2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ozaman akrabalarda sorun var bence bi bebeğin 40 ı çıkana kadar kimse gelmicek. Enne de toparlancak bebekte. Ama gelme denilmiyo işte. Şahsen benim eşim askerden izne gelmiş olcak ben kimseyi kabul etmek istemiyorum ama nasıl hayır denilceğinide bilmiyorum eminim buda doğunca baya sorun olcak

O zaman rahatladım, burada doktorlar her şeye normal Dediği için acaba dedim.

O zaman rahatladım, burada doktorlar her şeye normal Dediği için acaba dedim.

Carlson mu ? Ben ilk 2 gun ana sagligin verdigini vermistim. Ama bugun vermedim. Carlson yada deca taps alacagim sanirim.

Selam kızlar, biz de bu ara cok gazlıyız ve sürekli memede kalmka istiyor kuzucuk. Kılo alımı ise daha doğum kılomuza gelemedik. Dr gittik gayet sağlıklı ama nezle olunca fazla kılo almamış dedi. Günde ortalama 20 gr alıyor. Biraz sıkılmıştım kulo konusunda ama dr dan sonra biraz rahatladım. 4,340 doğmustu kızım 3.850 ile hastaneden cıktık bugün 24 günlük olduk ve 4250 civarında. Sizde kulo durumları nasıl?
Diğer bir sorum da bebeğinizi emziğe nasıl alıştırdınız? Be cok denedim ama malesef Almıyor ne yapmam lazım bilemedim.

Hepsini çok iyi anlıyorum, hele o popo acısı emzirdikten sonra ayağa kalkamıyor insan. Ama 15 günden sonra hafifliyor sanki.

Aynen kuzum konuşanların sütüyle doymuyor büyümüyor bu çocuk sen ucu aldır bi dene bakalım ben hala uçla veriyorum allah meme aldığı günleri de gösterecek bize Emin’im
Zorlu süreç ama İnan hepsi halloluyor

Kızlar biraz önce bizimki arandı ve ağladı memeyi verdim 13 dk emdi sonra ağlayarak memeyi attı gaz dedim iki gag etti ama nasıl ağlıyor kucağımda susmuyor omzuma alıyorum tırmanma yapıyor ağlarken emzigi tiktim iki agladı sustu gözleri kapadı 10 dk falan emdi emzigi sanırım uykuya da suan daldı galiba ben bu emzik işini çözemeyeceğim :) tekrar acmiydi acaba meme mi verseydim yoksa emzik tam da bu olay için mi gerekliydi anlamlandıramıyorum

Son düzenleme:
Mutlaka o strese giriliyor canim benim Allah hepimisin yardimcisi olsun

Amin insallah kuzum insallah. Benim meme ucum var senin olmadigi icin mi aldin yoksa vardi ama bebek mi almıyordu

Canım dursun durmaya tabi de senin rahatsızlığın var yani bilmiyor mu durumu...senin sağlığın da bebeğinin ki de riske atılmamalı yani bukadar saçma bişey olabilir mi..aynen kilo da alıyorlar benim korkum biraz da o işte..37.haftada gelişim tamamlanıyor zaten bizim bebeler kendileri gelmiyor...benim Annemde öyle bi bugün gelmedi eşim evde diye hergun geliyor eşim işteyken bişey olur diye bugün gelmedi 3 kere aradı bunaltiyorlar iyice...dogumdan sonra da eve çıkınca kv görümce abi bilmem kim bebek görmeye gelecek olayı olcak herkes bişey söyleyip akıl verecek ama ben annem dışında herkesi terslemeyi düşünüyorum bidaha gelmesinler mevlide kadar sende sakin kimseye taviz verme

Canım dursun durmaya tabi de senin rahatsızlığın var yani bilmiyor mu durumu...senin sağlığın da bebeğinin ki de riske atılmamalı yani bukadar saçma bişey olabilir mi..aynen kilo da alıyorlar benim korkum biraz da o işte..37.haftada gelişim tamamlanıyor zaten bizim bebeler kendileri gelmiyor...benim Annemde öyle bi bugün gelmedi eşim evde diye hergun geliyor eşim işteyken bişey olur diye bugün gelmedi 3 kere aradı bunaltiyorlar iyice...dogumdan sonra da eve çıkınca kv görümce abi bilmem kim bebek görmeye gelecek olayı olcak herkes bişey söyleyip akıl verecek ama ben annem dışında herkesi terslemeyi düşünüyorum bidaha gelmesinler mevlide kadar sende sakin kimseye taviz verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…