2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bu akşam söyledim zaten. Gerekirse senlerce sagip verecegim yeter ki sütüm olsun dedim. Artik uzulmeyecegim psikolojim mahvoldu lohusa depresyonuna girerim böyle yaparak dedim. Olursa olur olmazsa her cocuk gibi mama içer yabi acliktan ölecek degil ya..

Aynı sorunlar bendede var. Hamileliğim boyunca sadece 2 kere arayan kaynanam hastaneye giderken kesin haber ver diyo içimden dedim oldu seni geçircem hemen aklımdan. Bugün gören komsu da hala mı tutuyosun içinde al artık kucağına diyo sanki çıktı da ben soktum geri yerine. Hergün 3 4 kişi arıyo hala mı doğmadı vs diye zaten stresliyim bende stres oluyorum. Eşim bi taraftan izne gelcek ayarlayabilcek mi korkum varZ bi taraftan bebeğe bişey olacak korkusu bi taraftan doktorlara güvenmiyorum onun korkusu karmakarışık oldum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ama şimdiden kararım lohusalık döneminde annem ve eşim hariç hiç kimseyi yanımda istemiyorum. Kimsenin doktor gibi ahkam kesmesini kaldıramam zaten yorgunum

Hay Allah senden razi olsun canim benim. Amin dediklerini yapacagim yarin eşimi ebebeke yollayayim onu da alalim. Eczaneye yolladim wee marka vermisler ama bebek agzina bile almadi uzun tipsiz kocaman. Bu süreci yaşayanlar ancak anlar beni zaten. Kendi halime kalsam rahat olacağım eşimin aile ve akrabalari durumu çok abartiyor moralim bozuluyor biraz agliyorum sonra kalkip yüzümü yikayip tekrar aliyorum makineyi elime sagiyorum kim ne derse desin bebeğimin karni sütümle doyuyor elhamdülillah..

Bende aynıyım acılarım tarifsiz cok canımm yanıyor bebek çektikçe seni anlıyorum

Benim kv yok vefat etti. Görümcem de ilgilidir iyidir arar sorar hep. Hastane süslemesi konusunda filan benden hevesli hatta. Ama bakalım ben o anda kimseyi istiyor muyum. Sonuçta hassas bi an ve mahrem olduğunu düşünüyorum. Diyelim doğması uzun sürdü eminim sezeryana gir filan diye yorum yapacaklar. Ben kalıcı böbrek hasarını bile göze almış duruldayım normal doğum için. O anda canım burnumda bide bu yorumları kaldıramam yani. Bebeğin hareketlerine zayen dikkat kesiliyorum en son ne zaman oynamıştı diyorum bi an panikliyorum. Yarın tam 39 olmuş olucam artık son haftaya giriyorum. İnşallah gelsinler bu bir kaç gün içinde.

Yavrum benim helal olsun sana. Sanki oturup üzülsek değişicek. Evet hiç süt veremeyen de allahın kulu. Kız bugün eşimle ne konuştuk biliyonmu. Oğlum kuvvetli bir çocuk. Bugün eşime tekme atmış. Eşim camış gibi kime çekmiş bu diyor. Düşündü anne sütü içtiği için mi böyle güçlü ki dedi. Yok dedim. Ben 18 gün emebilmişim. Annemin csnı bişi çekmiş birinde isteyip yiyememiş içememişim sütünü ablam 2 yaşına kadar emmiş. Bide ben 7 aylık doğmuşum. Ama ben kaslıyımdır. Ablam narindir. 2 yumrukta yıkarım. Hiç alakası yok. Mama parası vermiyosun bide anne sütü daha pratik dedim

Saatlerdir uyutmaya çalışıyorum uyumuyır gazı olsa ağlardı değil öia rkadaşlar??? Belikte ağlıyor kucakta susuyor memede uyuyor beşiğe koyuyorum yine uyanıyor. Kendimi çok çatesiz hissediyorum ağlayıp duruyorum

Canım sen yeni doğum yapmadın mı? Seni istiyor bebek bu gayet normal. Kucağında uyut bişey olmaz bi süre öyle bekle istersen uykuya iyice dalsın.

Hepimizin ayni tatlim. Aglayip kendini yipratma. Dunyaya henuz alismadi bebeklerimiz bizim kokumuza kalp atislarimiza ihtiyaclari var kendilerini guvende hissetmek icin. Tadini cikarmaya calis.

Kızlar bir şey sorcam ben 9:3” da biberon verdim 70 cc doğdu üstüne istemedi daha şimdi arandı emzigi verdim aldı ama acıktı da mk emiyor yoksa normal emzik emmesi mi anlayamıyorum aç mi bırakıyorum emzik emiyor diye endişeliyim bileniniz varsa yardımcı olur musunuz baktım dilini çıkarıyor elini emiyor verdim

Yuh ya inanamıyorum kov valla evden ben kimseyi istemiyorum de stresten zaten sütün gelmez nasıl insanlar var ya hiç kimseyle konuşma konuşmak istemiyorum de
Artik bebegimi alıp odama kapaniyorum zaten canım. Eşim de hep bebegi sevmek için yanimizda kalıyor. Odada dertlesiyoruz o da hep bana destek bazen annesine kardeşine kiziyor ama ben istemiyorum sabrederim bosver gidecekler diyorum iste idare ediyoruz

Benimkide karni tokken emmek istemiyor emzik. normal bence :)

K
Demek ki hemen hemen herkes ayni sorunlari yaşıyor dönemde. Git desen olmaz gitme desen olmaz hem lohusalikla hem bunlarla ugrasiyoruz

Aynen öyle canim hic umursamıyor gibi yapıyorum ama çok zoruma gidiyor. Lafta dinini çok iyi yaşayan biridir sabahlara aksamlara kadar ibadet eder ama evlendigim günden beri hep benimle bir yarış içerisinde kin beslemekle meşgul.. Onu da Allah a havale ediyorum 33 yasinda kocamdan büyük bu yaz evlenecek el evine gidince bana yasattiklarini yasatir ona Allah insallah.. Kaynanam konusunda da haklisin biraz sivri dille konusup sonra da carpildim ondan böyleyim derim cok mantıklı:)))

Cok iyi ediyorsun canim. Ben salak gibi hastaneden geldim bir gün yatmadim sezaryen halimle. Ama akillandim simdi bebeğimi alip odaya geciyorum o uyurken ben de uyuyorum kimseyle muhatap olmuyorum

Ahhhhhh ahhh amin kuzum amin Allah razı olsun insallah dedigin gibi olur da herkes alir cevabını. Malesef koca cok severek evleniyorsa ve eşine olan sevgisi ailenin önüne geçiyorsa direkt istenmeyen kötü gelin oluyorsun. Ama benim vicdanim rahat eşimle bebegimle mutluyum onlari takmamayi da öğreniyorum yavas yavaş

Acikcasi benim ailem ve akrabalarim uzak kuzum. Onlarin akrabalari her gün geliyorlar en azindan ben hoşgeldiniz deyi bebegi gösterip odamiza cekiliyorum.kaynanam da onlarla ilgilenmis oluyor. Bu bakimdan evde olması iyi de cahil cahil konusmasa çok iyi olacak. Biz genelde günü eşim ve oglumla odada geciriyoruz

Hehhee:)) benim eşim de diyor evimizdeyken birsey dersek belki yanlış olur gittiklerinde arayip söyleyeceğim ya ogluma sadece yusuf diyecekseniz hic bisey demeyin.. Ama işe yarayacagini zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…