2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Gostermelik demek ki canim o ibadetler filan. İnsanin icinden guzellik gelmesi lazim o ibadetleri hakkiyla yapiyosa. Kimsenin yaptigi yanina kar kalmiyo sen icini ferah tut. Hicbirine takilma ciddiye bile alma

Gunaydin dogurmayi beklerken uykusuz kalanlar, dogurup buyuturken uykusuz kalanlaar

Nasilsiniz?

Bende hala en ufak bi belirti yok. Cati muayenesinden sonra kanama lekelenme vs bir sey de olmadi.
Dogum olayini en son ben kapatirim heralde

Gunaydin dogurmayi beklerken uykusuz kalanlar, dogurup buyuturken uykusuz kalanlaar

Nasilsiniz?

Bende hala en ufak bi belirti yok. Cati muayenesinden sonra kanama lekelenme vs bir sey de olmadi.
Dogum olayini en son ben kapatirim heralde
Bende varım canım. Kova burcu olacak derken balık burcu oluyo benim sıpa dün gece 10 dk karnım hafif ağrır gibi oldu bende bi heyecan bi sevinç sonra geçti. Dedim ki doğum sancısı da geçiyomuş biraz dan bdaha gelir ama yok o kadarmış. Bebiş te gögüs kafesimin altına vurmaktan çürüttü resmen ama hiç bir belirtim yok anneme diyorum gel kız suyumu patlatalım diye oda psikolojin bozuldu iyice diyip korkuyo benden

Ayni saatlerde aglama krizi ise koliktir canim. Kac gunluk oldu senin sipa

Subat anneleri hepiniz mi uyuyorsunuz benim sipanin gozleri fal tasi gibi
Ah ah 5-7:30 nobeti tuttuk emzireyim dedim mziirdan di allahım gaz gaz çıkaramıyor ağlıyor dalıyor yatağa koyacağız ağlıyor yatağa koyuyoruz 3 dk sonra ağlıyor müzikler masajlar gezdirmeler yaramıyor uyku akıyor gözümden ha bir de altını değiştirirken elime hacetini giderdi eşimi kaldırdım ahaahja her yerim pok içindeydi
En son yatağa uzandım üstüme yatırdım eşim uyumuş bende dalmışım Ay dedim farkında olmadan bebeği düşürseydim ya sonra öyle uyudu şıpa
Ama hala 4 saate bir gece 10 dk emiyor endişeleniyorum acaba diyorum gazdan degil de açlıktan mi ama meme veriyorum almıyor dün akşam meme verdim almadı biberonu aldı arkadasında tok bebek bile biberonu ver içiyor endişelenme diyor ama işte kafamdan atamıyorum sarılık yüzünden

Bizimki de 2 güne bir 10/2 veya 3 arası agliyor ikiniyor bazen uyanık oluyor öğlende 10 dk zor emiyor hemen uykuya dalıyor
Uyanık 20 dk ancak kalıyor öğlenleri
Çözemedim bizim kızı

sen haber var mi Doğum gerçekleşti mi sanırım en son 4 cm açılması vardı
Bu gecede doğurmadım... Yatıp uyumak en iyisi. Nasıl olsa sancım olursa uyanırım. Herkese iyi geceler
kuzum durumlar ne alem de en son 4 cm açılman vardı iyi misiniz

Cumartwsi günü bebekli arkadaşımızla dışarı çıktık onların da 3.5 ay bebekle nereye gidilir derken Avm gidelim en azından asansör var emzirme odası var dedik
Neyse gidicez evden çıkmamız 2 saat sicti çıkar ayak sonra agladı emzirdim millet bizi bekliyor bizi çıkamıyoruz.
Gittik kahveleri söyledik arkadaşın bebisi ağlamaya başladı emzireyim dedi bende geleyim bi altına bakiyim dedim gittik emzirme odasına oda kocaman tek koltuk içinde tuvalet nasıl kokuyor resmen emzirme odaları mikrop kaynıyor arkadaş ayakta emzirdi
Koca yere tek koltuk koymuşlar neyse bende altını temizledim derken bizimkinde arandı
Oturacak yer yok silikon ucu takmam lazım ayaktayım arkadaş takti ayakta emzirdim geberdim 1 1.5 saatimiz orda geçti arkadaş uyuttu ben emzirdim derken neyse dedik yemek yiyelim sohbet edemiyoruz ama çocuklardan biri bi yandan vizirdiyor yemeği yedik hemen kalktık hemen eve gitmek istedim neyse yolda baska bir arkadaşımız aradı omlarında bebek 50 günlük gelin yemeğe gidelim eşimde çok bunalmıştı iki tek atarım dedi iyi dedim gittik ama benim tek düşüncem altını nerde alacağım nerde emzirecsgim normal emzirme olsa örtüyü takr emziririm ama silikon ucu tak ağzına tuttur resmen savaş veriyoruz benim surat orda düştü koltukta altını değiştirdik sonra tabi acıktı dedim ben burda örtünün altında tutturamam imkanı yok tuvalete gittim klozetin kapağını kapadım oturdum mikrop içinde emzirmeye çalışıyorum bi yandan allahım silikon düşmesin yerlere diye dua ediyorum
Tutturdum emiyor derken ışık gitti mi
O da nesi ışık sensörlü orda da ayakta enzirdim mi hatta yürümek zorunda kaldım ışık gitmesin diye en son eşim geldi bayanlar tuvaletine girdi dedim bileklerim koptu sen tut o emsin gebericem belim sırtım koptu sipaninda uzun emesi geldi :) eve gitmek icin can attım resmen ne sohbet edebildim ne ortamdan zevk aldım eve geldim Yorgun’um uyumadı mi arabada ağlama krizi tuttu mu emzirdim evde uyumuyor gaz var 2 saat öyle evde gaz çıkarmaya çalıştık sonra bir uyumuşum 5 saat bu vızırdaniyor ben kalkamıyorum yavrum ağlamadı bana izin verdi uyumam icin resmen sadece vizirdadi sabah kalkınca bir vicdan azabı bende 5 saat aç kaldı diye tabi
Yanı ilk dışarı çıkamamış böyle oldu bir de gelen giden kaç günlük 4@ çıkmadan niye çıkardınız hasta olur ve avm de kalabalık mi iyice benim aklım bulandı hasta olursa diye avm mi kışın asla
Biz bu çocuklarla nerelere gidicez arkadaşlar önerileriniz var mi özellikle Ankara da

Kızlar geçmişi okuyamadım şimdi çıktım dr dan nst yine normal ağrı sanci yok ama yarın yatısim verildi sabah 7 de suyu azaldığı için riske atmak istemedi dr önce rahimi olgunlastirip yumuşatacak sonra sancı verilecek eğer istenilen açılma sağlanır ise epidural verilecek 4cm den sonra eğer açılma olmazsa da sezeryana alırım zorunlu dedi durumlar böyle dua edin çok korkuyorum kimseye belli etmiyorum yarın hepinize dua edicem

Kızlar burada kim suni sancı almıştı açılma olmusmuydu normal doğum olmuş muydu hiç suni sancı ile ?

Slm kızlar eşim hala izinli olduğu için pek takip edemiyorum doğum yapan arkadaşlar gözünüzaydın.
Bizim kız hiç uyumuyor 1 saatte emmeye kalkıyor diğer kızın okulu bide eşim hergün dışarı çıkarıyor çok yoruldum artık uyumak ve dinlenmek istiyorum.
Bebişimiz 18 günlük oldu bugün çok şükür dışarda gezmelerede başladık eşim evde olduğu için şimdilik temizlik ve yemek onda beni en çok yoran uykusızluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…