- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.221
Özlemissindir tabi canım Allah allah kv onca insanı topluyor evine o seni baban yani neden utanıyor ki göğsünü gere gere gelecek kızının evine torununu sevecek en çok onun hakkı bence..aynen kendi tarafından geleni gideni bitirsin öyle gitsin şimdi millete sükse yapmakla meşgul heralde kv:) sonra da gitsin seninkiler rahat rahat gerile gerile kalsınlar :) benim son durum kuku bölgesindeki kemikler çok kötü batıyor ayakta sünnet çocukları gibi tuta tuta bacaklarimi ayıra ayıra yürüyorum:) salı günü karar verecek dr bakalım tam 39+4 oluyor ya o gün yada çarşamba yatış verebilirim dedi salıya kadar kendi sancin başlamaz ise yatış vericem önce ilaçla rahmi yumuşaticam sonra suni sancı deniycem dedi hayırlısı artık kaderde ne varsa onu yasiycaz...Annem ve babam gelecek canim. Ben babami özellikle istedim çok özledim. Babam ayip olur diye gelmeye utaniyor ama bana iyi gelecek.. Kaynanam buraz daha dursun istiyorum bir yandan.çünkü akrabalari gelip duruyor onlari agirlasin yeter ben de bebegi alip odamiza gidiyorum
Gercekten bu lohusalik zor bir süreç. Sen naptin takip edemiyorum gittin mi doktora son durumun ne canim
Inşallah canım bende hep öyle dua ediyorum burda doğuracak olan kim kaldıysa hayırlı kolay doğumlar nasib etsin Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasıp olsun hepimize kendi sancimiz olsa süper olur da hayırlısı artık neyse o olsun...AMin canım inan kendimle beraber sizede dua ediyorum. İnşallah kendisi başlar doğumumuz sağlıkla kolayca doğururuz
Aminn canım inşallahhMutlaka o strese giriliyor canim benim Allah hepimisin yardimcisi olsun
Aynen canım artık gerisi kısmet 40 a kadar bekledik sağlıkla alalım da bizde bi şekilde iyileşirizInşallah canım bende hep öyle dua ediyorum burda doğuracak olan kim kaldıysa hayırlı kolay doğumlar nasib etsin Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasıp olsun hepimize kendi sancimiz olsa süper olur da hayırlısı artık neyse o olsun...
Iyi yapmissin ikinizin çocuğu yani sonuçta sütun var daha ne hem ona neBu akşam söyledim zaten. Gerekirse senlerce sagip verecegim yeter ki sütüm olsun dedim. Artik uzulmeyecegim psikolojim mahvoldu lohusa depresyonuna girerim böyle yaparak dedim. Olursa olur olmazsa her cocuk gibi mama içer yabi acliktan ölecek degil ya..
Canım inşallah olmuştur açılman doğmuştur bebeğin hayırlı haberler ver inşallah...Herkese çok teşekkür ederim. 1 saat önceki nst de 100 ler çıktı sancım ama açılma yarım cm kadar bişey olmuş. İnşallah acilmam olur
Inşallah güzel haberler bekliyoruz canım senden de...Bugün de doğurmadım
Sabah kontrolümüz var bakalım birbirimize dua edelim kızlarr
hala tam anlamiyla gecmedi ama azaldı lansinoh kremle ayva cekirdegi jeli yaptım ikisini karistirip suruyorum tam iylesmesede rahatlatiyo cnmKızlad göğüsleri yara olup benimki gibi kanayan varmı?neler yapıyorsunuz?kaçıncı gün geçti?
hayirli ugurlu olsun saglıkla buyut bebegini cnm allah yoklugunu gostermesin insallaharkadaşlar 18.02.2018de 18.42 itibariyle suni sancılı epiduralli normal doğumla dünyaya geldi atlas bebek. Saat 10.00'da başlandı sancı verilmeye. Açılma olmaz diye korktum ama oldu şükür. Ama epiduralsiz çok zor olurdu benim için. Açılma hızlandı ondan sonra resmen ve acayip azaltıyo acıyo. Ben tavsiye ederim kızlar
Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın senin de darısı geride kalanların başına:)arkadaşlar 18.02.2018de 18.42 itibariyle suni sancılı epiduralli normal doğumla dünyaya geldi atlas bebek. Saat 10.00'da başlandı sancı verilmeye. Açılma olmaz diye korktum ama oldu şükür. Ama epiduralsiz çok zor olurdu benim için. Açılma hızlandı ondan sonra resmen ve acayip azaltıyo acıyo. Ben tavsiye ederim kızlar
Emzirmeye calisiyorum gogusler de gitti acidan olucem. Bir de kasik gibi bisey var o cok isimize yaradi sagip onunla da veriyorum arada.Cnm sen uyandırıp emzir. Bakma yenidoğan açıkmaz sözüne. Gece arayı uzatırsın ama Gündüz sık sık emzir
Kanguru Ergo Baby aldim ben icinde yeni dogan aparati da var. hazir kundak da almistim ama daha kullanmadim, muslinle sariyoruz.tamam konuşmam saka bi yana daha bi şeyden haberimiz yok neler bekliyo bakalım bizi..kundak değil de kanguru çok düşünüyorum dışarda rahat olur heralde öneri varsa alabilirim
Gozun aydun canim. Saglikla buyusun atlas bebe :)arkadaşlar 18.02.2018de 18.42 itibariyle suni sancılı epiduralli normal doğumla dünyaya geldi atlas bebek. Saat 10.00'da başlandı sancı verilmeye. Açılma olmaz diye korktum ama oldu şükür. Ama epiduralsiz çok zor olurdu benim için. Açılma hızlandı ondan sonra resmen ve acayip azaltıyo acıyo. Ben tavsiye ederim kızlar
Gözün aydın hayırlı olsun cnm:)arkadaşlar 18.02.2018de 18.42 itibariyle suni sancılı epiduralli normal doğumla dünyaya geldi atlas bebek. Saat 10.00'da başlandı sancı verilmeye. Açılma olmaz diye korktum ama oldu şükür. Ama epiduralsiz çok zor olurdu benim için. Açılma hızlandı ondan sonra resmen ve acayip azaltıyo acıyo. Ben tavsiye ederim kızlar
Hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin epiduralin kötü yanı ıkınma sırasında bir şey hissetmemek ben çok zor ıkındım bebek biraz kanalda takıldı hatta doktor iyi ıkın filan dedi en son iyice zorladım kendimi öyle çıktı bebek hatta morardı o yüzden ilk doğduğunda çok korktuk biz biraz oksijen verdiler solunumu filan normal dediler tekrar yanıma gönderdiler çocuğu arkadasım ıkınamamış vakumlu çekmişler hattasağ olun kızlar. Darısı doğmayan minnoşların ve annelerinin başına :) biz de emzirmeyi halletmeye çalışıyoruz. Kah cok cok emiyor, kah tam bir inatla ağzını açmıyor. Şimdi uyuyor. Birazdan uyandırıp emzireceğim. Tabii emerse :) bu arada küçük bi kesi ve dikiş var, yapılırken iğneyle yapıldığı için hiç hissetmedim, korkmayın. Şu sıra biraz kasık ağrım var, rahim toparlıyo sanırım yavaştan. Bir de kalkıp yatarken hareketlerim ağır aksak haliyle. En kısa sürede geçer umuyorum
Kızlar bir şey sorcam ben 9:3” da biberon verdim 70 cc doğdu üstüne istemedi daha şimdi arandı emzigi verdim aldı ama acıktı da mk emiyor yoksa normal emzik emmesi mi anlayamıyorum aç mi bırakıyorum emzik emiyor diye endişeliyim bileniniz varsa yardımcı olur musunuz baktım dilini çıkarıyor elini emiyor verdim[/QUOTE
4-5 gün. Madegassol kullandım. Bir emzirip bir sağdım dinlendirdim cnm.Kaç gün sürdü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?