- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.881
Malesef istediğim gibi olmadı hiç bişeyGüzel haberlerle gel canım. Allah kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bekliyoruz haberlerini
Aynen benim de gozum korktu moralim bozulduOy bana bişeyler oldu 3 zor doğum bi tuhaf oldum şimdi ağlayasım var
Aldım canım sagolasin biraz acılı bir süreç yaşadım atlattım ama şuan yanımda uyuyo kızım resim çekip yüklerim:)Canim benim ben cevap yazasiya kadar insallah kucagina almissindir bile yavrunu saglikla
Kisin ortasinda cibinlik ne ise yarayacakmis ki acaba. Sinek olmaz bocek olmaz. Toz toplar anca. Yani ben oyle dusundum su an. O tarafin ilk torunu mu canim? Biraz abartili ilgileniyolar ilk heves oldugu icindir belkiilgi alaka gosteriliyor kendilerince ama karsidakinin hali nasil, bubkadar ilgi istiyor mu acaba diye akillara gelmiyor genelde
Gobegi dusene kadar yikamayin der doktor buyuk ihtimal. Bunu soylersen israr etmez heralde. Nemli bezle silersiniz isrardan kurtulamazsan canim.
Kontrolun ne zaman? Doktora bi sor istersen?
5 gunluk bebek kucak arsizi mi olurmus canim. Daha kendinden haberi yok minnakin. Yeni bi ortamda o da, kendini huzursuz hissediyordur. Bol bol al kucagina canim bence bu zamanlar. Op kokla misler gibi. Hem ilerde zaten sevdirmeyecekler kendilerini, goz acip kapayana kadar buyuyecekler hem de baglanma bag kurmayla ilgisi buyuk diye biliyorum.
Cok Cok gecmis olsun canim .iyi ki dokunmadan goturmussunuz direk.
Doktor kapanir dediyse korkma canim. insallah bi an once atlatirsiniz bunu da, kotu dusunme.
Evet canım insana acısını unutturan tek şey heralde odaKorkma herkesin bir olmaz rahat olmaya çalış hem zor da olsa bebişlere kavuşmak var
Hiç sorma canım baya kötü bi sezeryan tecrübesi yaşadımstay strong26 ne durumdasin canım ?
Canım zaten acısız düşünmemiştik hiç senin kötü yanı hem sancı çekip hemde sezeryan olman olmuş ama bak pamuğun yanında öp kokla. Sağlıkla kavuştun. Darısı biz bekleyenlere olsunMalesef istediğim gibi olmadı hiç bişey
Neyse ben suan sadece bebeği kucağıma alma ve eşimin gelmiş olma ikisinede sarılma kısmına odaklanıyorum. Gerçi zaten benimkininde daha gelmeye niyeti yokAynen benim de gozum korktu moralim bozuldu
Yaptım canım baya hayal kırıklığı oldu kızım dışında bugün tek guzel şey oydu gaz emme bunlarla uğraşıyoruz bakalım:)stay strong26 canim okuyamadım nasılsın dogum yaptın mi merak ediyorum seni
Neyse ben suan sadece bebeği kucağıma alma ve eşimin gelmiş olma ikisinede sarılma kısmına odaklanıyorum. Gerçi zaten benimkininde daha gelmeye niyeti yok
Cok az kaldik. Herkes bir bir aldi kucagina. 4 5 kisi anca variz galiba.Doğum yapmayan kaç kisi kaldık acaba
Buyrun benimDoğum yapmayan kaç kisi kaldık acaba
Aynen canım onu da öyle özledim ki anlatamam sürekli arıyo hala doğurmadın mı gelmek istiyorum artık diye ama karısındada oğlundada tık yok. Bende bütün duygular birbirine karıştı canım bakalım yarın ne diceklerSenin bi de esinin gelme heyecani var di miii
En iyisini yapiyosun canim o kisma odaklanmakla. Bende biraz tedirginlik var valla korkudan
Cok az kaldik. Herkes bir bir aldi kucagina. 4 5 kisi anca variz galiba.
Bebeğim çok iyi canım ama ben değilim malesef çok büyük bi hayal kırıklığı yaşadım maalesefCanım güzel haberlerini almak için devamli girip bakıyorum insallah bebegin ve sen iyisinizdir iyi hissettiginde bizlere yazmayi unutma
Ah canım geçmiş olsun sen beni hiç sorma yanimda iki kişi doğurdu bugün korkudan açılmam da olmayınca sezeryan oldum spinalİri değilmiş canım suyu çokmuş boşalt boşalt bitmedi 3850 kg 51 cm doğdu
Doğumum çok zordu
Valla ben kendi sancima dayanamadım düşün artık gerisiniCanım çok üzüldüm bu kadar zor olmasına. Yarın bende sunni sancı isticektim ama bekleyim diye düşündüm suan. Merak etme hepsi gececek doğumdan sonra hep aynı seyler yazıldı ama bi kaç gün sonra hepsini unutacaksın inşallah. Pamuk kızını öp bizim yerimize maşallah size
Haklısın canım4 cm ile epidural verebilirlerdi aslinda. Ya diyorum ya anadolu hastanesine guvrnim sifir benim. Boylesine seyler yasamamaliydin. Gecmis olsun cok. Saglikla buyusun kizin :)
Burda o kadar spinal hikayesi okudum hic hissetmedik diyen ilk ke ben gibi hisseden aci ceken biride sen oldun. Neler hissettigini cok iyi anliyorum emin ol. Hala kabus gibi benim icin o anlar.Memleketin havasindan suyundanmidir nedir..
Valla acimadan catir catir kıydılar canımkıyamam sana. çok geçmiş olsun. kızına bakmak, onu koklamak acılarını unuttursun inşallah, tez zamanda ayaklanman dileğiyle. hepimizin yaşadığı farklı olucak tabi, kendini kötü hissetme sakın, ne olduysa onu anlatmışsın. tekrar çok geçmiş olsun ve gözün aydın, sağlıkla büyüt inşallah...
Evet öyle oldu canımÇok zor şeyler yaşamışsın canım ama merak etme bebeğinin kokusu hepsini unutturacak sana inşallah sağ salim kurtulmuşsun ve bebeğin sağlıklı çok şükür. Hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Haklısın canımdoktorum iyiydi ama aşağı da hasta muayene etmekten bize gelip bakmadı ki hele ki doğumhane personeli okadar lakayıt yani sonuçta orda acıyı çeken benim sezeryan diyosam ağrı kesici diyosam yapmak zorundasın..evet ne hayal ettim ne buldum okadar normal doğum istedim ki mafettiler beni o karnıma bastırdıkları anlar ölüm gibi geldi ölmek istedim o an kızım olmasa ve aciz bi şekilde istifra ettim sedyede galiba eskişehir evet :)
Aynen canım banada dediler önce su sonra kahve 12 de çorba ictim tosbik uyutmadı ama :) şuan uyanması gerek malesef uyandırcam emmesi içinSpinalden sonra bol sıvı al... nescafe iç. İçki bai ağrısı olmasın... bende kahve de ne alak demiştim az içtim tarifi zor bir baş ağrısı ve boyun ağrısı yaşadım... böl sıvı ve kahve unutma iççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?