2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bolbol duzenli emzir canim 2saatte bir.benim oglumda cok az vardi. Bide gunese cikarmaya calis yada evde beyaz isigin altinda tut bebegi. Ama gozlerini ortmeye calis zarar vermesin
Evet yarin cikaricam sabahtan. Sizin uyku durumu nasildi? Bugun surekli uyuyor herseyi denedim 2-3 dakika uyanik tutabiliyorum. Ama uyku da emmeye devam ediyor

Evet hemsire de oyle dedi. Emzir sonra sagip yine ver dedi. Ama iste 3 saatten fazla uyumasin diyor ben uyandiramiyorum. Aglamaktan icim disima cikti
Aglama yahu aglanacak bir sey yok. 10 brbrkten 9 u oluyor sarilik.normal birsey. agzina agzina tepeceksin memeyi. Sarilik 7 gunde en yuksek seviyeye ulasip sonra dusuyormus bize oyle demisti yenidogan hemsiresi.sen bol bol emzir hem sutun artar.hem arabizda ki bag kuvvetlenir.ilk gunler uyanmiyor o sipalar sonrada uyumuyor demedi deme :) ayrica Aglamak aglamayi getirir mottosuna cok inaniyorum ben. Aglama o yuzden.

Bugun de tam 7. Gundeyiz insallah duser.

Kuzum sadece doktora güvenip içini ferah tutmaya çalış çok geçmiş olsun evet prematurelerde sık oluyor bu durum ama zamanla kayboluyor şükür

Bugun de tam 7. Gundeyiz insallah duser.
18 gunluğüz kan uyuşmazlığından olabılır dedı dr. Hala gecmedi. Gözlerının akı bıle sarı . Emmesı kılo al6mı ıyı uyanması da ıyı ama gecmıyo. 10 cıktı en son 6 cıktı cuma tkrar gtceZ. İnsanıj içi gdyo.

Canım 6 çok düşğk bi değer hiç takılma bile. Gözün içindeki sarılık en son geçiyor sarılık düştükten sonra baya vakit alıyo gözün geçmesi

Kızlar bizim kızın sol gozu çizik gibi en dış katmanında çizik var eşimde fark etmiş acaba tırnaklarıyla kendi mi çizdi diye düşündüm yoksa Yenidoğanlar da oluyor mu böyle bilmiyorum
Göz kontrolü ne zaman oluyor biliyor musunuz
Yarın göz doktoruna götüreceğim çok endilenmeye başladım bazen kırmızı gibi geliyor o çizik bazen şeffaf
Bir de sizin bebiklerde yenidoğan sivilcelenmesi başladı mi bizim 3 gün önce sivilcelendo hala daha yüzünde çıkıyor arkadssimin da olmustu doktoru yenidoğan sivilcelenmesi demişti sizlerde var mi bu sivilcelenme

Biz bugun 7 gunluguz 295 cikti deger. Sinir 350mis ondan fototerapi almiyor. 2 gun duzenli beslenme sonra yine olcum yapialacak
Sizin değerler farklı sanırım ama sınırda bile değil bak. Bugünden sonra düşmeye başlar inş canım. Bol bol emzir. Emzirdikten sonra uyursa da uyusun sen tadını çıkar benim de çok stresli geçti ilk haftam bu sarılık yüzünden. Ama 7. Gün düşmeye başlamıştı bizim rahatlamıştım biraz daha. Yoksa anlıyorum seni o dönem çok ağlayan biri olarak. Ama ben hastanede yatmak istemediğim için ağlıyordum:) kızımda yatmıştık nasıl stresli bişeydi:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…