- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 41
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.301
Kaçıncı gününüzdü?Bizimde 13.9 çıkmıştı gününe göre yüksek bir değer değil demişti .. biz son kontrole götürmedik ama yüzü gözü filan sarılığı geçti Dr arayışı içindeyim rutin kontroller için
Biz kullaniyoruz o damladan hergun 5 damla kaşığına damlatip öyle veriyorum ve ardından emziriyorum. Zamanı önemli ama genelde akşamları veriyorum ama saati saatine pek tutturamiyorum
Bizimde doktor söylemedi eltimin çocuk doktoru söyledi sütle karıştırıp 5 damla 12/2 arası öğlen versin demiş biri olmayınca zor veriyorum bugün iki defa denedim uyuyordu hep döküldü ve saatini evdeysem okey veriyorum ama zaten eve bile soguk presle gelen ürün dışardaysak nasıl kullanacağız bilmiyorumBiogaia biz de kullanıyoruz. dr vermedi kendimiz aldık biz. 5 damla ağzına damlatıyorum akşamları
Ben bugün muslin besle kundak yapmaya çalıştım o kadar video izlememe rağmen yapamadım çok komik oldu ve sanki bizimki sevmedi gibi elinin kolunun tutulmasına :) ben olwi alayım bencede sağol kuzum teşekkür ederimGeceleri giydiriyorum. Gunduzleri battaniyeyle kundakliyorum. Sapkayida sadece banyodan sonra takiyorum.owli al bence. Kollari citcitli ister aciyorsun ister kapiyorsun. Mesela ben ustune yatiracagim kolu aciyorum rahat ediyor sipa.
Tv seyretmiştim çocuk doktoru Sık yıkamanın bir faydası yok demişti göbeği haftasına düştüAnlamadım nasıl canım ? Biz 14 günlük olduk yeni gobegimiz düştü dün aldırdım ilk duşunu da
Biz kullanıyoruz bir oğluma,hergün aynı saatte tk karnına beş damla kaşıkla veriyorumBiogaia gaz damlasi kullanan var mi doktorunuz nasıl kullanacağınızı söyledi günde kaç damla ve belirli bir saat araligi verdi mi direk ağzına mi damlatıyorsunuz sütle karıştırıp mi veriyorsunuz
Ayrıca kızlar şimdi biz sevibebeden reflü yagavi aldık girintili çıkıntılı kafa kısmı girintili tam kulağının üstüne sakaklarina geliyor orası kaldırınca çocuğu sanki çukurlu gibi geliyor bana bir de bizim kız hep uyurken elinin kafasının altına oraya koyuyor acaba diyorum rahatsız mi oluyor o çıkıntıdan hep eli yüzünün altında yattığı taraftan
evet orda satılıyor bende ilk bebeğimde almıştım vermiştim biberonda biraz ama normal kakasını yapan bebek kabız olmuştu sanki vermedim bir dahaKızlar almanya da kuzenlerim filan var onlar hep rezene çayı kullanıyorlar bebeklere bendr alsam mı bilemedim ama süt yerine karnını onunla doldurma fikri de hoş gelmiyor bana
Ben de aldım adaçayı yağı,elma yağı da diyorlar ama çok keskin,sık kullanmak doğru mu bilmiyorumCanım bende sezaryen ile kızım doğdu 10 günlük oldu inşallah iyisindir bebek bakımı çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım gazı için ayaklarına adaçayı birer damla sürmüş karnına da sürüp dairesel masaj yapmış faydasını gördüm dedi
Ya o daha kötü kabız olması ama gaza çok iyi diyorlar bilmiyorum sanırım en iyisi kendiliz içmemizevet orda satılıyor bende ilk bebeğimde almıştım vermiştim biberonda biraz ama normal kakasını yapan bebek kabız olmuştu sanki vermedim bir daha
Uyurken elini kafasının altına koyması muhtemelen anne karnında edindiği bi alışkanlık öyle duruyordur senin göbüsundeBiogaia gaz damlasi kullanan var mi doktorunuz nasıl kullanacağınızı söyledi günde kaç damla ve belirli bir saat araligi verdi mi direk ağzına mi damlatıyorsunuz sütle karıştırıp mi veriyorsunuz
Ayrıca kızlar şimdi biz sevibebeden reflü yagavi aldık girintili çıkıntılı kafa kısmı girintili tam kulağının üstüne sakaklarina geliyor orası kaldırınca çocuğu sanki çukurlu gibi geliyor bana bir de bizim kız hep uyurken elinin kafasının altına oraya koyuyor acaba diyorum rahatsız mi oluyor o çıkıntıdan hep eli yüzünün altında yattığı taraftan
bende öyle okumuştum deneyeyim diye aldım 1-2 gün denedik baktım kaka yapamıyor bıraktım sonra düzeldi, tabi her bebekte etkisi farklı olabilir bilemiyorumYa o daha kötü kabız olması ama gaza çok iyi diyorlar bilmiyorum sanırım en iyisi kendiliz içmemiz
Cok cok tesekkurler :)Instagramda yurtdışından ithal ürünler getiren sayfalarda satılıyor bazen Carlson guvenilir midir acaba.sen nerden alicaksin canim
Ömürlü olsun canım sen de toparlarsin inşallah kısa zamanda.
Ben de her gece dua ediyorum hem kendime hem gruptaki herkese
Maşallah canım düğününu de gör inşallah.sarilik oluyor ne yazık ki inşallah uzun sürmez atlatir yavrucak
Ay hayırlı olsun dicektim canım oynamış senle minnoş ...hayırlısı olsun bence çok sürmez artık gelir senin bebis
O nerde satiliyo canım onada bakayımKanguru Ergo Baby aldim ben icinde yeni dogan aparati da var. hazir kundak da almistim ama daha kullanmadim, muslinle sariyoruz.
Tamam kuzum her yöntemi deniyorum zaten senin tavsiyelerini de yapayim sagolasinKuzum Benimde fındık kadar var ama emzirme danışmanı zaten uç değil önemli olan hepsini çekmesi dedi hiç ucu olmayanlar bile emziriyor dedi
Bizimki biberona alıştığı icin onun gibi dolgun bas istedi ya da plastik aradı ve biberon kolaylarına geliyor iki cekiyorlsr akıyor meme de efor sarfediyorkar ana uçla büyük bir baş vereceğin icin damağına deyecek sen uçla tikinca oda ister istemez emecek biberonda olduğu gibi sen yine de memeni de dene uçlu da
Şimdi baktım e bebekte var 800 tl mis baya pahalı geldi bana bu ama güzel biseye benziyo...Kanguru Ergo Baby aldim ben icinde yeni dogan aparati da var. hazir kundak da almistim ama daha kullanmadim, muslinle sariyoruz.
Aynı saatte yada belli bi saatte olduğunu bilmiyordum cnm ilk defa duydum. Ben direk ağzına damlatıyorum ağlarken falanBizimde doktor söylemedi eltimin çocuk doktoru söyledi sütle karıştırıp 5 damla 12/2 arası öğlen versin demiş biri olmayınca zor veriyorum bugün iki defa denedim uyuyordu hep döküldü ve saatini evdeysem okey veriyorum ama zaten eve bile soguk presle gelen ürün dışardaysak nasıl kullanacağız bilmiyorum
Akşam Eşimle vereyim dedim 12/2 arası dediği için akşam da olmuyirmus sabahtan veriliyormuş ki akşam etkisi olsun diyeymis diye akşam esimle de veremedim sütle karıştırmadan direk ağzına mo damlatsam uyurken kaşıkla bi ağzını açarken bi yandan kaşığı tutamıyorum uyumadığında rahat veriyorum ama uyuması denk gelirse veremiyorum
Dışarı çıktığınızda nasıl veriyorsunuzBiz kullanıyoruz bir oğluma,hergün aynı saatte tk karnına beş damla kaşıkla veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?