2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cnm benim doktorum demekki sütün yağlı yarıyor oğluna demişti. Yani aslında olumlu bişeymiş sivilcelenme. Oğlumda çok olmuştu. Çok iştahlı bir bebekti bir ayda 1,5 kilodan fazla almıştı sanırım. Yani sütün yaramış ipeğine

Aynen canım en önemlisi o zaten. Artık bi taraftan kavuşmak istiyorum bi taraftan da korkuyorum. İnşallah bu gece bende doğururum yarın kucağımda olur

Cnm alttan bende ovmakla çıkaramıyorum. Karnına masaj yapıp dizlerini karnına bastırıyorum. Ayaklarını burnuna değdiriyorum ozaman çıkarıyor. Ovarken göbeği göğsümden yukarıda tutup popişine usulca vuruyorum sırtını sıvazlıyorum. Bazen 3-4 dk içinde çıkıyor bezende uzun sürüyor

Canim göz kontrolu bir ay dolunca oluyor biz öyle gittik gözune iki defa damla damlattilar sonra bir cihazla baktilar cok agladi hersey normal dedi sukur sivilcelenme bizdede var ben su ve pamukla siliyorum bazen giydirdiklerim sicakmi geliyor diyorim ama vucudunda yok yuzunde var sadece

Ben bazen yatıyorum. 22 günlüğüz cnm

Geçmiş olsun cnm bundan sonrası daha da güzel olur inşallah

Ayy yok o sancının bebeğe faydası var. Boşuna gözüyle bakma cnm

İnş cnm çok saol. Tecrubeszılık benı mahvettı. Her kafadqn bır ses. Kımınkını uygulacagmı şaştım. Gercekten ne kadar okursan oku yaşamayo0ınca bılınmıyormuş.

Kızlar bşy sorucam 18 gun oldu 10 gundur altta kasılma oluyor. Ayaga kalkınca cok kotu oluyor 1 dk falam suruyo gecyo. Son ağrı dıyorlarmış n7rmal doğumda oluyormuş. Varmı duyan yaşayan. Çok korkuyorm.

Kızlar bşy sorucam 18 gun oldu 10 gundur altta kasılma oluyor. Ayaga kalkınca cok kotu oluyor 1 dk falam suruyo gecyo. Son ağrı dıyorlarmış n7rmal doğumda oluyormuş. Varmı duyan yaşayan. Çok korkuyorm.
Evet rahim kaslarinin toparlanmasi icin oluyor o kasılmalar

Çok zor olmuş ama aldın kucağına yavrunu onu kokla bol bol unut gitsin. Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun cnm

Kızımı kucağıma almak paha biçilemez tabiki gerçekten yaşamadan anlaşılmıyor:) öyle bi his yok hala şaşkınım yanimda uyuyor suan bazen de çipil çipil bakıyor:) ama gerçekten yaşadığım tarif edilemeyecek bi acıydı o ameliyathanede acı çekmek ve aciz kalmak Rabbim kimseye yasatmasin

Dusunemiyorlar iste bazen. Kendilerince yardimci olmaya calisiyorlardir da insan cidden kaldiramiyor bi yerden sonra. Sen de gecistir canim yapabildigin kadar. Su zamanlari bi atlatsaydik hayirlisiyla
Kızlar 20 saat sancı çektikten sonra rüzgarımız dünyaya geldi
Çok zor bi doğumdu
Ama şükür kavuştuk
Darısı kalanlara
Ayy zor muydu
Gecmis Gitmis olsun canim. Bebisiniz saglikla buyusun insallah insallah hemen toparlanirsiniz.
Canimm kiyamam ya cok uzuldum okuyunca gercekten zor bi gun olmus
Neden epidural verilmedi acaba , bebek yukarda oldugu icin mi ki.. bazen epidural yavaslatiyormus ya acilmayi, dogumu filan.
Zor da olsa kavustun bebegine, iyi mi nasil icerde, dogum ne zaman olacak stresin korkun kalmadi hic degilse. Artik ope koklaya buyutme zamani. İnsallah bi an once oonce toparlanir iyilesirsin.

Kizin nasil? Sacli mi kel mi merak ediyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…