2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Biz kullaniyoruz o damladan hergun 5 damla kaşığına damlatip öyle veriyorum ve ardından emziriyorum. Zamanı önemli ama genelde akşamları veriyorum ama saati saatine pek tutturamiyorum

Biogaia biz de kullanıyoruz. dr vermedi kendimiz aldık biz. 5 damla ağzına damlatıyorum akşamları
Bizimde doktor söylemedi eltimin çocuk doktoru söyledi sütle karıştırıp 5 damla 12/2 arası öğlen versin demiş biri olmayınca zor veriyorum bugün iki defa denedim uyuyordu hep döküldü ve saatini evdeysem okey veriyorum ama zaten eve bile soguk presle gelen ürün dışardaysak nasıl kullanacağız bilmiyorum
Akşam Eşimle vereyim dedim 12/2 arası dediği için akşam da olmuyirmus sabahtan veriliyormuş ki akşam etkisi olsun diyeymis diye akşam esimle de veremedim sütle karıştırmadan direk ağzına mo damlatsam uyurken kaşıkla bi ağzını açarken bi yandan kaşığı tutamıyorum uyumadığında rahat veriyorum ama uyuması denk gelirse veremiyorum

Geceleri giydiriyorum. Gunduzleri battaniyeyle kundakliyorum. Sapkayida sadece banyodan sonra takiyorum.owli al bence. Kollari citcitli ister aciyorsun ister kapiyorsun. Mesela ben ustune yatiracagim kolu aciyorum rahat ediyor sipa.
Ben bugün muslin besle kundak yapmaya çalıştım o kadar video izlememe rağmen yapamadım çok komik oldu ve sanki bizimki sevmedi gibi elinin kolunun tutulmasına :) ben olwi alayım bencede sağol kuzum teşekkür ederim

Kızlar almanya da kuzenlerim filan var onlar hep rezene çayı kullanıyorlar bebeklere bendr alsam mı bilemedim ama süt yerine karnını onunla doldurma fikri de hoş gelmiyor bana

Biz kullanıyoruz bir oğluma,hergün aynı saatte tk karnına beş damla kaşıkla veriyorum

htc1984 bizimki 5. Gün düştü biz 4. Gün banyo yaptırmıştık göbeğini bekleyecektim ama doktor yıkayın bir şey olmaz demişti keşke hemen yıkasaydım hastaneden gelince kanında enfeksşyon çıktı ya belkide vajinal enfeksiyonum varsa o bulaştıysa çocuğa 4 gün öyle kaldı bilemiyorum tabi

Kızlar almanya da kuzenlerim filan var onlar hep rezene çayı kullanıyorlar bebeklere bendr alsam mı bilemedim ama süt yerine karnını onunla doldurma fikri de hoş gelmiyor bana
evet orda satılıyor bende ilk bebeğimde almıştım vermiştim biberonda biraz ama normal kakasını yapan bebek kabız olmuştu sanki vermedim bir daha

Ben de aldım adaçayı yağı,elma yağı da diyorlar ama çok keskin,sık kullanmak doğru mu bilmiyorum
Anneliğin hayırlı olsun canım seni ve kızını öpüyorum

Uyurken elini kafasının altına koyması muhtemelen anne karnında edindiği bi alışkanlık öyle duruyordur senin göbüsunde

Ya o daha kötü kabız olması ama gaza çok iyi diyorlar bilmiyorum sanırım en iyisi kendiliz içmemiz
bende öyle okumuştum deneyeyim diye aldım 1-2 gün denedik baktım kaka yapamıyor bıraktım sonra düzeldi, tabi her bebekte etkisi farklı olabilir bilemiyorum

Cok cok tesekkurler :)

Kizlar benim bebek bir turlu uyanmiyor, en son 4 saat once cok az emdi ama ne yapsam uyandiramadim. Dunden beri sarilik sunnet falan cok agladi ondan mi uyuyor acaba? Boyle uyanmayan oldu mu hic ne yapmam gerekiyor? Noolur akil verin

Tamam kuzum her yöntemi deniyorum zaten senin tavsiyelerini de yapayim sagolasin

Aynı saatte yada belli bi saatte olduğunu bilmiyordum cnm ilk defa duydum. Ben direk ağzına damlatıyorum ağlarken falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…