- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.441
Aynen öyle canim hic umursamıyor gibi yapıyorum ama çok zoruma gidiyor. Lafta dinini çok iyi yaşayan biridir sabahlara aksamlara kadar ibadet eder ama evlendigim günden beri hep benimle bir yarış içerisinde kin beslemekle meşgul.. Onu da Allah a havale ediyorum 33 yasinda kocamdan büyük bu yaz evlenecek el evine gidince bana yasattiklarini yasatir ona Allah insallah.. Kaynanam konusunda da haklisin biraz sivri dille konusup sonra da carpildim ondan böyleyim derim cok mantıklı:)))
Güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydın kızlar hastahaneye gidiyorum bakalım neler olcak bugün:)
Hadi bakalim geliyor mu yoksa bebiss :)Günaydın kızlar hastahaneye gidiyorum bakalım neler olcak bugün:)
Bende varım canım. Kova burcu olacak derken balık burcu oluyo benim sıpaGunaydin dogurmayi beklerken uykusuz kalanlar, dogurup buyuturken uykusuz kalanlaar
Nasilsiniz?
Bende hala en ufak bi belirti yok. Cati muayenesinden sonra kanama lekelenme vs bir sey de olmadi.
Dogum olayini en son ben kapatirim heralde
Ayni saatlerde aglama krizi ise koliktir canim. Kac gunluk oldu senin sipaKızlar benim bebişin bi rahatsızlığı yoksa eğer kolik sanırımbi kaç gündğr 7 11 arası sürekli ağlıyor. Özellşkle bugün çok fenaydı. Hala uyuyup uyumadıpından emin değilim ayağımda şu an ağzında emzikle uyuyo. Gaz sıkıntısı gibi de değil. Ya anlayamadığımız bi ağrısı var yada öylesine ağlıyo bilemedim:/ var mdır acaba bi çaresi
Ah ah 5-7:30 nobeti tuttuk emzireyim dedim mziirdan di allahım gaz gaz çıkaramıyor ağlıyor dalıyor yatağa koyacağız ağlıyor yatağa koyuyoruz 3 dk sonra ağlıyor müzikler masajlar gezdirmeler yaramıyor uyku akıyor gözümden ha bir de altını değiştirirken elime hacetini giderdiSubat anneleri hepiniz mi uyuyorsunuzbenim sipanin gozleri fal tasi gibi
Benim devam ediyor kuzum arttı bile artık Bebeği tutmaktan bileklerim sisiyor damarlar çıktı ordanKızlar karpal tünel sendromu devam eden varmı? Ben emzırırken mememı tutarken bile ellerim uyuşuyor hala
Bizimki de 2 güne bir 10/2 veya 3 arası agliyor ikiniyor bazen uyanık oluyor öğlende 10 dk zor emiyor hemen uykuya dalıyorKızlar benim bebişin bi rahatsızlığı yoksa eğer kolik sanırımbi kaç gündğr 7 11 arası sürekli ağlıyor. Özellşkle bugün çok fenaydı. Hala uyuyup uyumadıpından emin değilim ayağımda şu an ağzında emzikle uyuyo. Gaz sıkıntısı gibi de değil. Ya anlayamadığımız bi ağrısı var yada öylesine ağlıyo bilemedim:/ var mdır acaba bi çaresi
kuzum durumlar ne alem de en son 4 cm açılman vardı iyi misinizBu gecede doğurmadım... Yatıp uyumak en iyisi. Nasıl olsa sancım olursa uyanırım. Herkese iyi geceler
hadi hayırlı haberlerle dön inşallah, güzel geçer umarım.Günaydın kızlar hastahaneye gidiyorum bakalım neler olcak bugün:)
Hadi dogur da gel insallahGünaydın kızlar hastahaneye gidiyorum bakalım neler olcak bugün:)
Ay benımde arttı canım vallahı resmen ellerım tutmuyor emzırırken flanBenim devam ediyor kuzum arttı bile artık Bebeği tutmaktan bileklerim sisiyor damarlar çıktı ordan
Canım sende sabret inan az kaldı bence senin de...yerleri rahat ellemesek daha dururlar:)Hele benimki 9 ayım hastanede geçti sürekli kanama. Beyefendiyi ilaçla iğneyle serumla zor durdurduk şimdide gelmem diyo sıpa
Yarın nasipse artık canım:)Hadi dogur da gel insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?