2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Bende hiç doğurmıcakmışım gibi geliyor. Annem ablam her gün arıyolar var mı bişey diye ama yok işte.

Rahim ağzı açıldı işte, bebe atak yapıp gelecek artık bundan sonra. Sancı olmazsa bişey olmuyor bunu anladım. Nişan su gelmesi filan belirti evet ama asıl sancı olacak ki bi işe yarasın. Benimde perşembe randevu bakalım ne olacak, inşallah o güne kadar doğarlar hepsi

Mutlaka veririm canım...ne yapalım bi belirti istiyoruz okadar bunaldik yani valla bu bebeler dengesiz gibi azcik sağları solları belli olmaz hazırlıklı olmak gerek:)
Hele benimki 9 ayım hastanede geçti sürekli kanama. Beyefendiyi ilaçla iğneyle serumla zor durdurduk şimdide gelmem diyo sıpa

Valla öyle akışına bıraktım ki ben ne hurma yiyorum ne yürüyüş yapıyorum nede başka bişey. Çok gelsin istiyorum ama Allah zamanını yazmıştır diyip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi

Bazen parca parça bazen birden gelebilir. Sizinle heyecandan bir daha doğuracağim gibi geliyor

Gelip kvni battaniyelere sarıp soba karşısında bırakasım var.

Ona göre benim iki bebeninde zatüre olması gerekirdi şimdiye kadar.

Takar kocan merak etme canim benim kocam her şeyi yaparim altini asla degistirmem diyordu simdi yalvariyor ben degistireyim diye hatta bak dün komsular falan vardi sordular sen bebeğini kanguruda taşır misin diye. Elalemin cocugu degil ya kanguruda da taşırım başımın üstünde de dedi komşular şaşırdı çünkü eşim dışarıdan çok ağır abi görünür:)))) yani bebekler babalara bütün tabuları yiktiriyor merak etme. Biz de bu yaz oglumuzla karadeniz turu yapacagiz inşallah

Zaten bahar gelcek bu bidiklar az buyumus olcaklar baharda evde oturulur mu çıkarız bol bol disari
Insallah valla canim dönem olarak cok guzel bir dönemde doğum yaptik. Bebelerimis ele avuca gelmeye baslayacak havalar isinacak hepimiz tingir mingir arabalari sureriz insallah birkac ay sonra :)

Gözlerinde ve vücudunda da var hala sarılık bariz anlaşılıyor doktor bir aya atar kendini vücuttan sarısı bir aya geçer dedi
Bizim en son 11.40dı doktor normal ,zaten artık yükselmez dedi gönderdi 8günlükken
Şimdi 15 gün kontrolü var sarılığa baktırmaz artık

Bir de tene bakarak çok korkutmamak şazım kendimizi
Oğlumun teni abartmıyorum 3ay sarıydı hala fotolarına bakıp şaşırıyoruz
Biz kaç kere tahlil verdik sarılık mı diye normal çıkıyordu ama tenden gözlerinden atamıyordu

Hadi ya benim annemde de pazartesi Perşembe yıkamak iyidir var geceyle ilgili sıkıntı YÖK şimdi yıkadık hatta pazartesi bitmeden gece uyusun diye malum gündüz uyuyor gece uyanık benim ki

İşte eskiden büyükler ezandan önce yıkayın dermiş, annem de öyle deyince gündüz yıkamaya özen gösteriyorum işte.

Evet banyo güzel uyutuyor. Ben gecelerimmsaat kurmuyorum artık, ne zaman uyanırsa o zaman kalkıyoruz seremoni başlıyor :)

Canm uykusunu bulamadigi zmnda agliyo bnmkiside oyle yapiyo arada mesela dun gece hic uyumadi agladi bu gece iyi uyudu bir gunu bir gununu tutmuyo

Kızlar bebeğin kakası balgamlı gibi neden olur

Cnm benim bebeninkide oyle dun doktorea gittim hatta kilo aliminda sorun olmadigi icin 1 aylik olana kadar takip edwlim dedi. Alerji en son dusuncemiz dedi. Enfeksiyon vs de olabilir dedi.

İşte eskiden büyükler ezandan önce yıkayın dermiş, annem de öyle deyince gündüz yıkamaya özen gösteriyorum işte.

Ay benim kv aklima geldi. Eve gelip gelip biseyler cikartiyo surekli. Yok aksam banyo yapinca bebegin suyu dokulmezmis sabah dokulurmus. Yok lohusa aksam evde tek olmazmis bisey basarmis. Bende gulup geciyorum. Ne zaman vakit bulursak ozaman uapilabilir bence. Gunduz sicak olur iyi olur banyosu icin oyuzden mantikli ama gwcede uyur iste misil misil

Ah inşallah canım keşke açılma başlamış olsa...evet malesef su gelse bile sancı olmayınca olmuyo sende inşallah hayırlı haber alirsin inşallah hepiniz hepimiz alırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…