2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ilac mumessili bir arkadasimiz var bugun o arastiracak icerikleri iyice o hangisini al derse onu alacagim.

Gaz icin mommy blissi tek gecerim

Maşallah o kadar büyüdüler mi...Gerçeken zamanla nasıl da topluyorlar.maşallah canım yavrularına...
Ilac mumessili bir arkadasimiz var bugun o arastiracak icerikleri iyice o hangisini al derse onu alacagim.
Bizimle de paylaşırsin canim

Kızlar bebeğine gaz için rezene çayı içiten var mı?? Biz 20 günlüğüz çok gazımız var. Suan uykuda ama hep inliyor başını sağa sola çeviriyor. Ben de bir çay kaşıgı rezene çayı içirdim

Ye benim uc var işte silikona hic gerek yok aslinda. Bebek biberona asilip emiyor ama benim gogsumden kendiliginden damlayan sütü yaliyor ama tutmuyor göğsümü.. Kaynanam da konusmalarimdan biraz kendini toparladi çok şükür mamaya gerek kalmıyor ne zaman emerse emsin biberon da olsa senin sütun sonucta demeye başladı. Bakalim artık hayırlısı ya

Oh maşallah kuzulara Derdi de keyfi de güzeldir eminim, darısı başımıza

Allah korusun canim. Çok şükür şimdilik süt yetiyor stres yapmadigim sürece de yetecek diye umuyorum

Kuzum Benimde fındık kadar var ama emzirme danışmanı zaten uç değil önemli olan hepsini çekmesi dedi hiç ucu olmayanlar bile emziriyor dedi
Bizimki biberona alıştığı icin onun gibi dolgun bas istedi ya da plastik aradı ve biberon kolaylarına geliyor iki cekiyorlsr akıyor meme de efor sarfediyorkar ana uçla büyük bir baş vereceğin icin damağına deyecek sen uçla tikinca oda ister istemez emecek biberonda olduğu gibi sen yine de memeni de dene uçlu da

Aynen öyle canim ne şekilde dogarsa dogsun sakin kendini sorumlu hissetme. Bak ben hastanede ölecegim diye düşünürken ikinci gün eve geldim ve maşallah hic yatmadim. Bugün on gunluk olduk normal dogum yapanlardan hic bir farkım kalmadi çok şükür. Önemli olan bebeğimizi kucagimiza saglikla alalim bu noktada doğum şeklinin hic önemi kalmıyor

Kuzum sen sadece olwi kundak mi aldın nasıl kullanıyorsun
Reflü yatağı aldık yan yatırma yastığı da var yan yatıyoruz geceleri ama sabah bi kalkıyoruz bizimki asagiya kaymış yatak eğimli ondan mk rahat kayıyor anlamıyorum üstüne inçe battaniye örtüyorum oda sıcak oluyor diye ama bu kaydırma işinden dolayı korkuyorum ağzını kapatacak diye sen kundağı kıyafetin üstüne giydirip mi yatırıyorsun gece gündüz ne zaman kullanıyorsun nemesis

Canım kimyonun iyi geldiğini duydum sen her yemeğine koy kendin ye

Dün aksam bende verdim iki üç damla kadar o da

Kızlar benim dikiş yerlerim elime geliyor bir de doktor mesela bir yeri dikmiş altında bi yer daha dikilmiş ikisinin arası böyle çukur parmağım giriyor vajinamın yan kısmında daha bakamadım ama elimi atınca çok garip bi celtik olmuş sanki orası fazladan dikilmiş gibi bu dikişler hep mi elime gelecek zamanla oturur mu celtikler kaynamış ama topak gibi dokununca hissediyorum

Bende sendenim canım. Ya sezeryanı göze alıp özele gidicez yada beklemeyi göze alcaz.

Canım bende sezaryen ile kızım doğdu 10 günlük oldu inşallah iyisindir bebek bakımı çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım gazı için ayaklarına adaçayı birer damla sürmüş karnına da sürüp dairesel masaj yapmış faydasını gördüm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…