- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.201
Canım yerine koymadan önce gazını çıkartıyor musun. Gzı olan bebeklerde emmeyi çok ister çünkü
Ozaman akrabalarda sorun var bence bi bebeğin 40 ı çıkana kadar kimse gelmicek. Enne de toparlancak bebekte. Ama gelme denilmiyo işte. Şahsen benim eşim askerden izne gelmiş olcak ben kimseyi kabul etmek istemiyorum ama nasıl hayır denilceğinide bilmiyorum eminim buda doğunca baya sorun olcakAcikcasi benim ailem ve akrabalarim uzak kuzum. Onlarin akrabalari her gün geliyorlar en azindan ben hoşgeldiniz deyi bebegi gösterip odamiza cekiliyorum.kaynanam da onlarla ilgilenmis oluyor. Bu bakimdan evde olması iyi de cahil cahil konusmasa çok iyi olacak. Biz genelde günü eşim ve oglumla odada geciriyoruz
Ben yazacaktim nemesis yazmıs. Bebek emmek ister tok olsada. Evde anlamanın en kolay yolu ciş kaka takibi. Yenidoğanda kaka özellikle. Günde 1 tl büyüklügünde 3 kaka tabi bir kerede de olabilir ve 5 6 cis varsa doyuyordur. Ama mesela bir beze iki kezde işemiş olabilir. Önemli olan ayrı 5 6 çis yapmasi. Şüphen varsa takip et sık sık azda yapsa değistir hemen say.
Benim ne ilkinde ne bunda göğüslerim taş gibi olmadı, sütüm akmadı hep yumuşaktı. Ama nedeni sık emzirmem, ilk oğlum güzel kilo alırdi. Şuan takıyorum brnde kilo almıyor gibi gelsede lohusalıktan muhtemelen.
Emzik veriyorum baya baya emmiş ve uyumuyorsa yoksa zonkluyor dayanamıyorm aciya.
Ben yazacaktim nemesis yazmıs. Bebek emmek ister tok olsada. Evde anlamanın en kolay yolu ciş kaka takibi. Yenidoğanda kaka özellikle. Günde 1 tl büyüklügünde 3 kaka tabi bir kerede de olabilir ve 5 6 cis varsa doyuyordur. Ama mesela bir beze iki kezde işemiş olabilir. Önemli olan ayrı 5 6 çis yapmasi. Şüphen varsa takip et sık sık azda yapsa değistir hemen say.
Benim ne ilkinde ne bunda göğüslerim taş gibi olmadı, sütüm akmadı hep yumuşaktı. Ama nedeni sık emzirmem, ilk oğlum güzel kilo alırdi. Şuan takıyorum brnde kilo almıyor gibi gelsede lohusalıktan muhtemelen.
Emzik veriyorum baya baya emmiş ve uyumuyorsa yoksa zonkluyor dayanamıyorm aciya.
Carlson mu ? Ben ilk 2 gun ana sagligin verdigini vermistim. Ama bugun vermedim. Carlson yada deca taps alacagim sanirim.Offf sorma ben de... bugün Tomris in emzirme notlarını okudum, tavsiye ederim.
Aynen dediğin gibi canım, memeden ayrılınca küçük Emrah bakışları ve arkasından çığlık kıyamet...
Emzik vermek hiç istemiyorum, hala direniyorum o konuda.
Bu arada sen d vitamini ne veriyorsun, bize burda bebek doktoru D drops başlattı.
Anladım canım keske ultrasonla anlaşılabilseydi
Meme ucu ağrısından emziremiyorum lansinohmsürüyor ama fayda etmiyor. Tahin üstündeki yağ dediler onu da sürdüm. Yok mu önerisi olan
Birbirimize dua edelim hayırlısıyla doguralim inşallah kızlarBugün de doğurmadım
Sabah kontrolümüz var bakalım birbirimize dua edelim kızlarr
Bebeğim bugün 12günlük oldu, memelerdeki acı dinmedi, bebek tutarken inanılmaz bir acı hissediyorum, strese giriyorumpopomdaki hemoroidler küçülmeye başladı, ama hala bitanesi sert ve acıyo, oturmak işkence çocuğuma rahat rahat bakamıyorum, moralim çok bozuluyor, kendimi yetersiz hissediyorum ağrım olduğu için emzirmek dışında kıcağımda bile tutamıyorum, sürekli ağlıyorum ((
Aynen kuzum konuşanların sütüyle doymuyor büyümüyor bu çocuk sen ucu aldır bi dene bakalım ben hala uçla veriyorum allah meme aldığı günleri de gösterecek bize Emin’imHay Allah senden razi olsun canim benim. Amin dediklerini yapacagim yarin eşimi ebebeke yollayayim onu da alalim. Eczaneye yolladim wee marka vermisler ama bebek agzina bile almadi uzun tipsiz kocaman. Bu süreci yaşayanlar ancak anlar beni zaten. Kendi halime kalsam rahat olacağım eşimin aile ve akrabalari durumu çok abartiyor moralim bozuluyor biraz agliyorum sonra kalkip yüzümü yikayip tekrar aliyorum makineyi elime sagiyorum kim ne derse desin bebeğimin karni sütümle doyuyor elhamdülillah..
İnşallah bende doktoruna düşerim canım insanın evladı söz konusu olunca doktora bile güvenmekte zorlanıyoCanım bizim ki Doğum sırasında yaptı kakasını, ama her hangi bir sorun olmadı. Yeter ki iyi takip edilsin.
Mutlaka o strese giriliyor canim benim Allah hepimisin yardimcisi olsunOzaman akrabalarda sorun var bence bi bebeğin 40 ı çıkana kadar kimse gelmicek. Enne de toparlancak bebekte. Ama gelme denilmiyo işte. Şahsen benim eşim askerden izne gelmiş olcak ben kimseyi kabul etmek istemiyorum ama nasıl hayır denilceğinide bilmiyorum eminim buda doğunca baya sorun olcak
Amin insallah kuzum insallah. Benim meme ucum var senin olmadigi icin mi aldin yoksa vardi ama bebek mi almıyorduAynen kuzum konuşanların sütüyle doymuyor büyümüyor bu çocuk sen ucu aldır bi dene bakalım ben hala uçla veriyorum allah meme aldığı günleri de gösterecek bize Emin’im
Zorlu süreç ama İnan hepsi halloluyor
Canım dursun durmaya tabi de senin rahatsızlığın var yani bilmiyor mu durumu...senin sağlığın da bebeğinin ki de riske atılmamalı yani bukadar saçma bişey olabilir mi..aynen kilo da alıyorlar benim korkum biraz da o işte..37.haftada gelişim tamamlanıyor zaten bizim bebeler kendileri gelmiyor...benim Annemde öyle bi bugün gelmedi eşim evde diye hergun geliyor eşim işteyken bişey olur diyeOff valla bende sıkıldım ya. Dün görümcem bide diyor ki doğmasın ne kadar karnında durursa o kadar iyi. Ulen ben böbrek ağrısından hala sağ tarafıma yatamıyorum antibiyotik içiyorum idrarda hala iltihap üreme çıkıyor, e bebek de kilo alıyor. Sanki bu bu haftada doğsa erken doğacak gelişmemiş olacak. Dedim yok doğması lazım artık gelişimi tamamlamdı bekleyecek bişey yok. Her şeye birileri karışmasa ne iyi olur. Bide ben sancım gelirse hemen arayacakmışım onları. Ben evde stressiz beklemek istiyorum bekleyebildiğim kadar. Birileri devamlı tepemde beklerse strese girerim devamlı doğdu mu doğacak mı bekleyecekler. Bi doğsa yavrular sağlıkla da rahatlasak dicem o zaman da süt muhabbeti başlıcak.
Canım dursun durmaya tabi de senin rahatsızlığın var yani bilmiyor mu durumu...senin sağlığın da bebeğinin ki de riske atılmamalı yani bukadar saçma bişey olabilir mi..aynen kilo da alıyorlar benim korkum biraz da o işte..37.haftada gelişim tamamlanıyor zaten bizim bebeler kendileri gelmiyor...benim Annemde öyle bi bugün gelmedi eşim evde diye hergun geliyor eşim işteyken bişey olur diyeOff valla bende sıkıldım ya. Dün görümcem bide diyor ki doğmasın ne kadar karnında durursa o kadar iyi. Ulen ben böbrek ağrısından hala sağ tarafıma yatamıyorum antibiyotik içiyorum idrarda hala iltihap üreme çıkıyor, e bebek de kilo alıyor. Sanki bu bu haftada doğsa erken doğacak gelişmemiş olacak. Dedim yok doğması lazım artık gelişimi tamamlamdı bekleyecek bişey yok. Her şeye birileri karışmasa ne iyi olur. Bide ben sancım gelirse hemen arayacakmışım onları. Ben evde stressiz beklemek istiyorum bekleyebildiğim kadar. Birileri devamlı tepemde beklerse strese girerim devamlı doğdu mu doğacak mı bekleyecekler. Bi doğsa yavrular sağlıkla da rahatlasak dicem o zaman da süt muhabbeti başlıcak.
Canim benimde vardi 12 gun doktor alinacak dedi 12 .gun gittim doktor aldi ultrasonra rahme bakti .Sezeeyan olana kızlar, dikiş yerinde tel gibi bişe var dışında , dikiş ipi gibi bişe mş rahatsızlık veriyor, siz de de öyle bişe var mı
Tamam canım sağol bi bakayım :)Orjinal sitesi tuniko. Ben ordan aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?