2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bebekleri içme suyunu ısıtıp yıkayan var mı aranızda az önce görümcem aradı, göbeği düşene kadar öylrçe yaparız dedi ben şok
Yooo. Hiç te duymadım. Okadar steril yetiştirmek istemiyorum. Çingene çocukları gibi terlikle karda yürtme planlatı kuruyorum uşaklarım için

Kızlar bebekleri içme suyunu ısıtıp yıkayan var mı aranızda az önce görümcem aradı, göbeği düşene kadar öylrçe yaparız dedi ben şok

Gribe bagli suyum azalmis kritik boyuta gelmis.birde tansiyonum cok yukselmisti. Bebek pozisyon degistirmisti kordonu vajina agzina gelmis sarkarsa bebege kan akisi kesilir bebegi kaybederiz dedi doktorum. Ertesi gun apar topar sezaryen oldu. Yani bir cok sey bir arada oldu bende. Kaderimde sezaryeb varmis
Simdiden ikincinin derdine dustum ssvd icin. Cunku ruh hastasi olmak böyle bir sey

Cnm benim ptz gündüz 3 te doktor baktı çapraz duruyor bebeğin hayatta sancın olmaz omuzundan mı çıkacak çocuk dedi zorla yatırdı beni. Akşamüzeri yapıcam ameliyatını dedi. Gözlerim doldu hocam nolursunuz yarın olsun hiç hazır değilim bugün için dedim. Akşam geldi yarın 11 de alıyoruz dedi. ALIYORUZ lafına gıcık oluyordum zaten. Gece 12 de nst yi çıkardılar düzensiz 50 nin altında sancılarım vardı. Neyse uyudum. 3 te uyandım tuvalete gittim. Suyum geldi biraz. Peçete koydum hemen. Hemşireye haber verdim. Yatırdı. Peçeteye baktım pembe olmuş. Nst bağlandı. 3 dk bir sancılarım çıktı. Hemen sezeryana aldılar. Tek mutluluğum hep kızımın hayatına doğar doğmaz müdahale edilsin istemiyordum kendi istediğinde gelmesini istiyordum ve kızım kendi sancılarıyla geldi

Eskişehirde yaparsın cnm. Oğlum sıkıntı olmaysydı eskişehirde ssvd yapacaktım

sen haber var mi Doğum gerçekleşti mi sanırım en son 4 cm açılması vardı

kuzum durumlar ne alem de en son 4 cm açılman vardı iyi misiniz

17 şubat saat 00:25 te oğlumu kucağıma aldım canım. Yani tam 18 şubat gününde geldi. Doktorum suni sancı vericekti yatışımı yapıcaktı 8 de gel demişti. Ama rabbime şükür 6 da sancılarım başladı ve kendi sancılarımla doğurdum. 7 cm açıklığımla doktordaydım. Dikiş dahi atmadılar 10 cmle doğuma girdim çok şükür ikimizde iyiyiz canım

De kiz :))
Ay artik su kv lerin agzinin payini verin bi artik cok rica ediyorum. :/

Yani işte her türlü zor canım sabır etcez artık

Eskişehirde yaparsın cnm. Oğlum sıkıntı olmaysydı eskişehirde ssvd yapacaktım
Hadi ya. Kime gidecektin burda.. keske gelebilseydin o zaman. Gerci senin bebede son anda yan donup planlarini suya düşürmustu demi. Benim ceren bana bebisin ters kalmasinin rahim yapisindan kaynaklanabilecegini mubtemelen sonraki hamileliklerimde de ters olacagini soyledi. Yani daha simdiden hevesime kol girdi.
Esime bahsediyorum bundan diyor ki kucaginda bebek agzinda memr var dusundugun seye bak.tamam planli insansinda 5 sene sonrayi 4 sene sonra filan planlayalim diyor

Senin kız ortalığı ayağa kaldırarak gelmiş :) zaten standart bi geliş beklemiyorduk efsun hanımdan :)
Ben ikinciyi hiç düşünmüyorum artık hamileyken düşünüyordum ama şimdi büyük konuşmayım ama asla :) ssvd icin Ankara’ya gelebilirsin bizim doktor da yaptırıyor ssvd canim

Hayirli uğurlu olsun kuzum açıklığın var rahat ol demiştim bak ne güzel Doğum olmuş çok şükür sağlıkla büyüt bitanam

Bende ssvd adayıydım ama olmadı nasip kısmet 2 yıl sonra hamile kaldım ama bebeğimin suyu bitince ve günü dolunca sezeryan oldum malesef

Kucağına alicaksin sonunda canım yarin bu saatlerde opup koklucaksin hadi sağlıkla gelsin inşallah .darisi bizim başımıza artık kaç kişi kaldık şurda....

Nesrin hanimmiydi senin doktor :) simdiden not alayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…