- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.069
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.461
Benimkinin deeeeeee .. altı alındı emdi ama uyku yok gözünde daha
Olabilir bak oBu gece benimki de uyumadı. Ya 40 haftası dolunca bebeğin gözü açılır diyorlardi benimkinin de öyle oldu sanırım.
Pazar gunu dogum yapti canim o :)sen haber var mi Doğum gerçekleşti mi sanırım en son 4 cm açılması vardı
kuzum durumlar ne alem de en son 4 cm açılman vardı iyi misiniz
Korkma canım bak 40 haftayı devirdik. Yarın meleğine kavuşacaksın inşallah. İnşallah bi avazda kurtulursun. Bizlere dua etmeyi unutmaKızlar geçmişi okuyamadım şimdi çıktım dr dan nst yine normal ağrı sanci yokama yarın yatısim verildi sabah 7 de suyu azaldığı için riske atmak istemedi dr önce rahimi olgunlastirip yumuşatacak sonra sancı verilecek eğer istenilen açılma sağlanır ise epidural verilecek 4cm den sonra eğer açılma olmazsa da sezeryana alırım zorunlu dedi durumlar böyle dua edin çok korkuyorum kimseye belli etmiyorum yarın hepinize dua edicem
Perşembeye kadar bende doğum yapsam yada o gün hayırlısıyla beni de doğuma alsalar keskeCanım sende sabret inan az kaldı bence senin de...yerleri rahat ellemesek daha dururlar:)
39 günlğk oldu cnm bilmiyom ki bugünden sonra başlar mı. Bu akşam da olursa emin olacam iyiceAyni saatlerde aglama krizi ise koliktir canim. Kac gunluk oldu senin sipa
inşallah açılman olur, gönlünce doğurursun. ayy, yarın kollarında mı olucak, hayali bile müthiş, ben de korkuyorum ama inşallah o an korku değil de bebeğimizi düşünmeye odaklanırız. hayırlı doğumlar dilerim canım.Kızlar geçmişi okuyamadım şimdi çıktım dr dan nst yine normal ağrı sanci yokama yarın yatısim verildi sabah 7 de suyu azaldığı için riske atmak istemedi dr önce rahimi olgunlastirip yumuşatacak sonra sancı verilecek eğer istenilen açılma sağlanır ise epidural verilecek 4cm den sonra eğer açılma olmazsa da sezeryana alırım zorunlu dedi durumlar böyle dua edin çok korkuyorum kimseye belli etmiyorum yarın hepinize dua edicem
E nede olsa siz bizden çok daha deneyimli annislersinizBazen parca parça bazen birden gelebilir. Sizinle heyecandan bir daha doğuracağim gibi geliyor
Insallah takar bakalimTakar kocan merak etme canim benim kocam her şeyi yaparim altini asla degistirmem diyordu simdi yalvariyor ben degistireyim diyehatta bak dün komsular falan vardi sordular sen bebeğini kanguruda taşır misin diye. Elalemin cocugu degil ya kanguruda da taşırım başımın üstünde de dedi komşular şaşırdı çünkü eşim dışarıdan çok ağır abi görünür:)))) yani bebekler babalara bütün tabuları yiktiriyor merak etme. Biz de bu yaz oglumuzla karadeniz turu yapacagiz inşallah
Canım emmeyi yoluna koymadan uzun sğreli çıkmak sana eziyet olur. Belki emzirip çıkıp 2 saat dolmadan dönebilşrsinşz. Bizim de yarın kırkımız çıkıyor. Çıkmak istiyorum artık ama kapalı kalabalık ortamlardan da mikrop kapar diye korkuyorum. Bakalım naparız. Bi de ben böyle durumlar için biberon da alsın istiyorum. Dr a falan gşderkrn biberona sağıp bıraktım çok kolaylık oldu. Dışarı çıkarken de sağıp almayı düşünüyorum acil durumlar için. Ama sen emmeyi iyice kavramadan biberon verme tabi şimdilikCumartwsi günü bebekli arkadaşımızla dışarı çıktık onların da 3.5 ay bebekle nereye gidilir derken Avm gidelim en azından asansör var emzirme odası var dedik
Neyse gidicez evden çıkmamız 2 saat sicti çıkar ayak sonra agladı emzirdim millet bizi bekliyor bizi çıkamıyoruz.
Gittik kahveleri söyledik arkadaşın bebisi ağlamaya başladı emzireyim dedi bende geleyim bi altına bakiyim dedim gittik emzirme odasına oda kocaman tek koltuk içinde tuvalet nasıl kokuyor resmen emzirme odaları mikrop kaynıyor arkadaş ayakta emzirdi
Koca yere tek koltuk koymuşlar neyse bende altını temizledim derken bizimkinde arandı
Oturacak yer yok silikon ucu takmam lazım ayaktayım arkadaş takti ayakta emzirdim geberdim 1 1.5 saatimiz orda geçti arkadaş uyuttu ben emzirdim derken neyse dedik yemek yiyelim sohbet edemiyoruz ama çocuklardan biri bi yandan vizirdiyor yemeği yedik hemen kalktık hemen eve gitmek istedim neyse yolda baska bir arkadaşımız aradı omlarında bebek 50 günlük gelin yemeğe gidelim eşimde çok bunalmıştı iki tek atarım dedi iyi dedim gittik ama benim tek düşüncem altını nerde alacağım nerde emzirecsgim normal emzirme olsa örtüyü takr emziririm ama silikon ucu tak ağzına tuttur resmen savaş veriyoruz benim surat orda düştü koltukta altını değiştirdik sonra tabi acıktı dedim ben burda örtünün altında tutturamam imkanı yok tuvalete gittim klozetin kapağını kapadım oturdum mikrop içinde emzirmeye çalışıyorum bi yandan allahım silikon düşmesin yerlere diye dua ediyorum
Tutturdum emiyor derken ışık gitti mi
O da nesi ışık sensörlü orda da ayakta enzirdim mi hatta yürümek zorunda kaldım ışık gitmesin diye en son eşim geldi bayanlar tuvaletine girdi dedim bileklerim koptu sen tut o emsin gebericem belim sırtım koptu sipaninda uzun emesi geldi :) eve gitmek icin can attım resmen ne sohbet edebildim ne ortamdan zevk aldım eve geldim Yorgun’um uyumadı mi arabada ağlama krizi tuttu mu emzirdim evde uyumuyor gaz var 2 saat öyle evde gaz çıkarmaya çalıştık sonra bir uyumuşum 5 saat bu vızırdaniyor ben kalkamıyorum yavrum ağlamadı bana izin verdi uyumam icin resmen sadece vizirdadi sabah kalkınca bir vicdan azabı bende 5 saat aç kaldı diye tabi
Yanı ilk dışarı çıkamamış böyle oldu bir de gelen giden kaç günlük 4@ çıkmadan niye çıkardınız hasta olur ve avm de kalabalık mi iyice benim aklım bulandı hasta olursa diye avm mi kışın asla
Biz bu çocuklarla nerelere gidicez arkadaşlar önerileriniz var mi özellikle Ankara da
Benim sipa saat 11 de yeni uyudu :) sabah 7 de babaya pasladim onlar oyalandi.ben uyudum.10da emzirdim uyudu sipa.
Olabilir bak ogece emzirdim altinialdim gazini cikardim yatirdim pispisliyorum uyusun diye ama bir gulmeye basladi.kahkahalarla ama. Bende güldüm nabayim
Pazar gunu dogum yapti canim o :)
Canım yarın sağlıkla alırsın kucağına inşallah. Ben suni sancıyla normal dopum yaptımKızlar burada kim suni sancı almıştı açılma olmusmuydu normal doğum olmuş muydu hiç suni sancı ile ?
Inşallah canım tek korkum o açılma olmamasıinşallah açılman olur, gönlünce doğurursun. ayy, yarın kollarında mı olucak, hayali bile müthiş, ben de korkuyorum ama inşallah o an korku değil de bebeğimizi düşünmeye odaklanırız. hayırlı doğumlar dilerim canım.
Evet sen vardin dimi suni ile normal doğuran kaç saat sancı çektikten sonra açılma oldu peki?bide epidural almismiydin?Canım yarın sağlıkla alırsın kucağına inşallah. Ben suni sancıyla normal dopum yaptım
Hadi bakalim geliyor mu yoksa bebiss :)
Geliyor kızlar yarın sabah 7 de yatacağım hastahaneyeGüzel haberlerini bekliyoruz canım
Iyice siyirtti bu bebeler bizeBende varım canım. Kova burcu olacak derken balık burcu oluyo benim sıpadün gece 10 dk karnım hafif ağrır gibi oldu bende bi heyecan bi sevinç sonra geçti. Dedim ki doğum sancısı da geçiyomuş biraz dan bdaha gelir ama yok o kadarmış. Bebiş te gögüs kafesimin altına vurmaktan çürüttü resmen ama hiç bir belirtim yok anneme diyorum gel kız suyumu patlatalım diye oda psikolojin bozuldu iyice diyip korkuyo benden
İlkinde 10 ikinci de 3 saat çektim sancı. Bu ssncıların şiddetini ayarlıyorlar sanırım bunda daha şiddetliydi sanki sancılar. O yüzden daha çabuk açılmış olabilir. Epidural almadım canımEvet sen vardin dimi suni ile normal doğuran kaç saat sancı çektikten sonra açılma oldu peki?bide epidural almismiydin?
Küvözde kaldı 5 gün antibiyotik verdilrr canımKanındaki enfeksiyona ne yaptılar cnm? İlaç falan mı verdiler
Bilmem kolik genelde 10 15 gun arasi baslar diyolar 40 gun olmusken baslamaz sanki.39 günlğk oldu cnm bilmiyom ki bugünden sonra başlar mı. Bu akşam da olursa emin olacam iyice
Benimki de göğsümü ittirip ittirip gülüyor kendi kendine. Çekiyorum ben de aç değil diye bu sefer de basıyor yaygarayı. Veriyorum yine itiyor dalga geçiyor benimle şimdiden.
Hadi gozun aydin. Bana ozelden oda numarasi filan at benim sipa el verirse ziyaret ederim. El vermezse edemeyedebilirim. Sipaya bagli herseyGeliyor kızlar yarın sabah 7 de yatacağım hastahaneye
Hadi hayirlisi olsun canim. Yarin geliyor bebisin hic korkma onunla bulusmana konsantre ol. Ben korktum evhamlandim kendime yapmisim, hersey iyi gidiyor doktorlar hallediyor.Kızlar geçmişi okuyamadım şimdi çıktım dr dan nst yine normal ağrı sanci yokama yarın yatısim verildi sabah 7 de suyu azaldığı için riske atmak istemedi dr önce rahimi olgunlastirip yumuşatacak sonra sancı verilecek eğer istenilen açılma sağlanır ise epidural verilecek 4cm den sonra eğer açılma olmazsa da sezeryana alırım zorunlu dedi durumlar böyle dua edin çok korkuyorum kimseye belli etmiyorum yarın hepinize dua edicem
Valla rahatlamaya çalışıyorum artık kendimi evi derleyip toparlayacağım biraz herşey hazır çantalar falan akşam güzelce dusumu alacağım sonra eşim anneme bırakacak beni sabah onlar götürecek beni hastahaneye eşim işlerini halledip gelecek bu arada...evet valla 40 hafta bitti şaka gibi test yaptığım günü dün gibi hatırlıyorum heyecandan ölcektim erken yapmıştım silikti test eşime göstermiştim o bunda yok bişey demişti:) sonra bi kan testi ile cıktı sağlık ocağında sonra hastahane randevu kese kalp atışı derken bu günlere geldik içimizde büyüttük meleklerimizi okadar mucize bişey çok sasiriyo insan o susam tanesi kadar şey büyüyüp bi bebek oluyoKorkma canım bak 40 haftayı devirdik. Yarın meleğine kavuşacaksın inşallah. İnşallah bi avazda kurtulursun. Bizlere dua etmeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?