- 13 Mart 2015
- 991
- 1.000
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.421
Sanki ömür boyu hamile olcam gibi hissediyorum. Annemler bile ümidi kesti bende. Anne belki de haftaya bu saatlerde yanımızda uyuyo olcak diyorum oda kızım ban hiç doğurcan gibi gelmiyo diyoeşimde dalga geçiyo babası askerde diye askere gidene kadar çıkarmayı düşünmüyosun herlde diye Sağlıkla hemencecik alalım kucağımıza inşallah. Bende daha bugğn ilk defa alt bölgeye baskı hissettim çişim geldi gibi oldu birden Allah ım dedim işte bi belirti yaşadım sonunda
Insallah canım keske oyle olsa geldiği kadar geldi ozaman bidaha gelmedi yatmadan bidaha gidicem bakalim wc ye bakıcam varmı ama normal akıntıdan farklı o kesin birden mi gelir nişan yoksa az az gelir mi böyle bilmiyorum kanda yoktu...duzenli bi sancim yok malesefbakalım yarın ne olacak...canim herkesin doğumu farklı şekilde başlıyor bence onu anladım bi anlık bişey bence hiç belli olmaz korkudan dışarda suyum gelir diye eve kendimi nasıl atacağımı şaşırdım:) nst randevu sabah 9bucukta bakalim gece bisey olacakmi..
Hele benimki 9 ayım hastanede geçti sürekli kanama. Beyefendiyi ilaçla iğneyle serumla zor durdurduk şimdide gelmem diyo sıpaMutlaka veririm canım...ne yapalım bi belirti istiyoruz okadar bunaldik yanivalla bu bebeler dengesiz gibi azcik sağları solları belli olmaz hazırlıklı olmak gerek:)
Valla öyle akışına bıraktım ki ben ne hurma yiyorum ne yürüyüş yapıyorum nede başka bişey. Çok gelsin istiyorum ama Allah zamanını yazmıştır diyip rahatlatmaya çalışıyorum kendimiBende hiç doğurmıcakmışım gibi geliyor. Annem ablam her gün arıyolar var mı bişey diye ama yok işte.
Rahim ağzı açıldı işte, bebe atak yapıp gelecek artık bundan sonra. Sancı olmazsa bişey olmuyor bunu anladım. Nişan su gelmesi filan belirti evet ama asıl sancı olacak ki bi işe yarasın. Benimde perşembe randevu bakalım ne olacak, inşallah o güne kadar doğarlar hepsi
Alerji ihtimalinde olur ama tek başına anlamlı değil, kulak arkasında ciltte döküntü istahsızlık vs bir kaç başka seyle olmalı.Kızlar bebeğin kakası balgamlı gibi neden olur
Bazen parca parça bazen birden gelebilir. Sizinle heyecandan bir daha doğuracağim gibi geliyorInsallah canım keske oyle olsa geldiği kadar geldi ozaman bidaha gelmedi yatmadan bidaha gidicem bakalim wc ye bakıcam varmı ama normal akıntıdan farklı o kesin birden mi gelir nişan yoksa az az gelir mi böyle bilmiyorum kanda yoktu...duzenli bi sancim yok malesefbakalım yarın ne olacak...canim herkesin doğumu farklı şekilde başlıyor bence onu anladım bi anlık bişey bence hiç belli olmaz korkudan dışarda suyum gelir diye eve kendimi nasıl atacağımı şaşırdım:) nst randevu sabah 9bucukta bakalim gece bisey olacakmi..
Gelip kvni battaniyelere sarıp soba karşısında bırakasım var.Ay cildiricam ya kv takti cocuk usuyor da usuyor. Biraz once altini degistiriyoruz, vah yavrum ateslendi 3 gunluk bebe diyor. Kostum olctum 36.7ay benim elim soguk ondan oyle geldi dedi. Ya resmen cocuk hasta olsa da bak ben size demistim dese diye bekliyor.
Takar kocan merak etme canim benim kocam her şeyi yaparim altini asla degistirmem diyordu simdi yalvariyor ben degistireyim diyeBen daha doğuramadım bile ama bende gezmeyi çok severim özellikle sinema vazgecilmezimdirhamileyken hep avm lerde bebeği ile gezenlere ozenirdim Bide bebeğini böyle kanguruyla tasiyan babalara ama benim eşim takmaz o sırt çantası gibi takacakmış öyle takarsan bebeği nasıl göreceksin dedim saskaloz ben tatil istiyodum ama sanırım olmayacak sıcak sıkıntı çünkü bebekler için..evet sağlıkla büyüsünler de gerisi kolay
Insallah valla canim dönem olarak cok guzel bir dönemde doğum yaptik. Bebelerimis ele avuca gelmeye baslayacak havalar isinacak hepimiz tingir mingir arabalari sureriz insallah birkac ay sonra :)Zaten bahar gelcek bu bidiklar az buyumus olcaklar baharda evde oturulur mu çıkarız bol bol disari
Gözlerinde ve vücudunda da var hala sarılık bariz anlaşılıyor doktor bir aya atar kendini vücuttan sarısı bir aya geçer dediBiz başta sarılık atlattık en son değer 8.5 du artık artmaz ama 2 hafta sonra gelin dedi Çarşamba gideceğiz bakalım ama gözlerin kenarlarında sarılık hala var görüyorum o yüzden korkuyorum sarılıktan mk uyuyor diye ama sabah kalkıyor be daha çok uyanık kalıyor akşam uyuyor
Bir de tene bakarak çok korkutmamak şazım kendimiziBiz başta sarılık atlattık en son değer 8.5 du artık artmaz ama 2 hafta sonra gelin dedi Çarşamba gideceğiz bakalım ama gözlerin kenarlarında sarılık hala var görüyorum o yüzden korkuyorum sarılıktan mk uyuyor diye ama sabah kalkıyor be daha çok uyanık kalıyor akşam uyuyor
Benimkinin deeeeeee .. altı alındı emdi ama uyku yok gözünde dahaSubat anneleri hepiniz mi uyuyorsunuzbenim sipanin gozleri fal tasi gibi
Subat anneleri hepiniz mi uyuyorsunuzbenim sipanin gozleri fal tasi gibi
Hadi ya benim annemde de pazartesi Perşembe yıkamak iyidir var geceyle ilgili sıkıntı YÖK şimdi yıkadık hatta pazartesi bitmeden gece uyusun diye malum gündüz uyuyor gece uyanık benim ki
Gündüz 1 2 3 her gün değişiyor kalkıyor ama gece 4 saat uyuyor bıraksam uyur bence daha kaldırdım
Emzkrdim 11 dk ancak emdi bizimki 10 15 ancak emiyor doyuyor mu bilemiyorum uyuya kalıyor hemen kaldırıyorum tekrar altını acıyorum yok yine emmiyor bugün bir de banyo yaptırdık ondan da çok uyuyo olabilir diye düşündüm
Gunaydin canim, gece saat kurmamaya kac gunluktenniyibaren basladin? Bir de hic uyanmadigi oluyor mu o zaman butun gece emzirmeden geciriyor musun?Evet banyo güzel uyutuyor. Ben gecelerimmsaat kurmuyorum artık, ne zaman uyanırsa o zaman kalkıyoruz seremoni başlıyor :)
Canm uykusunu bulamadigi zmnda agliyo bnmkiside oyle yapiyo arada mesela dun gece hic uyumadi agladi bu gece iyi uyudu bir gunu bir gununu tutmuyoYok cnm ıkınmıyor. Yani ıkındığı zamanlar da oluyor ama o zamanlar böyle ağlamıyor. Çok tedirgin oluyorum bi sıkıntısı mı var diye. Bizim kontrol haftaya ama devam ederse bu şekilde ağlama en yakın zamanda gitmeliyiz
Kızlar bebeğin kakası balgamlı gibi neden olur
İşte eskiden büyükler ezandan önce yıkayın dermiş, annem de öyle deyince gündüz yıkamaya özen gösteriyorum işte.
Ah inşallah canım keşke açılma başlamış olsa...evet malesef su gelse bile sancı olmayınca olmuyoBende hiç doğurmıcakmışım gibi geliyor. Annem ablam her gün arıyolar var mı bişey diye ama yok işte.
Rahim ağzı açıldı işte, bebe atak yapıp gelecek artık bundan sonra. Sancı olmazsa bişey olmuyor bunu anladım. Nişan su gelmesi filan belirti evet ama asıl sancı olacak ki bi işe yarasın. Benimde perşembe randevu bakalım ne olacak, inşallah o güne kadar doğarlar hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?