- 30 Nisan 2017
- 413
- 552
- 103
- 49
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.281
sınır 15 miş kızımınki 13.7 çıktı doktor takip dediYok cnm çok yüksek değil. Kaç günlük oldunuz siz bence bol emzirmeyle atar
Owliyi ve haloyu kullaniyorum ama halo biraz kaba geldi owli daha rahat.bende reflu yataginda yan yatiriyorum.bazen kayiyor assagiya.cok sarip sarmalarsam kayiyor sanirim sicaktan bunaliyor.ozellikle sapka taktiysam kaya kaya sapkayi çıkarıyor . Zibin ustu kıyafet onun ustune Kundak ustune baskabirsey ortmuyorum ben. Ama bizim ev baya sicak 28 derece filan. Az buyusun kollari acik woolnat kundak aldim onu deneyeceğim.Kuzum sen sadece olwi kundak mi aldın nasıl kullanıyorsun
Reflü yatağı aldık yan yatırma yastığı da var yan yatıyoruz geceleri ama sabah bi kalkıyoruz bizimki asagiya kaymış yatak eğimli ondan mk rahat kayıyor anlamıyorum üstüne inçe battaniye örtüyorum oda sıcak oluyor diye ama bu kaydırma işinden dolayı korkuyorum ağzını kapatacak diye sen kundağı kıyafetin üstüne giydirip mi yatırıyorsun gece gündüz ne zaman kullanıyorsunnemesis
Geçen bir çoçuk doktoru 3 ile 7 gün arasında yıkamak bibek cildi için daha uygun demiştiKızlar bebekleri hergun yıkıyor musunuz ? Akşam gündüz ?
Battaniyeden korkmaya başladım o yüzden kundak alsam mi diyorum kullanışı kolay mi birimde yattığımız oda sıcak oluyor o yüzden şapka hiç takmıyorumOwliyi ve haloyu kullaniyorum ama halo biraz kaba geldi owli daha rahat.bende reflu yataginda yan yatiriyorum.bazen kayiyor assagiya.cok sarip sarmalarsam kayiyor sanirim sicaktan bunaliyor.ozellikle sapka taktiysam kaya kaya sapkayi çıkarıyor . Zibin ustu kıyafet onun ustune Kundak ustune baskabirsey ortmuyorum ben. Ama bizim ev baya sicak 28 derece filan. Az buyusun kollari acik woolnat kundak aldim onu deneyeceğim.
Aynı durumdayım . Perşembe günü 40 hafta doluyor. Özele gidiyorum. Doktorum o güne kadar doğum gerçekleşmezse karar vermemi söyledi. Ya müdahale edilecek ya da 41. Hafta beklenilecek. Genelde 40 dan sonra kendisi bekletmezmis. Riskli olur dedi. Her an suyun gelebilir sancin bir anda baslayabilir dedi.Perşembe günü alttan muayene edecek.ikinci doğumum olduğu için Sünni sancı verilebilrmis. Pek sezeryan istemiyorum ama riske atmak da mantıklı değil. Bakalım bekleyip gorecgöreBende sendenim canım. Ya sezeryanı göze alıp özele gidicez yada beklemeyi göze alcaz.
Bizimde 13.9 çıkmıştı gününe göre yüksek bir değer değil demişti .. biz son kontrole götürmedik ama yüzü gözü filan sarılığı geçti Dr arayışı içindeyim rutin kontroller içinsınır 15 miş kızımınki 13.7 çıktı doktor takip dedi
Anlamadım nasıl canım ? Biz 14 günlük olduk yeni gobegimiz düştü dün aldırdım ilk duşunu daGeçen bir çoçuk doktoru 3 ile 7 gün arasında yıkamak bibek cildi için daha uygun demişti
Biz kullaniyoruz o damladan hergun 5 damla kaşığına damlatip öyle veriyorum ve ardından emziriyorum. Zamanı önemli ama genelde akşamları veriyorum ama saati saatine pek tutturamiyorumBiogaia gaz damlasi kullanan var mi doktorunuz nasıl kullanacağınızı söyledi günde kaç damla ve belirli bir saat araligi verdi mi direk ağzına mi damlatıyorsunuz sütle karıştırıp mi veriyorsunuz
Ayrıca kızlar şimdi biz sevibebeden reflü yagavi aldık girintili çıkıntılı kafa kısmı girintili tam kulağının üstüne sakaklarina geliyor orası kaldırınca çocuğu sanki çukurlu gibi geliyor bana bir de bizim kız hep uyurken elinin kafasının altına oraya koyuyor acaba diyorum rahatsız mi oluyor o çıkıntıdan hep eli yüzünün altında yattığı taraftan
Geceleri giydiriyorum. Gunduzleri battaniyeyle kundakliyorum. Sapkayida sadece banyodan sonra takiyorum.owli al bence. Kollari citcitli ister aciyorsun ister kapiyorsun. Mesela ben ustune yatiracagim kolu aciyorum rahat ediyor sipa.Battaniyeden korkmaya başladım o yüzden kundak alsam mi diyorum kullanışı kolay mi birimde yattığımız oda sıcak oluyor o yüzden şapka hiç takmıyorum
Bir yerde okumuştum kafaları çok sıcak olursa sıkıntı diye ama vi yandan da kafadan üşütürler şapka giydirin diyorlar ne yapacağımı şaşırdım bende sen kundağı gece gündüz her uyuyacağı zaman mi giydiriyorsun yoksa hiç mi çıkarmıyorsun üstünden
11.günümüz canım bugünYok cnm çok yüksek değil. Kaç günlük oldunuz siz bence bol emzirmeyle atar
Bir gün arayla yıkıyorum. Bugün yıkadıysam yarın yıkamıyorum. Gündüz yıkıyorum ama bir nedeni yok. Gerekirse akşamda yıkanır.Kızlar bebekleri hergun yıkıyor musunuz ? Akşam gündüz ?
SağolBir gün arayla yıkıyorum. Bugün yıkadıysam yarın yıkamıyorum. Gündüz yıkıyorum ama bir nedeni yok. Gerekirse akşamda yıkanır.
Ben avent aldım en yakın bu diye okudum her yerde bir iki sefer mama veriyorum ben biberon ile onun emziğini de alıyor soothe diyeAnne memesine en yakın biberon hangisi acaba?
Biogaia biz de kullanıyoruz. dr vermedi kendimiz aldık biz. 5 damla ağzına damlatıyorum akşamlarıBiogaia gaz damlasi kullanan var mi doktorunuz nasıl kullanacağınızı söyledi günde kaç damla ve belirli bir saat araligi verdi mi direk ağzına mi damlatıyorsunuz sütle karıştırıp mi veriyorsunuz
Ayrıca kızlar şimdi biz sevibebeden reflü yagavi aldık girintili çıkıntılı kafa kısmı girintili tam kulağının üstüne sakaklarina geliyor orası kaldırınca çocuğu sanki çukurlu gibi geliyor bana bir de bizim kız hep uyurken elinin kafasının altına oraya koyuyor acaba diyorum rahatsız mi oluyor o çıkıntıdan hep eli yüzünün altında yattığı taraftan
Lansinoh biberonu kullanıyorum yorumlara bakarak aldım memnunum hem emzirip arada mama verdiğimoluyor 1 aylığız bi sıkıntı yokAnne memesine en yakın biberon hangisi acaba?
10. Gğnden sonra artık düşmeye başlıyor diye biliyorum cnm artık yükselmez inşallah11.günümüz canım bugün
Ben de avent diye duyduğum için avent almıştım diğerlerini bilemiyorumAnne memesine en yakın biberon hangisi acaba?
Benim takibimin geneli hep devlette oldu. Kanamalı geçirdim bide hamileliğimi özel çok ilgilenmedi açıkcası.şimdi tekrar pat diye de özele gitmek istemiyorum. Devlette bana tercih sunmuyo bilmiyorum ne olacakAynı durumdayım . Perşembe günü 40 hafta doluyor. Özele gidiyorum. Doktorum o güne kadar doğum gerçekleşmezse karar vermemi söyledi. Ya müdahale edilecek ya da 41. Hafta beklenilecek. Genelde 40 dan sonra kendisi bekletmezmis. Riskli olur dedi. Her an suyun gelebilir sancin bir anda baslayabilir dedi.Perşembe günü alttan muayene edecek.ikinci doğumum olduğu için Sünni sancı verilebilrmis. Pek sezeryan istemiyorum ama riske atmak da mantıklı değil. Bakalım bekleyip gorecgöre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?