- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.381
Ah canım inşallah yaa bi belirti olsa...hepinize dua ederim merak etme sen...valla şimdi avm den çıktık ağrılar var hafif hafif bakalım ama ağır değil yarın belli olcak bakalım nst de sancı çıkacak mı...Allah ım biri daha ayrılıyo mu aramızdan yoksaainşallah gece sancında başlar aabaha doğurursun canım bize dua etmeyi sakın unutma
Bugün benim karnım ağrıyodu nst sırasında hemde hiç sancı cıkmadı ama gecen böyl ağrıdığında sancı cıkmıştı anlamadım ben bu işi. Benimde perşembe bakalım kontrolüm güzel haberlerle geliriz inşallahAh canım inşallah yaa bi belirti olsa...hepinize dua ederim merak etme sen...valla şimdi avm den çıktık ağrılar var hafif hafif bakalım ama ağır değil yarın belli olcak bakalım nst de sancı çıkacak mı...
kızlar, kendimi alıntıladım, boş yere meşgul etmek istemiyorum ama bi umut benzer bi durum yaşayan oldu mu diye merak ediyorum. böyle ilginç şeyler beni bulur zatenkabullendim galiba.
Kızlar biraz önce wc den çıktım nisan azar azar gelmeye başlamış ama kan yok sümük gibi sadece diğer akıntıdan koyu ve şeffaf yumurta aki gibi silerken peceteye kaygan bi sekilde geldi afedersiniz günlük peddeki de aynı şekilde sümük gibiydi...ama sancim yok malesef
Selam canlar :)
Nöroloji randevumuz vardı bugün iyi şükür herşey..Göbek fıtığımız varmış bizim ama yaşına kadar geçer dedi doktor.. Durmadan muayenelere gidiyoruz erken doğdu diye her bölümü elden geçirtiyorlar onun dışında gazla mücadele ediyoruz ama öyle çok aman aman bir şiddeti yok bakalım :)
40 güne kadar kaldırsan daha iyi. Ben iyice aglatıyorum uykusu kaçsın diye apartmandan atabilirlerKızlar bizim kız 26 günlük oldu hala acıkınca ağlayarak falan uyanmıyor 3 4 saat uyuyor 6:30 da emzirdim arkasına biberon verdim 7:30 da banyo yaptı hala uyanmadı
Sizler hala 3 saate bir mi uyandırıyorsunuz ben öyle yapıyordum ama gece uykusu alsın diye 4 saati sonra uyanır kendi dediler ama uyanmıyor 5 6 saat uyanmasa sorun olur mu suan 4 saat oldu kaldırsam mi acaba böyle kendi kalmayınca da çok emmiyor ne yapsam bilemedim
çok teşekkür ederim canım cevabın için. ben de anlamadım neden böyle bişey olduCanım mesajını okumuştum ama hiç bir fikrim olmadığından cevap yazmadım. Ben ilk evlendiğimde ilişki yaşamada zorlanmıştım sanki dediğin gibi ilerlemeye engel bişey var gibi hissederdim sonra geçti. Şimdi de çatıya bakıldı benim hiç anlamadım bile öyle bişey olmadı. Yani hiç duymadım böyle bişey.
Ay bu da bi adım sonuçta gelecek seninki bi iki güne inşallahbende her wc ye gidişte bi umut içindeyim ama yok bişey feci sıkıldım. Bugün bol yürüyüş yaptım dün de öyle. Bana mısın demedi yorulmamışım bile.
Benim kardeşimde vardı kendiliğinden geçmişti hakkaten. Sağlıkla büyüsün
Sarılık kaç günden sonra risksiz40 güne kadar kaldırsan daha iyi. Ben iyice aglatıyorum uykusu kaçsın diye apartmandan atabilirler
O kadar saat anne sütü sindirilir kilo alımi etkilenir. Yoksa artik sarılık riskide yok çok birsey olmaz ama. Bide şekeri düşüyor bebeklerin uyudukća uyuyorlar gece 3 gündüz 2 saati gećirme.
Bu arada darısı basıma, 16 gün oldu gündüz 1 saatte gece 1.5 saatte kalkıyor uyumuyor çok yorucu buda. Arada uyusada ben uyutmuyorum tabi yinede saat kuruyorum.
10 günlük oldu bebegim ama benim yorgunluktan başım dönüyor resmen. Tempoya alışamadım. Bu kadar zorlanacagimi sanmıyordum açıkçası. Cuma dogdu, cumartesi hastaneden çıktık. Pazartesi işitme testine gittik ve kimlik işlemini yaptik. Çarşamba doktora gittik. Sarılık değeri 12.5 çıkınca cuma yine gel dedi. Yine gittik değeri hiç oynamamış bile yine 12.5 çıktı. Pazartesi yine gel dedi ama cocuk kan verirken kendini paraliyor, bari birkaç gün daha geçsin öyle gideyim dedim goturmedim.
Bu arada benim dikişlerimdeki bandı çıkardı doktorum bir de ona dertlendim. Bakamıyorum, dokunamıyorum, icim parçalanıyor. Dün de çocuğumu yenidoğan çekimine götürdüm. Cok rahatsız oldu çok ağladı yavrum.
Göğüs problemlerimden hiç bahsetmiyorum. Ne yaptıysam cozum olmadı maalesef. Annem ve kardeşim var yanimda. Her dedikleri batıyor akşam eşim gelince ona agliyorum sürekli. Lohusalığı dibine kadar yaşıyorum herhalde. Zaten alıngan biriydim iyice herşeye ağlar oldum.
Normal doğum yapan anneler bişey sorcam. Bende kabızlık felan olmadığı halde hemoroid sorunu var şükür şimdi acıma kanama felan yok ama var yani. Acaba doğumdan sonra ne olur merak ediyorum. Öncesinde nasıl bi önlem alabilirim daha kötü olmasın diye bilgisi olan var mı?
Anladım canım başa gelen çekilecek yaniBende de vardı ve acısı filan yoktu. Maalesef Doğumdan sonra biraz sıkıntı yarattı açıkçası, o zorlanmayla büyüyorlar. 12-13 gün çektim, şimdi daha iyiler. Yapacak pek bir şey yok öncesinde sanırım.
Neden özellikle mi hava kararmadan?
Kızlar bizim kız 26 günlük oldu hala acıkınca ağlayarak falan uyanmıyor 3 4 saat uyuyor 6:30 da emzirdim arkasına biberon verdim 7:30 da banyo yaptı hala uyanmadı
Sizler hala 3 saate bir mi uyandırıyorsunuz ben öyle yapıyordum ama gece uykusu alsın diye 4 saati sonra uyanır kendi dediler ama uyanmıyor 5 6 saat uyanmasa sorun olur mu suan 4 saat oldu kaldırsam mi acaba böyle kendi kalmayınca da çok emmiyor ne yapsam bilemedim
Kızlar bebeğin kakası balgamlı gibi neden olur
Tamamdır:))hep kontrol ediyorumda sürekli öyle:)Normalmiş canım, sıkıntı yapma
çok teşekkür ederim canım cevabın için. ben de anlamadım neden böyle bişey oldutahmin ettim kimsenin yaşamadığını, aksi halde cevap olurdu diye düşündüm. sebebini bilmiyorum ama öğrenirsem, bilgilenmek adına paylaşıcam, inşallah ciddi bi sorun yaşatmaz. korkmaya başladım ben doğumdan
Annemin böyle bir inancı var, bebekleri 40 çıkmadan önce akşam yıkamamak gerekliymiş. Ben de kırmıyorum onu. O yüzden yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?