2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aldım canım sagolasin biraz acılı bir süreç yaşadım atlattım ama şuan yanımda uyuyo kızım resim çekip yüklerim:)

Neyse ben suan sadece bebeği kucağıma alma ve eşimin gelmiş olma ikisinede sarılma kısmına odaklanıyorum. Gerçi zaten benimkininde daha gelmeye niyeti yok

Senin bi de esinin gelme heyecani var di miii
En iyisini yapiyosun canim o kisma odaklanmakla. Bende biraz tedirginlik var valla korkudan
Doğum yapmayan kaç kisi kaldık acaba
Cok az kaldik. Herkes bir bir aldi kucagina. 4 5 kisi anca variz galiba.

Senin bi de esinin gelme heyecani var di miii
En iyisini yapiyosun canim o kisma odaklanmakla. Bende biraz tedirginlik var valla korkudan

Cok az kaldik. Herkes bir bir aldi kucagina. 4 5 kisi anca variz galiba.
Aynen canım onu da öyle özledim ki anlatamam sürekli arıyo hala doğurmadın mı gelmek istiyorum artık diye ama karısındada oğlundada tık yok. Bende bütün duygular birbirine karıştı canım bakalım yarın ne dicekler

Canım güzel haberlerini almak için devamli girip bakıyorum insallah bebegin ve sen iyisinizdir iyi hissettiginde bizlere yazmayi unutma
Bebeğim çok iyi canım ama ben değilim malesef çok büyük bi hayal kırıklığı yaşadım maalesef umarım uzun sürmez atlatmam bugün yaşadıklarımı

İri değilmiş canım suyu çokmuş boşalt boşalt bitmedi 3850 kg 51 cm doğdu
Doğumum çok zordu
Ah canım geçmiş olsun sen beni hiç sorma yanimda iki kişi doğurdu bugün korkudan açılmam da olmayınca sezeryan oldum spinal senin normal sanırım?

Valla ben kendi sancima dayanamadım düşün artık gerisini yanimda suni sancı alıp doğuran 2 kisi oldu biri 6 saat çekti açıldı diğeri de 3saat falan..acilman normal sancin ile ilerliyorsa suni ile daha çabuk oluyor ama kendi sancindan da bikac kat daha fazla malesef evet geçecek ama insallah unuturum bu günü guzel yanları hariç öpmeye kiyamiyo insan biliyomusun

Haklısın canım doktorum iyiydi ama aşağı da hasta muayene etmekten bize gelip bakmadı ki hele ki doğumhane personeli okadar lakayıt yani sonuçta orda acıyı çeken benim sezeryan diyosam ağrı kesici diyosam yapmak zorundasın..evet ne hayal ettim ne buldum okadar normal doğum istedim ki mafettiler beni o karnıma bastırdıkları anlar ölüm gibi geldi ölmek istedim o an kızım olmasa ve aciz bi şekilde istifra ettim sedyede galiba eskişehir evet :)

Valla acimadan catir catir kıydılar canım kucağıma doğru düzgün alamamak beni mafediyo kızımı zor tutuyorumumarım ıyilesirim canım sağolasın inşallah tek gaye onun sağlığı oluyor zaten çıktığı zaman da ordan :)

Evet öyle oldu canım kızımı gördüğüme adam gibi sevinemedim bile çünkü o sırada oyuyorlardı içimi melek gibi bişey bu Çok güzel:)Allah a şükür ikimiz de iyiyiz amin canım sağol

Canım geçmiş olsun, saglikla büyüsün yavrunun. Ben de normal diye diye kendimi paraladim aylarca ve sezeryan olmak zorunda kaldım suyum gelmesine rağmen. Biz bu normal dogumu çok kafaya taktigimiz için de oluyor bu kadar üzülmek. Ben de ağlaya ağlaya girdim ameliyata. Çok şükür oğlum da ben de sağlıklı çıktık. O mide problemlerini ben de yaşadım ama nasıl öğürmek. Boguluyorum sandım öğürürken. Ne uzun geldi bana da o anlar. Ama geçti gitti çok şükür. Senin de geçecek inşallah. Bebeğin yaninda ona odaklan.

Aynen canım banada dediler önce su sonra kahve 12 de çorba ictim tosbik uyutmadı ama :) şuan uyanması gerek malesef uyandırcam emmesi içinbir ağrı kesici yaptilar bacağımdan anaaamm kafam bir guzel oldu anlatamam :) kahve bol bol almış eşim Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…