- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.521
Yooo. Hiç te duymadım. Okadar steril yetiştirmek istemiyorum. Çingene çocukları gibi terlikle karda yürtme planlatı kuruyorum uşaklarım içinKızlar bebekleri içme suyunu ısıtıp yıkayan var mı aranızdaaz önce görümcem aradı, göbeği düşene kadar öylrçe yaparız dedi ben şok
zamanlarımız çok yakın, hayırlısı ile doğururuz inşallah. sağol canım cevap için.Mide bulantısı ishal doğum belirtisi olabilir ama kaç gün önce olur bilmiyorum
Kızlar bebekleri içme suyunu ısıtıp yıkayan var mı aranızdaaz önce görümcem aradı, göbeği düşene kadar öylrçe yaparız dedi ben şok
Bu arada cumartesi demişim pazar çıktık :) ya kızlar ben Doğum yaptıgım için kaçırdımnemesis kuzum seni niye erkenden doğuma aldılar K Kaan-merve sende erken Doğum yaptın kuzum sanırım suyun mi geldi bir de Homely_angel merak ediyorum Kendisi geldi sanırım bebisler değil mi
Oraları ben kaçırdım bana Özet geçer misiniz :)
Cnm benim ptz gündüz 3 te doktor baktı çapraz duruyor bebeğin hayatta sancın olmaz omuzundan mı çıkacak çocuk dedi zorla yatırdı beni. Akşamüzeri yapıcam ameliyatını dedi. Gözlerim doldu hocam nolursunuz yarın olsun hiç hazır değilim bugün için dedim. Akşam geldi yarın 11 de alıyoruz dedi. ALIYORUZ lafına gıcık oluyordum zaten. Gece 12 de nst yi çıkardılar düzensiz 50 nin altında sancılarım vardı. Neyse uyudum. 3 te uyandım tuvalete gittim. Suyum geldi biraz. Peçete koydum hemen. Hemşireye haber verdim. Yatırdı. Peçeteye baktım pembe olmuş. Nst bağlandı. 3 dk bir sancılarım çıktı. Hemen sezeryana aldılar. Tek mutluluğum hep kızımın hayatına doğar doğmaz müdahale edilsin istemiyordum kendi istediğinde gelmesini istiyordum ve kızım kendi sancılarıyla geldiBu arada cumartesi demişim pazar çıktık :) ya kızlar ben Doğum yaptıgım için kaçırdımnemesis kuzum seni niye erkenden doğuma aldılar K Kaan-merve sende erken Doğum yaptın kuzum sanırım suyun mi geldi bir de Homely_angel merak ediyorum Kendisi geldi sanırım bebisler değil mi
Oraları ben kaçırdım bana Özet geçer misiniz :)
Eskişehirde yaparsın cnm. Oğlum sıkıntı olmaysydı eskişehirde ssvd yapacaktımGribe bagli suyum azalmis kritik boyuta gelmis.birde tansiyonum cok yukselmisti. Bebek pozisyon degistirmisti kordonu vajina agzina gelmis sarkarsa bebege kan akisi kesilir bebegi kaybederiz dedi doktorum. Ertesi gun apar topar sezaryen oldu. Yani bir cok sey bir arada oldu bende. Kaderimde sezaryeb varmis
Simdiden ikincinin derdine dustum ssvd icin. Cunku ruh hastasi olmak böyle bir sey
sen haber var mi Doğum gerçekleşti mi sanırım en son 4 cm açılması vardı
kuzum durumlar ne alem de en son 4 cm açılman vardı iyi misiniz
Grip :)Né su azalması na neden oluyor ben anlayamadım da.
De kiz :))Canım kaynanam güzel kaynanam demiceğim tabikide. Sürekli çocuğumun sarılık olmasından bahsediyor. Sararıyormuş sarılık olcakmış. Ağzını hayıra g.tnu bayıra aç dicektim utanmasam. Ne manyak insanlar var ya
en yakın arkadaşım da İstanbul’a tayini çıktı bebekle bekar birine gidilmiyor bebegi olana gidince de onların sıkıntısı bizi bizim sıkıntımız o an onları geriyor sanki
suyumun geldiği sabaha karşı çok küsmüştüm belirti olabilir cankm
bize doktor göbeği düşene kadar yıkamayın dedi üstünde ki siviyi emsin kalsın dedi yıkama istersen kuzum zaten doktor söyler sana ne yapman gerektiğini
Hadi ya. Kime gidecektin burda.. keske gelebilseydin o zaman. Gerci senin bebede son anda yan donup planlarini suya düşürmustu demi. Benim ceren bana bebisin ters kalmasinin rahim yapisindan kaynaklanabilecegini mubtemelen sonraki hamileliklerimde de ters olacagini soyledi. Yani daha simdiden hevesime kol girdi.Eskişehirde yaparsın cnm. Oğlum sıkıntı olmaysydı eskişehirde ssvd yapacaktım
Cnm ben sütümü sağıp bırakıyorum uzun çıkacaksam
Yooo. Hiç te duymadım. Okadar steril yetiştirmek istemiyorum. Çingene çocukları gibi terlikle karda yürtme planlatı kuruyorum uşaklarım için
Ben sabahlari agiz ve yuz temizligini laynamis icme suyuyla yapiyorum. Ama yikarken bildigin cesme suyu :)Kızlar bebekleri içme suyunu ısıtıp yıkayan var mı aranızdaaz önce görümcem aradı, göbeği düşene kadar öylrçe yaparız dedi ben şok
Senin kız ortalığı ayağa kaldırarak gelmiş :) zaten standart bi geliş beklemiyorduk efsun hanımdan :)Gribe bagli suyum azalmis kritik boyuta gelmis.birde tansiyonum cok yukselmisti. Bebek pozisyon degistirmisti kordonu vajina agzina gelmis sarkarsa bebege kan akisi kesilir bebegi kaybederiz dedi doktorum. Ertesi gun apar topar sezaryen oldu. Yani bir cok sey bir arada oldu bende. Kaderimde sezaryeb varmis
Simdiden ikincinin derdine dustum ssvd icin. Cunku ruh hastasi olmak böyle bir sey
Hayirli uğurlu olsun kuzum açıklığın var rahat ol demiştim bak ne güzel Doğum olmuş çok şükür sağlıkla büyüt bitanam17 şubat saat 00:25 te oğlumu kucağıma aldım canım. Yani tam 18 şubat gününde geldi. Doktorum suni sancı vericekti yatışımı yapıcaktı 8 de gel demişti. Ama rabbime şükür 6 da sancılarım başladı ve kendi sancılarımla doğurdum. 7 cm açıklığımla doktordaydım. Dikiş dahi atmadılar 10 cmle doğuma girdim çok şükür ikimizde iyiyiz canım
Ay hadi bakalim insallah canim sunni mi alacaksin acilman ne kadar :))))Yarın nasipse artık canım:)
Ay o konuda çok şanslıyım. Kimse kapımı çalmıyo. 21 günde 2 defa geldiler. Öylede zor oluyo. Benim eşim de haftaiçi yok biliyorsun. Tüm gün tek başına çocuklarla da bunalmamak için tutuyorum kendimi
Canım malum yordgunluk. Bazen bakarkör okuyorum.
Tam 5 sene canım. 7 sene gerekmiyor. Zaten senesini sormuyorlar bile direk olmaz diyorlar. Arkadaşımın arkadaşı oğlumla beraber doğurmuşuz.o da sezeryan. Sonrasında almanyada 2 defa normal doğum yapmış kız. 2 yıl geçmesi yeterliymiş. Ve inan okadar ağrısızdımki. Okadar sancılarda sadece bebeğimin göbeğimde toparlanışını hissediyordum. 3-4 gün öncesinde çok daha fazla ağrım acım vardı. Bunda şaşkınlıkla nst kağıdını izliyordum. Soruyorlar hiçmi bişi hissefmiyorsun diye. Yok 5 aylıkken nasıl kıpırtı hissediyorsam okadarcık hissediyordum.
Günfüz çok mu uyuyorlar ki
Çok geçmiş olsun. Allah bebişlerimizi korusun.Küvözde kaldı 5 gün antibiyotik verdilrr canım
Kucağına alicaksin sonunda canım yarin bu saatlerde opup koklucaksin hadi sağlıkla gelsin inşallah .darisi bizim başımıza artık kaç kişi kaldık şurda....Valla rahatlamaya çalışıyorum artık kendimi evi derleyip toparlayacağım biraz herşey hazır çantalar falan akşam güzelce dusumu alacağım sonra eşim anneme bırakacak beni sabah onlar götürecek beni hastahaneye eşim işlerini halledip gelecek bu arada...evet valla 40 hafta bitti şaka gibi test yaptığım günü dün gibi hatırlıyorum heyecandan ölcektim erken yapmıştım silikti test eşime göstermiştim o bunda yok bişey demişti:) sonra bi kan testi ile cıktı sağlık ocağında sonra hastahane randevu kese kalp atışı derken bu günlere geldik içimizde büyüttük meleklerimizi okadar mucize bişey çok sasiriyo insan o susam tanesi kadar şey büyüyüp bi bebek oluyoinşallah çok sancı çektirmeden gelir kızım..darisi da tüm bekleyenlerin başına tez zamanda..hepinize edicem canım unutmadim unutmam sizleri asla
Nesrin hanimmiydi senin doktor :) simdiden not alayim :)Senin kız ortalığı ayağa kaldırarak gelmiş :) zaten standart bi geliş beklemiyorduk efsun hanımdan :)
Ben ikinciyi hiç düşünmüyorum artık hamileyken düşünüyordum ama şimdi büyük konuşmayım ama asla :) ssvd icin Ankara’ya gelebilirsin bizim doktor da yaptırıyor ssvd canim
Hayirli uğurlu olsun kuzum açıklığın var rahat ol demiştim bak ne güzel Doğum olmuş çok şükür sağlıkla büyüt bitanam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?