- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.082
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.261
Ilac mumessili bir arkadasimiz var bugun o arastiracak icerikleri iyice o hangisini al derse onu alacagim.Instagramda yurtdışından ithal ürünler getiren sayfalarda satılıyor bazen Carlson guvenilir midir acaba.sen nerden alicaksin canim
Ömürlü olsun canım sen de toparlarsin inşallah kısa zamanda.
Ben de her gece dua ediyorum hem kendime hem gruptaki herkese
Maşallah canım düğününu de gör inşallah.sarilik oluyor ne yazık ki inşallah uzun sürmez atlatir yavrucak
Ay hayırlı olsun dicektim canım oynamış senle minnoş ...hayırlısı olsun bence çok sürmez artık gelir senin bebis
Gaz icin mommy blissi tek gecerimMerhaba arkadaşlar Doğum yapanları tebrik ederim bekleyenleri de Allah biran evvel yavrusuna kavuştursun sağlıkla
Biz oğluşlarımla 73 günlük olduk,geceler birbirini tutmuyor,bazen iyi bazen kabus gibi,yavrularım dörder kilo oldu,şimdilik sütüm yetiyor mamaya başlamadık,gaz ise büyük sıkıntı,yağlar masajlar ılık banyolar deniyoruz sürekli,biri emiyor diğeri biberonla besleniyor bebeğimin,cuma günü kasık fıtığından ameliyat bile olduk,ama herşeye rağmen kuzularımla hayata yeniden başladım sanki öncesi yok gibi
Darısı tüm bekleyenlere...
Maşallah o kadar büyüdüler mi...Gerçeken zamanla nasıl da topluyorlar.maşallah canım yavrularına...Merhaba arkadaşlar Doğum yapanları tebrik ederim bekleyenleri de Allah biran evvel yavrusuna kavuştursun sağlıkla
Biz oğluşlarımla 73 günlük olduk,geceler birbirini tutmuyor,bazen iyi bazen kabus gibi,yavrularım dörder kilo oldu,şimdilik sütüm yetiyor mamaya başlamadık,gaz ise büyük sıkıntı,yağlar masajlar ılık banyolar deniyoruz sürekli,biri emiyor diğeri biberonla besleniyor bebeğimin,cuma günü kasık fıtığından ameliyat bile olduk,ama herşeye rağmen kuzularımla hayata yeniden başladım sanki öncesi yok gibi
Bizimle de paylaşırsin canimIlac mumessili bir arkadasimiz var bugun o arastiracak icerikleri iyice o hangisini al derse onu alacagim.
Yok cnm çok yüksek değil. Kaç günlük oldunuz siz bence bol emzirmeyle atarKızlar doktordan geldik bizimkindede 11.25 sarılık var çokmu yüksek?emzirmeye devam çarşamba gel dedi tekrar
Ye benim uc var işte silikona hic gerek yok aslinda. Bebek biberona asilip emiyor ama benim gogsumden kendiliginden damlayan sütü yaliyor ama tutmuyor göğsümü.. Kaynanam da konusmalarimdan biraz kendini toparladi çok şükür mamaya gerek kalmıyor ne zaman emerse emsin biberon da olsa senin sütun sonucta demeye başladı. Bakalim artık hayırlısı yaKuzum benim minik bazen de dümdüz oluyor ama çıkıyor uç var bizimki 37 de dogdugu icin emme refleksi yoktu cekemiyordu sonra sarılık geçirdik hastaneye yattık zaten sarılıktan baygındi orda hastanede sizi emmesi için uğraşamayız 5 dj yiyecek sonra ful ışık alacak dediler çünkü emzirmeye çalışmak saatler alıyor ve yoruluyordu hemen 5 dk da
biberon verdim almıyor dilini damaga yapıştırılır şırınga ile tutmuyordu ebeler memeyi tutturuyor bu iki çekip bırakıyordu memede büyük altında mi kalıyordu bilmiyorum şimdide sadece uçlu emiyor
Merhaba arkadaşlar Doğum yapanları tebrik ederim bekleyenleri de Allah biran evvel yavrusuna kavuştursun sağlıkla
Allah korusun canim. Çok şükür şimdilik süt yetiyor stres yapmadigim sürece de yetecek diye umuyorumIyi yapmissin ikinizin çocuğu yani sonuçta sütun var daha ne hem ona nebebeğine sağsan bile doyuyorsa tamamdir elbet memeni de alacak burda kızlar baya uzun süre uğraştı canım sende inat et sürekli sağsan bile memeni tuttur yine de senin sorunun süt olmaması değil ki zaten...valla kuzenim 1 aylıkken günde 2 kere mama veriyordu emdiği halde ama onun sütü yetmiyodu ondan...sen zaten onun ac kalmasına musade etmezsin ki yani bencede üzülme olan sütün de gidecek bu stresle..
Kuzum Benimde fındık kadar var ama emzirme danışmanı zaten uç değil önemli olan hepsini çekmesi dedi hiç ucu olmayanlar bile emziriyor dediYe benim uc var işte silikona hic gerek yok aslinda. Bebek biberona asilip emiyor ama benim gogsumden kendiliginden damlayan sütü yaliyor ama tutmuyor göğsümü.. Kaynanam da konusmalarimdan biraz kendini toparladi çok şükür mamaya gerek kalmıyor ne zaman emerse emsin biberon da olsa senin sütun sonucta demeye başladı. Bakalim artık hayırlısı ya
Aynen öyle canim ne şekilde dogarsa dogsun sakin kendini sorumlu hissetme. Bak ben hastanede ölecegim diye düşünürken ikinci gün eve geldim ve maşallah hic yatmadim. Bugün on gunluk olduk normal dogum yapanlardan hic bir farkım kalmadi çok şükür. Önemli olan bebeğimizi kucagimiza saglikla alalim bu noktada doğum şeklinin hic önemi kalmıyorÖzlemissindir tabi canım Allah allah kv onca insanı topluyor evine o seni baban yani neden utanıyor ki göğsünü gere gere gelecek kızının evine torununu sevecek en çok onun hakkı bence..aynen kendi tarafından geleni gideni bitirsin öyle gitsin şimdi millete sükse yapmakla meşgul heralde kv:) sonra da gitsin seninkiler rahat rahat gerile gerile kalsınlar :) benim son durum kuku bölgesindeki kemikler çok kötü batıyor ayakta sünnet çocukları gibi tuta tuta bacaklarimi ayıra ayıra yürüyorum:) salı günü karar verecek dr bakalım tam 39+4 oluyor ya o gün yada çarşamba yatış verebilirim dedi salıya kadar kendi sancin başlamaz ise yatış vericem önce ilaçla rahmi yumuşaticam sonra suni sancı deniycem dedi hayırlısı artık kaderde ne varsa onu yasiycaz...
Ben dışta öyle birsey farketmedim canim ama dikiş telleri sert kuru oluyor sık sık duş al istersen yumusasinSezeeyan olana kızlar, dikiş yerinde tel gibi bişe var dışında , dikiş ipi gibi bişe mş rahatsızlık veriyor, siz de de öyle bişe var mı
Canım kimyonun iyi geldiğini duydum sen her yemeğine koy kendin yeKızlar bebeğine gaz için rezene çayı içiten var mı?? Biz 20 günlüğüz çok gazımız var. Suan uykuda ama hep inliyor başını sağa sola çeviriyor. Ben de bir çay kaşıgı rezene çayı içirdim
Dün aksam bende verdim iki üç damla kadar o daKızlar bebeğine gaz için rezene çayı içiten var mı?? Biz 20 günlüğüz çok gazımız var. Suan uykuda ama hep inliyor başını sağa sola çeviriyor. Ben de bir çay kaşıgı rezene çayı içirdim
Bende sendenim canım. Ya sezeryanı göze alıp özele gidicez yada beklemeyi göze alcaz.Kontrolde yine sancı kısmı dümdüz cikti hic sancim yokmuş...ultrason muayenesi de gayet normal..haftaya 40+3te alttan bakicakmis...çok kafam karisik cumaya kadar gelmezse napıcam bilmiyorum özele gitsem hemen alıverirler sezeryanla diye de korkuyorum..
Canım bende sezaryen ile kızım doğdu 10 günlük oldu inşallah iyisindir bebek bakımı çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım gazı için ayaklarına adaçayı birer damla sürmüş karnına da sürüp dairesel masaj yapmış faydasını gördüm dediMerhaba arkadaşlar Doğum yapanları tebrik ederim bekleyenleri de Allah biran evvel yavrusuna kavuştursun sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?