2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar almanya da kuzenlerim filan var onlar hep rezene çayı kullanıyorlar bebeklere bendr alsam mı bilemedim ama süt yerine karnını onunla doldurma fikri de hoş gelmiyor bana
Nasıl yani canım ne kadar veriyorlarki. Ben dd verdim ama bi iki çay kaşığı. Karın doyıracak kadar değil fazlası da zararlı olur diyr düşünüyorum

Kizlar benim bebek bir turlu uyanmiyor, en son 4 saat once cok az emdi ama ne yapsam uyandiramadim. Dunden beri sarilik sunnet falan cok agladi ondan mi uyuyor acaba? Boyle uyanmayan oldu mu hic ne yapmam gerekiyor? Noolur akil verin
Benimkide uyandırmasam uyurdu cnm o kadar. Ama şekeri düşmesin sarılık yükselmesin diye korkudan uyandırdım hep. Hemşireler falan topuğunu bi sıkardı ağlayarak uyanır dı ben onlar kadar sıkamadım tabi çok zor oluyor uyandırmak:/

10 günlük oldu bebegim ama benim yorgunluktan başım dönüyor resmen. Tempoya alışamadım. Bu kadar zorlanacagimi sanmıyordum açıkçası. Cuma dogdu, cumartesi hastaneden çıktık. Pazartesi işitme testine gittik ve kimlik işlemini yaptik. Çarşamba doktora gittik. Sarılık değeri 12.5 çıkınca cuma yine gel dedi. Yine gittik değeri hiç oynamamış bile yine 12.5 çıktı. Pazartesi yine gel dedi ama cocuk kan verirken kendini paraliyor, bari birkaç gün daha geçsin öyle gideyim dedim goturmedim.
Bu arada benim dikişlerimdeki bandı çıkardı doktorum bir de ona dertlendim. Bakamıyorum, dokunamıyorum, icim parçalanıyor. Dün de çocuğumu yenidoğan çekimine götürdüm. Cok rahatsız oldu çok ağladı yavrum.
Göğüs problemlerimden hiç bahsetmiyorum. Ne yaptıysam cozum olmadı maalesef. Annem ve kardeşim var yanimda. Her dedikleri batıyor akşam eşim gelince ona agliyorum sürekli. Lohusalığı dibine kadar yaşıyorum herhalde. Zaten alıngan biriydim iyice herşeye ağlar oldum.

Kizlar benim bebek bir turlu uyanmiyor, en son 4 saat once cok az emdi ama ne yapsam uyandiramadim. Dunden beri sarilik sunnet falan cok agladi ondan mi uyuyor acaba? Boyle uyanmayan oldu mu hic ne yapmam gerekiyor? Noolur akil verin
Zorla uyandirip emzircen. Benimde ayniydi.artik da saat basi kalkip emikliyor

Bize de hastanede sağlık ocağı da göbeği düşmeden yikamayin dediler 13. Gün düştü ama annem görümcem çocuğu yikayalim diye arada söylendiler ama sonra bişi olur korkusu ile usteleyemediler o günün akşamında düştü zaten gobegimizde oğlumdan çok onlar rahat etti :))

Sevindim canım tekrar geçmiş olsun Allah damatligini da göstersin inşallah:)

Oldu canım hastanede kan şekeri düşük olunca da uyuyabiliyor ama kızımda baktılar ilk başta düşüktü sonra düzeldi hatta 3 4 saat uyuyunca mama versinler diye hemşireye sorduk kan şekerine bakıldı normalmiş emzir dediler burnunu hafiçe sık ayağını hafifçe sık tepkilerine bak bakalım benimkinde işe yaramıştı

Canım ınşallah kısa bir süre içinde de sancin gelir ve sağlıklı bi şekilde alirsin kucağına bize de hayırlı haberlerini ver merakta bırakma...

Aynen canım bende hep tektim senelerce ve öyle alıştım öyle rahat ediyorum...yani sancı gelince 20 saatte doğumu olan var..valla söylesen kırılma huyları var bide bilmiyorum şimdiden napacagimi..ablan tecrübeli ise sen yinede dinle canım ama kendi doğru bildiğinden de şaşma derim...

Her yolu denedim en fazla 10 dakika emiyor yine uyuyor
Kiz ilk gunler normal 10 dk emmesi. Yoruluyor ve hemen doyuyor. Benim ki ilk kez dun basladi iki memeyide emmeye. Zorlama cok elini her agzina goturup emmeye calistiginda daya memeyi agzina. 2 saatte birde zorla uyandirip emdir. 10 dk 5 dk fark etmez. Atistirmalik yiyorlar ilk gunler

hayırlı olsun bebeğin, güzel bir ömür dilerim.

Normal doğum yapan anneler bişey sorcam. Bende kabızlık felan olmadığı halde hemoroid sorunu var şükür şimdi acıma kanama felan yok ama var yani. Acaba doğumdan sonra ne olur merak ediyorum. Öncesinde nasıl bi önlem alabilirim daha kötü olmasın diye bilgisi olan var mı?

CNm benimde ayni senin gibi problemim 1,5 saatte bir alarm kurup uyandirmaya basliyorum bebegi. Gidikliyorum ayagina vuruyorum Allah ne gerdiyse yeterki ac kalmasin diye. Yeni doganlar daha az emiyor heralde. Cabuk yoruluyorlar. Onemli olan uyandiktan sonra uyutmamak. Onun icinde savasin dibini veriyorum. Gidigini oynatiruorum onuzlarini oksuyorum emsin diye devam etsin diye sende terikte ol memeyi emmeyi biraktigi an uyar onu.

Tamam kuzum her yöntemi deniyorum zaten senin tavsiyelerini de yapayim sagolasin

Cnm benim de hic meme ucum yok. Agzini buyukce actigi an memeyi sikarak icine tepistiriyorum. Biraz ugrasiyorum ama sonunda tutuyor. Onemli olan etrafindaki kisim oldugui icin. Sagma makinen varsa oncesinde biraz sahip cikartabilirsin ucun.

Cnm aglama bende de var bebek gak dese yetersiz anne modunda ahliyorum. Ama o uyudukca uyuyirum isi gucu bosver sen dinlen ki bebeginde iyi olsun.

Zorla uyandirip emzircen. Benimde ayniydi.artik da saat basi kalkip emikliyor

Yaa kendi kendine uyandigi gunleri gorucekmiyiz acaba:))

Halo’nun ayarlanabilir 3 aşamalı kundağı çıkmıştı sen onu mu aldın kuzum eller serbest eller yüzde var bi de aşama olarak nemesis

geçmiş olsun çok. dualarımız tüm anneler ve anne adayları için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…