2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Allah ım biri daha ayrılıyo mu aramızdan yoksaa inşallah gece sancında başlar aabaha doğurursun canım bize dua etmeyi sakın unutma
Ah canım inşallah yaa bi belirti olsa...hepinize dua ederim merak etme sen...valla şimdi avm den çıktık ağrılar var hafif hafif bakalım ama ağır değil yarın belli olcak bakalım nst de sancı çıkacak mı...

Bugün benim karnım ağrıyodu nst sırasında hemde hiç sancı cıkmadı ama gecen böyl ağrıdığında sancı cıkmıştı anlamadım ben bu işi. Benimde perşembe bakalım kontrolüm güzel haberlerle geliriz inşallah

Kızlar bizim kız 26 günlük oldu hala acıkınca ağlayarak falan uyanmıyor 3 4 saat uyuyor 6:30 da emzirdim arkasına biberon verdim 7:30 da banyo yaptı hala uyanmadı
Sizler hala 3 saate bir mi uyandırıyorsunuz ben öyle yapıyordum ama gece uykusu alsın diye 4 saati sonra uyanır kendi dediler ama uyanmıyor 5 6 saat uyanmasa sorun olur mu suan 4 saat oldu kaldırsam mi acaba böyle kendi kalmayınca da çok emmiyor ne yapsam bilemedim

kızlar, kendimi alıntıladım, boş yere meşgul etmek istemiyorum ama bi umut benzer bi durum yaşayan oldu mu diye merak ediyorum. böyle ilginç şeyler beni bulur zaten kabullendim galiba.

Canım mesajını okumuştum ama hiç bir fikrim olmadığından cevap yazmadım. Ben ilk evlendiğimde ilişki yaşamada zorlanmıştım sanki dediğin gibi ilerlemeye engel bişey var gibi hissederdim sonra geçti. Şimdi de çatıya bakıldı benim hiç anlamadım bile öyle bişey olmadı. Yani hiç duymadım böyle bişey.

Ay bu da bi adım sonuçta gelecek seninki bi iki güne inşallah bende her wc ye gidişte bi umut içindeyim ama yok bişey feci sıkıldım. Bugün bol yürüyüş yaptım dün de öyle. Bana mısın demedi yorulmamışım bile.

Benim kardeşimde vardı kendiliğinden geçmişti hakkaten. Sağlıkla büyüsün

Benim hala bi belirtim yok ... Carsamba kontrol var ve doktorla konusup sezeryana almasini isteyecem artik... Ac mi gidiyoduk onun icin ... Bi an once oglumu kucagima alayim onunla yalniz kalayim istiyorum dogsun kim ziyarete gelecekse gelsin gitsin bitsin ... Hala dogmadi mi diye arayip soranlardan biktim ... Bunaldim iyice ...

40 güne kadar kaldırsan daha iyi. Ben iyice aglatıyorum uykusu kaçsın diye apartmandan atabilirler

O kadar saat anne sütü sindirilir kilo alımi etkilenir. Yoksa artik sarılık riskide yok çok birsey olmaz ama. Bide şekeri düşüyor bebeklerin uyudukća uyuyorlar gece 3 gündüz 2 saati gećirme.

Bu arada darısı basıma, 16 gün oldu gündüz 1 saatte gece 1.5 saatte kalkıyor uyumuyor çok yorucu buda. Arada uyusada ben uyutmuyorum tabi yinede saat kuruyorum.

çok teşekkür ederim canım cevabın için. ben de anlamadım neden böyle bişey oldu tahmin ettim kimsenin yaşamadığını, aksi halde cevap olurdu diye düşündüm. sebebini bilmiyorum ama öğrenirsem, bilgilenmek adına paylaşıcam, inşallah ciddi bi sorun yaşatmaz. korkmaya başladım ben doğumdan

Bi de dogumhaneye kundak koydum dogumdan sonrası için ama battanıye dekoysam mı soguk olmasın üşümesın dıye ... Doktor ozellıkle üşümemesıne vurgu yaptı ...

Sarılık kaç günden sonra risksiz

Canım ben de çok yorulduğumu hissettim ilk günler. Her şeyi bir tarafa bırakıp tüm günü sakin ve bebeğinle geçirmeni tavsiye ederim.hem bebek huzur buluyor, hem anne dinleniyor. Al kucağına otur, gerekirse kucağında uyusun.

nemesis Sen mommys bliss ı hangi hesaptan almıştın instagramdan almak istiyorum ama güvenilir mi emin olamadim. Bir de faydasını gördün mü övdükleri kadar var mı?

Bende de vardı ve acısı filan yoktu. Maalesef Doğumdan sonra biraz sıkıntı yarattı açıkçası, o zorlanmayla büyüyorlar. 12-13 gün çektim, şimdi daha iyiler. Yapacak pek bir şey yok öncesinde sanırım.

Bana gece uyuyorsa bırak uyusun dediler, gündüz ise 3 saatte bir uyandırcakmışım

Bence düşünmemeye çalış, doğumda sancıdan bişey anlamadan doğurursun hiç stres yapma.

Annemin böyle bir inancı var, bebekleri 40 çıkmadan önce akşam yıkamamak gerekliymiş. Ben de kırmıyorum onu. O yüzden yani :)

Hadi ya benim annemde de pazartesi Perşembe yıkamak iyidir var geceyle ilgili sıkıntı YÖK şimdi yıkadık hatta pazartesi bitmeden gece uyusun diye malum gündüz uyuyor gece uyanık benim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…