2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sağol canım doğru söylüyorsun alışınca bebekler zor oluyor biberondan vazgeçirmek evde bikac tane var iki tane de wee nın cam biberonu var biri büyük birisi baya küçük alıştırma bardağı gibi ama evde bulunsun diye aldım hepsini gerekirse kullanacağım inşallah memeyi alır da gerek kalmaz yaaa:) o zaman sıfır numara uzun süre kullanacak...

Esin muhtemelen babandan çekiniyordur yük olmak istemez ama daha uygun hastahaneler de vardır canım ıyi araştırın benim hastahane mesela burda en uygun olan 2500 tl normal doğum sezeryan 3000 tl 3500 tl de epidural normal ve sezeryan..iyice araştırın öyle bişey varsa riske atmayın o zaman hiç değilse bikac dr dan fikir alın belki de risk yoktur belki değil bence artik yoktur yani bende başta hep devlete gittim ama gittigim hastahane üniversite hastahanesi idi ve tam teşekküllü değildi ameliyathane bile yoktu ama dr ahbabimiz diye gidiyodum hatta doğumlara bile girmiyor kendisi sadece muayene ve kan ve idrar tahlili dışında herşey için günde 3 kez diğer büyük devlet hastahanesine gittiğimi biliyorum en son yeter artik dedim özele döndüm ailem zaten hep diyodu dinlemiyodum yük olmayım diye...hani için rahat eder en azından sonra karar verip ister bekle ister suni ile dene...

Başka türlü uyumuyor ne yapacagım şaşırdım

kızlar, kendimi alıntıladım, boş yere meşgul etmek istemiyorum ama bi umut benzer bi durum yaşayan oldu mu diye merak ediyorum. böyle ilginç şeyler beni bulur zaten kabullendim galiba.

Bendede kabızlık olmadı hiç. Neden oldu anlamadım. Artar da ameliyat derler diye aklım çıkıyo. O yağları bıgünden itibaren deneyim bari

Arastırdık canım 3 katlı bi hastane 3000 diyo sezeryana biraz büyük hastane olsun diyorum arastırdık 6000 den aşağı yok. Bende kıyamıyorum aileme evimin kirası bebeğin odası bebeğin kıyafetleri benim pjamalarıma kadar aldılar. Ve 2 tane okuyan kardeşim var. Çok kafam karışık. Ama perşembe gidicem o günden sonra karar vericem yine devleti düşünürüm büyük ihtimal ama canıma tak derse de özele giderim

Kızlar biraz önce wc den çıktım nisan azar azar gelmeye başlamış ama kan yok sümük gibi sadece diğer akıntıdan koyu ve şeffaf yumurta aki gibi silerken peceteye kaygan bi sekilde geldi afedersiniz günlük peddeki de aynı şekilde sümük gibiydi...ama sancim yok malesef

Allah ım biri daha ayrılıyo mu aramızdan yoksaa inşallah gece sancında başlar aabaha doğurursun canım bize dua etmeyi sakın unutma

Gözün aydın, sağlıkla büyüsün inş :)

gorcen gorcen. O zamanda diyceksin ki acaba uyudugu gunleri gorecekmiyiz. Kendimden biliyorum :)

Benimki bu. Ama diyorum ya gece kullanmasi zor. Daha dogrusu bununla alt degistirmesi zor ovli ile daha rahat ettim ben
3 aşamalı kol açmalı
Kundak
Ve yüze elleri açmalı olan mi bu

Selam canlar :)
Nöroloji randevumuz vardı bugün iyi şükür herşey..Göbek fıtığımız varmış bizim ama yaşına kadar geçer dedi doktor.. Durmadan muayenelere gidiyoruz erken doğdu diye her bölümü elden geçirtiyorlar onun dışında gazla mücadele ediyoruz ama öyle çok aman aman bir şiddeti yok bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…