- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.321
Nasıl yani canım ne kadar veriyorlarki. Ben dd verdim ama bi iki çay kaşığı. Karın doyıracak kadar değil fazlası da zararlı olur diyr düşünüyorumKızlar almanya da kuzenlerim filan var onlar hep rezene çayı kullanıyorlar bebeklere bendr alsam mı bilemedim ama süt yerine karnını onunla doldurma fikri de hoş gelmiyor bana
İse yaradı mi peki canımAynı saatte yada belli bi saatte olduğunu bilmiyordum cnm ilk defa duydum. Ben direk ağzına damlatıyorum ağlarken falan
Benimkide uyandırmasam uyurdu cnm o kadar. Ama şekeri düşmesin sarılık yükselmesin diye korkudan uyandırdım hep. Hemşireler falan topuğunu bi sıkardı ağlayarak uyanır dı ben onlar kadar sıkamadım tabi çok zor oluyor uyandırmak:/Kizlar benim bebek bir turlu uyanmiyor, en son 4 saat once cok az emdi ama ne yapsam uyandiramadim. Dunden beri sarilik sunnet falan cok agladi ondan mi uyuyor acaba? Boyle uyanmayan oldu mu hic ne yapmam gerekiyor? Noolur akil verin
Bazen çok kolay çıkarıyor bazen dd kıvranıuor ağlıyor yaradı mı bilmiyorum vallaİse yaradı mi peki canım
Bizim 3. Gün yine geceleri gaz sancısından ağlıyor
Zorla uyandirip emzircen. Benimde ayniydi.artik da saat basi kalkip emikliyorKizlar benim bebek bir turlu uyanmiyor, en son 4 saat once cok az emdi ama ne yapsam uyandiramadim. Dunden beri sarilik sunnet falan cok agladi ondan mi uyuyor acaba? Boyle uyanmayan oldu mu hic ne yapmam gerekiyor? Noolur akil verin
ya ben de dayanamayıp yarım bardak gazoz içiyorum aradaBugün ilk defa dayanamadım artık ve bir bardak kola içtim Allah affetsinİnşallah Defne coşmaz
4 günlük 11.6Kaçıncı gününüzdü?
Bize de hastanede sağlık ocağı da göbeği düşmeden yikamayin dediler 13. Gün düştü ama annem görümcem çocuğu yikayalim diye arada söylendiler ama sonra bişi olur korkusu ile usteleyemediler o günün akşamında düştü zaten gobegimizde oğlumdan çok onlar rahat etti :))htc1984 bizimki 5. Gün düştü biz 4. Gün banyo yaptırmıştık göbeğini bekleyecektim ama doktor yıkayın bir şey olmaz demişti keşke hemen yıkasaydım hastaneden gelince kanında enfeksşyon çıktı ya belkide vajinal enfeksiyonum varsa o bulaştıysa çocuğa 4 gün öyle kaldı bilemiyorum tabi
Sevindim canım tekrar geçmiş olsun Allah damatligini da göstersin inşallah:)Kizlar gunaydin, dun cok kotu gecti. Sarilik icin isik altina almislar. Hic durmadi aglamaktan ici cikti. Benim de cok sinirlerim gerildi.Neyseki sabah tekrar bakildi degerlerde dusme olmus. Cikardilar rahatladik.
Birazdan da sunnetimiz var, dualarinizi isteriz :)
Oldu canım hastanede kan şekeri düşük olunca da uyuyabiliyor ama kızımda baktılar ilk başta düşüktü sonra düzeldi hatta 3 4 saat uyuyunca mama versinler diye hemşireye sorduk kan şekerine bakıldı normalmiş emzir dediler burnunu hafiçe sık ayağını hafifçe sık tepkilerine bak bakalım benimkinde işe yaramıştıKizlar benim bebek bir turlu uyanmiyor, en son 4 saat once cok az emdi ama ne yapsam uyandiramadim. Dunden beri sarilik sunnet falan cok agladi ondan mi uyuyor acaba? Boyle uyanmayan oldu mu hic ne yapmam gerekiyor? Noolur akil verin
Canım ınşallah kısa bir süre içinde de sancin gelir ve sağlıklı bi şekilde alirsin kucağına bize de hayırlı haberlerini ver merakta bırakma...Kızlar günaydın size hizlica bilgilendirme yazıp hastaneye gidiyorum, az önce tuvalette nisanım geldi. Biz sona kalan üç beş arkadaş sürekli tüm belirtilerimizi yorumlayıp heyecanlanıyorduk. Bende çok akıntı yaşadım hep nişan mi acaba diyordum ama değilmiş gordugumde nişanı akıntıya benzemediğini anladım çok fazla çok yoğun şeffaf bir sümük yapıda jel miktarı oldukça fazla . Her akıntıya ay nişan galiba diyen biri olarak bilgi vermek istedim . Kusura bakmayın biraz rahatsız edici bir post oldu konusu itibariyle ama eminim merak eden arkadaşlar vardır çünkü ben ediyordum. Gelişmelerden haberdar ederim
Her yolu denedim en fazla 10 dakika emiyor yine uyuyorZorla uyandirip emzircen. Benimde ayniydi.artik da saat basi kalkip emikliyor
Aynen canım bende hep tektim senelerce ve öyle alıştım öyle rahat ediyorum...yani sancı gelince 20 saatte doğumu olan var..valla söylesen kırılma huyları var bide bilmiyorum şimdiden napacagimi..ablan tecrübeli ise sen yinede dinle canım ama kendi doğru bildiğinden de şaşma derim...Bana da evde tek durma filan diyorlar. Babam her gün annene git diyor. Ben tek rahatım. Sanki sancı gelse anında doğurcam da filmlerdeki gibi. Doğduktan sonra da geleceklerdir ilk 1hafta sık sık ona hiç şüphe yok. Bişey demem gelmelerine de karışmasınlar yeter yahu. Benim ablam da çok bilir, şöyle böyle yap der kesin
Gözünaydın hayırlı olsunsağlıkla huzurla büyüsün yavrukuş bize de örnek oldu, suni ile açılır mı çekincesi var hepimizde.
Akşamları içim daralıyor artık. Dün bütün gün gezdik kendimi yorayım belki gelir dedim ama yok anacım bi yerim bile ağrımadı. Eşim 9ay bekledik stres yapma artık diyor ama bilmiyorum ne derece rahatımbende hiç ödem olmadı canım çok şükür, bide olsaydı daha da daralırdım. Ama 2gündür kaşıntı oldu bende de, kolestaz olabilir mi bilmiyorum artık test yaptırmaya korkar oldum.
Geçmiş olsun canım, sarılık her bebeğin yaşadığı bişey malesef. Küçük adam sünneti de olup büyüyecekmaşallah
Ay hadi hayırlısıyla gelsin birisi dahaaramızda haftası en ileri olan sendin zaten canım, bizi haberdar et mutlaka
Kiz ilk gunler normal 10 dk emmesi. Yoruluyor ve hemen doyuyor. Benim ki ilk kez dun basladi iki memeyide emmeye. Zorlama cok elini her agzina goturup emmeye calistiginda daya memeyi agzina. 2 saatte birde zorla uyandirip emdir. 10 dk 5 dk fark etmez. Atistirmalik yiyorlar ilk gunlerHer yolu denedim en fazla 10 dakika emiyor yine uyuyor
hayırlı olsun bebeğin, güzel bir ömür dilerim.arkadaşlar 18.02.2018de 18.42 itibariyle suni sancılı epiduralli normal doğumla dünyaya geldi atlas bebek. Saat 10.00'da başlandı sancı verilmeye. Açılma olmaz diye korktum ama oldu şükür. Ama epiduralsiz çok zor olurdu benim için. Açılma hızlandı ondan sonra resmen ve acayip azaltıyo acıyo. Ben tavsiye ederim kızlar
Kizlar benim bebek bir turlu uyanmiyor, en son 4 saat once cok az emdi ama ne yapsam uyandiramadim. Dunden beri sarilik sunnet falan cok agladi ondan mi uyuyor acaba? Boyle uyanmayan oldu mu hic ne yapmam gerekiyor? Noolur akil verin
Tamam kuzum her yöntemi deniyorum zaten senin tavsiyelerini de yapayim sagolasin
10 günlük oldu bebegim ama benim yorgunluktan başım dönüyor resmen. Tempoya alışamadım. Bu kadar zorlanacagimi sanmıyordum açıkçası. Cuma dogdu, cumartesi hastaneden çıktık. Pazartesi işitme testine gittik ve kimlik işlemini yaptik. Çarşamba doktora gittik. Sarılık değeri 12.5 çıkınca cuma yine gel dedi. Yine gittik değeri hiç oynamamış bile yine 12.5 çıktı. Pazartesi yine gel dedi ama cocuk kan verirken kendini paraliyor, bari birkaç gün daha geçsin öyle gideyim dedim goturmedim.
Bu arada benim dikişlerimdeki bandı çıkardı doktorum bir de ona dertlendim. Bakamıyorum, dokunamıyorum, icim parçalanıyor. Dün de çocuğumu yenidoğan çekimine götürdüm. Cok rahatsız oldu çok ağladı yavrum.
Göğüs problemlerimden hiç bahsetmiyorum. Ne yaptıysam cozum olmadı maalesef. Annem ve kardeşim var yanimda. Her dedikleri batıyor akşam eşim gelince ona agliyorum sürekli. Lohusalığı dibine kadar yaşıyorum herhalde. Zaten alıngan biriydim iyice herşeye ağlar oldum.
Zorla uyandirip emzircen. Benimde ayniydi.artik da saat basi kalkip emikliyor
geçmiş olsun çok. dualarımız tüm anneler ve anne adayları için.Kizlar gunaydin, dun cok kotu gecti. Sarilik icin isik altina almislar. Hic durmadi aglamaktan ici cikti. Benim de cok sinirlerim gerildi.Neyseki sabah tekrar bakildi degerlerde dusme olmus. Cikardilar rahatladik.
Birazdan da sunnetimiz var, dualarinizi isteriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?