- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.241
İnşallah canımInşallah güzel haberler bekliyoruz canım senden de...
Hepinize duacıyım kolay doğumlarımız olsunBirbirimize dua edelim hayırlısıyla doguralim inşallah kızlar
Kesinlikle haklısın son zamanlar aşırı zor oluyor 5 6 aylık zamanları gibi laylaylom olmuyorBen sıkıldım valla doğurmamaktan. Allah kurtarsın derlerdi bende niye kurtulma ki neden kurtulmak olsun diye düşünürdüm, kızardım söyleyene. Şimdi anladım nedenini
Veriyorum ama benim derdim de doyup doymadığını anlayamıyorum. Bir memede daha az süt var, zaten öyle şakır şakır bir sütüm de yok. Ama bir süre sonra çekip zorla da olsa ikinciyi de vermeye savaşıyorum.
Kızlar ben doyup doymadığını anlamıyorum ya, memede kalmak istiyor. Kucağımda uyuyor, yerine koyduğum zaman uyanıyor. Öyle şakır şakır bir sütüm de olmadığı için emin olamıyorum, çıldırma modundayım galiba.
@lulicik kuzum bak bnmkisi de uc gundur emmeyi basladi ama her defasinda yeniden basliyoruz mesela sabah emizirmeye 8 de basliyorum ucumu tutup emmege calisip basarmasi 40 dkkayi buluyo tam 40 dkkada emmeyi basarabiliyo ama o 40 dakikada aglamaktan bi hal oluyo kip kirmizi oluyo ama genede pes etmeden zorluyorum bir saat emiyo sonra oglen gene emizirmek icin gene ayni seyi yasiyoruz her defasinda aglamaktan yorgun dusuyo ilk baslarda uzuluyordum aglamasina dayanamiyirdum ama olmadi emmesi lazim emmek zorunda biberon kolayina geliyo hic guc harcamadan kolay mama geldigi icin bni istemiyo emmek ama bnde pes etmiyorum zorluyorum bn kazaniyorum ilk baslarda o kazaniyordu sen sabrli ol pes etme aglasada zorla sonunda emicektir Allah yardimcin olsun bu subat bebeleri inatci ciktilar
Ay onu benim annem yapti ya evin ici soguk dedi durdu 24 dereceden asagi indirmiyoruz. Esimde annem kafa ustunu orteim usudu musuduyle geciyor gunler:))Her arkami dondugumde bebegin ustune bir kat daha atiyor.1 saat icinde yaklasik 4 defa “aman oglum usumesin beniiiiimmm” cumlesini duyuyoruz. Artik sinirim de bozuldu guluyorum bazen.
Canım dursun durmaya tabi de senin rahatsızlığın var yani bilmiyor mu durumu...senin sağlığın da bebeğinin ki de riske atılmamalı yani bukadar saçma bişey olabilir mi..aynen kilo da alıyorlar benim korkum biraz da o işte..37.haftada gelişim tamamlanıyor zaten bizim bebeler kendileri gelmiyor...benim Annemde öyle bi bugün gelmedi eşim evde diye hergun geliyor eşim işteyken bişey olur diyebugün gelmedi 3 kere aradı bunaltiyorlar iyice...dogumdan sonra da eve çıkınca kv görümce abi bilmem kim bebek görmeye gelecek olayı olcak herkes bişey söyleyip akıl verecek ama ben annem dışında herkesi terslemeyi düşünüyorum bidaha gelmesinler mevlide kadar sende sakin kimseye taviz verme
arkadaşlar 18.02.2018de 18.42 itibariyle suni sancılı epiduralli normal doğumla dünyaya geldi atlas bebek. Saat 10.00'da başlandı sancı verilmeye. Açılma olmaz diye korktum ama oldu şükür. Ama epiduralsiz çok zor olurdu benim için. Açılma hızlandı ondan sonra resmen ve acayip azaltıyo acıyo. Ben tavsiye ederim kızlar
Kesinlikle haklısın son zamanlar aşırı zor oluyor 5 6 aylık zamanları gibi laylaylom olmuyor
Eşim sürekli sabret az kaldı diye teselli ediyor ayaklarım çok feci durumda şiş
Gerçekten kurtulmaya ihtiyacımız var kızlar
Kizlar gunaydin, dun cok kotu gecti. Sarilik icin isik altina almislar. Hic durmadi aglamaktan ici cikti. Benim de cok sinirlerim gerildi.Neyseki sabah tekrar bakildi degerlerde dusme olmus. Cikardilar rahatladik.
Birazdan da sunnetimiz var, dualarinizi isteriz :)
Kızlar günaydın size hizlica bilgilendirme yazıp hastaneye gidiyorum, az önce tuvalette nisanım geldi. Biz sona kalan üç beş arkadaş sürekli tüm belirtilerimizi yorumlayıp heyecanlanıyorduk. Bende çok akıntı yaşadım hep nişan mi acaba diyordum ama değilmiş gordugumde nişanı akıntıya benzemediğini anladım çok fazla çok yoğun şeffaf bir sümük yapıda jel miktarı oldukça fazla . Her akıntıya ay nişan galiba diyen biri olarak bilgi vermek istedim . Kusura bakmayın biraz rahatsız edici bir post oldu konusu itibariyle ama eminim merak eden arkadaşlar vardır çünkü ben ediyordum. Gelişmelerden haberdar ederim
Bizde de rh uyuşmazlığı vardı geçen hafta 3 defa kan tahlili yapıldı şükür çok yükselmedi doktor takip edin dedi geçmiş olsunCnm sen uyandırıp emzir. Bakma yenidoğan açıkmaz sözüne. Gece arayı uzatırsın ama Gündüz sık sık emzir
Kuzum benim minik bazen de dümdüz oluyor ama çıkıyor uç var bizimki 37 de dogdugu icin emme refleksi yoktu cekemiyordu sonra sarılık geçirdik hastaneye yattık zaten sarılıktan baygındi orda hastanede sizi emmesi için uğraşamayız 5 dj yiyecek sonra ful ışık alacak dediler çünkü emzirmeye çalışmak saatler alıyor ve yoruluyordu hemen 5 dk daAmin insallah kuzum insallah. Benim meme ucum var senin olmadigi icin mi aldin yoksa vardi ama bebek mi almıyordu
mucka bizim kız bata nazlı çıktı iki haftadır sancı çıkıyordu hep sıfır açılma olduğu için bekliyorduk , dün gece yine sancılanınca gittik yatış verdiler o kadar çok sancı vardı bende evim yakın evde beklemek istiyorum açılma yokmuş uzun sürer diye sabah hazırlanırken nişan gelince evet dedim doğuyor sonunda gittik birde ne görelim sıfır sancı doktor bile sasirdi beklemedeyiz artık eli kulağında falan diyordu en son ama oraları pek dinlemedim kuyruğumu sıkıştırdım eve geldik
Ne zman geçecek yaBende aynıyım acılarım tarifsiz cok canımm yanıyor bebek çektikçe seni anlıyorum
Bizimkiler fena nazlı çıktı ya , nisan gelmiş doğması yakın olur inşallah. Açılma niye olmuyor bizde bende anlamadım . Evde beklemek daha güzel iyi yapmışsın . Hayırlısıyla gelirler inşallah.mucka bizim kız bata nazlı çıktı iki haftadır sancı çıkıyordu hep sıfır açılma olduğu için bekliyorduk , dün gece yine sancılanınca gittik yatış verdiler o kadar çok sancı vardı bende evim yakın evde beklemek istiyorum açılma yokmuş uzun sürer diye sabah hazırlanırken nişan gelince evet dedim doğuyor sonunda gittik birde ne görelim sıfır sancı doktor bile sasirdi beklemedeyiz artık eli kulağında falan diyordu en son ama oraları pek dinlemedim kuyruğumu sıkıştırdım eve geldik
Maşallah canım , Allah yardimciniz olsun. Düğününü de görmek nasip olsunKizlar gunaydin, dun cok kotu gecti. Sarilik icin isik altina almislar. Hic durmadi aglamaktan ici cikti. Benim de cok sinirlerim gerildi.Neyseki sabah tekrar bakildi degerlerde dusme olmus. Cikardilar rahatladik.
Instagramda yurtdışından ithal ürünler getiren sayfalarda satılıyor bazen Carlson guvenilir midir acaba.sen nerden alicaksin canimCarlson mu ? Ben ilk 2 gun ana sagligin verdigini vermistim. Ama bugun vermedim. Carlson yada deca taps alacagim sanirim.
Ömürlü olsun canım sen de toparlarsin inşallah kısa zamanda.sağ olun kızlar. Darısı doğmayan minnoşların ve annelerinin başına :) biz de emzirmeyi halletmeye çalışıyoruz. Kah cok cok emiyor, kah tam bir inatla ağzını açmıyor. Şimdi uyuyor. Birazdan uyandırıp emzireceğim. Tabii emerse :) bu arada küçük bi kesi ve dikiş var, yapılırken iğneyle yapıldığı için hiç hissetmedim, korkmayın. Şu sıra biraz kasık ağrım var, rahim toparlıyo sanırım yavaştan. Bir de kalkıp yatarken hareketlerim ağır aksak haliyle. En kısa sürede geçer umuyorum
Ben de her gece dua ediyorum hem kendime hem gruptaki herkeseHepinize duacıyım kolay doğumlarımız olsun
Maşallah canım düğününu de gör inşallah.sarilik oluyor ne yazık ki inşallah uzun sürmez atlatir yavrucakKizlar gunaydin, dun cok kotu gecti. Sarilik icin isik altina almislar. Hic durmadi aglamaktan ici cikti. Benim de cok sinirlerim gerildi.Neyseki sabah tekrar bakildi degerlerde dusme olmus. Cikardilar rahatladik.
Kızlar günaydın size hizlica bilgilendirme yazıp hastaneye gidiyorum, az önce tuvalette nisanım geldi. Biz sona kalan üç beş arkadaş sürekli tüm belirtilerimizi yorumlayıp heyecanlanıyorduk. Bende çok akıntı yaşadım hep nişan mi acaba diyordum ama değilmiş gordugumde nişanı akıntıya benzemediğini anladım çok fazla çok yoğun şeffaf bir sümük yapıda jel miktarı oldukça fazla . Her akıntıya ay nişan galiba diyen biri olarak bilgi vermek istedim . Kusura bakmayın biraz rahatsız edici bir post oldu konusu itibariyle ama eminim merak eden arkadaşlar vardır çünkü ben ediyordum. Gelişmelerden haberdar ederim
Ay hayırlı olsun dicektim canım oynamış senle minnoş ...hayırlısı olsun bence çok sürmez artık gelir senin bebismucka bizim kız bata nazlı çıktı iki haftadır sancı çıkıyordu hep sıfır açılma olduğu için bekliyorduk , dün gece yine sancılanınca gittik yatış verdiler o kadar çok sancı vardı bende evim yakın evde beklemek istiyorum açılma yokmuş uzun sürer diye sabah hazırlanırken nişan gelince evet dedim doğuyor sonunda gittik birde ne görelim sıfır sancı doktor bile sasirdi beklemedeyiz artık eli kulağında falan diyordu en son ama oraları pek dinlemedim kuyruğumu sıkıştırdım eve geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?