2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bana da doktor suyun fazla, erken dogum riski oluyo bu durumda filan dedi bikac hafta, korktuk duzelsin diye ugrastik diyetler miyetler. Simdi gittigimde her sey normal, ugrasmasaydim da doguverse miydi acaba diyorum

O karin agrisi sanci degil mi ki acaba. Benim de nstde agridi hep. Ama sanci olarak gorunmedi.
Benim bebek de totoyu bi saga yayip yatiyo bi sola yayip yatiyo icerde. Hic gelesi yok galiba

Korkma canim hc degilse ne olacagini nasil olacagini netlestirdiniz. Yarin veya sonraki gun eve uc kisi doneceksiniz
İnsallah kolayca acilman sancin olur da korktugun olmaz. Ay cok heyecanli

Perşembeye kadar bende doğum yapsam yada o gün hayırlısıyla beni de doğuma alsalar keske
Seninde benim gibi sancı gelmezse mecbur alırlar canım benim bide suyu azalmış...benim cuma 23 u doğum günüm annem o gün yatsa doğum olsa falan dedi dr ben perşembe yatırcaktim aslında ama riske atmayalım dedi yarın alalım artik dedi suyu azalması riskli dedi bebeğin pozisyonu değişmiş dedi oksijen miktarı azalır dedi bende siz nasıl uygun görürseniz dedim artik...valla hiç belli de olmaz ne olacağı ay inşallah sende perşembe kesinlestirirsin belkide yarın sancin gelir suyun gelir keşke kendi sancim olsaydı ama yapcak bişey kalmadı artık beklesek sıkıntı

Başıma ne gelecek daha hiç fikrim yok belirsizlik korkutuyo beni ama evet günün netleşmesi çok iyi oldu en azından hazırlıkların tam eksigim yok şükür..ay evet şuan garip geliyo eve bebeğimle döncem inanamiyorum hic doğurmayacagim gibi geliyodu..ay inşallah ya olsun açılma da normal doğurayım canım bende heyecan korku karışık valla

İlkinde 10 ikinci de 3 saat çektim sancı. Bu ssncıların şiddetini ayarlıyorlar sanırım bunda daha şiddetliydi sanki sancılar. O yüzden daha çabuk açılmış olabilir. Epidural almadım canım
Benim uzun sürecek zaten onu kabullendim ilk doğum çünkü açılma olsa hiç değilse çektiğime deyse o acıları çünkü sanırım o suni sancı ile açılma bekleme kismi ilk doğumda biraz yıpratıcı yorucu bi süreç oluyo yapcak bişey yok paşa paşa çekicem yeter ki normal olsun..ne güzel ya epidural bile almamışsın

Sağol canım..tamam atarim inşallah el verir de gelirsin guzel olur

Iste o ani su azalmasina grip sebep oluyor.bendede ayni oldu :/

Hadi hayirlisi olsun canim. Yarin geliyor bebisin hic korkma onunla bulusmana konsantre ol. Ben korktum evhamlandim kendime yapmisim, hersey iyi gidiyor doktorlar hallediyor.
Amin canım..zaten korkunca onu düşünüyorum geciyo :) haklısın aslında kendimi türk hekimlerine emanet edeceğim sanırım

Ayy canım okudukça üzüldüm maalesef bebişle dışarı çıkmak çok zor artık altıydı üstüydü emmesiydi derken yoruluyoruz zaten gezmekten nasıl zevk alcaz ki azcık daha büyüseler biraz rahat oluruz çünkü sık sık emmek istiyorlar ne zaman ağlayacakları belli olmuyor yazı bekle bence , ben de nereye gideceksem emzirip çıkıyorum evden iki saat içinde gidip geliyorum alel acele ne kadar olursa işte

Ben de mevlid düzenlemedim herkes ayrı ayrı geliyor güya kış günü hastası var mikrobu var yapmayayım dedim taksit taksit geliyor millet hepsi randevu alıyor sonra onlara hazırlıklar yap ayrı ayrı daha eziyetli oluyor ama geçti artık napalım daha çook gelecek var

Korkacak hiçbişey yok canımm bebeğine kavuşacaksın stres yapma tadını çıkar
Acıyla sancıyla gelecekler ama hepsi bitecek
Keşke benimki de geliyor olsaydıı beklemekk çok sıkıcı
Sana dua edicez hepimizz

Ben daha hic dışarı cikmadim :) sen iyi cesaret etmissin.yarin aksam yemegine anneme gidecegiz bakalim nasil olacak. Gerci annemlerin ev bizim eve 1.5 dk mesafede

Sezeryan olan kızlar karnınızın içinde ağrı oluyormu birde sulanmış gibi bir taraf sizde durumlar nasıl

Canım hakkında hayirlisi olsun hiç korkma açılman Olur epidural olursa çok rahat yaparsın kendini hiçbir şey için şartlama en hayırlısı neyse o olsun sağlıcakla kucağına alırsın insallah

Korku da normal aslinda. Bende de cok var o korku ama gecistirmeye calisiyorum hayirlisi nasilsa oyle olsun canim. Benim kuzenim normal doguma cok takintili bi sekilde gitti. Kac gun sanci cekmis inat edip. En son yine sezaryen oldu. Bi baskasi da sezaryen diye hastaneye gidiyo, kendi sancisi gelip acilmasi olup fikir degistirip normal dogurup geliyo. Sen bi fikre cok baglanmis olarak gitme. Olursa olur olmazsa saglikla nasil gelecekse oyle gelsin bebek diye dusun. Doktorlar hallediyo zaten. İcini ferah tut bol dua et canim. Biz de ediyoruz sana. İnsallah gonlundeki gibi gecer her sey. kavusuyosunuz yavrunla

Aynen canım başta biz strese giriyoruz. Doktor önermese de ben kendim isticem bakalım ne dicek. En son geçen çarşamba gittim acaba suyu felan azalmış mıdır benim bak aklıma şüphe düştü yine

Ya valla sanki sonsuza dek silikon uçla emecekmiş gibi memeyi verince ne cekiyir ne ağzında tutuyor atıyor direk emzirme odasında kadın 2. Çocuğun mememi almadı 9 ay bunla emzirdim ucundan çektiği içinde meme çok uyarılmıyor sut az oluyor demez mi moralim iyice bozuldu

2 saate hiçbir şey yapılmıyor ki kendi işimiz halloluyor ancak esimle çıkıp yemek yemek biraz gezmek istiyorum arkadaşlarımla sohbet etmek artık endişesiz kaygısız gülmek istiyorum ama sürekli 3 saat geçti hemen yemesi lazım hemen kaldırmam lazim diye paranoyak oldum hiç de böyle bir insan değildim çok da rahat bi insanım hatta pinpirikli annelere ne var bu kadar derdim resmen eleştirdiğim tipe dönüşüyorum ona üzülüyorum rahat olamıyorum bi turlu sürekli endişe
Ben daha hic dışarı cikmadim :) sen iyi cesaret etmissin.yarin aksam yemegine anneme gidecegiz bakalim nasil olacak. Gerci annemlerin ev bizim eve 1.5 dk mesafede
en güzel ev ziyaretleri kuzum arkadaşına git gel akraba va ev iyi geç odaya sohbet ederken memeni mi açıp emsiroyoesun ne yapıyorsan yapıyorsun ama dışarısı sıkıntı hele kışın iyice sıkıntı
Yazın daha iyi parka gidersin pikniğe gidersin yürüyüş yaparsın ama kışın avm ve eve tıkılıyoruz
Gerçi oralarda da alt alıp emzirecek yer Yok
Ortuyle enzirebilsem her şey siper olacak

Ay o konuda çok şanslıyım. Kimse kapımı çalmıyo. 21 günde 2 defa geldiler. Öylede zor oluyo. Benim eşim de haftaiçi yok biliyorsun. Tüm gün tek başına çocuklarla da bunalmamak için tutuyorum kendimi
Kiz ben daha oncede sormustum ama ya cevabin arada kaynadi yada benim sorum arada kaynadi. Sen ilk dogumdan kac sene sonra ssvd yapmaya calistin?
Canım malum yordgunluk. Bazen bakarkör okuyorum.
Tam 5 sene canım. 7 sene gerekmiyor. Zaten senesini sormuyorlar bile direk olmaz diyorlar. Arkadaşımın arkadaşı oğlumla beraber doğurmuşuz.o da sezeryan. Sonrasında almanyada 2 defa normal doğum yapmış kız. 2 yıl geçmesi yeterliymiş. Ve inan okadar ağrısızdımki. Okadar sancılarda sadece bebeğimin göbeğimde toparlanışını hissediyordum. 3-4 gün öncesinde çok daha fazla ağrım acım vardı. Bunda şaşkınlıkla nst kağıdını izliyordum. Soruyorlar hiçmi bişi hissefmiyorsun diye. Yok 5 aylıkken nasıl kıpırtı hissediyorsam okadarcık hissediyordum.

Benimkinin deeeeeee .. altı alındı emdi ama uyku yok gözünde daha
Günfüz çok mu uyuyorlar ki

Anlıyorum canım oğlumdan biliyorum bebekler büyüyene kadar en azından yaza kadar pek bişey yapılamıyor maalesef evet insan gezmek dışarda bir nefes almak istiyor ama işte zor :/

Eve çağır arkadaşlarını ya da arkadaşlarının evine git rv ortamında bebekle daha rahat olur hem yer içer sohbet edersiniz hem de hijyenik bir şekilde bakarsın bebişe canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…