2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Özlemissindir tabi canım Allah allah kv onca insanı topluyor evine o seni baban yani neden utanıyor ki göğsünü gere gere gelecek kızının evine torununu sevecek en çok onun hakkı bence..aynen kendi tarafından geleni gideni bitirsin öyle gitsin şimdi millete sükse yapmakla meşgul heralde kv:) sonra da gitsin seninkiler rahat rahat gerile gerile kalsınlar :) benim son durum kuku bölgesindeki kemikler çok kötü batıyor ayakta sünnet çocukları gibi tuta tuta bacaklarimi ayıra ayıra yürüyorum:) salı günü karar verecek dr bakalım tam 39+4 oluyor ya o gün yada çarşamba yatış verebilirim dedi salıya kadar kendi sancin başlamaz ise yatış vericem önce ilaçla rahmi yumuşaticam sonra suni sancı deniycem dedi hayırlısı artık kaderde ne varsa onu yasiycaz...

AMin canım inan kendimle beraber sizede dua ediyorum. İnşallah kendisi başlar doğumumuz sağlıkla kolayca doğururuz
Inşallah canım bende hep öyle dua ediyorum burda doğuracak olan kim kaldıysa hayırlı kolay doğumlar nasib etsin Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasıp olsun hepimize kendi sancimiz olsa süper olur da hayırlısı artık neyse o olsun...

Aynen canım artık gerisi kısmet 40 a kadar bekledik sağlıkla alalım da bizde bi şekilde iyileşiriz

Iyi yapmissin ikinizin çocuğu yani sonuçta sütun var daha ne hem ona ne bebeğine sağsan bile doyuyorsa tamamdir elbet memeni de alacak burda kızlar baya uzun süre uğraştı canım sende inat et sürekli sağsan bile memeni tuttur yine de senin sorunun süt olmaması değil ki zaten...valla kuzenim 1 aylıkken günde 2 kere mama veriyordu emdiği halde ama onun sütü yetmiyodu ondan...sen zaten onun ac kalmasına musade etmezsin ki yani bencede üzülme olan sütün de gidecek bu stresle..

arkadaşlar 18.02.2018de 18.42 itibariyle suni sancılı epiduralli normal doğumla dünyaya geldi atlas bebek. Saat 10.00'da başlandı sancı verilmeye. Açılma olmaz diye korktum ama oldu şükür. Ama epiduralsiz çok zor olurdu benim için. Açılma hızlandı ondan sonra resmen ve acayip azaltıyo acıyo. Ben tavsiye ederim kızlar

hayirli ugurlu olsun saglıkla buyut bebegini cnm allah yoklugunu gostermesin insallah

Reactions: eeg
Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın senin de darısı geride kalanların başına:)

tamam konuşmam saka bi yana daha bi şeyden haberimiz yok neler bekliyo bakalım bizi..kundak değil de kanguru çok düşünüyorum dışarda rahat olur heralde öneri varsa alabilirim
Kanguru Ergo Baby aldim ben icinde yeni dogan aparati da var. hazir kundak da almistim ama daha kullanmadim, muslinle sariyoruz.

sağ olun kızlar. Darısı doğmayan minnoşların ve annelerinin başına :) biz de emzirmeyi halletmeye çalışıyoruz. Kah cok cok emiyor, kah tam bir inatla ağzını açmıyor. Şimdi uyuyor. Birazdan uyandırıp emzireceğim. Tabii emerse :) bu arada küçük bi kesi ve dikiş var, yapılırken iğneyle yapıldığı için hiç hissetmedim, korkmayın. Şu sıra biraz kasık ağrım var, rahim toparlıyo sanırım yavaştan. Bir de kalkıp yatarken hareketlerim ağır aksak haliyle. En kısa sürede geçer umuyorum

Gozun aydun canim. Saglikla buyusun atlas bebe :)

Kızlar bebeğim bu gece çok kötü sürekli kıvranıyor çok gazı var kendini sıkıyor sesler çıkarıyor arada gaz da çıkarıyor tabi rezene çayı mı alsam bebekler için olandan yazık yavrum bütün gece kıvrandı

Gözün aydın hayırlı olsun cnm:)

Hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin epiduralin kötü yanı ıkınma sırasında bir şey hissetmemek ben çok zor ıkındım bebek biraz kanalda takıldı hatta doktor iyi ıkın filan dedi en son iyice zorladım kendimi öyle çıktı bebek hatta morardı o yüzden ilk doğduğunda çok korktuk biz biraz oksijen verdiler solunumu filan normal dediler tekrar yanıma gönderdiler çocuğu arkadasım ıkınamamış vakumlu çekmişler hatta

Kaç gün sürdü canım
4-5 gün. Madegassol kullandım. Bir emzirip bir sağdım dinlendirdim cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…