2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
canım ilk dogumumda 41 hafta bitti bekledik 41 hafta sonunda suyu azalınca suni sancı verdiler o şekil normal dogurdum şükür .kaka olayi tamamen şans meselesi ve bebekle alakali . Bazen erken haftada bile kaka yapabiliyolar. Bence bi hafta daha bekle sancini. Zaten bu surecte iki üç günde bi ultrason nst yaparsın bebekte bi sorun gorunmezse 41 de al suniyi eğer hala gelmezse

Çok fena baş ağrım var kizlar tansiyonun 9a 4 çıktı bilekten olcerle yuksek degil..acile gitsem mi acaba gebelik zehirlenmesi riski zamanları geçti de mi bu haftalarda.

Yuh ya inanamıyorum kov valla evden ben kimseyi istemiyorum de stresten zaten sütün gelmez nasıl insanlar var ya hiç kimseyle konuşma konuşmak istemiyorum de

Meme ucu ağrısından emziremiyorum lansinohmsürüyor ama fayda etmiyor. Tahin üstündeki yağ dediler onu da sürdüm. Yok mu önerisi olan
Ben çok çektim bir haftada ancak geçti
Ayva çekirdeğini suya koyup bir gün dinlendirip jel yaptım onu sürdüm . Garmastan pomad krem aldim en iyi gelen o oldu . İki gün krem sürüp streç ile sardım o da yumuşattı . Sonra açık bıraktım ama eme eme geçecek hala da az az acır

Kuzum canim benim şakın ol bende aynısını yasıyorum birincisi moralini bozma ikincisi silikon uç al ben avent 15 mm küçük olanı aldım hatta suan e bebekte indirimde 2 tanr daha sipariş verdim alacaksan
onunla emmeye alıştı yoksa burda herkes biliyor neler cektim ha yine bazen almıyor akşamları özellikle ama dayanıyorum bakıyorum sıkıntı yaşanıyor biberonla veriyorum biberon bize doktor lansinol önerdi anne memesine yakın diye olmadı bir de ondan al onunla memeye geçiş kolay oluyormus bizim arada almasına rağmen sıkıntı olmuyor ama kesinlikle uç al ve dene sağmak çok zor bi süreç ben yedir 1 saat haz çıkar 1 saat 1 saat sağ zaten 3 saate bir kaldır diyorlar tekrar basa dönüyordum uyumak istiyordum 1 saatlik uykuyla duruyordum vakit buldukça sütünü sağ bebek emiyor uyarısı gitsin ama kendini asla ve asla kasma sagmam lazim şutum kesilir diye Müsait olduğun vakitler 15 dk sağ allah yardımcımız olsun kuzum

Şuan kızım açsa ve gazı varsa almıyor. Sorun yoksa alıyor. Keyif içşn yani. Keyifli olduğu zamanı da kollayabilirsin. Aç olduğu zamanı da. Hepsini dene cnm
Bugün denedim emziği bir cekiyor yutkunarak dedim bu çocuk emmek istiyor aç memeyi verdim emdi onun haricinde hiçbir şekilde almıyor atıyor

tamam konuşmam saka bi yana daha bi şeyden haberimiz yok neler bekliyo bakalım bizi..kundak değil de kanguru çok düşünüyorum dışarda rahat olur heralde öneri varsa alabilirim

Ah canım keşke deneyim olsa da yardım edebilsem ama daha doğurmadık bile malesef ama inatla tutturmaya çalış buradaki kızlar öyle basarmisti...

Kızlarrr oğlum doğdu saat 00:30 da 3300 gram saat 7 de kendi sancılarımla doğuma alındım 10 cm le doğum yaptım dikişim yok çok şükür sizler için dua ettim darısı başınıza
Canım çok sevindim sende kavuştun:) Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmek nasib etsin ne güzel maşallah yirtik yok dikiş yok kilo da gayet iyi daha ne olsun mis gibi doğum yaptın :) darısı basimiza

Canım aramızda 3 gün var benim sali 39+4 oluyo..benim de salı günü belli olcak ne olacağı salı da yatırabilir çarşamba da Allah hepimize kolay doğumlar nasib etsin...

Sende de belirti olur herhalde canım mide bulantısı yada farklı bişey olur heralde...benim korkum hem kaka olayı hem kordon olayı o yüzden artık beklemek istemiyorum fazladan..bebek aşağı indi benim hissediyorum annem de dedi dün inmiş diye daha da rahatsız olmaya başladım aşağı da daha bir ağırlık oldu kuku kemiklerim sizliyo yürümekte bile zorlanıyorum artik

Ozaman kesin inmiştir canım. Benim hala midem de her gören hiç inmemiş diyo. Bi belirtide yok bende beklemek istemiyorum ama acelede etmek istemiyorum bakalım inşallah perşembeye kadar doğururuz

Bebeğim bugün 12günlük oldu, memelerdeki acı dinmedi, bebek tutarken inanılmaz bir acı hissediyorum, strese giriyorum popomdaki hemoroidler küçülmeye başladı, ama hala bitanesi sert ve acıyo, oturmak işkence çocuğuma rahat rahat bakamıyorum, moralim çok bozuluyor, kendimi yetersiz hissediyorumağrım olduğu için emzirmek dışında kıcağımda bile tutamıyorum, sürekli ağlıyorum((

Carpilmak ne demek anlamadim canim? Allah allah türlü türlü şeyler daha neler duycaz ne alaka ya carpilmakla memeyi almaması herkeste ilk zaman yasaniyo meme krizi kızlardan biliyoruz...sakin kafana takma gül geç yoksa olan sütün de kesilirannesini neden istemesin deli mi bunlar ya ayrıca annesi sensin nasıl besleyeceğini sen bilirsin ister şırınga ister kendi memen ona neymiş...alisir canım oğlun hiiiç takma kafana tadını çıkar ya

Canım okadar sevindim ki aranizin ve herşeyin düzelmesine inşallah Allah bozmasın iyi yapmissin eşine terk edilme korkusu yaşayınca düzelir erkekler ama sizin daha taze sanırım evlilik benim 7 sene oldu dün ve gide gele laçka ettim ben en son ilk terk edişimde köpek oldu peşimde ama ben soğudum sonra ben gittim yine boşanma davası açtım neler neler yaptı geri döneyim diye kaçırmaya bile kalktı eşim sonra davayi geri cektim evi bile baştan düzdürttüm umarım bu eşine yetmiştir akıllanmıştır seni el üstünde tutar inşallah bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…