2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimkinin deeeeeee .. altı alındı emdi ama uyku yok gözünde daha

Benim sipa saat 11 de yeni uyudu :) sabah 7 de babaya pasladim onlar oyalandi.ben uyudum.10da emzirdim uyudu sipa.

Bu gece benimki de uyumadı. Ya 40 haftası dolunca bebeğin gözü açılır diyorlardi benimkinin de öyle oldu sanırım.
Olabilir bak o gece emzirdim altinialdim gazini cikardim yatirdim pispisliyorum uyusun diye ama bir gulmeye basladi.kahkahalarla ama. Bende güldüm nabayim

sen haber var mi Doğum gerçekleşti mi sanırım en son 4 cm açılması vardı

kuzum durumlar ne alem de en son 4 cm açılman vardı iyi misiniz
Pazar gunu dogum yapti canim o :)

Korkma canım bak 40 haftayı devirdik. Yarın meleğine kavuşacaksın inşallah. İnşallah bi avazda kurtulursun. Bizlere dua etmeyi unutma

Bebeğim 21 günlük dün gece uyumadı ben de bugün doktora götürdüm. Sap sımplex ve biagaıa gaz damlası verdi. İki tane birden çok ağır olmaz mı yawruma

inşallah açılman olur, gönlünce doğurursun. ayy, yarın kollarında mı olucak, hayali bile müthiş, ben de korkuyorum ama inşallah o an korku değil de bebeğimizi düşünmeye odaklanırız. hayırlı doğumlar dilerim canım.

Insallah takar bakalim ne güzel yaa demek dediğin gibi yıkılmış tabuları ve güzel cevap vermiş soranlara da eşim şuan nötr tepki sıfır eve bıraktı az önce belli etmiyo yada duygularını ben deli gibi düşünüyorum yarın ne halt yiyeceğimi Bide yarın haneye bi birey daha gelecek acaba kime benzer huysuz mu olur saclari kapkara mi olcak beklesek daha tık yok demek dedim yolda gelirken babasina çekmiş demek gamsız rahat diyo

Canım emmeyi yoluna koymadan uzun sğreli çıkmak sana eziyet olur. Belki emzirip çıkıp 2 saat dolmadan dönebilşrsinşz. Bizim de yarın kırkımız çıkıyor. Çıkmak istiyorum artık ama kapalı kalabalık ortamlardan da mikrop kapar diye korkuyorum. Bakalım naparız. Bi de ben böyle durumlar için biberon da alsın istiyorum. Dr a falan gşderkrn biberona sağıp bıraktım çok kolaylık oldu. Dışarı çıkarken de sağıp almayı düşünüyorum acil durumlar için. Ama sen emmeyi iyice kavramadan biberon verme tabi şimdilik

Benimki de göğsümü ittirip ittirip gülüyor kendi kendine. Çekiyorum ben de aç değil diye bu sefer de basıyor yaygarayı. Veriyorum yine itiyor dalga geçiyor benimle şimdiden.

Inşallah canım tek korkum o açılma olmaması amin ınşallah herşey istediğim gibi gider de sezeryana gerek kalmaz..evet Allah nasip ederse kollarımda olacak ben bile inanamıyorum çok karışık duygular içerisindeyim şuan simdi karnımda tekmeliyo yarın çıkacak içerden tosbik inşallah hepimizin hayırlı kolay doğumlari olur hepinize dua edeceğim

Iyice siyirtti bu bebeler bize

Evet sen vardin dimi suni ile normal doğuran kaç saat sancı çektikten sonra açılma oldu peki?bide epidural almismiydin?
İlkinde 10 ikinci de 3 saat çektim sancı. Bu ssncıların şiddetini ayarlıyorlar sanırım bunda daha şiddetliydi sanki sancılar. O yüzden daha çabuk açılmış olabilir. Epidural almadım canım

39 günlğk oldu cnm bilmiyom ki bugünden sonra başlar mı. Bu akşam da olursa emin olacam iyice
Bilmem kolik genelde 10 15 gun arasi baslar diyolar 40 gun olmusken baslamaz sanki.

Benimki de göğsümü ittirip ittirip gülüyor kendi kendine. Çekiyorum ben de aç değil diye bu sefer de basıyor yaygarayı. Veriyorum yine itiyor dalga geçiyor benimle şimdiden.

Ayni be ya tipkisinin aynisi hatta :)

Geliyor kızlar yarın sabah 7 de yatacağım hastahaneye
Hadi gozun aydin. Bana ozelden oda numarasi filan at benim sipa el verirse ziyaret ederim. El vermezse edemeyedebilirim. Sipaya bagli hersey

Hadi hayirlisi olsun canim. Yarin geliyor bebisin hic korkma onunla bulusmana konsantre ol. Ben korktum evhamlandim kendime yapmisim, hersey iyi gidiyor doktorlar hallediyor.

Korkma canım bak 40 haftayı devirdik. Yarın meleğine kavuşacaksın inşallah. İnşallah bi avazda kurtulursun. Bizlere dua etmeyi unutma
Valla rahatlamaya çalışıyorum artık kendimi evi derleyip toparlayacağım biraz herşey hazır çantalar falan akşam güzelce dusumu alacağım sonra eşim anneme bırakacak beni sabah onlar götürecek beni hastahaneye eşim işlerini halledip gelecek bu arada...evet valla 40 hafta bitti şaka gibi test yaptığım günü dün gibi hatırlıyorum heyecandan ölcektim erken yapmıştım silikti test eşime göstermiştim o bunda yok bişey demişti:) sonra bi kan testi ile cıktı sağlık ocağında sonra hastahane randevu kese kalp atışı derken bu günlere geldik içimizde büyüttük meleklerimizi okadar mucize bişey çok sasiriyo insan o susam tanesi kadar şey büyüyüp bi bebek oluyo inşallah çok sancı çektirmeden gelir kızım..darisi da tüm bekleyenlerin başına tez zamanda..hepinize edicem canım unutmadim unutmam sizleri asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…