2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen öyle canim güzel laftan anlamayan insana sabretmek de gereksiz. Allah in izniyle bebegimizin 40 i çıksa da alıp gezsek disari çıksak ben de biraz neges alsam kendi halimize kalsak..

Ben cok ciref bi insanim boyle gozuktugume bakmayin burda okuduklarimin onda biri bana yapilsa be tas ustunde tas birakmam heralde.
Allahtan ben esimin ailesi tarafindan cok sansliyim. Gercekten cok iyi insanlar.
Masallah canim Allah bozmasın belki cesaretleri olmadigi için sen meydan vermedigin icin iyi olmak zorundalardir sana karşı. Ben de eşimle iyiyim bir de artık küçük bir aile olduk ya gerisini gercekten takmamayi öğreneceğim. Ben kimseyle tartisamam hic kavga edemem etsem de aklima söyleyecek soz gelmez hep sonradan gelir malum onlarin motorlu çenelerine de yetisemem yani onlar da gelin yönünden sanslilar aslinda :)))

Aynen öyle canim güzel laftan anlamayan insana sabretmek de gereksiz. Allah in izniyle bebegimizin 40 i çıksa da alıp gezsek disari çıksak ben de biraz neges alsam kendi halimize kalsak..
Bnde 40 miz cikmasini bekliyorum anne ogul biraz gezelim bn esimin ailesine tavrimi koydum evime gelirlerse bnden izn alip cocugunu tutuyorlar elime alabilirmiyim diyorlar yoksa cocugu oyuncak gibi tutuyorlar hmn pijamasini cikartip bezini çıkartıyorlar Sende tavrini koy kirilir filan diye dusunme birak kirilsinlar Allah yardimcin olsun sanr guc versin sana

Yok ya benim esim ailesine cok cektirmis.gencliginde cok sorumsuzmus.Babasi hep sen oglumu adam ettin evrim gecirdi der ondan seviyorlar beni.
Birde zaten arada var 3 saat. Senede 1 gelip 1 hafta kaliyorlar. Onda da herkes.birbirini idare ediyor :)

Haklisin canim ama burda olsa da ailen öyle ikide birde gidersen cidden laçka oluyor inandırıcı olmuyor ama bende yeri geldi cogu seyi diyemedim anneme cunku onlarda bikmisti artik hareketlerinden eşimin. Amin canım Allah şaşırtmasın hiç birisini

Aynen öyle canim biraz da yapı meselesi benim yegenim de 1 ay ememedi annesini şu an 12 yaşında 90 kilo 1.80 boyunda ve 46 numara ayakabi giyiyor ogretmenlerinden daha kalipli masallah Rabbim önce sagliklarini versin millet biraz da malzeme buldugu icin konusuyor aslinda kimse kimseyi düşünmüyor konustugu kadar..

Benim kirilmam onlarin umrunda bile degil onu farkettim bugün. Ben kirilirsam ben de kuracağım bu karari aldim zaten. Onlarla laf kavgasina kesinlikle giremem ama sevdirmem oğlumu alırım kucaklarindan olur biter

Yok ya benim esim ailesine cok cektirmis.gencliginde cok sorumsuzmus.Babasi hep sen oglumu adam ettin evrim gecirdi der ondan seviyorlar beni.
Birde zaten arada var 3 saat. Senede 1 gelip 1 hafta kaliyorlar. Onda da herkes.birbirini idare ediyor :)
Ooo öyle aileye can feda :)) bizim de aramizda 2 saatten fazla var ama burnumuzun dibinden bakalim ne zaman ayrilacaklar

Sezeeyan olana kızlar, dikiş yerinde tel gibi bişe var dışında , dikiş ipi gibi bişe mş rahatsızlık veriyor, siz de de öyle bişe var mı

Canım saglicakla alırsın insallah bebeğini eline dualarımız seninle

hadi hayırlı doğumlar canım, inşallah güzel bi hikayen olur ve bebeğin sağlıklı gelir.

Canım Allah kolaylıklar versin sağlıkla al inşallah kucağına inşallah kolay bi doğum olur bizlere de dua etmeyi unutma :) hayırli haberlerini bekliyoruz...

Herkese çok teşekkür ederim. 1 saat önceki nst de 100 ler çıktı sancım ama açılma yarım cm kadar bişey olmuş. İnşallah acilmam olur

Bugün 20 günlük olduk kucağımda puşpışlıyorum ama illa memede uyuyor emzirmekten takat kalmadı

Emzik denesen nasıl olur. Diğer kızlar veriyorlar sanırım. Ben daha doğurmadım bilemiyorum onlar daha iyi bilirler

Herkese çok teşekkür ederim. 1 saat önceki nst de 100 ler çıktı sancım ama açılma yarım cm kadar bişey olmuş. İnşallah acilmam olur

Canım bazen birden de açılıyormuş duyuyoruz, inşallah hızlı ve kolay bir doğumun olur, güzel haberini bekliyoruz. darısı başımıza

Dün gece gobegimiz düştü bizimde bugün dus aldırdım öğlen ama akşam 4/5 den beri bir uykuya dalamadi emerken uyuyakaliyor beşiğe koyunca biraz Sonra uyaniyor gazı ağızdan çıktı ama artık ayağına masaj yapayım diye çıkardım üstunu acı elma yağı ile zaytinyagindan birer damla sürdüm derken alttan koyverdi kakayi demek ki ondanmis dedim ... Bakalım biraz uyurda beni de uyutur biraz ..

Bugün de doğurmadım
Sabah kontrolümüz var bakalım birbirimize dua edelim kızlarr

Ben sıkıldım valla doğurmamaktan. Allah kurtarsın derlerdi bende niye kurtulma ki neden kurtulmak olsun diye düşünürdüm, kızardım söyleyene. Şimdi anladım nedenini

Offf sorma ben de... bugün Tomris in emzirme notlarını okudum, tavsiye ederim.
Aynen dediğin gibi canım, memeden ayrılınca küçük Emrah bakışları ve arkasından çığlık kıyamet...
Emzik vermek hiç istemiyorum, hala direniyorum o konuda.
Bu arada sen d vitamini ne veriyorsun, bize burda bebek doktoru D drops başlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…