- 25 Temmuz 2017
- 768
- 819
- 23
- 37
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.341
hayırlı doğumlar, sağlıkla al kucağına inşallah canım.Kızlar günaydın size hizlica bilgilendirme yazıp hastaneye gidiyorum, az önce tuvalette nisanım geldi. Biz sona kalan üç beş arkadaş sürekli tüm belirtilerimizi yorumlayıp heyecanlanıyorduk. Bende çok akıntı yaşadım hep nişan mi acaba diyordum ama değilmiş gordugumde nişanı akıntıya benzemediğini anladım çok fazla çok yoğun şeffaf bir sümük yapıda jel miktarı oldukça fazla . Her akıntıya ay nişan galiba diyen biri olarak bilgi vermek istedim . Kusura bakmayın biraz rahatsız edici bir post oldu konusu itibariyle ama eminim merak eden arkadaşlar vardır çünkü ben ediyordum. Gelişmelerden haberdar ederim
gorcen gorcen. O zamanda diyceksin ki acaba uyudugu gunleri gorecekmiyiz. Kendimden biliyorum :)CNm benimde ayni senin gibi problemim 1,5 saatte bir alarm kurup uyandirmaya basliyorum bebegi. Gidikliyorum ayagina vuruyorum Allah ne gerdiyse yeterki ac kalmasin diye. Yeni doganlar daha az emiyor heralde. Cabuk yoruluyorlar. Onemli olan uyandiktan sonra uyutmamak. Onun icinde savasin dibini veriyorum. Gidigini oynatiruorum onuzlarini oksuyorum emsin diye devam etsin diye sende terikte ol memeyi emmeyi biraktigi an uyar onu.
Cnm benim de hic meme ucum yok. Agzini buyukce actigi an memeyi sikarak icine tepistiriyorum. Biraz ugrasiyorum ama sonunda tutuyor. Onemli olan etrafindaki kisim oldugui icin. Sagma makinen varsa oncesinde biraz sahip cikartabilirsin ucun.
Cnm aglama bende de var bebek gak dese yetersiz anne modunda ahliyorum. Ama o uyudukca uyuyirum isi gucu bosver sen dinlen ki bebeginde iyi olsun.
Yaa kendi kendine uyandigi gunleri gorucekmiyiz acaba:))
Benimki bu. Ama diyorum ya gece kullanmasi zor. Daha dogrusu bununla alt degistirmesi zor ovli ile daha rahat ettim benHalo’nun ayarlanabilir 3 aşamalı kundağı çıkmıştı sen onu mu aldın kuzum eller serbest eller yüzde var bi de aşama olaraknemesis
Yeter yeter canim Rabbim ona göre verir sütünü de sabrını da sen yeter ki dediğin gibi stres yapma:)Allah korusun canim. Çok şükür şimdilik süt yetiyor stres yapmadigim sürece de yetecek diye umuyorum
Yok canim artık kendi içimde bazı şeylerin bilincine vardım benim de sağlığım önemli tabi de o daha küçücük çok çok daha önemli kızımın sağlığı yeter ki sağlıklı olsun gerisi bos benim icin Rabbim ne verirse hayırlısını verir sorgulamam da zaten vardır bi hayır der geçerim demek böyle olması gerekirmiş derim..sen evet çabuk toparlandın maşallah önemli olan sağlıkla kucagina almandi diğer bütün sıkıntılar da aşılır eminim düzelecek hepsi hepimizi çok daha keyifli günler bekliyorAynen öyle canim ne şekilde dogarsa dogsun sakin kendini sorumlu hissetme. Bak ben hastanede ölecegim diye düşünürken ikinci gün eve geldim ve maşallah hic yatmadim. Bugün on gunluk olduk normal dogum yapanlardan hic bir farkım kalmadi çok şükür. Önemli olan bebeğimizi kucagimiza saglikla alalim bu noktada doğum şeklinin hic önemi kalmıyor
Belki hemen sezeryan demezler canım özelde önce suni ile normali denerler bence açılma olmazsa sonra sezeryan derler sen arkadaş eş dost ıyi bi özelde dr soruştur bide o baksın aklına yatarsa öyle yaparsin duruma göre kafan çok karışıksa eşinin fikrini al :)Bende sendenim canım. Ya sezeryanı göze alıp özele gidicez yada beklemeyi göze alcaz.
En son 33 haftamda gittim bana kanaman oluyosa riske atmam dedi. Bide gitceğim hastanenin tam teşekküllü olması gerekiyomuş. Onların fiyatıda 6000 felan okadar da babamlara verdirmek istemiyorum. Eşim de hep kontrolün felan devlette oldu simir testin felan devlette yapıldı son anda başka yere gitmeyelim diyo. Maddi olarak babamlar karsılıcak ondan çekindiğinden mi öyle diyo içinden gecen mi o tam net anlayamadımBelki hemen sezeryan demezler canım özelde önce suni ile normali denerler bence açılma olmazsa sonra sezeryan derler sen arkadaş eş dost ıyi bi özelde dr soruştur bide o baksın aklına yatarsa öyle yaparsin duruma göre kafan çok karışıksa eşinin fikrini al :)
Canım bende de hemoroid çıktı 1 ay önce kanama filan yok ama makatı kapattığı için tuvalete çıktığımda rahatlama olmuyor ve hiç kabız olmadım doktorum doğumdan sonra geçeceğini söylediNormal doğum yapan anneler bişey sorcam. Bende kabızlık felan olmadığı halde hemoroid sorunu var şükür şimdi acıma kanama felan yok ama var yani. Acaba doğumdan sonra ne olur merak ediyorum. Öncesinde nasıl bi önlem alabilirim daha kötü olmasın diye bilgisi olan var mı?
Tamam canım doğumda daha büyürse diye korkuyorum acaba doğuma giderken zeytin hapı felan sürsem mi diye düşündüm deCanım bende de hemoroid çıktı 1 ay önce kanama filan yok ama makatı kapattığı için tuvalete çıktığımda rahatlama olmuyor ve hiç kabız olmadım doktorum doğumdan sonra geçeceğini söyledi
Aşağı baskı olduğu için fırtladı sanırım çünkü hiç öyle problemim yoktu
Kantaron yağı küçültüyor pamuğa az sür oraya koy.
CNm benimde ayni senin gibi problemim 1,5 saatte bir alarm kurup uyandirmaya basliyorum bebegi. Gidikliyorum ayagina vuruyorum Allah ne gerdiyse yeterki ac kalmasin diye. Yeni doganlar daha az emiyor heralde. Cabuk yoruluyorlar. Onemli olan uyandiktan sonra uyutmamak. Onun icinde savasin dibini veriyorum. Gidigini oynatiruorum onuzlarini oksuyorum emsin diye devam etsin diye sende terikte ol memeyi emmeyi biraktigi an uyar onu.
Cnm benim de hic meme ucum yok. Agzini buyukce actigi an memeyi sikarak icine tepistiriyorum. Biraz ugrasiyorum ama sonunda tutuyor. Onemli olan etrafindaki kisim oldugui icin. Sagma makinen varsa oncesinde biraz sahip cikartabilirsin ucun.
Cnm aglama bende de var bebek gak dese yetersiz anne modunda ahliyorum. Ama o uyudukca uyuyirum isi gucu bosver sen dinlen ki bebeginde iyi olsun.
Benim de sorunum o.şimdiden bi tane oldu..Zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağı kullandım iyi geldi simdilik...doğumdan sonra daha da articak diye düşünüyorum. ..ilk doğumda 1 yıl cektimNormal doğum yapan anneler bişey sorcam. Bende kabızlık felan olmadığı halde hemoroid sorunu var şükür şimdi acıma kanama felan yok ama var yani. Acaba doğumdan sonra ne olur merak ediyorum. Öncesinde nasıl bi önlem alabilirim daha kötü olmasın diye bilgisi olan var mı?
Korkuyorum ameliyatlık felan olursam diye şuan acı felan yok ama doğumdan sonra ne olur Allah bilirBenim de sorunum o.şimdiden bi tane oldu..Zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağı kullandım iyi geldi simdilik...doğumdan sonra daha da articak diye düşünüyorum. ..ilk doğumda 1 yıl cektim
Ayyyy amin insallah insallah canim valla en çok disari cikmayi gezmeyi alışveriş yapmayı özledim kocam da diyor nerde o eve gelmeyen elif hanim ne hallere düştüYok canim artık kendi içimde bazı şeylerin bilincine vardım benim de sağlığım önemli tabi de o daha küçücük çok çok daha önemli kızımın sağlığı yeter ki sağlıklı olsun gerisi bos benim icin Rabbim ne verirse hayırlısını verir sorgulamam da zaten vardır bi hayır der geçerim demek böyle olması gerekirmiş derim..sen evet çabuk toparlandın maşallah önemli olan sağlıkla kucagina almandi diğer bütün sıkıntılar da aşılır eminim düzelecek hepsi hepimizi çok daha keyifli günler bekliyor
Benim uc var kuzum bebek inatçı almıyor biberona alisti ama artik biberon vermiyotumCNm benimde ayni senin gibi problemim 1,5 saatte bir alarm kurup uyandirmaya basliyorum bebegi. Gidikliyorum ayagina vuruyorum Allah ne gerdiyse yeterki ac kalmasin diye. Yeni doganlar daha az emiyor heralde. Cabuk yoruluyorlar. Onemli olan uyandiktan sonra uyutmamak. Onun icinde savasin dibini veriyorum. Gidigini oynatiruorum onuzlarini oksuyorum emsin diye devam etsin diye sende terikte ol memeyi emmeyi biraktigi an uyar onu.
Canım bende dr browns aldım ama işime yarar mı ki bide gaz yapmayı engelliyor dediler içinde yeşil bi çubuk var hatta ama bu üstünde sıfır numara olan biberon emziği var onu nekadar kullanmam gerekiyo bişey demediler acaba 0-3 mu 0-6 mi üzerinde yazmıyordu çünkü kutunun sordum mağazadakiler de çok bilmiyor bide onla anne sütü verilir mi ki??ne çok soru sordum :)Ben avent aldım en yakın bu diye okudum her yerde bir iki sefer mama veriyorum ben biberon ile onun emziğini de alıyor soothe diye
Doğumdan sonra oturma banyoları eczaneden aldığım ilaçlarla falan idare ettim hastaneye gidemedim korkudan. İşin ilginci ilk gebeligimde ne kabızlık ne hemoroid hiçbişey yaşamadım.dogumda ikinmaktan oldu..sen dene o yağları iyi gelir insallahKorkuyorum ameliyatlık felan olursam diye şuan acı felan yok ama doğumdan sonra ne olur Allah bilir
Zaten bahar gelcek bu bidiklar az buyumus olcaklar baharda evde oturulur mu çıkarız bol bol disariAyyyy amin insallah insallah canim valla en çok disari cikmayi gezmeyi alışveriş yapmayı özledim kocam da diyor nerde o eve gelmeyen elif hanim ne hallere düştütabi şaka yapiyor cok da gezen biri degildim. Insallah guzelce büyürler biz de atar arabasina gezeri artik bundan sonrasi daha kokay olacak insallah
Büyüsede bebek 0 numara uc ver. Hatta mümkünse biberon verme ama verirsen bile 0 numara mantıklı çünkü biberondan ne kadar çok gelirse süt anneyi reddetme ihtimali artıyor biberon rahat geliyor. Ben süt sağıyorum vereceksede biri şırınga kullanıyor.Canım bende dr browns aldım ama işime yarar mı ki bide gaz yapmayı engelliyor dediler içinde yeşil bi çubuk var hatta ama bu üstünde sıfır numara olan biberon emziği var onu nekadar kullanmam gerekiyo bişey demediler acaba 0-3 mu 0-6 mi üzerinde yazmıyordu çünkü kutunun sordum mağazadakiler de çok bilmiyor bide onla anne sütü verilir mi ki??ne çok soru sordum :)
Benimki de tam tersi süt gelmiyorsa itiyor. Karnı toksa gazı yoksa alıyor. Keyif memesi bizimkininkiBenimkide karni tokken emmek istemiyor emzik. normal bence :)
Ben daha doğuramadım bile ama bende gezmeyi çok severim özellikle sinema vazgecilmezimdirAyyyy amin insallah insallah canim valla en çok disari cikmayi gezmeyi alışveriş yapmayı özledim kocam da diyor nerde o eve gelmeyen elif hanim ne hallere düştütabi şaka yapiyor cok da gezen biri degildim. Insallah guzelce büyürler biz de atar arabasina gezeri artik bundan sonrasi daha kokay olacak insallah
Cnm kızlar söylemiştir belki kucağa alışmış senin sıpa. Benimkide alışır gibi olmuş. Bugün komşu teyze uyardı. Çalışan kadınsın işe başlayınca durduramazsın dedi. Ay ben oğlumla çok ilgilendim şimdi pişmanım. Herşeyin fazlası zarar.Bugün 20 günlük olduk kucağımda puşpışlıyorum ama illa memede uyuyor emzirmekten takat kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?