2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar yazamadım kendime yeni yeni geliyorum çok kötü bi gündü malesef sabah hastahaneye geldiğimde 1.5 cm açıklık vardı rahime ilaç kondu yumuşama için ve suni almadan kendi sancılarım geldi düzenli ve şiddetli başta hafifti iyiydim %55 silinme dediler ve kızım kanala inmedi bi türlü bikac saat içinde açılmam2.5cm oldu ve dr bekledi eğer gelmezse suyunu patlatalım açılman hızlansın dedi ve sancıya dayanamdim kızlar öyle bişeyin tarifi yok 100 lere cıktı..en son 4 cm oldu açılma epidural için yalvardım ama vermedi dr umun bütün hastaları 10 cm açıklık ile benden sonra gelip doğurup gitti epiduralsiz..sancilardan açlıktan gücüm de kalmadi zaten ıkınmak için kaldı ki açılma çok yavaş ilerleyince de daha fazla çekmek istemedim malesef bayılma noktasına geldim açlıktan ve sancıdan istekli olarak sezeryan olmak istediğimi söyledim dr da zaten bebek çok yukarda alalim artık madem dedi sanci odasinda yalniz kaldim sancı cektim cok koydu kimsesiz gibi hissetim annemleri de ameliyata giderken gorunce dogumhane kapisinda tutamadim kendimi agladim yandi ve SONUÇ okadar sancıdan sonra spinal sezeryan ve sezeryan da kötüydü mideme bastirdilar agzimdan cikacak sandim neefes alamadim tarifi yok acimin çok talihsiz şeyler geldi başıma yani kızlar istifra ettim ameliyathanede bide 3450 gram 51 cm oldu pamuk gibi kızım memeyi aliyor emiyor ama tutana kadar ugrastiriyo baya kanamam var sondam var altım çıplak..gercekten böyle anlatmak istemezdim gözünüzü korkutmak değil amacım kesinlikle ama gerçekten kabus gibiydi bu gün bacaklarımin uyuşukluğu yeni geçti daha...ama hepinize dua ettim Rabbim hepinize kolay kısa az acılı doğumlar nasip etsin bir an önce saglikl a alın kucağınıza inşallah ben biraz dinlenmeye çalıcam uyumaya calısıcam 10 da sıvı alımı 12 de yemek var bakalım bende böyle durumlar kızlar kedicik napti haber varmı??

Canım çok üzüldüm bu kadar zor olmasına. Yarın bende sunni sancı isticektim ama bekleyim diye düşündüm suan. Merak etme hepsi gececek doğumdan sonra hep aynı seyler yazıldı ama bi kaç gün sonra hepsini unutacaksın inşallah. Pamuk kızını öp bizim yerimize maşallah size

4 cm ile epidural verebilirlerdi aslinda. Ya diyorum ya anadolu hastanesine guvrnim sifir benim. Boylesine seyler yasamamaliydin. Gecmis olsun cok. Saglikla buyusun kizin :)
Burda o kadar spinal hikayesi okudum hic hissetmedik diyen ilk ke ben gibi hisseden aci ceken biride sen oldun. Neler hissettigini cok iyi anliyorum emin ol. Hala kabus gibi benim icin o anlar.Memleketin havasindan suyundanmidir nedir..

16 gün oldu doğum yapalı ama daha yan bile yatmadım yüz üstü ne mümkün

kıyamam sana. çok geçmiş olsun. kızına bakmak, onu koklamak acılarını unuttursun inşallah, tez zamanda ayaklanman dileğiyle. hepimizin yaşadığı farklı olucak tabi, kendini kötü hissetme sakın, ne olduysa onu anlatmışsın. tekrar çok geçmiş olsun ve gözün aydın, sağlıkla büyüt inşallah...

Çok zor şeyler yaşamışsın canım ama merak etme bebeğinin kokusu hepsini unutturacak sana inşallah sağ salim kurtulmuşsun ve bebeğin sağlıklı çok şükür. Hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Spinalden sonra bol sıvı al... nescafe iç. İçki bai ağrısı olmasın... bende kahve de ne alak demiştim az içtim tarifi zor bir baş ağrısı ve boyun ağrısı yaşadım... böl sıvı ve kahve unutma iççç

Geçmiş olsun canım, zor da olsa kavuşmuşsun prensesine ne güzel aslında epidural verebilirlerdi niye vermemişler anlamadım

Sağlıkla büyüsün darısı başımıza

Kuzum maşallah çok degil sariligi üzülmemek elde degil tabi ama moralini yüksek . benim komsumun bebeginde de kan uyuşmazligi vardi değeri 19 a yükselmişti. Biraz uzun sürdü tedavi bebegi 1.5 saatte bir besledi ama bebecik iyileşti tabi. Seninki de iyilesecek tabi

Kıyamam sana zor seyler yasamissin...inşallah zamanla toparlicaksin unutucaksin bu günleri. ..benim ilk dogumum da uzun sürdü ve en kötü hatirladigim sanci odasiydi ben de yalvardim sezeryan diye ama yapmadılar.şimdi yine normal istiyorum bak herseyi unuttum yine aynı şeyleri yasicak miyim bilmiyorum ama şunu biliyorum doğum zaten her türlü zor oluyor ama insan sonra unutuyor annelik böyle bişey. ...maşallah pamuk kızına da çok güzel bi ömür diliyorum canım bebeğine kavuştun ona odaklan...ömürlü olsun tekrar.

Oy bana bişeyler oldu 3 zor doğum bi tuhaf oldum şimdi ağlayasım var
Herkesin dogum hikayesi farklidir canım stres yapma hic bi beklentiye girme bol bol dua et insallah guzel bi hikayen olur...ilk doğumlar biraz uzun sürüyor zaten ama her şey yolundaysa sonu da çok güzel bitiyor görüyorsun bebeğini o çıkınca rahatliyosun bi an gözünü ondan alamiyorsun rüyada gibi oluyorsun bunları düşün kotu şeyler getirme aklına. .

En büyük korkum sancıyı çekip çekip sezeryan olmak. Suan için hiç bir belirtim de yok ne açılma ne sancı. E günümde doldu artık beklemekts iyi değil ne nasıl olacak kafam çok karışık strese girdim iyice

estherr
O konuda ben de senin gibiyim 2 günüm kaldi şu an tek düşündüğüm sağlıkli mi iyi mi bişey olcak mu korkusu... dogum esnasi icin kavuşmaya odaklan nasıl hayirliysa öyle olsun eğer sancılardan sonra da olmuyorsa hayırlısı böyleymis dersin canım çocuğun herseyden önemli. Ben keyfiye sezeryan istemiştim sancilar arttikca dayanamayip ama yapmadılar çünkü bi sıkıntı yoktu nornaldi hersey ..yanımdaki kadini son anda aldılar sezeryana çünkü kordon dolandı bebeğine onlar için de doğru olan buydu...yani hersey bebeklerin sagligi icin...

Canım allah kolaylık versin rabbim şifa versin bebeğin ve senin için dua edicem doktorun kımdı allah aşkına bu kadar sana ve bebeğine sıkıntı çektirdi bende eskişehirdeyşm ve ümit hastanesinde doğum yaptım herşey çok yolunda gitti spinal oldum senin yazdıklarını okuyunca sanki ben o anları yaşadım gibi acı cektim zor bir doğum olmuş bebeğini bol bol kokla canım acıların biraz olsun hafifler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…