- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.361
Sağol canım doğru söylüyorsun alışınca bebekler zor oluyor biberondan vazgeçirmek evde bikac tane var iki tane de wee nın cam biberonu var biri büyük birisi baya küçük alıştırma bardağı gibi ama evde bulunsun diye aldım hepsini gerekirse kullanacağım inşallah memeyi alır da gerek kalmaz yaaa:) o zaman sıfır numara uzun süre kullanacak...Büyüsede bebek 0 numara uc ver. Hatta mümkünse biberon verme ama verirsen bile 0 numara mantıklı çünkü biberondan ne kadar çok gelirse süt anneyi reddetme ihtimali artıyor biberon rahat geliyor. Ben süt sağıyorum vereceksede biri şırınga kullanıyor.
Anne sütu verebilirsin tabi, ama gazı olacaksa oluyor nr yapsanda ne yazıkki.
Kiz ben daha oncede sormustum ama ya cevabin arada kaynadi yada benim sorum arada kaynadi. Sen ilk dogumdan kac sene sonra ssvd yapmaya calistin?Benimki de tam tersi süt gelmiyorsa itiyor. Karnı toksa gazı yoksa alıyor. Keyif memesi bizimkininki
Esin muhtemelen babandan çekiniyordur yük olmak istemez ama daha uygun hastahaneler de vardır canım ıyi araştırın benim hastahane mesela burda en uygun olan 2500 tl normal doğum sezeryan 3000 tl 3500 tl de epidural normal ve sezeryan..iyice araştırın öyle bişey varsa riske atmayın o zaman hiç değilse bikac dr dan fikir alın belki de risk yoktur belki değil bence artik yoktur yani bende başta hep devlete gittim ama gittigim hastahane üniversite hastahanesi idi ve tam teşekküllü değildi ameliyathane bile yoktu ama dr ahbabimiz diye gidiyodum hatta doğumlara bile girmiyor kendisi sadece muayene ve kan ve idrar tahlili dışında herşey için günde 3 kez diğer büyük devlet hastahanesine gittiğimi biliyorum en son yeter artik dedim özele döndüm ailem zaten hep diyodu dinlemiyodum yük olmayım diye...hani için rahat eder en azından sonra karar verip ister bekle ister suni ile dene...En son 33 haftamda gittim bana kanaman oluyosa riske atmam dedi. Bide gitceğim hastanenin tam teşekküllü olması gerekiyomuş. Onların fiyatıda 6000 felan okadar da babamlara verdirmek istemiyorum. Eşim de hep kontrolün felan devlette oldu simir testin felan devlette yapıldı son anda başka yere gitmeyelim diyo. Maddi olarak babamlar karsılıcak ondan çekindiğinden mi öyle diyo içinden gecen mi o tam net anlayamadım
Başka türlü uyumuyor ne yapacagım şaşırdımCnm kızlar söylemiştir belki kucağa alışmış senin sıpa. Benimkide alışır gibi olmuş. Bugün komşu teyze uyardı. Çalışan kadınsın işe başlayınca durduramazsın dedi. Ay ben oğlumla çok ilgilendim şimdi pişmanım. Herşeyin fazlası zarar.
kızlar, kendimi alıntıladım, boş yere meşgul etmek istemiyorum ama bi umut benzer bi durum yaşayan oldu mu diye merak ediyorum. böyle ilginç şeyler beni bulur zatenselam kızlar, değişik bi durum yaşıyorum, yani sanırım değişik. dün muayenem vardı, ilk defa alttan bakacaktı, fakat şöyle bi sorunum var )(ki bu yüzden yaklaşık 9 aydır ilişkiye de giremedik hiç) vajina yoluna girişte acı çekiyorum çok fazla, ama bu zorlama ya da darlıktan değil, sanki geride bi perde, kalın zar var ona dokunuyor gibi bi his, tarif edemiyorum. doktor biraz ilerledi, yavaş yavaş, bastım çığlığıama eli acıtmadı, bunu ayırdedebiliyorum, ama bu ne ? dedi ki vajinan esnek, güzel, bebek de baya aşağı inmiş gibi dedi, ama ilerleyemedi, açılma var mı yok mu bakamadı benim yüzümden. 3-4 aylıkken de kanlı bi parça düşürmüştüm, doktor alttan baktı ilk defa o zaman, yine aynı acı, dayanamıyorum sebebini bilmiyorum, adetim de çok sancılı ve çok kanamam olurdu. doktor dedi ki 5 kadından birinde rahim duvarının arkasında bişey olurmuş vs. sezeryan yaparsak görebiliyoruz ancak, ondan mıymış sebebi diye dedi. ama doktorum normal doğumdan yana, ben de öyle, şimdilik. ama dün çok korktum. doğuramıcam herhalde ben dedim. uzun oldu biraz ama son bişey daha dicem : iki üç gündür rahim kaslarım sürekli ağrılı, geçen haftalar sadece gece oluordu ağrı, şimdi gece gündüz ve gece tuvalete bile kalkamıyorum o kadar acıyor ki, eşim kaldırıyor, zor doğumum yaklaşmış olabilir mi?
Bendede kabızlık olmadı hiç. Neden oldu anlamadım. Artar da ameliyat derler diye aklım çıkıyo. O yağları bıgünden itibaren deneyim bariDoğumdan sonra oturma banyoları eczaneden aldığım ilaçlarla falan idare ettim hastaneye gidemedim korkudan. İşin ilginci ilk gebeligimde ne kabızlık ne hemoroid hiçbişey yaşamadım.dogumda ikinmaktan oldu..sen dene o yağları iyi gelir insallah
Arastırdık canım 3 katlı bi hastane 3000 diyo sezeryana biraz büyük hastane olsun diyorum arastırdık 6000 den aşağı yok. Bende kıyamıyorum aileme evimin kirası bebeğin odası bebeğin kıyafetleri benim pjamalarıma kadar aldılar. Ve 2 tane okuyan kardeşim var. Çok kafam karışık. Ama perşembe gidicem o günden sonra karar vericem yine devleti düşünürüm büyük ihtimal ama canıma tak derse de özele giderimEsin muhtemelen babandan çekiniyordur yük olmak istemez ama daha uygun hastahaneler de vardır canım ıyi araştırın benim hastahane mesela burda en uygun olan 2500 tl normal doğum sezeryan 3000 tl 3500 tl de epidural normal ve sezeryan..iyice araştırın öyle bişey varsa riske atmayın o zaman hiç değilse bikac dr dan fikir alın belki de risk yoktur belki değil bence artik yoktur yani bende başta hep devlete gittim ama gittigim hastahane üniversite hastahanesi idi ve tam teşekküllü değildi ameliyathane bile yoktu ama dr ahbabimiz diye gidiyodum hatta doğumlara bile girmiyor kendisi sadece muayene ve kan ve idrar tahlili dışında herşey için günde 3 kez diğer büyük devlet hastahanesine gittiğimi biliyorum en son yeter artik dedim özele döndüm ailem zaten hep diyodu dinlemiyodum yük olmayım diye...hani için rahat eder en azından sonra karar verip ister bekle ister suni ile dene...
Carlson mu ? Ben ilk 2 gun ana sagligin verdigini vermistim. Ama bugun vermedim. Carlson yada deca taps alacagim sanirim.
Kızlad göğüsleri yara olup benimki gibi kanayan varmı?neler yapıyorsunuz?kaçıncı gün geçti?
Evet babay drops 90 gunluk carlsonun ki 365 gunlukmus. Gordum bende. Instagramda ki satıcı ikisinide satiyor.Baby Ddrops diye geçiyor, sanırım buranın markası. İçinde öyle Zararlı bişi görmedim.
Allah ım biri daha ayrılıyo mu aramızdan yoksaaKızlar biraz önce wc den çıktım nisan azar azar gelmeye başlamış ama kan yok sümük gibi sadece diğer akıntıdan koyu ve şeffaf yumurta aki gibi silerken peceteye kaygan bi sekilde geldi afedersiniz günlük peddeki de aynı şekilde sümük gibiydi...ama sancim yok malesef
arkadaşlar 18.02.2018de 18.42 itibariyle suni sancılı epiduralli normal doğumla dünyaya geldi atlas bebek. Saat 10.00'da başlandı sancı verilmeye. Açılma olmaz diye korktum ama oldu şükür. Ama epiduralsiz çok zor olurdu benim için. Açılma hızlandı ondan sonra resmen ve acayip azaltıyo acıyo. Ben tavsiye ederim kızlar
Kızlar bebekleri hergun yıkıyor musunuz ? Akşam gündüz ?
3 aşamalı kol açmalıgorcen gorcen. O zamanda diyceksin ki acaba uyudugu gunleri gorecekmiyiz. Kendimden biliyorum :)
Benimki bu. Ama diyorum ya gece kullanmasi zor. Daha dogrusu bununla alt degistirmesi zor ovli ile daha rahat ettim ben
Neden özellikle mi hava kararmadan?Evet canım hava kararmadan yıkıyoruz.
Ben 9 10 gibi yikiyorum guzelce masaj yapiyorum sonra emzirip uyutuyorum bi 3 4 saat uyuyorKızlar bebekleri hergun yıkıyor musunuz ? Akşam gündüz ?
3 asamali degil normal kol aparti var istersen kolsuz kullanabiliyorsun. Ama dedim ya ben owli kadar memnun kalmadim bundan3 aşamalı kol açmalı
Kundak
Ve yüze elleri açmalı olan mi bu
Ben oğlumda da baby drops kullandım yine lazım olsa aynı markadan kullanırım doktorumuz önermiştiBaby Ddrops diye geçiyor, sanırım buranın markası. İçinde öyle Zararlı bişi görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?