yağ dediler onu da sürdüm. Yok mu önerisi olan
Carpilmak ne demek anlamadim canim?Ya bebek bir yana beni çıldırttilar delirttiler. Kaynanam bana sen çarpildin bebek seni istemiyor diyip duruyor. Arayan aramayan tebrik eden herrrrrkese anlatti bebek annesini reddediyor diye. Sinirlerim alt üst oldu. Akrabadaki erkekler bile arayip memeyi aldı mi diye soruyor. Mahremiyetimi milletin ağzına sakız yaptı stresten nefesimi düzenli alıp verememeye başladım. Şimdi şırınga aldirdim bununla vereceğim biberonu unutacak dedim. Sen çarpilmissin ne denersen dene olmayacak cocugu bogarsin şırınga ile diyor.. Ya sabır ya sabır ya sabır.......
hadi hayırlı doğumlar canım, inşallah güzel bi hikayen olur ve bebeğin sağlıklı gelir.Kızlar suyum geldi hastanedeyim. Gece 12ye kadar Sancımı bekleyecegiz. 12den sonra suni sanci verilecek. Dua edin lutfen sağ salim normal doğum ile doğsun bebegim
Canım okadar sevindim ki aranizin ve herşeyin düzelmesine inşallah Allah bozmasın iyi yapmissin eşine terk edilme korkusu yaşayınca düzelir erkekler ama sizin daha taze sanırım evlilik benim 7 sene oldu dün ve gide gele laçka ettim ben en son ilk terk edişimde köpek oldu peşimde ama ben soğudum sonra ben gittim yine boşanma davası açtım neler neler yaptı geri döneyim diye kaçırmaya bile kalktı eşim sonra davayi geri cektim evi bile baştan düzdürttümCanm bnm yasadiklarimi aynisini yasiyorsun bnm esimin butun akrabalari erkeklerde arayip meme ucu ciktimi diye soruyorlardi aynilarini yasadim sen takma bos ver memeye serumla yapistirip vermeyi dene istersen bugun bsnada bi arkadas soylemisti keske ilk bastan deneseydim kuzum bak sen kimsenin dedigine bakma bnada aynilarini yasattilar cok kotu bi durum insan mahvoluyor bn yeni yeni kendime geldim esime gidicem diye havaalaninda aradim geldi aldi beni evde guzel guzel konustuk cok şükür hersey yoluna girdi sen esine anlat herseyi bas kilit noktasi esindir sen kimsenin dedigine uzulme melegine odaklan bak bnmkisi sonunda emdi ama genede istemiyerek emiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?