2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
stay strong26 canım hiç korkma, bi şekilde doğacak bu bebek. Ayrıca suni sancıyla da olsa hemen dayanılmaz ağrıların olmayacak. İnşallah kendi sancıların da gelir çok fazla gerek kalmadan doğar

kızlar midem aşırı bulanıyor, açım ama yiyemiyorum, karnımda taş gibi oldu,çamaşır zor katladım, eğilemiyorum, aşağıda her zamankinden fazla bi baskı hissediyorum. doğumdan kaç gün önce hissettiniz böyle şeyler? hissettiniz mi ya da

Kızlar bebekleri içme suyunu ısıtıp yıkayan var mı aranızda az önce görümcem aradı, göbeği düşene kadar öylrçe yaparız dedi ben şok

Mide bulantısı ishal doğum belirtisi olabilir ama kaç gün önce olur bilmiyorum

Bacım sen kaynananı bana gönder. Ben haftaiçi hep yalnızım gelsin bana yoksa basanları ona yollarım

Kıyamam ya aksilik gelince üst üste geliyor. Aman diyenleri boşver. Bdn doğuralı 21 gün oldu 4 gün haricinde hergün dışarı çıkmışım. Öyle ekmek almaya falan da değil. En az bir saat dışarda kaldım hep. Bebek etkileniyor doğru onu elimden geldiğince sütümü sağıp evde bırakmaya çalıştım ama bir haftadır onu da alıp çıkmalıydım. 40ın karışır diyor annem de ama hastanede bir koridorda kaç tane kadın doğum yapmış yürüyor selamlaşıyor neden karışmıyor diyoruz

en yakın arkadaşım da İstanbul’a tayini çıktı bebekle bekar birine gidilmiyor bebegi olana gidince de onların sıkıntısı bizi bizim sıkıntımız o an onları geriyor sanki

suyumun geldiği sabaha karşı çok küsmüştüm belirti olabilir cankm
Kızlar bebekleri içme suyunu ısıtıp yıkayan var mı aranızda az önce görümcem aradı, göbeği düşene kadar öylrçe yaparız dedi ben şok
bize doktor göbeği düşene kadar yıkamayın dedi üstünde ki siviyi emsin kalsın dedi yıkama istersen kuzum zaten doktor söyler sana ne yapman gerektiğini

Allah kolaylık versin cnm

Kel çıkmasın benim veletler gibi

Bizde hastane dışında bir kere Arkadssimin evine gittik 40i vardı bebeğini bir de bu çıktığımız ama hastenene dolayı hep dışardaydık
40 in karışması ne kuzum ? Valla artık bende yalnızım iki gündür ablamda gelemiyor benim kopek kemoterapi alıyordu biliyorsunuz iğneden sızma yaptı kolunu yaktı zehir 1 aydir onunla uğraşıyoruz kliniğe yatırdık 3 hafta ama iyileşmedi kol kocaman oldu zaten 3 bacak oda 5 kati olunca yürütemedi yanan deriyi ameliyatla aldılar geçen hafta solunumu ameliyatta 2 kere durmuş dün eve çıkardılar cihaz bağlayıp o yüzden ablamda gelemiyor basını bekliyor çünkü hareket etti mi cihazı koparıyor ise yaramıyor tek kaldım evde kahvaltıyı 2 de hızlı hızlı yaptım tam Yaoarken bizimki uyandı
Gerçi zaten bas basa kalkacaktık nereye kadar ablam gelecekti diyorum mecbur alışacaktım yalnızlığa ama aksama pert olmuş şekilde kalıyorum 6 da uyutup yemeğe koşturuyorum ne güzel ablam gelince uyuyup Bir de duş alıyordum akşam les oluyorum resmen :) o yüzden yalnız kalınca seni daha da iyi anladım bir de iki tane sende valla masallah ustesinden geliyorsun guclu kadınsın allah nazardsn korusun kuzum

Bu arada cumartesi demişim pazar çıktık :) ya kızlar ben Doğum yaptıgım için kaçırdım nemesis kuzum seni niye erkenden doğuma aldılar K Kaan-merve sende erken Doğum yaptın kuzum sanırım suyun mi geldi bir de Homely_angel merak ediyorum Kendisi geldi sanırım bebisler değil mi
Oraları ben kaçırdım bana Özet geçer misiniz :)

Cnm ben sütümü sağıp bırakıyorum uzun çıkacaksam

Kızlar selam. Bebişle uğraşmaktan kk ya giremiyorum. Benim sıpa bugün 6 günlük oldu. Memede uyuyor sonra yatağına alıyoruz. Annem kucakta uyumaya alıştırdın deyip duruyor. Ama napim emerken uyuya kalıyo. Sizinkiler nasıl uyuyo?

Yok güçlü falan değilim. Aksine çok zayıfım. Sadece kabulleniyorum. Daha doğrusu zamanla kabullenmeyi isyan etmemeyi öğreniyor insan. Ozaman daha mutlu olunuyor

Cnm ben de mayışmaya başlayınca gazını çıkarmaya başlıyorum. Memede uyuyunca sonrasında da gaz için uyanınca sanki o uykuyu almışmış gibi oluyo sanırım.

Sezeryan olan kızlar karnınızın içinde ağrı oluyormu birde sulanmış gibi bir taraf sizde durumlar nasıl
Evet canım oluyor. Dün doktora gittim. Doktor ikinci sezeryanda oluyor dedi. Genellikle ilkiyle karşılaştırdıkları için anneler endişeleniyorlar dedi. Baktı sorun yok dedi

bekliycez bakalım, sağol canım cevap için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…