- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.541
Sağol cnm rahatladım.. bende yarın bir gideyim doktor görsün...Evet canım oluyor. Dün doktora gittim. Doktor ikinci sezeryanda oluyor dedi. Genellikle ilkiyle karşılaştırdıkları için anneler endişeleniyorlar dedi. Baktı sorun yok dedi
Evet cankmNesrin hanimmiydi senin doktor :) simdiden not alayim :)
Sağol cnm büyüjler derdi tek çocuk hiç çocuk diye çok doğruymuş senin oğlan kıskanmıyordu gerçi ben çok yoruluyorum kızım en ufak şeyi kıskanıyor en son yere yatıp benimde üstümü giydir diye ağlıyorduAllah kolaylık versin cnm
Ben gecen aksam bi kimyon cayi yapip ictim. Gece acayip gaz sancisi yapti bende.sonrasinda ishal oldum. 2.denemeyi yapmaya korkuyorum acikcasi.Kızlar vitaminlerine devam eden var mi doktorum ilk 1 ay devam et dedi ama ben daha yeni sordum :) vitaminleri kullanırken saçlarım acayip gürdü şimdi dökülmeye başladı yine efa mom çoklu vitamini alıyorum ama Demir ilacını almaya korkuyorum beni bile bir gün ishal bir gün kabız yapan ilaç çocuğa ne yapar düşünmekteyim
Bir de dün normal haşlanmış yumurta peynir zeytin kahvaltı yaptım alsam kıymalı patates yemeği içine kimyon kattım aman allahım sonrasında bende bj gaz anlatamam çocuğa da geçti gece 2/5 saat gazını atamadı
Ben ne yesem gaz oluyor çorapla geziyorum sıcak ev üstümde iyi anlamadım su bile icsem karnım agriyor soguk su içen insandım artık ılık içiyorum suda erikli Çeşme veya bilinmedik bi şey de değil anlamadım ben ne yiyeceğimi sasırdım bulgur sut yapıyormuş ama gaz yapar diye de korkuyorum
Acaba kimyon koyunca gaz atağa mi geçti bedenimde anlamadım Gazi Alir kimyon dedikleri duran Gazi çıkarır mi demek isteniyor acaba ama ne ben ne bebek Gazi atamadık hala gazliuim aksama kadar gayet iyiydim halbuki rahatlamak icin koyduğum kimyon mu ters tepiyor acaba
Hepsiburadadan aldim ben. Ama 3 6 aylik aldim. Biraz buyuk ama digeri cok kucuk olur sanki.Olwi yi nerden aldın kuzum birkaç site çıktı da hangisi güvenilir bilemediğimden sana sorayım dedim :)nemesis 0-3 aylık alacağım yaza bakarız artık
Küçük gelmez değil mi boyutu nasıl
Bizim kız 2740 dogdu en son 3 kiloydu 2 hafta önce bende mk 3-6 aylık alsam acabaHepsiburadadan aldim ben. Ama 3 6 aylik aldim. Biraz buyuk ama digeri cok kucuk olur sanki.
Bende mk ondan İshalim acaba ya acayip gaz çıkartıyor evet ama ona kadar gazım yoktu çıkamayani mi çıkartıyor anlamadım ama çocukta dün gaz icin 2 saat ikindi atmayım o zaman yemeklere bizde ters tepiuor sanırım mesela rezene demedim onda da çok gaz oldu benzeBen gecen aksam bi kimyon cayi yapip ictim. Gece acayip gaz sancisi yapti bende.sonrasinda ishal oldum. 2.denemeyi yapmaya korkuyorum acikcasi.
Oluyor kuzumKızlar ya ben lohusalığı manyaklık gibi yaşıyorum.sütüm var ve ben hala ya biterse diye düşünüyorum. Psikolojikmidir bilmiyorum ama ilk kızımda daha cok stresli ve meme yarası ile geçirmeme rağmen göğüslerim hep doluydu.bundada öyle başladım ama şimdi sürekli yumuşak göğüslerim korkuyorum devamlı bitecek süt diye.sizlerdede böyle manyak düşünceler oluyormu banamı özel:))
Bence 3 6 al daha uzun kullsnirsin. Efsun 3.600 dogdu. Ama suan cok cok az buyuk. 10 15 gune tam olur o. Daha uzun kullanirsin 3 6 yi.Bizim kız 2740 dogdu en son 3 kiloydu 2 hafta önce bende mk 3-6 aylık alsam acaba
Dar mi kalıpları efsun kaç kilo dogdu suan ona bol duruyor mu cankm
Hep öyle düşünüyorum olmasa neolur diyorum sonra gene aynı yerde buluyrum kendımı cok psıkolojık bir sürec yaOluyor kuzum
Suan ki bebisin daha çok cekiyordur kızına göre öyle düşünme
Kötüyü çağırma her şey beyinde bende öyle düşünüyordum baktım az cc çıkmaya başladı hemen sutum çok dedim olmasa ne olur dedim kendimi rahatlattım sende öyle de şakın şutum yok deme
Benim oluyor hatta soracaktım burda daSezeryan olan kızlar karnınızın içinde ağrı oluyormu birde sulanmış gibi bir taraf sizde durumlar nasıl
Tmm cankmBence 3 6 al daha uzun kullsnirsin. Efsun 3.600 dogdu. Ama suan cok cok az buyuk. 10 15 gune tam olur o. Daha uzun kullanirsin 3 6 yi.
ben bi kere daha deneyecegim kimyon cayini ona gore eleyecegim. Herkes cok faydali diyor.
Evet canımHep öyle düşünüyorum olmasa neolur diyorum sonra gene aynı yerde buluyrum kendımı cok psıkolojık bir sürec ya
Bir süre dışarı bebek ile çıkma fikrini ertelendi bence kendini odaklama arkadaşlarinla sohbet etmek onlarla buluşmak elbette istenebilir ama bir süre olmuyor bunlar özellikle havalar serinken arkadaşın dediği gibi ev ortamında buluşmaya çalış ama yine çok çok rahat edemeyeceksin ama bu da bir süreç geçecek öyle zamanlarında olacakYa valla sanki sonsuza dek silikon uçla emecekmiş gibi memeyi verince ne cekiyir ne ağzında tutuyor atıyor direk emzirme odasında kadın 2. Çocuğun mememi almadı 9 ay bunla emzirdim ucundan çektiği içinde meme çok uyarılmıyor sut az oluyor demez mi moralim iyice bozuldu
2 saate hiçbir şey yapılmıyor ki kendi işimiz halloluyor ancak esimle çıkıp yemek yemek biraz gezmek istiyorum arkadaşlarımla sohbet etmek artık endişesiz kaygısız gülmek istiyorum ama sürekli 3 saat geçti hemen yemesi lazım hemen kaldırmam lazim diye paranoyak oldum hiç de böyle bir insan değildim çok da rahat bi insanım hatta pinpirikli annelere ne var bu kadar derdim resmen eleştirdiğim tipe dönüşüyorum ona üzülüyorum rahat olamıyorum bi turlu sürekli endişe
en güzel ev ziyaretleri kuzum arkadaşına git gel akraba va ev iyi geç odaya sohbet ederken memeni mi açıp emsiroyoesun ne yapıyorsan yapıyorsun ama dışarısı sıkıntı hele kışın iyice sıkıntı
Yazın daha iyi parka gidersin pikniğe gidersin yürüyüş yaparsın ama kışın avm ve eve tıkılıyoruz
Gerçi oralarda da alt alıp emzirecek yer Yok
Ortuyle enzirebilsem her şey siper olacak
bende şişme yok cnm bir tarafta sulanma var çok ax sende var mıBenim oluyor hatta soracaktım burda da
Sezeryan dikişin üstünde biraz şişme gibi bombeli oldu benim ağrı yok ama sizlerde de var mı ?
Uyudugu kadar uyanık kalıyor benim oğluş.. 2/3 saat uyumuşsa bir o kadar uyanık kalıyor emmesi altını al gazı sonra uykuya iyice dalmasj 2.5 saati buluyorAy o konuda çok şanslıyım. Kimse kapımı çalmıyo. 21 günde 2 defa geldiler. Öylede zor oluyo. Benim eşim de haftaiçi yok biliyorsun. Tüm gün tek başına çocuklarla da bunalmamak için tutuyorum kendimi
Canım malum yordgunluk. Bazen bakarkör okuyorum.
Tam 5 sene canım. 7 sene gerekmiyor. Zaten senesini sormuyorlar bile direk olmaz diyorlar. Arkadaşımın arkadaşı oğlumla beraber doğurmuşuz.o da sezeryan. Sonrasında almanyada 2 defa normal doğum yapmış kız. 2 yıl geçmesi yeterliymiş. Ve inan okadar ağrısızdımki. Okadar sancılarda sadece bebeğimin göbeğimde toparlanışını hissediyordum. 3-4 gün öncesinde çok daha fazla ağrım acım vardı. Bunda şaşkınlıkla nst kağıdını izliyordum. Soruyorlar hiçmi bişi hissefmiyorsun diye. Yok 5 aylıkken nasıl kıpırtı hissediyorsam okadarcık hissediyordum.
Günfüz çok mu uyuyorlar ki
Teşekkür ederiz canım aminÇok geçmiş olsun. Allah bebişlerimizi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?