2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay nasıl öyle bir cahilce saçma sapan konuşma. Bunların doğru olmadığını biliyorsun allahtan. Ah terbiyen müsade etse de evde sen olduğun için emmiyor git diyebilsen.

Canım esinle konuş acilen bi bahane bulup evden yollasın herkesi hem yeni doğmuş bebeğin olduğu evde bukadar durulmaz yani bi bas basa kalın artik..ben bunları yasayacagimdan çok korktuğum için baştan dedim eşime hastahaneye gelsinler ama evimde yatılı annemden başka kimseyi istemiyorum dedim gelirler evime bebeği görür giderler diyorum annem de sen çok fenasın kızım diyo bana gelecekler tabi diyo ben eşimle bir sürü sorun yaşadım o zaman hicbiri arayıp sormadı beni yani çeken biliyo işte anneme demesi kolay...zaten benim annem var diye kimse gelmez eşimin ailesi ile samimi ilişkiler yok aksine sorun çok yaşadılar zamanında sende öyle bi taktik bul ablan falan gelsin yada annenel

Kizlar benimkini sarilikmriski var diye isik altina aldilar ama odada simdilik. Insallah ilerlemez. Kan gruplarimiz farkli diye sarilikmriski fazla oluyormus. Moralim bozuldu biraz bugece o aletin icinde yaticak.
Canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda Allah şifasını versin inşallah yavrunun

Kızlar suyum geldi hastanedeyim. Gece 12ye kadar Sancımı bekleyecegiz. 12den sonra suni sanci verilecek. Dua edin lutfen sağ salim normal doğum ile doğsun bebegim
Canım Allah kolaylıklar versin sağlıkla al inşallah kucağına inşallah kolay bi doğum olur bizlere de dua etmeyi unutma :) hayırli haberlerini bekliyoruz...

Kızlar suyum geldi hastanedeyim. Gece 12ye kadar Sancımı bekleyecegiz. 12den sonra suni sanci verilecek. Dua edin lutfen sağ salim normal doğum ile doğsun bebegim
İnsallah sancin da gelir acilman da olur saglikla kolayca alirsin canim bebegini kucagina.

Yok canim az kaldı bence hissediyorum yada avutuyorum kendimi bakalım:)
Ben hic doguracak gibi hissetmiyorum ya

Ay ne guzel asagi indiyse yakindir canim senin dogum.

Saol kuzum biz evleneli 5 sene oldu bu sure icersinde bi kez bile gitmeye kalkmadim bu ilk gitmeye kalkmamdi burda da sormustum pasaport lazimmi cocuga diye cocukla gidemicegimi bile bile havaalanina gittik annemle gidemicegmi biliyordum ama goz korkutmak icin yaptim ordan resm attim hmn aradi geldi ozur diledi annmde goturucem kizimi diye tutturdu iyi oldu ogunden beri hp iyi davraniyo ailesine ezdrmiyo soz verdi bakalim bundan sonra nasil olucak insallah birdaha kotu olmayiz bu erkekleri gozunu korkutmak lazimmis simdi esim bni birakip gidicegin ruyama bile girmezdi bni seviyorsun diye gonlum rahatti diyo bak nasilda eminmis onu sevdigimden bnde sogudum senden dedim cok şükür bu korku yetti ona aslinda hp boyle korkutmak lazımmış :)

Ozaman kesin inmiştir canım. Benim hala midem de her gören hiç inmemiş diyo. Bi belirtide yok bende beklemek istemiyorum ama acelede etmek istemiyorum bakalım inşallah perşembeye kadar doğururuz
Canım inşallah ya bu hafta hepimiz doğurmuş oluruz sağlıklı bi şekilde tek temennim o inşallah daha fazla bekleyenimiz olmaz çünkü hepimiz artık sıkıldık ve yorulduk

Erkeklerin hepsi böyle beji seviyor bırakıp gidemez bensiz yapamaz diye düşünüyo...senin de baya olmuş aslında evlendiğin ama senin esin bu zamana kadar demek seni üzecek bişey yapmamis benimki neler çektirdi kan kusturdu resmen hak etti yani her seferinde yaptıklarımı ve ilk zamanlar gitmelerimi takmıyordu bile geri döncem nasıl olsa diye hepte döndüm salak kafam inanmadı hiç ama son iki gidişim çok büyük ders oldu bütün arkadaşları ile kesti muhabbeti evden işe işten eve artık bu sefer biliyo çünkü kızımı alıp gidersem göstermeyeceğimi inadimi bilir çünkü çok iyi öğrendi:)

İnsallah sancin da gelir acilman da olur saglikla kolayca alirsin canim bebegini kucagina.

Ben hic doguracak gibi hissetmiyorum ya

Ay ne guzel asagi indiyse yakindir canim senin dogum.
Olur olur bi anda bile olabilir canım:)aşağı inse bile fark etmez ki kanalda olup açılmasi olmayan sancısı gelmeyen çok kişi var benim kuzen misal baştan beri bas kanaldaydı ve son 2 hafta falan iyice indi aşağıya teyzemler falan inmiş aşağı yakın doğum dediler ama 40 hafta dolana kadar beklediler ne sancı geldi ne suyu...suni verdiler açılma olmadi bu seferde ve sezeryan oldu sonunda o acıyı çektikten sonra...artık hayırlısı diyorum Rabbim nasıl kararladiysa öyle olsun

Oh iyi yapmışsın canm evet erkekler hepsi ayni bni birakip gidemex diye düşünüyorlar aslinda ailem burda olsaydi bnde her kavgada giderdim ama ailem yurtdışında yaşıyorlar gitmek kolay degl oyuzden de gitmiyordum bu sefer annm yanimdaydi birazda cesaret oldu Allah eslerimi şaşırtmasin amin

Canım inşallah ya bu hafta hepimiz doğurmuş oluruz sağlıklı bi şekilde tek temennim o inşallah daha fazla bekleyenimiz olmaz çünkü hepimiz artık sıkıldık ve yorulduk

Off valla bende sıkıldım ya. Dün görümcem bide diyor ki doğmasın ne kadar karnında durursa o kadar iyi. Ulen ben böbrek ağrısından hala sağ tarafıma yatamıyorum antibiyotik içiyorum idrarda hala iltihap üreme çıkıyor, e bebek de kilo alıyor. Sanki bu bu haftada doğsa erken doğacak gelişmemiş olacak. Dedim yok doğması lazım artık gelişimi tamamlamdı bekleyecek bişey yok. Her şeye birileri karışmasa ne iyi olur. Bide ben sancım gelirse hemen arayacakmışım onları. Ben evde stressiz beklemek istiyorum bekleyebildiğim kadar. Birileri devamlı tepemde beklerse strese girerim devamlı doğdu mu doğacak mı bekleyecekler. Bi doğsa yavrular sağlıkla da rahatlasak dicem o zaman da süt muhabbeti başlıcak.

Kızlarrr oğlum doğdu saat 00:30 da 3300 gram saat 7 de kendi sancılarımla doğuma alındım 10 cm le doğum yaptım dikişim yok çok şükür sizler için dua ettim darısı başınıza

Gözünaydın darısı başımıza inşallah sağlıklı mutlu bir ömrü olsun yavrunun

Annem ve babam gelecek canim. Ben babami özellikle istedim çok özledim. Babam ayip olur diye gelmeye utaniyor ama bana iyi gelecek.. Kaynanam buraz daha dursun istiyorum bir yandan.çünkü akrabalari gelip duruyor onlari agirlasin yeter ben de bebegi alip odamiza gidiyorum
Gercekten bu lohusalik zor bir süreç. Sen naptin takip edemiyorum gittin mi doktora son durumun ne canim

AMin canım inan kendimle beraber sizede dua ediyorum. İnşallah kendisi başlar doğumumuz sağlıkla kolayca doğururuz

Ay nasıl öyle bir cahilce saçma sapan konuşma. Bunların doğru olmadığını biliyorsun allahtan. Ah terbiyen müsade etse de evde sen olduğun için emmiyor git diyebilsen.
Terbiyem müsade etse içimden. Gecenleri dışıma vurabilsem kimsenin yüzü olmayacak yüzüme bakmaya ama arada kocam var işte onun güzel hatri var.. Beni tek durduran şey o..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…