- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.181
Aynen öyle canim güzel laftan anlamayan insana sabretmek de gereksiz. Allah in izniyle bebegimizin 40 i çıksa da alıp gezsek disari çıksak ben de biraz neges alsam kendi halimize kalsak..Canm esimin ailesi tam 15 gunde beni rahat biraktilar ama bn yanlis yaptim keske sert dille konussaymisim takmasaymışım simdi hic cekinmeden konusabiliyorum hepsini uyardim hatta kvmlada biraz tartıştım olmaz boyle cocuk benm dimi? Bn normal dogum yapabilirdim hersey normal doguma uygunken sezaryen sectim neden korktum cocuguma bsy olmasin diye herseyi dusunuyorlen onlar gelip bnm cocugumun herseyine karisiyorlar onu yapma bunu yap bn bilmiyormuyim hatta banyo yaptrmak icin kv ortaligi karistirdi neymis gelmis bn izn vermemisim yalan soyleyip iftira atti Allahtan esim annesinin huyunu biliyordu bana inandi bnm torunum bn yikicam kimse yikayamaz diyo ne münasebet kendi cocugumu kendim yikayamazmiyim inan bnm annm bir aydr yanimda bana bakiyo herseyimi yapiyo daha yikamadi torununu onlardan korktugu icin birde kimse gelip te bsye ihtiyacın varmi yardm lazimmi diye sormadilar bile ama yemk yapsin annen gelelim diyorlar bos ver esine soyle gitsinler artik bizimkiler gelcek de belki giderler ama sakin degmicek insanlar icin stres yapip sutunu kacirma
Masallah canim Allah bozmasın belki cesaretleri olmadigi için sen meydan vermedigin icin iyi olmak zorundalardir sana karşı. Ben de eşimle iyiyim bir de artık küçük bir aile olduk ya gerisini gercekten takmamayi öğreneceğim. Ben kimseyle tartisamam hic kavga edemem etsem de aklima söyleyecek soz gelmez hep sonradan gelirBen cok ciref bi insanim boyle gozuktugume bakmayinburda okuduklarimin onda biri bana yapilsa be tas ustunde tas birakmam heralde.
Allahtan ben esimin ailesi tarafindan cok sansliyim. Gercekten cok iyi insanlar.
Bnde 40 miz cikmasini bekliyorum anne ogul biraz gezelim bn esimin ailesine tavrimi koydum evime gelirlerse bnden izn alip cocugunu tutuyorlar elime alabilirmiyim diyorlar yoksa cocugu oyuncak gibi tutuyorlar hmn pijamasini cikartip bezini çıkartıyorlar Sende tavrini koy kirilir filan diye dusunme birak kirilsinlar Allah yardimcin olsun sanr guc versin sanaAynen öyle canim güzel laftan anlamayan insana sabretmek de gereksiz. Allah in izniyle bebegimizin 40 i çıksa da alıp gezsek disari çıksak ben de biraz neges alsam kendi halimize kalsak..
Yok ya benim esim ailesine cok cektirmis.gencliginde cok sorumsuzmus.Babasi hep sen oglumu adam ettin evrim gecirdi derMasallah canim Allah bozmasın belki cesaretleri olmadigi için sen meydan vermedigin icin iyi olmak zorundalardir sana karşı. Ben de eşimle iyiyim bir de artık küçük bir aile olduk ya gerisini gercekten takmamayi öğreneceğim. Ben kimseyle tartisamam hic kavga edemem etsem de aklima söyleyecek soz gelmez hep sonradan gelirmalum onlarin motorlu çenelerine de yetisemem yani onlar da gelin yönünden sanslilar aslinda :)))
Cnm ben ilk zamanlar bir kıyafet alıp ısırıyordum. Allah yardımcın olsun geçti benimBende aynıyım acılarım tarifsiz cok canımm yanıyor bebek çektikçe seni anlıyorum
Haklisin canim ama burda olsa da ailen öyle ikide birde gidersen cidden laçka oluyor inandırıcı olmuyor ama bende yeri geldi cogu seyi diyemedim anneme cunku onlarda bikmisti artik hareketlerinden eşimin. Amin canım Allah şaşırtmasın hiç birisiniOh iyi yapmışsın canm evet erkekler hepsi ayni bni birakip gidemex diye düşünüyorlar aslinda ailem burda olsaydi bnde her kavgada giderdim ama ailem yurtdışında yaşıyorlar gitmek kolay degl oyuzden de gitmiyordum bu sefer annm yanimdaydi birazda cesaret oldu Allah eslerimi şaşırtmasin amin
Gözünnaydın cnm Allah analı babalı büyütsünKızlarrr oğlum doğdu saat 00:30 da 3300 gram saat 7 de kendi sancılarımla doğuma alındım 10 cm le doğum yaptım dikişim yok çok şükür sizler için dua ettim darısı başınıza
Aynen öyle canim biraz da yapı meselesi benim yegenim de 1 ay ememedi annesini şu an 12 yaşında 90 kilo 1.80 boyunda ve 46 numara ayakabi giyiyor ogretmenlerinden daha kalipli masallahYavrum benim helal olsun sana. Sanki oturup üzülsek değişicek. Evet hiç süt veremeyen de allahın kulu. Kız bugün eşimle ne konuştuk biliyonmu. Oğlum kuvvetli bir çocuk. Bugün eşime tekme atmış. Eşim camış gibi kime çekmiş bu diyor. Düşündü anne sütü içtiği için mi böyle güçlü ki dedi. Yok dedim. Ben 18 gün emebilmişim. Annemin csnı bişi çekmiş birinde isteyip yiyememiş içememişim sütünü ablam 2 yaşına kadar emmiş. Bide ben 7 aylık doğmuşum. Ama ben kaslıyımdır. Ablam narindir. 2 yumrukta yıkarım. Hiç alakası yok. Mama parası vermiyosun bide anne sütü daha pratik dedim
Bugün 20 günlük olduk kucağımda puşpışlıyorum ama illa memede uyuyor emzirmekten takat kalmadıCanım sen yeni doğum yapmadın mı? Seni istiyor bebek bu gayet normal. Kucağında uyut bişey olmaz bi süre öyle bekle istersen uykuya iyice dalsın.
Benim kirilmam onlarin umrunda bile degil onu farkettim bugün. Ben kirilirsam ben de kuracağım bu karari aldim zaten. Onlarla laf kavgasina kesinlikle giremem ama sevdirmem oğlumu alırım kucaklarindan olur biterBnde 40 miz cikmasini bekliyorum anne ogul biraz gezelim bn esimin ailesine tavrimi koydum evime gelirlerse bnden izn alip cocugunu tutuyorlar elime alabilirmiyim diyorlar yoksa cocugu oyuncak gibi tutuyorlar hmn pijamasini cikartip bezini çıkartıyorlar Sende tavrini koy kirilir filan diye dusunme birak kirilsinlar Allah yardimcin olsun sanr guc versin sana
Ooo öyle aileye can feda :)) bizim de aramizda 2 saatten fazla var ama burnumuzun dibinden bakalim ne zaman ayrilacaklarYok ya benim esim ailesine cok cektirmis.gencliginde cok sorumsuzmus.Babasi hep sen oglumu adam ettin evrim gecirdi derondan seviyorlar beni.
Birde zaten arada var 3 saat. Senede 1 gelip 1 hafta kaliyorlar. Onda da herkes.birbirini idare ediyor :)
Kaç gün sürdü canımCnm ben ilk zamanlar bir kıyafet alıp ısırıyordum. Allah yardımcın olsun geçti benim
Canım saglicakla alırsın insallah bebeğini eline dualarımız seninle
hadi hayırlı doğumlar canım, inşallah güzel bi hikayen olur ve bebeğin sağlıklı gelir.
Canım Allah kolaylıklar versin sağlıkla al inşallah kucağına inşallah kolay bi doğum olur bizlere de dua etmeyi unutma :) hayırli haberlerini bekliyoruz...
Bugün 20 günlük olduk kucağımda puşpışlıyorum ama illa memede uyuyor emzirmekten takat kalmadı
Herkese çok teşekkür ederim. 1 saat önceki nst de 100 ler çıktı sancım ama açılma yarım cm kadar bişey olmuş. İnşallah acilmam olur
Dün gece gobegimiz düştü bizimde bugün dus aldırdım öğlen ama akşam 4/5 den beri bir uykuya dalamadi emerken uyuyakaliyor beşiğe koyunca biraz Sonra uyaniyor gazı ağızdan çıktı ama artık ayağına masaj yapayım diye çıkardım üstunu acı elma yağı ile zaytinyagindan birer damla sürdüm derken alttan koyverdi kakayi demek ki ondanmis dedim ... Bakalım biraz uyurda beni de uyutur biraz ..Saatlerdir uyutmaya çalışıyorum uyumuyır gazı olsa ağlardı değil öia rkadaşlar??? Belikte ağlıyor kucakta susuyor memede uyuyor beşiğe koyuyorum yine uyanıyor. Kendimi çok çatesiz hissediyorum ağlayıp duruyorum
Bugün de doğurmadım
Sabah kontrolümüz var bakalım birbirimize dua edelim kızlarr
Hadi gozun aydin :) saglikla buyusun bebis :)
Sen de mi burutus :)
Dur sakin ol once. Bol bol sicak havlu vs koy sut kanallarina en cok o rahatlatiyor kanallari ve arttiriyor. Doyma kismina gelirse gunde 1 ile 3 kez kaka yapiyorsa ve 5 6 kez cis yapiyorsa doyuyordur. Su aralar emme guduleri cok fazla o yuzden surekli memede olmak istemesi normal. Gazi varsa meme ister acsa meme ister uykusugelse meme ister anneyi ozlese meme ister. Hayatlarinin olayi meme suan. Ben careyi emzik vermekte buldum. Bu aksam ilk kez emzik verdim.tok degilse emzik aliyor toksa almiyor simdilik sipam.ama sevdi sanirim emzik olayini banada faydasi su en azindan uyandigi gibi emzigi veriyorum agzina altini degistirirken ortalil yikilmiyor ben enzirmeye hazirlanana kadar 5 10 dk kazandiriyor bana. Sende emzik dene bence.
Annemde bana damlat dedi iki kere damlattım bir şey olmadı daha beter gittikçe şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?