2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
AA gitmiş artık mesajımızın altındaki bebeğiniz şu kadar haftalıklar oysa gece 12yi geçince bile bakardım hep ne yazacak diye hey gidi
Barı şimdi de doğan bebek için yapılsa aynı çalışma

Kızlar benim bebişin bi rahatsızlığı yoksa eğer kolik sanırım bi kaç gündğr 7 11 arası sürekli ağlıyor. Özellşkle bugün çok fenaydı. Hala uyuyup uyumadıpından emin değilim ayağımda şu an ağzında emzikle uyuyo. Gaz sıkıntısı gibi de değil. Ya anlayamadığımız bi ağrısı var yada öylesine ağlıyo bilemedim:/ var mdır acaba bi çaresi

AA gitmiş artık mesajımızın altındaki bebeğiniz şu kadar haftalıklar oysa gece 12yi geçince bile bakardım hep ne yazacak diye hey gidi
Barı şimdi de doğan bebek için yapılsa aynı çalışma
Kızım zamanında bebeğim şu kadar günlğk falan diye bişey ekleyebiliyorduk şimdi yok sanırım o uygulama

Canm aglarken ıkiniyormu? Bnm bebegimde cok gazli gece gazdan uyutmuyor cok ikiniyo kip kirmizi oluyo cok guzel gaz şurubu iciriyorum oda az etki ediyo bnde acaba kolikmi diye dusunmeyi basladim konturolda sorucam drya

Birim doktorumuz uyuyorsa uyandırmayın uyusun dedi YÖK öyle birşey sarılık olacaksa olur uyumasıyla artmaz dedi ki biz gittiğimizde benim kız sapsarıydı resmen 5-6günlüktü
Sarılık en çok 5-7günarası artar dedi ayrıca bu gümlerde en yüksek değerini alır dedi
Sonra bizi korkuttular çok sarı diye yine gittik an verdik ki ona göre gerek yoktu 11.5çıktı daha artmaz sesi gönderdi ki hakkaten yüzü açılmaya başladı sarısı dağıldı ki bek hiç uyandırmadım o me zaman uyandıysa bu 2saat de oldu 5saat de oldu

Canm aglarken ıkiniyormu? Bnm bebegimde cok gazli gece gazdan uyutmuyor cok ikiniyo kip kirmizi oluyo cok guzel gaz şurubu iciriyorum oda az etki ediyo bnde acaba kolikmi diye dusunmeyi basladim konturolda sorucam drya
Yok cnm ıkınmıyor. Yani ıkındığı zamanlar da oluyor ama o zamanlar böyle ağlamıyor. Çok tedirgin oluyorum bi sıkıntısı mı var diye. Bizim kontrol haftaya ama devam ederse bu şekilde ağlama en yakın zamanda gitmeliyiz

Kanındaki enfeksiyona ne yaptılar cnm? İlaç falan mı verdiler

İnşallah geçer canım amiinn :)

Benim garip ama nst de hiçbi zaman sancim olmadı en ufak bile bebek hareket edince oluyo sadece..ben diyorum bu hafta bence hepimiz doğurcaz yani inşallah tabi...hadi bakalım belki sende de o güne kadar belirti olur :)

Bana gece uyuyorsa bırak uyusun dediler, gündüz ise 3 saatte bir uyandırcakmışım
Gündüz 1 2 3 her gün değişiyor kalkıyor ama gece 4 saat uyuyor bıraksam uyur bence daha kaldırdım
Emzkrdim 11 dk ancak emdi bizimki 10 15 ancak emiyor doyuyor mu bilemiyorum uyuya kalıyor hemen kaldırıyorum tekrar altını acıyorum yok yine emmiyor bugün bir de banyo yaptırdık ondan da çok uyuyo olabilir diye düşündüm

Biz başta sarılık atlattık en son değer 8.5 du artık artmaz ama 2 hafta sonra gelin dedi Çarşamba gideceğiz bakalım ama gözlerin kenarlarında sarılık hala var görüyorum o yüzden korkuyorum sarılıktan mk uyuyor diye ama sabah kalkıyor be daha çok uyanık kalıyor akşam uyuyor

Benim garip ama nst de hiçbi zaman sancim olmadı en ufak bile bebek hareket edince oluyo sadece..ben diyorum bu hafta bence hepimiz doğurcaz yani inşallah tabi...hadi bakalım belki sende de o güne kadar belirti olur :)
Sanki ömür boyu hamile olcam gibi hissediyorum. Annemler bile ümidi kesti bende. Anne belki de haftaya bu saatlerde yanımızda uyuyo olcak diyorum oda kızım ban hiç doğurcan gibi gelmiyo diyo eşimde dalga geçiyo babası askerde diye askere gidene kadar çıkarmayı düşünmüyosun herlde diye Sağlıkla hemencecik alalım kucağımıza inşallah. Bende daha bugğn ilk defa alt bölgeye baskı hissettim çişim geldi gibi oldu birden Allah ım dedim işte bi belirti yaşadım sonunda

Insallah canım keske oyle olsa geldiği kadar geldi ozaman bidaha gelmedi yatmadan bidaha gidicem bakalim wc ye bakıcam varmı ama normal akıntıdan farklı o kesin birden mi gelir nişan yoksa az az gelir mi böyle bilmiyorum kanda yoktu...duzenli bi sancim yok malesef bakalım yarın ne olacak...canim herkesin doğumu farklı şekilde başlıyor bence onu anladım bi anlık bişey bence hiç belli olmaz korkudan dışarda suyum gelir diye eve kendimi nasıl atacağımı şaşırdım:) nst randevu sabah 9bucukta bakalim gece bisey olacakmi..

Canım o işte kanala yerleşme belirtisidir yavaş yavaş seninde başlar çatı kemik ağrıları ozaman yürümen falan zorlasir bebek aşağı inince idrar çabuk geliyor çünkü benim indi hissediyorum ve sürekli çisim var gibi oluyo damla damla da olsa yapıyorum gidince...guzel bi belirti bence bu...

Seviniyorum belirti olunca. Tamam bu çok yakın demek değil ama en azından doğurcağımj hatırlıyorum Sende yarın bize haber ver gelişmeleri ona göre yol alırız bizde

Seviniyorum belirti olunca. Tamam bu çok yakın demek değil ama en azından doğurcağımj hatırlıyorum Sende yarın bize haber ver gelişmeleri ona göre yol alırız bizde
Mutlaka veririm canım...ne yapalım bi belirti istiyoruz okadar bunaldik yani valla bu bebeler dengesiz gibi azcik sağları solları belli olmaz hazırlıklı olmak gerek:)

nemesis Sen mommys bliss ı hangi hesaptan almıştın instagramdan almak istiyorum ama güvenilir mi emin olamadim. Bir de faydasını gördün mü övdükleri kadar var mı?
O iki ayrı damla gece ve gündüz. Gunduz olan 2 haftalik gece olan 1 aylikken başlanıyor ben henuz geceyi kullanmadim.amagunduz gaz sancimiz kalmadi. Benim piremses salon leydisi çizgisini bozmadigi icin gegirmiyor. o da sonrasina acayip gaz sancisi yapiyordu. Artik uykuda pirt pirt pirtlatiyor
Gece olana baslayinca onunda faydasini gorurum gibi geliyor. İstersen hepsiburadadanda alabilirsin orda da satiliyor.

Ay cildiricam ya kv takti cocuk usuyor da usuyor. Biraz once altini degistiriyoruz, vah yavrum ateslendi 3 gunluk bebe diyor. Kostum olctum 36.7 ay benim elim soguk ondan oyle geldi dedi. Ya resmen cocuk hasta olsa da bak ben size demistim dese diye bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…