2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben sıkıldım valla doğurmamaktan. Allah kurtarsın derlerdi bende niye kurtulma ki neden kurtulmak olsun diye düşünürdüm, kızardım söyleyene. Şimdi anladım nedenini
Kesinlikle haklısın son zamanlar aşırı zor oluyor 5 6 aylık zamanları gibi laylaylom olmuyor
Eşim sürekli sabret az kaldı diye teselli ediyor ayaklarım çok feci durumda şiş
Gerçekten kurtulmaya ihtiyacımız var kızlar

Ay iste savasiyoum resmen aglamaktan kipkirmizi oluyor ikinciye geciremiyorum.

Cnm kaka ve cisli bez sayisinin yaninda kilo alimina bakiliyormus bu donemde.

Bencede bu subat bebeleri netmis biyle yaa ( o yirtinma problemi bende de var mama vs vermedigim halde.

Her arkami dondugumde bebegin ustune bir kat daha atiyor.1 saat icinde yaklasik 4 defa “aman oglum usumesin beniiiiimmm” cumlesini duyuyoruz. Artik sinirim de bozuldu guluyorum bazen.
Ay onu benim annem yapti ya evin ici soguk dedi durdu 24 dereceden asagi indirmiyoruz. Esimde annem kafa ustunu orteim usudu musuduyle geciyor gunler:))

Gunaydin bayanlar. cumartesi sezeryan oldum. Ama hala bir damla kanamam olmadi. Boyle bisey yasayan oldumu. Doktor gelir dedi ama hala tik yok.

Kızlar günaydın size hizlica bilgilendirme yazıp hastaneye gidiyorum, az önce tuvalette nisanım geldi. Biz sona kalan üç beş arkadaş sürekli tüm belirtilerimizi yorumlayıp heyecanlanıyorduk. Bende çok akıntı yaşadım hep nişan mi acaba diyordum ama değilmiş gordugumde nişanı akıntıya benzemediğini anladım çok fazla çok yoğun şeffaf bir sümük yapıda jel miktarı oldukça fazla . Her akıntıya ay nişan galiba diyen biri olarak bilgi vermek istedim . Kusura bakmayın biraz rahatsız edici bir post oldu konusu itibariyle ama eminim merak eden arkadaşlar vardır çünkü ben ediyordum. Gelişmelerden haberdar ederim

Bana da evde tek durma filan diyorlar. Babam her gün annene git diyor. Ben tek rahatım. Sanki sancı gelse anında doğurcam da filmlerdeki gibi. Doğduktan sonra da geleceklerdir ilk 1hafta sık sık ona hiç şüphe yok. Bişey demem gelmelerine de karışmasınlar yeter yahu. Benim ablam da çok bilir, şöyle böyle yap der kesin

Gözünaydın hayırlı olsun sağlıkla huzurla büyüsün yavrukuş bize de örnek oldu, suni ile açılır mı çekincesi var hepimizde.

Akşamları içim daralıyor artık. Dün bütün gün gezdik kendimi yorayım belki gelir dedim ama yok anacım bi yerim bile ağrımadı. Eşim 9ay bekledik stres yapma artık diyor ama bilmiyorum ne derece rahatım bende hiç ödem olmadı canım çok şükür, bide olsaydı daha da daralırdım. Ama 2gündür kaşıntı oldu bende de, kolestaz olabilir mi bilmiyorum artık test yaptırmaya korkar oldum.

Geçmiş olsun canım, sarılık her bebeğin yaşadığı bişey malesef. Küçük adam sünneti de olup büyüyecek maşallah

Ay hadi hayırlısıyla gelsin birisi daha aramızda haftası en ileri olan sendin zaten canım, bizi haberdar et mutlaka

mucka bizim kız bata nazlı çıktı iki haftadır sancı çıkıyordu hep sıfır açılma olduğu için bekliyorduk , dün gece yine sancılanınca gittik yatış verdiler o kadar çok sancı vardı bende evim yakın evde beklemek istiyorum açılma yokmuş uzun sürer diye sabah hazırlanırken nişan gelince evet dedim doğuyor sonunda gittik birde ne görelim sıfır sancı doktor bile sasirdi beklemedeyiz artık eli kulağında falan diyordu en son ama oraları pek dinlemedim kuyruğumu sıkıştırdım eve geldik

Amin insallah kuzum insallah. Benim meme ucum var senin olmadigi icin mi aldin yoksa vardi ama bebek mi almıyordu
Kuzum benim minik bazen de dümdüz oluyor ama çıkıyor uç var bizimki 37 de dogdugu icin emme refleksi yoktu cekemiyordu sonra sarılık geçirdik hastaneye yattık zaten sarılıktan baygındi orda hastanede sizi emmesi için uğraşamayız 5 dj yiyecek sonra ful ışık alacak dediler çünkü emzirmeye çalışmak saatler alıyor ve yoruluyordu hemen 5 dk da
biberon verdim almıyor dilini damaga yapıştırılır şırınga ile tutmuyordu ebeler memeyi tutturuyor bu iki çekip bırakıyordu memede büyük altında mi kalıyordu bilmiyorum şimdide sadece uçlu emiyor

Ay hepsi nazlı çıktı, dalga geçiyorlar analarıyla aklıma da geldi nişan geldi diye hemen doğmaz derler filan diye. Açılman var mıymış peki canım?

Bizimkiler fena nazlı çıktı ya , nisan gelmiş doğması yakın olur inşallah. Açılma niye olmuyor bizde bende anlamadım . Evde beklemek daha güzel iyi yapmışsın . Hayırlısıyla gelirler inşallah.

Maşallah canım , Allah yardimciniz olsun. Düğününü de görmek nasip olsun

Carlson mu ? Ben ilk 2 gun ana sagligin verdigini vermistim. Ama bugun vermedim. Carlson yada deca taps alacagim sanirim.
Instagramda yurtdışından ithal ürünler getiren sayfalarda satılıyor bazen Carlson guvenilir midir acaba.sen nerden alicaksin canim
Ömürlü olsun canım sen de toparlarsin inşallah kısa zamanda.

Hepinize duacıyım kolay doğumlarımız olsun
Ben de her gece dua ediyorum hem kendime hem gruptaki herkese

Maşallah canım düğününu de gör inşallah.sarilik oluyor ne yazık ki inşallah uzun sürmez atlatir yavrucak

Ay hayırlı olsun dicektim canım oynamış senle minnoş ...hayırlısı olsun bence çok sürmez artık gelir senin bebis

Kontrolde yine sancı kısmı dümdüz cikti hic sancim yokmuş...ultrason muayenesi de gayet normal..haftaya 40+3te alttan bakicakmis...çok kafam karisik cumaya kadar gelmezse napıcam bilmiyorum özele gitsem hemen alıverirler sezeryanla diye de korkuyorum..

Merhaba arkadaşlar Doğum yapanları tebrik ederim bekleyenleri de Allah biran evvel yavrusuna kavuştursun sağlıkla
Biz oğluşlarımla 73 günlük olduk,geceler birbirini tutmuyor,bazen iyi bazen kabus gibi,yavrularım dörder kilo oldu,şimdilik sütüm yetiyor mamaya başlamadık,gaz ise büyük sıkıntı,yağlar masajlar ılık banyolar deniyoruz sürekli,biri emiyor diğeri biberonla besleniyor bebeğimin,cuma günü kasık fıtığından ameliyat bile olduk,ama herşeye rağmen kuzularımla hayata yeniden başladım sanki öncesi yok gibi
Darısı tüm bekleyenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…